Cum se instalează și se utilizează TVCatchup Kodi addon în siguranță și legal

TVCatchup Kodi addon

Vă interesează addon TVCatchup Kodi? Acest articol va explora funcționalitatea, biblioteca media și legalitatea TVCatchup pentru a vă ajuta să decideți dacă se potrivește nevoilor dvs..

TVCatchup este un addon Kodi care oferă o selecție de fluxuri TV live. Acest articol vă va parcurge procesul de instalare TVCatchup pas cu pas. Vom examina, de asemenea, modul în care TVCatchup se compară cu suplimentele similare precum FilmOn.TV și iPlayer WWW.

Ce este Kodi?

Kodi este un software de centru media open-source. A devenit foarte populară în parte datorită portabilității sale ridicate și a numărului de suplimente disponibile. Kodi poate fi instalat cu ușurință într-o gamă largă de platforme, inclusiv PC-uri, dispozitive Android, iPhone, iPads, și chiar și computere cu o singură placă, cum ar fi Raspberry Pi. Mai bine, există o minimă diferență funcțională între platforme. Aceasta înseamnă că majoritatea addon-urilor vor funcționa indiferent de sistemul de operare pe care Kodi este instalat.

Kodi nu vine în realitate cu niciun conținut. Utilizatorii pot alege să importe fișiere video și audio care sunt stocate local sau pot instala pluginuri Kodi numite suplimente. Addon-urile adună conținut găzduit online, așa că, în timp ce necesită o conexiune la internet pentru a funcționa, ocupă mult mai puțin spațiu pe hard disk-ul utilizatorului.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt uneori folosite de persoane care doresc să ascundă transmisia neoficială de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au mai multe utilizări legitime și pot fi extrem de benefice pentru majoritatea oamenilor, chiar și pentru cele care transmit doar conținutul oficial.

VPN-urile criptează traficul de rețea al utilizatorului și îl fac ilizibil pentru oricine fără cheia de decriptare. Acest lucru împiedică ISP-ul dvs. să vândă datele dvs. sau să îl folosească pentru a justifica reducerea vitezei dvs. de rețea. În plus, această criptare previne cele mai multe tipuri de atac de tip Man-in-the-Middle (MitM).

VPN-urile variază foarte mult în ceea ce privește calitatea. Unele influențează viteza de conectare până când navigarea de zi cu zi devine dificilă, în timp ce altele păstrează jurnalele detaliate ale activităților tale online. Din acest motiv, este important să alegeți un VPN care poate fi de încredere cu informațiile dvs. personale sensibile.

Vă recomandăm IPVanish. Este unul dintre cele mai portabile VPN-uri disponibile și poate fi instalat cu ușurință pe cele mai populare platforme, inclusiv Raspberry Pi, NVIDIA Shield și toate dispozitivele Amazon Fire TV. IPVanish este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și oferă conexiuni stabile la servere din mai mult de 50 de țări diferite.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Dacă IPVanish nu este pentru tine, avem o completă soluție a celor mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2018 aici.

Care este suplimentul Kodi TVCatchup?

Canalele TVCatchup pe Kodi

TVCatchup este un site web care oferă fluxuri live pentru 33 de posturi de televizoare gratuite. Adăugarea oficială TVCatchup face ca aceste fluxuri să fie vizibile din interiorul Kodi. Versiunea web afișează anunțuri înainte de începerea fluxurilor sale, dar acestea nu sunt prezente în addonul Kodi.

TVCatchup este legal de utilizat, dar există o atenționare. Deoarece oferă fluxuri live BBC, utilizatorii vor avea nevoie de o licență TV UK valabilă pentru a putea urmări. Nici addon-ul TVCatchup sau site-ul nu fac acest lucru evident, dar dezvoltatorii nu confirmă acest lucru în pagina cu întrebări frecvente.

De asemenea, din cauza unei hotărâri din 2013, fluxurile live ITV, Channel 4 și Channel 5 nu pot fi vizionate de utilizatori pe bandă largă mobilă. În prezent, aceste canale apar în continuare pe versiunea mobilă a site-ului, dar arată doar o listă nesfârșită de reclame. Cu toate acestea, ele pot fi încă vizionate prin Kodi folosind internet mobil.

În ceea ce privește conținutul, TVCatchup se află între suplimentele iPlayer WWW și FilmOn.TV. Canalele sale acoperă o varietate mai largă de conținut decât iPlayer, dar există o alegere mult mai mică decât cu FilmOn. TVCatchup oferă, de asemenea, doar cel mai de bază ghid TV; acesta arată numele a ceea ce se joacă în prezent, dar nimic altceva. În ciuda simplității acestei funcții, nu este oferit nici un supliment pentru iPlayer WWW sau FilmOn.TV..

Majoritatea canalelor TVCatchup sunt afișate la 540p. Aceasta este o ușoară îmbunătățire față de 480p de FilmOn, dar este totuși un pas în jos din conținutul full HD al iPlayer-ului. Totuși, cu canale precum VIVA care nu pot fi găsite în cele mai populare adonamente TV live, TVCatchup merită aruncat o privire.

Cum se instalează addonul TVCatchup

Instalarea addonului TVCatchup este destul de implicată, dar ar trebui să dureze doar câteva minute. Primul pas este de a permite instalarea de suplimente din surse necunoscute. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul pictograma roții pe pagina principală a lui Kodi. Apoi, selectați tasta Setarile sistemului opțiune pe partea dreaptă Când treceți peste Add-on-uri fila din stânga, va apărea un meniu. Apasă pe Surse necunoscute opțiune. Butonul de lângă acesta ar trebui să alunece spre dreapta și să devină alb. Dacă acum este gri, faceți clic din nou.

Reveniți la pagina anterioară făcând clic pe butonul Setarile sistemului text în stânga sus. De data aceasta, introduceți secțiunea Manager de fișiere. Veți vedea o listă cu toate sursele dvs. instalate în prezent. Derulați în jos în jos și faceți dublu clic pe ultima opțiune, Adăugați sursa. În caseta din partea de sus, introduceți următoarele fără ghilimele: „http://fusion.tvaddons.co”

kodi_add_source

Introduceți un nume pentru această sursă în caseta din partea de jos (am folosit „fuziune”) și faceți clic pe butonul O.K buton pentru a-l adăuga.

Instalarea Indigo

Reveniți la pagina principală a lui Kodi. Apasă pe Add-on-uri fila din stânga, apoi faceți clic pe butonul pictograma casetei în partea stângă sus a ecranului următor. Selectați Instalați din fișierul zip, apoi găsiți sursa pe care tocmai ați adăugat-o în listă. Faceți clic pe ea, apoi alegeți Kodi-operațiuni repo, Engleză, și repository.xbmchub-3.0.0.zip. Trebuie menționat că numerele de la sfârșit se referă la numărul de versiune repo și pot fi diferite atunci când încercați să îl instalați.

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

În continuare, veți fi returnat pe ecranul browserului addon. De data aceasta, alege Instalați din depozit. Găsi Depozitul suplimentar TVADDONS.CO și introduceți tasta Completarea programelor meniul. Instalați dispozitivul Indigo addon făcând clic pe el și selectând Instalare pe pagina următoare. Ar trebui să vedeți o notificare în partea dreaptă sus, dacă s-a instalat corect.

Instalarea TVCatchup

Reveniți la pagina principală a lui Kodi. Apasă pe Fila suplimente, apoi Completarea programelor. Deschideți Indigo (aceasta poate dura un minut sau cam prima dată) și alegeți Instalator Addon. Selectați Componente video. Acum puteți alege să vizualizați addon-urile ordonate alfabetic. Alege Folderul T și localizați addon-ul numit TVCatchup.com. Vi se va solicita confirmare, dați clic Instalare. În continuare, veți vedea un pop-up care vă întreabă dacă doriți să reporniți Kodi. Alege Repornire. Când Kodi se deschide, ar trebui să poți răsfoi televiziunea live în conținutul inimii tale.

Concluzie

TVCatchup ar putea să nu fie ultimul supliment TV Kodi în direct, dar cu siguranță oferă o alegere suficientă pentru cei care nu știu ce vor să urmărească. Având în vedere că este gratuit și legal, nu există niciun risc, deși este important să aveți o licență valabilă TV britanică înainte de a o încerca.

Aveți probleme pentru ca Kodi să funcționeze? Ați putea fi interesat de ghidul nostru de soluționare a celor mai frecvente probleme ale lui Kodi. Avem chiar articole care vă pot ajuta dacă Kodi continuă repornirea sau dacă încercați să instalați o VPN pentru prima dată.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 18

Adblock
detector