Cum se instalează Kodi pe Nvidia Shield în 5 minute (actualizat pentru 2020)

Cum se instalează Kodi pe Nvidia Shield

Nvidia Shield și Kodi merg împreună ca untul de arahide și jeleu. Consola de jocuri de streaming și jocuri cu Android, este perfectă pentru difuzarea de emisiuni TV, filme și muzică din cea mai populară aplicație de home theater open-source. Nvidia Shield este compatibil cu aproape toate componentele populare Kodi de acolo, iar hardware-ul său este suficient de puternic pentru a reda conținut în definiție înaltă sau chiar 4K fără a sparge transpirația.

Și acum că Kodi este listat pe Google Play ca o aplicație Android TV, este mai ușor de instalat ca niciodată. Pentru majoritatea utilizatorilor, nu este necesar să descărcați sau să descărcați Kodi din surse terțe.

Unii proprietari ai scutului Nvidia ar putea totuși să știe să obțină Kodi din altă parte decât Google Play. Motivele lor ar putea fi:

 • Accesul la Google Play este blocat, cum ar fi pentru utilizatorii din China
 • Preferă să folosești o versiune mai veche de Kodi
 • Preferă să folosești o construcție Kodi terță parte

În acest articol, vă vom arăta cum puteți să obțineți Kodi pe Nvidia Shield folosind două metode: Google Play și sideloading.

Înainte de a începe, obțineți un VPN

Mulți utilizatori Kodi folosesc rețele virtuale private (VPN) pentru a ascunde mai multe activități de streaming ilicite. Dar chiar și cei care folosesc adonamente legale, legale pot beneficia de o VPN. Dacă nu ați făcut-o deja, aflați cum să instalați un VPN pe Kodi în acest tutorial.

Iată de ce ar trebui să utilizați un VPN cu Kodi pe Nvidia Shield:

 • Unele ISP-uri lățime de bandă în funcție de conținutul accesat. Dacă observați că încercați să transmiteți un videoclip, acesta ar putea încetini viteza de internet, ceea ce duce la o mai mică calitate și la o tamponare mai frecventă. Un VPN ascunde traficul de la ISP-ul dvs., astfel încât să nu poată discrimina în funcție de tipul de date descărcate.
 • Un VPN îți ascunde activitatea online de ISP. În SUA și în alte țări ISP-urile pot partaja date de pe site-uri pe care le vizitați cu terți.
 • VPN-urile vă ajută să vă protejați conexiunea împotriva atacurilor „Omul din mijloc”. Aceste atacuri apar atunci când un hacker interceptează traficul între dvs. și server. Acestea pot include numele de utilizator, parolele sau alte informații valoroase. De asemenea, pot modifica conținutul datelor pe care le descărcați, infectând potențial Nvidia Shield cu malware. Când este conectat la o VPN, traficul dvs. este criptat înainte de a fi trimis și primit, astfel încât chiar dacă un terț îl interceptează, nu îl pot descifra sau modifica.

În timp ce VPN-urile fac o treabă excelentă în protejarea vieții private, acestea pot încetini în mod semnificativ conexiunea dvs. În plus, unele VPN-uri păstrează fișierele de jurnal, reducându-vă complet siguranța. Pentru a transmite în siguranță conținutul Kodi printr-o VPN, va trebui să aveți un furnizor rapid și consecvent.

IPVanish nu păstrează jurnalele activităților dvs. online. Vă recomandăm să utilizați IPVanish, deoarece este suficient de rapid, de încredere și de siguranță pentru a transmite în siguranță de la suplimentele Kodi, cu buffering minim și videoclipuri de înaltă calitate. Aplicația este disponibilă de pe Google Play Store sau sub forma unui fișier APK de pe site-ul IPVanish.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% în planurile IPVanish.

Metoda nr. 1: Google Play (recomandat)

Dacă ați mai folosit Google Play pe un dispozitiv Android înainte, procesul ar trebui să fie familiar. Aceasta va instala cea mai recentă versiune ARM a stocului Kodi pentru Android disponibil. Dacă Google Play este blocat din anumite motive, de obicei îl puteți debloca folosind un VPN.

Iată cum se instalează Kodi pe Nvidia Shield prin Google Play:

 1. Porniți Nvidia Shield și deschideți Google Play Store
 2. Utilizați funcția de căutare pentru a găsi Kodi. Ar trebui să fie primul rezultat, iar dezvoltatorul este Fundația XBMC. Selectați aplicațianvidia scut kodi 1
 3. În pagina aplicației, faceți clic pe Instalare pentru a descărca și instala Kodi pe Nvidia Shield. Acceptați permisiunile atunci când vi se solicită.nvidia scut kodi 2
 4. Lansați aplicația făcând clic pe butonul Deschis butonul odată ce se termină instalarea. Puteți găsi, de asemenea, pe ecranul de pornire Nvidia Shield.
 5. Continuați prin configurarea preliminară și începeți să utilizați Kodi!

Asta e! Asigurați-vă că VPN-ul dvs. este activat înainte de a instala și utiliza orice suplimente. Kodi ar trebui să se actualizeze automat prin Play Store.

Metoda # 2: Sideloading Kodi pe Nvidia Shield

Dacă preferați să utilizați o versiune mai veche de Kodi decât ceea ce este disponibil pe Google Play sau doriți să instalați o construcție specifică Kodi, va trebui să reîncărcați aplicația. Nu este greu; necesită doar câțiva pași în plus. Rețineți că aplicațiile care nu sunt încărcate nu se actualizează automat, așa că va trebui să repetați procesul dacă doriți să profitați de actualizări. Dacă Kodi este deja instalat, dar doriți să încercați o construcție terță parte, asigurați-vă că ați dezinstalat în prealabil orice aplicație Kodi existentă.

Iată cum să încorporați Kodi pe Nvidia Shield:

 1. Localizați și descărcați fișierul APK pentru versiunea de Kodi pe care doriți să o instalați. Un fișier APK este un pachet care conține tot ce ai nevoie pentru a instala o aplicație Android. Singurul loc sigur garantat pentru a descărca APK-urile Kodi este site-ul oficial al Kodi, dar versiunile mai vechi și versiunile terțe vor veni în mod evident din altă parte..
 2. După ce ați terminat descărcarea pe un laptop, mutați fișierul APK pe o unitate USB. Fișierele APK sunt de obicei mici, așa că doar o simplă unitate de aruncare ar trebui să facă bine. Ejectați în siguranță unitatea când ați terminat.
 3. Porniți scutul dvs. Nvidia și deschideți ecranul Setări meniu din partea de jos. Apoi mergi la Securitate și restricții.nvidia scut vpn 4
 4. Comutați mai departe Surse necunoscute. Aceasta permite instalarea aplicațiilor din afara Google Play. presa O.K când apare avertismentul.nvidia scut vpn 3
 5. Du-te înapoi la ecranul de start și deschide Magazin Google Play.
 6. Executați o căutare ES File Explorer File Manager și selectați aplicația cu același nume. Ar trebui să fie primul rezultat.nvidia scut vpn 1
 7. Clic Instalare pentru a descărca și instala ES File Explorer. Acceptați termenii și permisiunile.nvidia scut vpn 2
 8. După instalarea ES File Explorer, conectați unitatea USB cu fișierul APK de pe acesta în slotul USB al Shield Nvidia..
 9. Ar trebui să apară un pop-up care vă întreabă dacă doriți să deschideți unitatea USB folosind ES File Explorer. Clic O.K.nvidia scut vpn 5
 10. ES File Explorer se va lansa. În bara laterală din stânga, faceți clic pe Local, apoi derulați în jos pentru a selecta unitatea USB din lista derulantă.
 11. Navigați până la locul în care ați salvat fișierul Kodi APK pe unitatea de salt și selectați-l. Clic Instalare, apoi Instalare din nou pentru a accepta permisiunile.nvidia scut kodi 4
 12. Când se termină instalarea, selectați Deschis pentru a lansa Kodi. Aplicația ar trebui să fie accesibilă și de pe pagina principală.
 13. Continuați prin configurarea preliminară și începeți să utilizați Kodi!

După ce Kodi este instalat și funcționează, puteți elimina în siguranță unitatea USB. De asemenea, puteți descărca fișierul APK direct pe Nvidia Shield folosind browserul web integrat în ES File Explorer. Am descoperit că navigarea pe pagini web și tastarea este o durere cu controlerul Nvidia Shield implicit, dar dacă nu aveți o unitate USB sau laptop la îndemână, acest lucru funcționează la fel de bine.

Cum se instalează suplimente Kodi pe Nvidia Shield

Majoritatea suplimentelor Kodi pot fi instalate dintr-un depozit. Depozitul oficial Kodi vine încorporat în aplicația Kodi. Altele vor trebui descărcate din surse terțe. Procesul de instalare a suplimentelor pe Nvidia Shield este același ca orice alt dispozitiv Kodi.

Iată cum se instalează un depozit Kodi:

 1. Din meniul principal Kodi, navigați la Sistem > Manager de fișiere
 2. Clic Adăugați sursa
 3. În cazul în care se spune „niciunul”, tastați link-ul depozitului pe care doriți să îl instalați. Dă-i un alias dacă vrei.
 4. Clic O.K
 5. Reveniți la ecranul de start și selectați Add-on-uri
 6. Deschis Browser suplimentar
 7. Alege Instalați din fișierul Zip și alegeți depozitul pe care tocmai l-ați instalat. Ar trebui să primiți o notificare pentru a vă anunța că funcționează.
 8. Acum faceți clic pe butonul Instalați din depozit opțiune
 9. Găsiți suplimentul pe care doriți să îl instalați și selectați-l

Unele suplimente nu sunt stocate în depozite și trebuie în schimb descărcate direct ca fișier .zip. Puteți utiliza fie un laptop pentru a descărca fișierul .zip pe o unitate USB și să-l mutați pe Nvidia Shield la fel cum am făcut-o cu aplicația oficială Kodi din secțiunea anterioară sau puteți folosi ES File Explorer pentru a o descărca direct pe Nvidia Shield din internetul.

O notă despre magazinele de aplicații terțe

Este posibil să găsiți atât Kodi, cât și ES File Explorer în magazinele de aplicații terțe, dar vă recomandăm să le contracarați. Magazinele de aplicații terțe nu au adesea un proces strict sau formal de verificare. Aceasta înseamnă că APK-urile pe care le descărcați ar putea fi depășite sau modificate pentru a conține malware. Dacă în mod absolut nu puteți accesa Google Play sau intenționați să utilizați o construire Kodi terță parte, vă rugăm să aveți precauție extremă pentru a evita deteriorarea dispozitivului dvs. sau pentru a vă fi furate informațiile private.

Vezi si: Cum se instalează VPN pe Firestick

credit de imagine: Nvidia Shield de GBPublic_PR pe Flickr CC 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 7

Adblock
detector