Cum se instalează Kodi pe Xbox One

xbox one și kodiNu numai că Xbox One este un sistem excelent de jocuri, ci este și un dispozitiv excelent pentru streamingul video. O modalitate de a profita la maxim ca un player de streaming video este să instalați Kodi pe Xbox One. Kodi a început inițial ca o aplicație pentru Xbox (a fost inițial cunoscută sub numele de XBMC, sau Xbox Media Center), făcând din Kodi Xbox app un lucru indispensabil.


Acest articol vă va explica cum să instalați Kodi pe Xbox One, va oferi o listă cu cele mai bune construcții Xbox One Kodi și va explora cele mai bune suplimente Kodi pentru Xbox One.

Ce este Kodi?

Kodi este un player de streaming de tip open-source de la Fundația Kodi. Permite utilizatorilor să transmită fluxuri video de pe Internet, fără a se baza pe un browser web sau aplicații proprii. Drept urmare, Kodi poate fi adesea folosit pentru a ocoli reclame spam atunci când vizionați emisiuni TV sau filme online. Pe lângă Xbox One, Kodi poate fi instalat și pe Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, Android, iOS, PC sau Mac.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Avertisment: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Transmiterea videoclipurilor prezintă anumite riscuri pentru confidențialitatea și securitatea dvs.. Acest lucru este adevărat dacă utilizați Kodi sau alt software pe Xbox One pentru a transmite video. ISP-ul dvs. poate înregistra informații despre ce emisiuni sau filme vizionați și de unde le transmiteți. De asemenea, vă poate accelera viteza dacă credeți că utilizați prea multă lățime de bandă în timp ce vizionați videoclipuri online. Acest lucru poate provoca tamponare și alte probleme cu performanța.

Cel mai bun mod de a vă proteja împotriva acestor probleme este să utilizați un VPN ori de câte ori transmiteți video sau utilizați internetul. Un VPN criptează datele dvs., ceea ce face extrem de dificil pentru ISP-ul sau hackerii să știe ce faceți. Acest lucru vă ajută să împiedicați ISP-ul dvs. să păstreze jurnalele de activitate și hackerii să obțină acces la informațiile dvs. personale.

În mod implicit, instalarea unui VPN pe Xbox One este dificilă. Cu toate acestea, opțiunea noastră recomandată pentru utilizatorii Kodi de la bord este IPVanish, întrucât îndeplinește criteriile necesare pe care le folosim la evaluarea VPN-urilor pentru Kodi. Ghidul nostru despre VPN-urile Xbox ar trebui să vă ajute să vă dați seama cum să îl instalați pe Xbox One.

LECTURĂ DE CITITOR: Obține 60% reducere IPVanish cu acest link.

Cum se instalează Kodi pe Xbox One

Instalarea Kodi pe Xbox One este simplă. Faceți următorii pași:

  1. Din meniul principal Xbox One, faceți clic pe „căutareButon ”xbox o căutare2. Tipul
  2. „Kodi” în caseta de căutarexbox one codi căutare
  3. Apasă pe Kodi pictogramă când apare
  4. Împingeți „obțineButon ”. Kodi se va descărca și instala
  5. Când termina instalarea, faceți clic pe lansa să înceapă Kodibutonul de lansare 2 xbox kodi

Este tot ce trebuie să instalați Kodi pe Xbox One.

De ce este diferit ecranul splash și ce este Kodi 18 Leia?

Ecran splash Kodi 18 Leia

Dacă ați utilizat Kodi pe alte dispozitive, puteți fi surprins de ecranul splash care se afișează la prima pornire pe Xbox One. Motivul pentru care ecranul splash este diferit, deoarece Xbox One folosește Kodi 18 Leia Beta, o versiune experimentală a Kodi. Acest lucru este diferit de Kodi 17.6 Krypton găsit în Google Play Store, de exemplu.

În această versiune a programului pot rămâne câteva erori. Cu toate acestea, cei mai mulți utilizatori au considerat că Kodi 18 Leia Beta este perfect stabil pentru o utilizare obișnuită, de zi cu zi. Versiunea oficială și stabilă a Kodi 18 Leia este de așteptat să fie lansată până la sfârșitul anului.

După ce ați instalat Kodi, este timpul să analizați câteva versiuni compatibile cu Xbox One.

Articol conex: Cum să descărcați și să instalați Kodi 18 sau Kodi 17.6

Xbox One Kodi se construiește

Construcțiile Kodi sunt o modalitate de a configura copia dvs. Kodi dintr-o dată, fără a fi nevoie să schimbați piele, opțiunile de meniu și alte setări și fără a fi nevoie să instalați suplimente suplimentare. Marele avantaj al instalării unui build este că vă permite să personalizați Kodi. Cu toate acestea, un dezavantaj este faptul că construirile adesea instalează suplimente care încalcă drepturile de autor, care ar putea prezenta un risc pentru securitate.

Dacă alegeți să folosiți un build Kodi pentru Xbox One, vă recomandăm să dezinstalați majoritatea suplimentelor care vin împreună cu acesta și să instalați propriul dvs. Următoarea secțiune va recomanda unele suplimente pe care le considerăm utile și destul de sigure.

Între timp, aici este o listă cu unele dintre cele mai bune compilări Kodi pentru Xbox One. Toate aceste versiuni sunt compatibile cu Kodi 18 Leia, care este o caracteristică necesară pentru orice utilizator Xbox One.

Duff X

Duff X a fost creat special pentru Xbox One și are un ecran splash cu logo-ul Xbox One și cuvântul „Duff” în verde peste sigla standard Kodi 18 Leia. Meniul principal al Duff X conține următoarele categorii: Muzică, Filme, Emisiuni TV, Anime, Copii, 4K UHD, Sport, Previzualizare TNT, Asistent SD, Adăugări și Setări.

Duff X vine cu următoarele suplimente preinstalate: FlixNet, Incursion, Covenant, Placenta, Supremacy, Yoda, YouTube, Genesis Reborn, Maverick TV și altele. Cu excepția YouTube, nu recomandăm niciunul dintre aceste suplimente.

Dragonul magic

Dragonul magic Kodi

Magic Dragon folosește populara piele Aeon Nox Kodi. Conține imagini cu un dragon roșu uriaș, precum și o scenă din The Meg cu un rechin imens în fundal. Elementele de meniu includ filme, emisiuni TV, favorite, jocuri, aplicații și sport.

Construirea Dragonului Magic include Dragonul Magic, Yoda, Just Sports, Maverick TV, Supremacy, Numere, Joker Sports și alte suplimente.

Kronos Lite

Kodi kronos lite

Kronos Lite are un meniu orizontal și oferă un fundal negru, cu imagini de energie care plutesc în imaginea meniului principal. Are următoarele categorii principale de meniu: sport, TV live, setări, configurare, filme, emisiuni TV și copii.

Construiește aurul Leia

Gold Build Leia are un fundal de aur și conține imagini cu oameni și un dragon de aur pentru imagini. Pictogramele principale ale meniului prezintă focul auriu care se orientează spre textul fiecărei pictograme. Are categorii pentru Instrumente, Favorite, Extra, Copii, Filme, emisiuni TV, Sport, Muzică, TV în direct, sistem și putere.

Leia Silvo

Kodi Leia Silva Build

Leia Silvo prezintă 35 de teme diferite pentru care poate alege un utilizator. Imaginea de mai sus este din tema Game of Thrones. Leia Silvo oferă categorii principale de meniu de TV live, filme, emisiuni TV, locul ei, sport și copii.

Vezi si: Cele mai bune 10 construcții Kodi din 2018

Cele mai bune suplimente Kodi pentru Xbox One

Indiferent dacă utilizați sau nu o compilare, veți avea nevoie de unele suplimente Kodi instalate pe Xbox One dacă doriți să transmiteți conținut de pe Internet. Iată o listă a celor mai bune suplimente Kodi pe care le-am găsit pentru utilizatorii Xbox One.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV Kodi adaugă fluxuri de la TubiTV.com, un serviciu VOD popular, cu un catalog uriaș de filme și emisiuni. Vizionarea conținutului Tubi TV cu un browser web sau aplicația oficială are ca rezultat numeroase întreruperi cauzate de reclame, dar aceste anunțuri sunt eliminate atunci când urmăriți folosirea addonului Kodi pe Xbox One.

Tubi TV poartă filme populare precum Conan The Barbarian (2011), Titanic, Locotenent rău (cu rolul lui Nicholas Cage), Școala de rock, Adevărat Grit, și altele, precum și spectacole TV de succes Sange de lup, Punctul de ucidere, Camelot, Maeștrii de groază, Academia de dans, și altele. Tubi TV deține, de asemenea, o colecție puternică de documentare și titluri de anime.

Multe dintre titlurile Tubi TV sunt geoblocate utilizatorilor aflați în afara unor țări particulare. Din ceea ce putem spune, rezidenții din SUA, S.U.A. și Canada au fiecare emisiuni TV și filme disponibile prin Tubi TV. Utilizarea unui VPN vă va ajuta să ocoliți aceste blocuri, astfel încât să puteți debloca catalogul complet.

Tubi TV poate fi găsit în depozitul Kodi1. Pentru informații despre cum să instalați și să utilizați acest addon, citiți ghidul nostru complet pentru Tubi TV pentru Kodi.

pârâi

instalați crackle pentru kodi

Crackle Kodi adaugă fluxuri de la SonyCrackle.com. Toate reclamele din acest serviciu sunt eliminate prin adăugarea Kodi, permițându-vă să vizionați emisiuni TV și filme gratuite fără întrerupere. Crackle poartă primele cinci stâncos filme, Oceanul este 11, Mad Max, Commando, Nopțile Talladega: Balada lui Ricky Bobby, și multe alte filme clasice și foarte apreciate. De asemenea, are spectacole de genul Seinfeld, Walker: Texas Ranger, iar originalele Crackle SuperMansion, Lansare, și Smulge.

În plus, Crackle are o colecție excelentă de serii animate, inclusiv Men in Black: Seria animată, Spidacular Spider-Man, Robotech, și Arta sabiei: online.

Crackle poate fi găsită în depozitul oficial Kodi și în repozația lui eracknaphobia. Pentru informații despre instalarea și utilizarea acestuia, citiți ghidul nostru complet pentru Crackle for Kodi.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon principal

Adaosul Popcornflix Kodi se conectează la Popcornflix.com, un alt serviciu gratuit VOD gratuit. Ca și suplimentele anterioare din această listă, Popcornflix pentru Kodi elimină toate reclamele din serviciu. Puteți viziona filme horror precum Tu esti urmatorul, Suspiria, și Ultima exorcizare, comedii de genul Cannabis pentru copii și In curand, și multe alte filme și genuri de pe Xbox One folosind suplimentul Popcornflix Kodi.

Popcornflix face parte din depozitul oficial Kodi. Iată cum puteți viziona Popcornflix pe Kodi.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Addon Pluto.tv Kodi conectează Xbox One la Pluto.tv, o sursă pentru peste 100 de canale IPTV gratuite. Puteți utiliza acest addon pentru a urmări canale de știri populare precum CBSN, Cheddar Business News și Newsy, precum și canale pentru diverse audiențe de nișă, inclusiv IGN (pentru jucători), Anime All Day, World Poker Tour, Impact Wrestling, FailArmy, The Ceapă, MinecrafTV, 4KTV, Rețeaua criminală, TV clasic și multe altele.

Pluto.tv se află în depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează și se folosește addonul Pluto.tv Kodi.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow este un serviciu TV gratuit, de vârf, comercializat către armata americană staționată de peste mări. Cu toate acestea, oricine se poate înscrie. Completa Kodi se conectează la acest serviciu folosind Xbox One. Oferă filialul New York al tuturor canalelor de rețea din SUA gratuit: The CW, Fox, PBS, My 9, ABC, NBC și CBS.

Dacă nu aveți acces la un serviciu TV de streaming premium, cum ar fi Fubo TV, PS Vue, DirecTV Now, Sling TV sau altele, USTVNow Kodi addon este o modalitate excelentă de a capta emisiunile preferate de rețea TV gratuit..

USTVNow se află în depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează și se folosește addonul USTVNow Kodi.

Cutie Zattoo

box zattoo kodi addon

Adăugarea Zattoo Box Kodi se conectează la serviciul TV de top din partea Elveției, Zattoo.com. Dacă vă aflați în afara Elveției, va trebui să vă conectați la un server VPN din Elveția pentru a-l utiliza. De asemenea, va trebui să vă înscrieți la serviciu folosind o adresă de e-mail și o parolă.

După ce l-ați configurat, suplimentul Zattoo Kodi pentru Xbox One vă oferă acces la toate cele mai bune canale gratuite UKTV, inclusiv BBC 1-4, iTV 1-4, BBC News, BBC Parlament, CBBC, CBeebies, iTVBe , 4, 5, 5USA, 5Spike, 5Select, 4, S4C, Drama, Dave, Pick și multe altele. De asemenea, include canale în limba germană precum ZDF, Das Erste și Swiss1.

Adăugarea Zattoo Box Kodi poate fi găsită în depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, faceți clic pe suplimente → descărcare → suplimente video → Zattoo Box din meniul principal. Vă puteți înscrie la serviciu pe site-ul oficial.

Juca pe

Browserul PlayOn Kodi addon

Dacă vă abonați la servicii premium VOD precum Netflix și Hulu, este posibil să doriți să luați în considerare abonarea la Playon și să folosiți și addonul Playon Kodi. Playon este un serviciu DVR care vă permite să înregistrați în mod legal titluri pe computerul dvs. din mai multe servicii online diferite, inclusiv Netflix, Hulu, DirecTV Now, YouTube, Crackle și multe altele.

Adăugarea Playon Kodi vă permite să urmăriți oricare dintre aceste titluri înregistrate folosind Kodi pe Xbox One. De asemenea, vă permite să urmăriți oricare dintre serviciile afiliate cu Playon folosind Kodi. Puteți utiliza suplimentul Playon Kodi pentru a urmări Netflix pe Kodi, de exemplu, chiar dacă nu există un addon Kodi funcțional special pentru Netflix.

Playon costă 35 USD / an, pe lângă costul serviciilor individuale pe care le utilizați cu acesta.

Playon se află în depozitul oficial Kodi. Iată un ghid complet pentru utilizarea Playon cu Kodi.

PS Vue

PSVue Kodi addon

În timp ce Pluto.tv, USTVNow și alte servicii IPTV gratuite oferă foarte mult conținut excelent, este posibil să doriți în continuare să vedeți canale TV premium, care sunt în mod normal disponibile cu serviciul TV prin satelit și prin cablu. Dar s-ar putea să nu doriți să faceți față problemelor legate de pachetul TV cu Internet. Dacă da, o opțiune este să vă abonați la PlayStation Vue și să urmăriți canalele sale folosind suplimentul PS Vue Kodi de pe Xbox One.

PlayStation Vue oferă 40+ canale cu 44,99 USD, inclusiv Cartoon Network, CNBC, Disney Jr., ESPN, FS1, FS2, SyFy, TNT și altele. Un proces gratuit este disponibil pentru primele șapte zile de pe site-ul oficial.

Sperăm că ați găsit util acest ghid pentru instalarea și utilizarea Kodi pe Xbox One. Pentru mai multe informații despre Kodi, consultați unele dintre celelalte articole ale noastre Kodi, inclusiv cum să instalați YouTube pe Kodi, cele mai bune suplimente Kodi pentru filme, cele mai bune suplimente Kodi pentru anime și altele.

Imaginea de sus:

„Xbox One pad play” de Inspired Images, licențiat sub CC0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 81 =