Cum se instalează și se utilizează USTVNow Kodi Addon [Actualizat pentru 2019]

ustvnow kodi addon

Căutați să începeți să instalați USTVNow pe Kodi? Mai jos, am prezentat tot ce trebuie să știți pentru a obține suplimentul USTVNow Kodi, inclusiv un ghid detaliat de configurare. USTVNow va funcționa pentru dvs. în orice țară, inclusiv în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și altele.

Configurare și instalare USTVNow Kodi Addon - Rezumat

Pentru a configura și utiliza USTVNow pe Kodi, va trebui să:

 1. Creați un cont pe site-ul USTVNow
 2. Asigurați-vă că urmați metoda corectă de creare a contului (mai multe detalii mai jos)
 3. Descărcați și instalați addonul Kodi din sursa corectă (mai multe detalii mai jos)
 4. Configurați suplimentul folosind informațiile contului dvs. în setările addon
 5. Bucurați-vă de contul dvs. gratuit sau plătit de streaming USTVNow pe Kodi

Utilizați un VPN cu Kodi

VPN-urile îți pot ascunde identitatea online. Acestea fac acest lucru prin redirecționarea conexiunii dvs. de internet printr-un server care este diferit de cel corespunzător locației dvs. reale.

Unii furnizori de servicii Internet (ISP) pot bloca sau accelera fluxul prin intermediul unor surse Kodi. Aceasta ar putea însemna că atunci când transmiteți fluxuri de la surse online, inclusiv suplimente Kodi, ISP-ul dvs. poate încerca să încetinească conexiunea la internet sau chiar să o dezactiveze cu totul..

Utilizarea unui VPN vă poate masca identitatea din ISP-ul dvs., ceea ce înseamnă că nu vor putea spune ce site-uri sau aplicații utilizați pentru a transmite video. De asemenea, VPN-urile vă permit să accesați conținut geo-blocat, care altfel ar fi indisponibil în țara dvs..

Am făcut mai multe teste și am constatat că IPVanish funcționează cu toate suplimentele Kodi examinate. Dacă doriți să explorați alte opțiuni, nu ezitați să faceți cunoștință cu lista noastră de servicii VPN Kodi recomandate.

Alertă de tranzacție: Cititorii noștri pot economisi 60% la un plan anual IPVanish sau 25% din abonamentul lunar.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Kodi v18 „Leia” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare.

Ghid de instalare USTVNow Kodi Addon

Următorul ghid ar trebui să vă ajute să începeți cu ușurință USTVNow pe Kodi.

Pași inițiali

 • Înainte de a începe cu oricare dintre opțiunile de mai jos, va trebui mai întâi să vă înscrieți pentru un cont. Asigurați-vă că vă înscrieți cu o adresă de e-mail și nu prin opțiunea „Înregistrați-vă cu Facebook”.

ustvnow kodi addon signup

 • În continuare, veți avea de ales să alegeți planul de canale de bază sau Toate canalele plan. Alegeți opțiunea dorită.

ustvnow kodi addon signup

 • În continuare, accesați pagina de plată. Dacă utilizați contul gratuit, trebuie doar să faceți clic pe „Continuați să plătiți”. Nu există nicio taxă, ci doar o formalitate.

ustvnow kodi addon signup

 • În cele din urmă, selectați și introduceți o metodă de plată. Din nou, pentru versiunea gratuită, nu există nicio taxă; USTVNow colectează detaliile de plată în cazul în care decideți să plătiți pentru un cont ulterior. De asemenea, folosește aceste informații pentru a determina locația dvs..

După finalizarea acestor pași inițiali, deschideți Kodi și începeți procesul de instalare.

Cum se instalează USV Now pe Kodi

USTVNow este ușor de instalat, deoarece se află în depozitul oficial Kodi addon disponibil la fiecare instalație Kodi.

Pentru a instala USTVNow pe Kodi, faceți următoarele

 1. Deschideți-vă aplicația Kodi
 2. Mergi la Add-on-uri
 3. Faceți clic pe butonul Simbolul pachetului
 4. Click pe Instalați din depozit
 5. Localizați și faceți clic pe oficial Depozitul Kodi addon
 6. Mergi la Componente video
 7. Derulați în jos până găsiți USTVNow, apoi faceți clic pe ea
 8. Selectați Instalare
 9. Veți găsi suplimentul USTVNow Kodi cu restul vsuplimente ideo

USTVNow Review

După ce ai instalat USTVNow pe Kodi, este timpul să-l învârti. Mai jos, am oferit o etapă detaliată despre cum să configurați totul și ce veți găsi în interiorul dvs. odată ce ați început.

Noțiuni de bază

Cand incepi USTVNow Plus pentru prima dată, vi se va cere să vă conectați cu detaliile contului.

USTVNow e-mail cont

După introducerea detaliilor contului dvs., puteți începe să vă bucurați de canalele dvs. gratuite!

Caracteristici

canale

Cu lui USTVNow planul de bază veți primi toate stațiile terestre importante din SUA în aer. Acestea sunt ABC, CBS, CW, PBS și 9 ai mei.

Dacă doriți mai multe canale, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit. Planul TELEUP cu DVR este de 19 dolari pe lună și oferă 18 canale, în timp ce opțiunea ALL CHANNELS este de 29 USD și include 25 de canale.

USTVNow are, de asemenea, câteva planuri suplimentare, inclusiv ALL CHANNELS + DVR pentru 39 de dolari pe lună, un abonament anual ALL CHANNELS + DVR pentru 468 USD (include opțiunea de a obține o rambursare proporțională) și acces la 158 de filme populare cu 2,99 USD..

Consultați pagina pachetului USTVNow pentru a vedea lista completă a canalelor plătite.

Dacă doriți să aveți o experiență mai premium cu peste 200 de canale, vizitați site-ul USTVNow site-ul web pentru a afla cum. Canalele precum HBO și Showtime sunt incluse în planul premium, care începe de la 99 USD.

Capabilități DVR

Achiziționarea unui plan cu funcții DVR vă va ajuta să vă asigurați că nu pierdeți emisiunile preferate. Înregistrările dvs. vor rămâne disponibile timp de 4 săptămâni și puteți înregistra cât mai multe emisiuni pe care le-ați dori în timp ce îl vizionați pe altul fără sughiț. Înregistrările dvs. sunt stocate de la distanță, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca dispozitivul dvs. să fie conectat la internet după ce ați setat o emisiune care să fie înregistrată.

De asemenea, trebuie să rețineți că, deși Kodi este opțiunea de alegere pentru mulți, puteți vizualiza USTVNow de la majoritatea dispozitivelor care au un browser web. Există, de asemenea, un canal USTVNow pentru Roku. Dacă doriți, puteți alege orice dispozitiv vi se potrivește cel mai bine.

Sunt oferite stimulente clienților care fac trimiteri către prietenii lor. Pur și simplu, făcând sesizări, puteți obține acces la servicii DVR gratuite.

Interfața USTVNow

USTVnow_Interface

Interfața USTVNow este ușor de navigat și este împărțită în 9 secțiuni. Acest addon oferă mai multe căi diferite pentru a accesa conținut, în funcție de ceea ce căutați la momentul respectiv. Acest lucru este important cu Live TV, deoarece ajută la găsirea rapidă a conținutului fără a pierde. Iată ce oferă fiecare secțiune:

1. Trăiește

Sub Trăi, veți găsi o listă a tuturor canalelor care difuzează în prezent în direct, împreună cu numele emisiunii care transmite în prezent, precum și durata emisiunii.

USTVNow_Live

2. Planificări

Dacă aveți capacități DVR activate, puteți vedea înregistrările programate aici. Acest lucru este convenabil în cazul în care pur și simplu aveți nevoie de un memento al programului de înregistrare.

3. Înregistrări

Sub înregistrări, puteți vedea emisiunile dvs. înregistrate pe DVR.

4. Lineup

USTVNow_Lineup

Aceasta este una dintre opțiunile mai utile disponibile în supliment. Oferă o listă a canalelor, iar selecția unui canal afișează lista de spectacole curente și emisiuni viitoare timp de cel puțin câteva ore.

USTVNow_Live

5. Filme

Această secțiune afișează lista filmelor difuzate în prezent sau a celor care vor difuza în prezent sau care vor fi difuzate în următoarele ore.

ustvnow_categories_movies

6. Repere

Repere afișează, în esență, o listă de programare care se transmite în prezent sau se afișează în aerul apropiat. care este în prezent difuzat sau care va difuza în viitorul apropiat prin rețelele disponibile.

USTVNow_highlights

7. La cerere

Deși această opțiune nu este disponibilă în prezent, va permite realizarea de videoclipuri la cerere. Închirierea de videoclipuri la cerere.

8. Căutați

Această secțiune este explicativă și vă poate ajuta să navigați rapid în zona dorită din interiorul addonului.

9. Ghid

Acesta este un ghid TV, la fel cum ați găsi atunci când vizionați programarea TV tradițională. Cu această opțiune, puteți afla rapid ce se afișează pe canalele dvs. preferate și la ce ore vor difuza emisiunile dvs..

ustvnow_guide

Alternativele USTVNow

USTVNow oferă o bibliotecă mare de conținut, dar nu are totul. Următoarele alternative legale de streaming pot ajuta la extinderea opțiunilor de vizualizare TV și film.

PS Vue

Pentru cei care au un cont PlayStation, poate doriți să luați în considerare platforma de streaming PSVue a Sony. Veți avea acces la rețele cu nume mari precum ESPN, SyFy, TruTV și SUA. Cu toate acestea, acest lucru va costa. Nu există pachete gratuite disponibile cu PS Vue, iar conținutul care vă este disponibil este restricționat în funcție de locație. Vizualizați site-ul PlayStation pentru a afla mai multe despre pachetele de abonamente disponibile.

PS Vue Kodi addon

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un addon care furnizează, care oferă în mod esențial utilizatorilor conținut din serviciul video la cerere (VOD) Crackle. Deși nu veți găsi nicio opțiune TV în direct prin Crackle, există conținut bogat disponibil, cum ar fi filmele Fata cu tatuajul dragonului și Moș Crăciun, precum și emisiuni TV cum ar fi Ales și Dilbert. Puteți găsi, de asemenea, conținut original Crackle, cum ar fi Mad Families, care conține Charlie Sheen. Accesarea Crackle este complet gratuită.

YouTube

bule de completare de kodi

Credeți sau nu, YouTube aparține acestei liste. Emisiile TV lansează din ce în ce mai mult conținut prin YouTube și există întotdeauna fluxuri de radio în direct și fluxuri video de înaltă calitate, care acoperă întreaga gamă de genuri de conținut. Adăugați acest lucru la conținutul VOD pe care îl așteptăm de la YouTube și apoi veți putea aprecia pe deplin motivul pentru care este adăugat acest supliment. Încercați să încercați suplimentul oficial YouTube Kodi.

Gânduri finale

USTVNow oferă acces la 7 rețele cu abonament gratuit, ceea ce îl face o alegere convingătoare pentru un addon Live TV. Oferă TV în direct fără a fi necesară o conexiune prin cablu sau o antenă prin satelit. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet standard. Este destul de frecvent în aceste zile consumatorii să opteze complet pentru a nu deranja nici măcar să primească un serviciu TV tradițional oferit prin cablu sau prin satelit. Acest lucru face ca un serviciu ca USTVNow să se evidențieze, deoarece abonamentele prin cablu și satelitele nu sunt necesare. Acestea nu sunt necesare.

Mai mult, luând în considerare planurile viitoare ale companiei de a pune la dispoziție conținutul VOD pentru închiriere prin Kodi addon, USTVNow în viitorul apropiat, îl face o soluție și mai atrăgătoare..

Un alt punct de vânzare al serviciului este că, cu o actualizare plătită, puteți accesa cu ușurință capabilitățile DVR.

Este greu să învingi cele 7 rețele cunoscute, care sunt disponibile legal și gratuit prin pachetul gratuit USTVNow. Cu toate că sunt disponibile mai multe opțiuni cu pachetele plătite, este posibil să doriți să luați în considerare unele dintre alternative, cum ar fi PS Vue și FilmOn Simple, care va oferi acces la o varietate diferită de conținut. Crackle este limitat în ceea ce oferă, dar sunt disponibile spectacole de calitate. De asemenea, nu subestimați YouTube ca o opțiune pentru conținut de calitate și distractiv.

În funcție de ceea ce căutați, poate doriți să alegeți una dintre alternative în locul USTVNow. Cu toate acestea, atunci când totul se reduce, o opțiune excelentă este instalarea versiunii gratuite a USTVNow și completarea funcționalității sale cu una dintre celelalte alternative menționate aici.

Orice ai alege, nu uita să fii atent online și să fii atent la suplimente neoficiale, terțe. Unele dintre aceste suplimente oferă acces la conținut fără a avea licențele corespunzătoare pentru a face acest lucru, ceea ce ar putea reprezenta o amenințare legală pentru dvs. în funcție de țara în care trăiți. Există, de asemenea, un risc crescut de a întâlni un terț addon conceput pentru a hack hackeri. sunt infectate cu malware, în comparație cu suplimentele oficiale. Deși promisiunea conținutului gratuit din aceste suplimente poate părea atrăgătoare, luați în considerare riscurile înainte de a lua decizia de a instala astfel de suplimente.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 15 =

Adblock
detector