Cum se instalează și se folosește suplimentul Kodi PAC-12

PAC-12 Kodi addonDacă sunteți fan al fotbalului universitar, al baschetului, al fotbalului, al volei și al altor sporturi de colegiu, poate doriți să luați în considerare instalarea suplimentului KAC PAC-12. Adăugarea Pac-12 Kodi vă oferă acces la șapte canale TV online dedicate în întregime atletismului universitar.

După cum sugerează și numele, acest addon transmite jocuri pentru echipe din Conferința PAC-12, inclusiv pentru cele din Arizona, California, Colorado, Oregon, Utah și Washington.

Acest articol vă va explica modul de instalare și utilizare a addonului PAC-12 pentru Kodi. Vă va sugera, de asemenea, câteva suplimente pe care le puteți utiliza pentru a urmări sporturile de la colegiu.

Kodi este un player de media care se poate descărca gratuit. Poate fi instalat pe Amazon FireStick sau oglindit la un Roku folosind un telefon Android sau iOS. Poate fi instalat și pe un PC sau Mac.

VEZI SI: Cum să începeți să folosiți Kodi

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Transmiterea videoclipurilor poartă întotdeauna riscuri de confidențialitate și securitate, iar Kodi nu face excepție. Dacă un ISP știe că un utilizator transmite video de pe un site care folosește multă lățime de bandă, acesta poate încetini viteza utilizatorului, determinând redarea corectă a videoclipului. Unele site-uri de streaming vor restricționa, de asemenea, accesul utilizatorului la conținut în funcție de locația sa.

Din cauza acestor probleme, utilizatorii Kodi ar trebui să utilizeze întotdeauna o rețea virtuală virtuală (VPN) ori de câte ori se uită la emisiuni TV sau filme online. Un VPN vă protejează confidențialitatea criptând datele trimise între dvs. și furnizorul dvs. de streaming video. Acest lucru împiedică ISP-ul să vă accelereze viteza pe baza site-urilor pe care le alegeți și împiedică furnizorul de streaming de video să vă cunoască locația.

Un VPN poate ajuta și utilizatorii să ocolească restricțiile de conținut geografic. Pentru suplimentul Kodi PAC-12, există unele restricții de conținut geografic. Un VPN vă poate ajuta să utilizați la maximum acest addon.

Din păcate, multe VPN-uri nu sunt foarte eficiente. Unii păstrează jurnalele a ceea ce fac utilizatorii, creând un nou risc de confidențialitate care nu mai exista înainte. Alții sunt prea lent pentru a gestiona videoclipuri de înaltă rezoluție. Încă altele sunt dificil de instalat.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are servere în peste 60 de țări, menținând viteze mari astfel încât utilizatorii să poată viziona videoclipurile lor fără întrerupere. Are o aplicație pentru Amazon Firestick și Nvidia Shield. De asemenea, are o politică strictă „fără jurnal”.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% pe IPVanish

Deși IPVanish este recomandarea noastră de top, în special pentru utilizatorii de Fire Stick, avem o listă de alte VPN-uri recomandate pentru Kodi aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum se instalează PAC-12 Kodi addon

PAC-12 Kodi addon face parte din referatul BludHavenGrayson. Pentru instalare, urmați aceste instrucțiuni:

 • Accesați acest URL și căutați un fișier care începe cu repository.BludHavenGrayson
 • Faceți clic pe fișier și apoi faceți clic pe Descarca. Amintiți-vă locația în care salvați acest fișier
 • Din meniul principal Kodi, faceți clic pe pictograma roată din colțul din stânga sus al ecranului
 • Pictograma roată Kodi
 • Selectați setarile sistemului
 • Setările sistemului Kodi
 • Mutați-vă cursorul la addons în partea stângă a ecranului
 • Verificați pentru a vedea dacă surse necunoscute este activat. Dacă este, lăsați-o în pace. Dacă nu este, faceți clic pentru a activa
 • Surse Kodi necunoscute activate
 • Reveniți la meniul principal și dați clic pe addons
 • kodi_select_addons
 • Faceți clic pe pictograma casetei deschise din stânga sus
 • Pictograma casetei deschise Kodi
 • Clic instalați din fișierul zip
 • Kodi se instalează din fișierul zip
 • Navigați la locația repository.BludHavenGrayson fișier salvat mai devreme
 • Navigați la BludHavenGrayson
 • Faceți clic pe fișier. BludHavenGrayson repo se va instala în câteva secunde
 • După terminarea instalării repo, ar trebui să fii din nou la ecranul instalatorului addons. Clic instalați din depozit
 • Kodi17 Krypton se instalează din depozit
 • Selectați Additive BludHavenGrayson
 • Selectați BludHavenGrayson repo
 • Selectați suplimente video
 • Alege Retea Pac-12 din lista suplimentelor. Va apărea ecranul de informații al addonului
 • Selectați PAC-12 Kodi addon
 • Clic instalare
 • Cum se instalează și se folosește suplimentul Kodi PAC-12

Cum se utilizează PAC-12 pentru Kodi

Adac PAC-12 Kodi este ușor de utilizat. După ce este instalat, acesta poate fi găsit din meniul principal Kodi făcând clic addons, urmat de suplimente video. Din listă, faceți clic pe Rețeaua PAC-12 pentru a deschide meniul principal pentru addon. Veți vedea această listă cu șapte canale disponibile:

 • Rețeaua PAC-12
 • PAC-12 Arizona
 • PAC-12 Area Bay
 • PAC-12 Los Angeles
 • PAC-12 Muntele
 • PAC-12 Oregon
 • PAC-12 Washington

Puteți accesa site-ul web PAC-12 pentru a afla ce jocuri sunt oferite pe fiecare canal sau doar faceți clic pe fiecare element de meniu individual pentru a „naviga canal” până când veți găsi ceva pe care doriți să îl vizionați. Este tot ceea ce trebuie să folosești suplimentul Kodi PAC-12.

Dacă vă bucurați cu adevărat de sportul de la facultate și doriți să obțineți și mai multă programare, consultați suplimentele enumerate mai jos.

Componente suplimentare Kodi pentru a urmări sporturile de la colegiu

Pluto.tv

Ecranul de informații de la Pluto.tv Kodi addon

Pluto.tv este un serviciu TV gratuit online care oferă peste 100 de canale. Cel mai important pentru fanii sportului universitar, acesta poartă șapte canale dedicate atletismului colegiului: Big Sky Conference, Portland State, Eastern Washington, Weber State, Montana, Arizona de Nord și Dakota de Nord.

Între cele șapte canale de pe PAC-12 și cele șapte de pe Pluto.tv, există de obicei un joc bun de urmărit undeva.

Articol conex: Cum se instalează Pluto.tv pentru Kodi

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Unele dintre cele mai populare meciuri de fotbal la colegiu sunt purtate la televiziunea națională, iar multe dintre acestea sunt pe marile rețele: NBC, ABC, CBS și Fox. Dacă doriți să le surprindeți fără a trebui să plătiți o taxă de abonament, cel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizați suplimentul USTVNow Kodi.

USTVNow este un serviciu de streaming destinat americanilor care trăiesc peste mări, inclusiv personalului militar. Dar oricine se poate înscrie și folosi. Acesta oferă gratuit toate principalele rețele. Dacă sunteți dispus să plătiți 19,99 USD, oferă un pachet mai mare care include ESPN și ESPN2.

VEZI SI: Cum se instalează USTVNow pe Kodi

PS Vue

PS Vue Kodi addon

USTVNow funcționează excelent dacă doriți doar rețelele mari sau poate chiar ESPN, dar ce se întâmplă dacă doriți să vedeți jocuri purtate de Fox Sports, NBCSN, SEC Network sau alte canale sportive prin cablu? Aici intervine addonul PS Vue Kodi.

PS Vue este un serviciu de streaming online care vă oferă canale de cablu fără a fi necesar să închiriați o cutie de cablu sau să faceți față regulilor arbitrare ale companiei de cablu. Acesta oferă pachete cuprinse între 39,99 și 74,99 USD, în funcție de ce canale doriți să accesați. Diferitele pachete includ câteva canale de sport populare precum NBCSN, FS1 și FS2, precum și canale regionale dedicate în întregime sporturilor de colegiu..

Citeste mai mult: 14 dintre cele mai bune suplimente Kodi TV și film

Concluzie

PAC-12 Kodi addon este o modalitate excelentă de a urmări evenimente sportive la colegiu. Cu toate acestea, se concentrează doar pe jocurile PAC-12, până la excluderea altor conferințe NCAA. Celelalte suplimente menționate aici vă permit să urmăriți și jocuri de la alte conferințe. Așadar, unele combinații ale acestor suplimente ar trebui să vă permită să vedeți jocurile de colegiu pe care le doriți.

Dacă vă interesează și sportul profesionist, consultați aceste alte ghiduri pentru suplimentele sportive Kodi.

Cele mai bune suplimente NFL Kodi

Cum să instalați și să folosiți addon MLB.tv Kodi

Urmăriți boxul live pe Kodi cu aceste suplimente

Cele mai bune suplimente pentru a urmări MLB pe Kodi

Cum să urmărești NBA online și cu Kodi

Cum să urmăriți Premier League pe Kodi

Urmăriți boxul live pe Kodi cu aceste suplimente

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =

Adblock
detector