Cum se instalează Crunchyroll Kodi Addon: actualizat în iunie 2018

Crunchyroll are toate cele mai bune anime-uri de pe web, colectate într-un singur loc și subtitrate pentru o audiență de limbă engleză. Dacă v-ați săturat să vizionați serialele preferate pe ecranul mic, addonul Crunchyroll Kodi vă poate ajuta să obțineți cele mai recente episoade jucând pe televizor. Iată cum puteți configura lucrurile.

Rețineți că veți avea nevoie de un cont premium Crunchyroll pentru acest addon.

Nu puteți descărca sau instala Crunchyroll pe Kodi? Iata de ce

În iunie 2018, Crunchyroll Kodi addon a fost scos oficial offline.

În iunie, Crunchyroll a trimis o notificare către Github, solicitând dezvoltatorului de adăugări Crunchyroll Kodi, Yoshiofthewire, să înlăture suplimentul. Plângerea lui Crunchyroll în această problemă s-a concentrat în jurul a ceea ce a considerat ca o copie „de rea-credință” a codului său în unele dintre fișierele de depozitare.

În loc de a lupta împotriva lui, Yoshiofthewire a decis să dea jos addon-ului pentru bine. El a explicat în detaliu ce s-a întâmplat cu addon-ul de pe forumurile oficiale Crunchyroll, unde utilizatorii au răspuns cu o mare cantitate de nemulțumire.

Acest lucru înseamnă că addon-ul Crunchyroll a rămas bun? Deloc! Addon-ul a fost bifat de mai multe ori și în diferite locații. Am actualizat ghidul nostru de instalare pentru a reflecta mai multe locații de descărcare pentru supliment, doar în cazul în care acesta este eliminat și în alte locații.

De remarcat, Crunchyroll Kodi addon este un addon legal, legal. Adăugarea necesită un abonament la Crunchyroll și nu încalcă drepturile de autor. Crunchyroll a solicitat extragerea completului pentru motive care nu au legat de încălcarea conținutului licențiat.

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație media streaming care vă permite să vizionați filme și emisiuni pe televizorul sau pe dispozitivul dvs. mobil. Puteți adăuga conținut la acesta descărcând videoclipuri sau instalând suplimente dintr-o imensă bibliotecă. Este o alternativă rapidă, ușoară și gratuită la serviciile de abonament precum Netflix și HBO Now. Unul dintre cele mai mari motive pentru care vă recomandăm Kodi este că va rula pe aproape orice, de la console de jocuri la dispozitive Roku și Fire TV..

Cea mai recentă versiune de Kodi este 17.4 și este disponibilă pentru descărcare gratuită aici.

Citeste mai mult: Ce este Kodi și cum îl puteți folosi?

Stream anime-ul în siguranță cu Kodi

Înainte de a începe, ar trebui să vă gândiți la modul în care vă protejați dispozitivele media streaming.

Vă recomandăm să luați măsuri pentru a vă asigura confidențialitatea și protecția. ISP-urile încearcă să răstoarne neutralitatea netă pentru a monitoriza ceea ce clienții lor privesc pe internet, iar hackerii lansează în mod regulat noi și sofisticate atacuri man-in-the-middle pentru a instala malware și a fura informații.

În multe cazuri, singura protecție posibilă este utilizarea unui VPN. După analizarea celor mai populare VPN-uri disponibile, vă recomandăm să vă înscrieți la IPVanish și să îl instalați pe dispozitivul dvs. de streaming Kodi.

Există o mulțime de motive pentru care recomandăm IPVanish în mod specific, dar serverele rapide și peste 100 de locații ale serverului le fac opțiunea perfectă pentru streaming online. De fapt, IPVanish este singurul client VPN care acceptă FireTV și Fire Stick Amazon.

De asemenea, furnizează mii de servere din întreaga lume, ajutând streamerele să ocolească restricțiile neloiale privind vizionarea conținutului blocat în regiune.

Nu riscați ca ISP-ul dvs. să vă restrângă lățimea de bandă, deoarece ei cred că urmăriți prea mult Dragon Ball Super. După ce ați descărcat și instalat IPVanish, aruncați o privire la ghidul nostru de utilizare a Kodi cu un VPN.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe IPVanish

Instalarea addonului Crunchyroll Kodi

Adăugarea Crunchyroll Kodi este disponibilă pentru descărcare din secțiunea video din depozitul Kodi. Pentru a începe, va trebui să lansați Kodi și să-l deschideți pe ecranul principal.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 1

Apoi, faceți clic pe butonul addons element de meniu din meniul principal din stânga ecranului. Este posibil să aveți mai multe înregistrări de meniu în componența dvs. Kodi, deoarece am dezactivat multe dintre cele pe care nu le folosesc pentru a reduce dezordinea.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 2

Apoi faceți clic pe butonul Descarca element de meniu din partea de jos a listei.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 3

Căutați prin listă până ajungeți Componente video și faceți clic pe el.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 4

Parcurgeți lista de suplimente video Kodi până găsiți Crunchyroll și faceți clic pe aceasta pentru a deschide ecranul de instalare.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 5

Apasă pe Instalare butonul din colțul din dreapta jos.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 6

Veți fi readus pe lista de addonuri video Kodi, iar pictograma Crunchyroll se va schimba atunci când începe descărcarea.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 7

După instalarea addonului Crunchyroll Kodi, pictograma se va schimba la un marcaj de verificare ca mai sus.

Crunchyroll Kodi Addon - Instalare 8

Acum, când te uiți la addonurile instalate în ecranul principal Kodi, vei vedea Crunchyroll listat împreună cu restul suplimentelor video.

Locații suplimentare de instalare Crunchyroll

Dacă găsiți că Crunchyroll lipsește sau nu se instalează din depozitul oficial, iată câteva link-uri de descărcare alternative pentru fișierul zip.

  1. MrKrabat

Vom adăuga mai multe surse alternative pentru addonul Crunchyroll Kodi odată ce acestea devin disponibile.

Configurarea addonului Crunchyroll Kodi

După instalarea addonului Crunchyroll Kodi, va trebui să configurați câteva lucruri înainte de a fi gata de utilizare.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurare 1

Începeți prin deschiderea addonului Crunchyroll Kodi din addons meniul.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurare 2

Prima dată când deschideți addonul Crunchyroll Kodi, veți vedea un mesaj de eroare. Acest lucru este normal, deoarece nu ați furnizat încă informațiile de conectare pentru contul dvs. premium Crunchyroll.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurați 3

Cel mai simplu mod de a deschide meniul addon este mutând mouse-ul în partea stângă a ecranului în timp ce Crunchyroll este deschis. Acest meniu contextual este, de asemenea, singura modalitate de a căuta anime-ul preferat după nume.

Pentru moment, faceți clic pe butonul setări addon articol din meniu. Ecranul de setări Crunchyroll se va deschide.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurare 4

Acum trebuie să introduceți informațiile contului dvs. Crunchyroll premium în Nume de utilizator și Parola câmpuri. De asemenea, poate doriți să modificați alte câteva setări în timp ce sunteți aici.

Setări suplimentare Crunchyroll

Calitate video ar trebui probabil să fie ajustată de la valoarea implicită la 360p, cu excepția cazului în care urmăriți acest lucru pe un ecran foarte mic sau aveți nevoie disperată de lățime de bandă. Am testat Crunchyroll atât la 1080p, cât și la 720p și au funcționat bine, fără întârzieri tampon reale.

Forțați schimbarea limbii poate fi setat la oricare limbă preferați să citiți subsumurile dvs. În mod implicit, acesta scoate limba preferată din setările dvs. Kodi.

Tip coadă va schimba modul în care este afișată coada Crunchyroll, fie după episoade, fie grupate în anotimpuri. Acest lucru poate fi important dacă coada Crunchyroll este extrem de lungă.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul O.K buton pentru a salva modificările și a reveni la ecranul anterior.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurați 5

După ce ați modificat setările, faceți clic oriunde pe ecran pentru a forța Crunchyroll să încercați să vă autentificați cu informațiile contului furnizate. Veți ști că funcționează dacă vedeți un spinner de progres.

Crunchyroll Kodi Addon - Configurare 6

Acum puteți parcurge coada Crunchyroll sau puteți parcurge fiecare spectacol disponibil. În opinia mea, acest addon funcționează cel mai bine cu coada Crunchyroll. Există câteva opțiuni de filtrare, astfel încât să puteți încerca să restrângeți lucrurile și să găsiți emisiuni noi, dar cantitatea mare de titluri poate face frustrant.

Folosind addonul Crunchyroll Kodi

După ce totul este instalat și configurat, puteți utiliza addonul Crunchyroll Kodi pentru a urmări episoadele preferate.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 1

Vizualizarea implicită în addonul Crunchyroll Kodi este o listă mare și lungă. Acest lucru face ca navigarea titlurilor să fie puțin mai ușoară, dar pentru a trece la pagina următoare, trebuie să derulați înapoi în sus și să selectați Incarca mai mult… articol din meniu.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 2

Adăugarea Crunchyroll Kodi oferă, de asemenea, o vizualizare poster. Puteți activa afișarea afișelor în meniul contextual spre stânga, dar trebuie să o faceți individual pentru fiecare ecran. Este setat să listeze în mod implicit, dar cred că afișul arată mai bine pe fiecare dispozitiv pe care l-am testat - singura mea reclamație este acea pictogramă urâtă a bobinei de film.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 3

După ce ați selectat un titlu pentru vizionare, vi se vor afișa toate episoadele disponibile pentru fiecare sezon. Faceți clic pe orice episod pentru a începe difuzarea.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 4

Spectacolele vechi care oferă doar episoade de definiție standard sunt introduse în cutii de scrisori, deși câteva seriale au primit remasters HD. Toate controalele din playerul Kodi funcționează cu excepția subtitrărilor care, așa cum probabil vă așteptați, nu pot fi dezactivate din moment ce sunt arzate în videoclip.

Urmărește anime-ul tău preferat cu Crunchyroll pe Kodi

Este tot ce trebuie să creăm și să funcționeze suplimentul Crunchyroll Kodi. Dacă sunteți abonat la Crunchyroll premium, nu există niciun motiv să nu obțineți această completare. Interfața are nevoie de un pic de muncă, dar va primi absolut cel mai recent streaming de anime pe televizorul tău.

Atâta timp cât faceți modificările recomandate, cred că vă va plăcea foarte mult această completare. Este rapid, receptiv, stabil și face o treabă excelentă pentru a aduce toate mii de titluri anime de pe Crunchyroll în camera de zi sau pe dispozitivul mobil.

Vezi si: Cele mai bune Anime pentru Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 31

Adblock
detector