Cum se instalează și se folosește MLB.tv pentru Kodi Addon

Uneori, MLB pe Kodi este dificil de găsit, cu atât de multe suplimente care nu sunt conectate. Dar există o mulțime de opțiuni grozave disponibile încă în locurile potrivite, inclusiv addon MLB.tv Kodi din Repositorul oficial Kodi Addon. Acest ghid vă va ajuta să instalați pas cu pas MLB.TV Kodi addon și să vă explicați cum să îl utilizați.

MLB.tv Kodi addon

Cu MLB.tv pentru Kodi, puteți urmări fiecare joc MLB care nu este televizat la nivel național sau local. Acest lucru echivalează de obicei cu 1.500 sau mai multe jocuri pe sezon, oferind multă distracție pentru orice fan de baseball.

Kodi este un player video cu software gratuit creat de Fundația Kodi. Poate reda multe fișiere media diferite, inclusiv WMV și MP4. De asemenea, rulează aplicații numite „addon” care le permit utilizatorilor să transmită videoclipuri de oriunde pe Web. Kodi poate fi instalat pe un PC, Mac sau un telefon Android sau iOS. Poate fi folosit și pe dispozitive TV precum Roku și Apple TV.

Kodi are o reputație în mass-media pentru a fi un instrument folosit în piraterie. Cu toate acestea, există multe addon-uri Kodi care provin din surse legitime. Adăugarea MLB.tv despre care discutăm în acest articol este un exemplu de addon Kodi axat pe streamingul complet legal.

VEZI SI: Cele mai bune 105 addonuri Kodi

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Uneori, VPN-urile sunt gândite ca o modalitate de a viziona transmisia video din surse nelicențiate fără a fi detectate. Există însă motive întemeiate pentru care fiecare utilizator Kodi ar trebui să folosească un VPN, indiferent de conținutul pe care îl urmărește.

Atunci când utilizatorii transmit video fără VPN, ISP-urile adesea își reduc viteza de date, provocând pauze frecvente în videoclip. Streamingul fără VPN poate lăsa, de asemenea, utilizatorii vulnerabili la atacurile hack-ului Man-in-the-Middle și blocarea conținutului geografic. Utilizarea unui VPN ajută la prevenirea tuturor acestor amenințări.

Nu toate VPN-urile sunt la fel de eficiente. Unii păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor, creând date care pot fi furate de hackeri și utilizate în atacuri ulterioare. Alții nu au suficiente servere pentru a gestiona întregul trafic, ceea ce duce la problemele de tamponare pe care utilizatorul încearcă să le evite. Încă altele sunt greu de instalat, lipsind aplicații native pentru cele mai populare dispozitive TV.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. IPVanish are sute de servere în întreaga lume, are o aplicație nativă pentru Amazon Firestick și Nvidia Shield și nu păstrează jurnalele de date ale utilizatorilor.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% pe IPVanish

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum se instalează MLB.TV Kodi addon

Pentru a instala și utiliza acest addon Kodi, va trebui mai întâi un abonament la serviciul MLB.tv. Costă 112,99 USD pe sezon. Dacă doriți doar să-l încercați timp de o lună, este de 24,99 USD. Puteți obține, de asemenea, un permis de sezon pentru o singură echipă, care costă 87,49 USD pe sezon. Dacă vă abonați la serviciu în extrasezon, puteți urmări fiecare meci din sezonul precedent pentru o taxă unică de 24,99 USD.

După ce primiți un abonament, puteți instala suplimentul Kodi făcând următorii pași:

   • Din meniul principal Kodi, alegeți addons

Kodi alege suplimente

   • Selectați pictograma „casetă deschisă” în colțul din stânga sus al ecranului

Pictograma casetei deschise Kodi

   • Clic instalați din depozit

Kodi17 Krypton se instalează din depozit

   • Dacă vedeți mai multe depozite disponibile, selectați Depozitul Kodi addon

Depozitul oficial Kodi

   • Alege suplimente video

Kodi17 Componente video Krypton

   • Clic MLB.tv

Alege MLB.tv

   • Din opțiunile din partea de jos a ecranului, alegeți instalare. Adăugarea MLB.tv se va instala în câteva secunde

Instalare MLB.tv Kodi

Cum se utilizează MLB.tv Kodi addon

După ce ați instalat suplimentul MLB.tv Kodi, este timpul să îl configurați pentru a vă conecta la contul dvs. Faceți clic cu butonul din dreapta pe addonul MLB.tv din lista de addonuri și faceți clic pe informație. Apoi apasa Configureaza când se deschide ecranul cu informații. Veți vedea o listă cu submeniurile din stânga, inclusiv Setări de conectare, Vizual și Proxy. Pagina implicită ar trebui să fie deschisă implicit. Dacă nu este deschis, faceți clic pe el pentru a continua.

Informații de conectare MLB.tv

Apasă pe nume de utilizator și parola câmpuri pentru a deschide căsuțe de dialog pentru fiecare dintre ele. După introducerea informațiilor de conectare, faceți clic pe O.K pentru a-l salva. Dacă v-ați înscris pentru un abonament „la o singură echipă” în loc de serviciul complet, faceți clic pe abonament pentru echipă unică / joc gratuit. În caz contrar, lăsați acest selector oprit. Puteți, de asemenea, să vă deconectați dând clic logout, deși nu-mi pot imagina ce scop ar fi util.

Selectează vizual fila din stânga pentru a avea acces la o serie de opțiuni. Puteți alege rezoluția de aici. În funcție de viteza datelor dvs., o rezoluție mai mare va crea o imagine mai clară, dar poate provoca tamponare. Cel mai bine este să încercați câteva setări diferite până când îl găsiți pe cel perfect. Puteți utiliza acest ecran pentru a spune suplimentului care este echipa dvs. preferată, dacă ascundeți scoruri, cum să afișați numele echipei și cum să afișați ora.

Fila vizuală MLB.tv

După configurarea addonului dvs. MLB.tv, accesați ecranul cu informații făcând clic O.K din orice filă. Apoi apasa deschis pentru a aduce meniul principal. Există trei opțiuni: Jocurile de astăzi, Jocurile de ieri și Data de got.

Meniul principal MLB.tv Kodi

Dacă jocul pe care îl căutați se joacă astăzi sau s-a jucat ieri, selectați opțiunea corespunzătoare pentru ao găsi. Dacă jocul are mai mult de o zi, faceți clic data goto și introduceți data la care a apărut în câmp în format aaaa-mm-dd (alte formate vor produce un mesaj de eroare). Atunci când alegeți jocurile de astăzi sau jocurile de ieri ca opțiune, puteți continua, de asemenea, să răsfoiți datele făcând clic ziua precedentă sau ziua urmatoare din interiorul submeniului.

Dacă jocul pe care îl căutați nu apare pe listă și sunteți sigur că ați introdus data corectă, este posibil pentru că acest anumit joc este televizat local sau național. Într-un astfel de caz, acesta nu va fi disponibil pe MLB.tv în zona dvs. fără a utiliza un VPN pentru a ocoli blocarea conținutului geografic. Dacă aveți un VPN și doriți să îl utilizați pentru a urmări jocurile înnegrite pe MLB.tv, iată cum puteți face asta.

O altă opțiune este să utilizați un addon Kodi separat pentru a urmări jocurile care sunt înnegrite. Mai jos este o listă a unor suplimente care vă pot permite să faceți acest lucru.

Alternative MLB.tv Kodi addon: Opțiuni suplimentare pentru MLB pe Kodi

Următoarele suplimente vă vor permite să urmăriți jocuri MLB care sunt televizate la nivel național în țara dvs. sau local în zona dvs. Deoarece jocurile care nu sunt disponibile pe MLB.tv se încadrează, în general, într-una din aceste două categorii, o combinație de unul sau mai multe dintre aceste addonamente plus MLB.tv ar trebui să vă permită să vedeți fiecare joc MLB.

USTVnow

USTVNow Kodi addon

USTVnow este un serviciu de video care se adresează militarilor americani staționați de peste mări și altor rezidenți americani aflați în afara granițelor Statelor Unite. Cu toate acestea, oricine îl poate folosi. Acesta oferă gratuit rețelele principale, inclusiv Fox, NBC, CBS, ABC, PBS și CW. Deoarece majoritatea jocurilor MLB televizate la nivel național din SUA sunt purtate de rețelele majore, USTVnow Kodi addon poate oferi multe dintre jocuri gratuit, care altfel ar lipsi din MLB.tv.

Dacă sunteți dispus să plătiți 19,00 USD / lună, USTVnow va arunca și un pachet de canale care include ESPN, oferindu-vă și mai multe jocuri MLB televizate la nivel național..

Iată cum se instalează și se utilizează USTVnow.

Sportsnet Acum

Official Sportsnet Acum Kodi addon

Dacă locuiți în Canada, jocurile MLB care sunt anulate pentru rezidenții din SUA ar trebui să vă fie disponibile pe MLB.tv. Dar unele jocuri MLB sunt încă purtate la televiziunea națională din Canada. Acestea nu vă vor fi accesibile pe MLB.tv dacă serviciul știe unde vă aflați. Cu toate acestea, majoritatea acestor jocuri sunt purtate de Sportsnet și pot fi vizualizate folosind suplimentul Sportsnet Now Kodi.

Adăugarea Sportsnet Now Kodi necesită un abonament, care costă 24,99 USD / lună. De asemenea, necesită un card de credit canadian. Dacă călătoriți în afara Canadei, va trebui să aveți un VPN pentru a-l accesa.

Iată un ghid pas cu pas despre instalarea Sportsnet Now Kodi Addon.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue este un serviciu de înlocuire a cablurilor din Statele Unite, care oferă toate canalele de rețea locale din anumite zone, plus majoritatea canalelor de cablu pe care le-ați primi dacă ați avea un serviciu de televiziune prin cablu. Poartă ESPN, ESPN2, FS1, FS2, NBCSN, MLB Network și altele. Prețul variază între 39,99 USD și 79,99 USD, în funcție de canalele pe care doriți să le accesați. Dacă jocul pe care doriți să îl vedeți este televizat în Statele Unite, la nivel național, dar nu într-o rețea importantă, este probabil pe unul dintre canalele purtate de PS Vue.

Adjunctul PS Vue Kodi poate fi găsit în depozitul oficial de addon.

VEZI SI: Cele mai bune suplimente Kodi pentru TV live

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Componenta Fox Sports Go Kodi vă permite să urmăriți oricare dintre canalele Fox Sports Network folosind Kodi. Pentru a utiliza acest addon, trebuie să aveți un abonament fie la un serviciu de televiziune prin cablu, care vă oferă acces la aceste canale, fie la un serviciu de streaming de top cum ar fi Sling TV, DirecTV Now sau FuboTV. Dacă jocul pe care doriți să îl urmăriți este pe FS1 sau FS2, dar nu aveți PS Vue, adaosul Fox Sports Go Kodi este calea de urmat.

Adaosul Fox Sports Go Kodi se află în depozitul oficial Kodi addon.

Articol conex: Cele mai bune suplimente sportive pentru Kodi

DAZN

Aditivi MLB Kodi

DAZN este un serviciu de streaming sport disponibil în prezent într-o mică mână de țări pentru doar 9,99 USD pe lună. În prezent este disponibil în:

 • NE
 • Canada
 • Germania
 • Italia
 • Japonia
 • Austria
 • Elveţia

DAZN are diferite opțiuni în diferite țări. Cu toate acestea, în majoritatea țărilor disponibile, puteți avea acces la un număr bun de jocuri MLB. Excepție este în SUA, unde DAZN oferă în primul rând sporturi de luptă și alte câteva opțiuni, cum ar fi cricket și ciclism. Cu toate acestea, am găsit că o VPN poate funcționa pentru a evita blocarea conținutului geografic al DAZN în câteva locații. Pentru aceasta, poate doriți să consultați opțiunile VPN în afara IPVanish, deoarece DAZN utilizează blocarea conținutului foarte strict.

În prezent, am constatat că Cyberghost lucrează pentru a ocoli blocurile DAZN Elveția, în timp ce NordVPN și ExpressVPN lucrează la DAZN Canada. Acestea se pot schimba, de aceea vă recomandăm să vă înscrieți în conturi gratuite și să le verificați singur.

Concluzie

Dacă ați tăiat recent cablul și ați decis să accesați tot conținutul TV online, poate v-ați întrebat cum puteți avea acces la jocurile MLB. Adăugarea MLB.tv Kodi poate ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector