Cum se instalează Kodi pe casetele Android – ghid rapid de instalare

Android-Logo

Este posibil să fi auzit că puteți viziona mii de emisiuni TV și filme gratuite folosind o casetă Android care rulează Kodi. Dar s-ar putea să vă întrebați dacă instalarea Kodi este complicată sau dacă ar trebui să cumpărați în schimb o casetă Kodi „încărcată”. Acest articol vă va explica cum să instalați Kodi pe casetele Android, împreună cu cele mai bune suplimente pentru casetele Android Kodi. De asemenea, va explica de ce trebuie evitate căsuțele Kodi „încărcate complet”.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player software open-source de la Fundația Kodi. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri, cântece, podcast-uri și alt conținut stocat pe un dispozitiv sau transmis de pe Internet.

Kodi a devenit un subiect zbuciumat recent datorită popularității suplimentelor terțe care permit utilizatorilor să difuzeze conținut piratat. Cu toate acestea, Fundația Kodi a luat o poziție puternică împotriva suplimentelor care încalcă drepturile de autor și a proiectat aplicația pentru a bloca aceste suplimente, cu excepția cazului în care utilizatorul modifică în mod specific setările pentru a le permite. Există, de asemenea, multe suplimente care provin din surse oficiale, inclusiv cele recomandate în acest articol.

Kodi poate fi instalat pe cutii Android sau pe Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire TV / Stick, PC, Mac sau telefon Android sau iOS.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Vezi si: măsuri anti-piraterie Kodi lui

Avertisment: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

ISP-urile sunt adesea cea mai mare problemă pentru utilizatorii Kodi. Nu numai că ele accelerează frecvent conexiunile de date pentru fluxurile video, modificările legii permit acum unor ISP-uri să colecteze datele dvs. de navigare. Aceste acțiuni expun utilizatorii Kodi la riscuri de confidențialitate semnificative.

În plus, unele site-uri pe care le puteți transmite prin Kodi folosesc blocarea conținutului geografic. Acest lucru le permite să blocheze conexiunile din diferite țări sau regiuni, limitând cât puteți urmări.

O VPN, sau o rețea privată virtuală, vă va ajuta să ocoliți monitorizarea și accelerarea ISP, precum și să vă deplasați pe blocuri de conținut geografic pe diferite site-uri de streaming.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Unii nu au aplicații în magazinul Google Play, ceea ce le face greu de instalat în casetele Android. Alții sunt prea lenti pentru streaming HD sau păstrează jurnalele activităților utilizatorilor.

Recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. În testarea noastră, am constatat că este una dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață. Are o aplicație pentru Google Play, simplificând instalarea pe orice cutie Android sau Nvidia Shield. De asemenea, are o politică strictă fără jurnaluri. IPVanish este o modalitate excelentă pentru utilizatorii Kodi de a-și proteja confidențialitatea în timp ce urmăresc emisiunile preferate.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% planuri IPVanish

Vezi si: Cum se instalează un VPN pe caseta Android sau pe caseta Kodi

Evitați căsuțele Kodi „complet încărcate”

Instrucțiunile de mai jos vă vor explica cum să instalați Kodi pe o casetă Android Kodi. Cu toate acestea, mulți comercianți încearcă să vândă ceva numit cutie Kodi „complet încărcată”. Acesta este de obicei un dispozitiv Android cu Kodi și o grămadă de suplimente preinstalate. Nu vă recomandăm să cumpărați o cutie Kodi complet încărcată.

Casetele Kodi complet încărcate conțin aproape întotdeauna mai multe suplimente care încalcă drepturile de autor de la repos care nu sunt de încredere. Aceste suplimente pot conține malware. Și pot cauza dispozitivul dvs. să înghețe, să se prăbușească sau, pur și simplu, să nu mai funcționeze deloc. Chiar dacă aceste suplimente nu provoacă probleme de performanță, ele sunt de obicei pline de link-uri moarte către site-uri de streaming neoficiale care au fost închise dintr-un motiv sau altul. Drept urmare, acestea adesea provoacă frustrare utilizatorilor.

Vă recomandăm să cumpărați o casetă Android sau un alt dispozitiv de streaming care nu a fost modificat. După ce ați primit dispozitivul, este simplu să instalați Kodi și suplimente de încredere care să curgă din surse oficiale. Puteți chiar să modificați aspectul instalării dvs. Kodi cu o altă piele sau alte forme (deși va trebui să eliminați unele suplimente din compunere pentru a fi pe deplin legitimat).

Restul acestui articol vă va explica cum să instalați Kodi pe o casetă Android nouă sau folosită.

Cum se instalează Kodi pe casetele Android

Există două moduri de a instala Kodi pe o casetă Android. Puteți să-l instalați fie din Google Play Store (recomandat), fie să îl reîncărcați folosind un computer.

Metoda 1 - Google Play Store

Kodi Google Play

Pentru a instala Kodi din Google Play Store, pur și simplu deschideți magazinul și căutați „Kodi”În bara de căutare. Faceți clic pe aplicația oficială Kodi, publicată de „Fundația XBMC”. Ar trebui să existe un marcaj verde lângă numele editorului pentru a demonstra că provine din contul oficial al Fundației Kodi.

Când apare ecranul de informații al aplicației, faceți clic pe instalare. Kodi se va descărca și instala pe dispozitiv. Este tot ce trebuie să instalați Kodi într-o casetă Android prin Google Play Store

Metoda 2 - Sideloading Kodi folosind un computer

Dacă dintr-un anumit motiv nu aveți acces la Google Play sau dacă doriți să instalați o versiune diferită de Kodi decât cea disponibilă în magazin, puteți încărca Kodi pe dispozitivul Android utilizând un computer sau un Mac. Iată pașii pentru a face acest lucru:

 • Din caseta dvs. Android, deschideți secțiunea setări aplicaţia
 • Clic Securitate
 • Mută surse necunoscute glisați în poziția „on” sau bifați caseta de lângă această expresie
 • Când apare caseta de dialog, citiți informațiile de avertizare, apoi faceți clic pe O.K. Vom instala Kodi de pe site-ul oficial, deci există foarte puțin pericol de a permite surse necunoscute. Cu toate acestea, nu este o idee rea să schimbați această setare din nou după ce ați terminat
 • De pe computer, navigați la pagina oficială de descărcare Kodi
 • Derulați în jos și dați clic Android

Kodi selectează Android

 • Dacă doriți versiunea actuală stabilă pentru Kodi, faceți clic pe butonul pentru 32 sau 64 biți, în funcție de ce versiune de Android aveți. Benchmark AnTuTu vă poate ajuta să găsiți aceste informații dacă nu le știți. Dacă doriți o dezvoltare sau o prerelare a dezvoltării, consultați acest articol despre cum să instalați Kodi 18 Leia

Versiunea selectată pentru Android Kodi

 • Va apărea o casetă de dialog care vă va întreba unde doriți să salvați fișierul. Asigurați-vă că îl salvați undeva, vă veți aminti

Kodi salva fișierul de instalare

 • Deconectați caseta Android de la televizor și conectați-o la computer prin USB
 • Pe computer, așteptați ca sistemul să recunoască că caseta dvs. Android este conectată. Apoi, deschideți Windows Explorer (sau Finder pe un Mac)
 • Găsiți fișierul pe care tocmai l-ați descărcat. Ar trebui să fie numit Kodi-17.6-cripton-armeabi-v7a.apk sau ceva similar. Glisați și plasați-l pe caseta dvs. Android
 • Deconectați caseta Android de la computer, conectați-o la televizor și porniți-o
 • Când se încarcă ecranul de start, deschideți-vă Manager de fișiere sau Fișiere aplicaţia
 • Navigați la folderul în care ați abandonat fișierul de instalare Kodi. Faceți clic pe fișier. Kodi se va instala în câteva secunde

De asemenea, poate doriți să consultați cum se instalează Kodi pe un telefon sau tabletă Android.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru cutii Android

După ce ați încărcat Kodi pe caseta dvs. Android, veți putea reda orice filme, melodii sau alt conținut pe care l-ați stocat pe dispozitiv. Pentru a transmite conținut de pe Internet, va trebui să instalați câteva suplimente. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente Kodi pe care să le instalați pe caseta dvs. Android.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV Kodi adaugă fluxuri de la Tubi TV, un serviciu VOD gratuit cu unul dintre cele mai mari cataloage din lume. Are filme de genul Blond legal, Furia: Carrie 2, Străin perfect, 28 de zile mai târziu, Noul tip, și altele, precum și emisiuni TV de genul Sange de lup, Atlanta Plastic, A 3-a stâncă din soare, și altele. Dacă vizionați Tubi TV printr-un browser web sau aplicația Google Play, programul dvs. va fi întrerupt din când în când cu reclame. Dar prin Kodi, niciuna dintre reclame nu este afișată.

Multe dintre titlurile Tubi TV sunt geoblocate împotriva utilizatorilor din afara anumitor țări. În esență, există patru versiuni separate ale catalogului Tubi TV: SUA, Marea Britanie, Canada și „internaționale” (adică toți ceilalți). Cu un VPN, puteți trece peste aceste blocuri și deblocați toate cele patru versiuni.

Urmați aceste instrucțiuni pentru a instala Tubi TV pentru Kodi.

pârâi

Crackle Kodi addon

Crackle Kodi adaugă fluxuri de la Crackle, un serviciu VOD gratuit oferit de Sony. Are spectacole originale de genul Lansare, precum și filme populare precum Rocky 2, Prieteni cu beneficii, Îngerii lui Charlie: Full Throttle, Trezirea lumii subterane, și altele. Dacă urmăriți conținutul Crackle folosind aplicația Crackle Android, sunt afișate reclame. Acestea sunt eliminate atunci când urmăriți prin Kodi.

Pentru a instala Crackle for Kodi, porniți de la meniul principal al Kodi. Clic addon → descărcare → suplimente video → Crackle (de la editor „eracknaphobia”) → instala.

Articol conex: Cum se instalează Crackle pentru Kodi

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Kodi adaugă fluxuri de la USTVNow, un serviciu TV de top care oferă atât un pachet gratuit, cât și premium. Vă puteți înscrie la USTVNow pe site-ul său oficial. Pachetul gratuit oferă NBC, ABC, CW, PBS, CBS, My 9 și FOX. Pachetul premium oferă 18 canale suplimentare pentru 19,00 USD / lună, inclusiv AMC, Bravo, Fox News, Nickelodeon și altele..

Pentru a instala USTVNow pentru Kodi, faceți clic pe addons din meniul principal. Apoi apasa descărcare → suplimente video → USTVNow → instalare. După instalare, faceți clic dreapta și selectați setări. Introduceți numele dvs. de utilizator și parola USTVNow. Addon-ul ar trebui să funcționeze corect după ce ați făcut acest lucru.

Vezi si: Cum se utilizează addon-ul USTV Now pentru Kodi

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon principal

USTVcatchup fluxuri de pe site-urile oficiale ale mai multor rețele din SUA și canale de cablu, inclusiv ABC, Cooking Channel, Network DIY, Network Food, Freeform, HGTV, NBC, PBS Kids, Smithsonian Channel și Travel Channel. Puteți viziona ultimele episoade din Anatomia lui Grey, Dansând cu stelele, Aceștia suntem noi, Superstore, Flip sau Flop, și multe altele folosind acest addon.

Pentru a instala USTVcatchup pentru Kodi, instalați mai întâi suplimentul Indigo Kodi. Apoi apasa instalator addon din meniul principal Indigo, urmat de suplimente video → U → USTVcatchup → instalare → continuare.

Citeste mai mult: Cum se instalează suplimentul Indigo Kodi

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon principal

Popcornflix Kodi adaugă fluxuri de la Popcornflix, un serviciu VOD gratuit deținut de Screen Media Ventures. Poartă destul de multe filme populare, inclusiv Amityville Terror, Zodiac, Hugo, Jocuri Patriot, Martor, Adevărat Grit, si altii. Dacă urmăriți conținutul Popcornflix folosind aplicația oficială pentru Android, vor fi afișate reclame. Prin Kodi, acestea sunt eliminate.

Pentru a instala Popcornflix pentru Kodi, faceți clic pe addonuri → descărcare → suplimente video → Popcornflix → instalare din meniul principal.

Pentru mai multe informații, citiți cum puteți viziona Popcornflix pe Kodi

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv este un serviciu TV gratuit peste 100 de canale. Are canale de știri precum Bloomberg, Newsy, Cheddar și CBS News, precum și canale destinate intereselor specifice, cum ar fi Flicks of Fury (pentru fanii filmelor Kung-Fu), World Poker Tour, Stand Up TV, Cats 24/7 , Anime Toată ziua, TV 4K, Mistere nesoluționate și multe altele.

Pentru a instala Pluto TV pentru Kodi, selectați addon-uri → descărcare → suplimente video → Pluto TV → instalare. După instalare, faceți clic dreapta pe addon și introduceți numele dvs. de utilizator și parola Pltuo.tv. Dacă nu aveți încă un cont, vă puteți înscrie gratuit la Pluto.tv.

Articol conex: Cum se instalează și se folosește addonul Pluto.tv Kodi

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru instalarea Kodi pe casetele Android. Dacă doriți mai multe informații despre cum să obțineți cea mai bună utilizare din Kodi, poate doriți să citiți câteva dintre articolele noastre despre acest subiect, inclusiv cum să vizionați anime-urile de pe Kodi, cele mai bune suplimente pentru Kodi sport și cele mai bune suplimente pentru filme.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 67

Adblock
detector