Cum se instalează SPMC pe Amazon Fire Stick sau Fire TV

Vrei să instalezi SPMC pe Amazon Fire Stick sau Fire TV? Acest ghid vă va parcurge pas cu pas prin procesul de instalare și configurare a SPMC.

Logo-ul SPMC

Semper Media Center (SPMC) este un program care se bazează pe codul sursă al lui Kodi. A fost creat de un membru al echipei Kodi, dar este conceput pentru a oferi performanțe mai bune pe dispozitivele Android decât Kodi. Programul oferă o opțiune pentru cei care poate nu doresc să actualizeze Kodi pe un dispozitiv Fire TV, dar își doresc totuși ceva nou. Din păcate, în magazinul de aplicații Amazon Fire nu există o aplicație SPMC dedicată. Drept urmare, nu este imediat evident cum puteți instala SPMC pe Fire Stick sau Fire TV.

În acest articol, vă vom arăta cel mai simplu mod de a instala SPMC pe aceste dispozitive. Datorită resurselor limitate ale sistemului Fire TV și Fire Stick, există și câteva modificări care pot fi făcute pentru ca SPMC să funcționeze mai bine. Vă vom explica, de asemenea, ce setări ar trebui să schimbați, ce fac ele și impactul acestora asupra performanței sistemului dvs..

SPMC, la fel ca Kodi, este complet legal de utilizat. Cu toate acestea, există anumite suplimente disponibile care asigură accesul la conținut licențiat. Îi încurajăm pe cititorii noștri să utilizeze surse oficiale și să cerceteze legile țării lor în materie de streaming înainte de a încerca să utilizeze Kodi sau SPMC în acest scop..

Avertisment: SPMC trebuie utilizat numai pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Dezvoltatori SPMC nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea SPMC pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu SPMC

Rețelele private virtuale (VPN) sunt uneori folosite pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet al utilizatorului (ISP). Acestea fiind spuse, VPN-urile au multe aplicații legitime și pot beneficia foarte mult chiar și pe cele care provin din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin dirijarea traficului de rețea printr-un tunel criptat. Acest lucru împiedică citirea ei de către orice observator extern. Aceasta nu te protejează doar de hackeri; de asemenea, oprește ISP-ul tău să-ți vândă obiceiurile de navigare sau să le folosească pentru a justifica limitarea vitezei rețelei.

Cu toate acestea, este obligatoriu să alegeți furnizorul VPN potrivit. În trecut, VPN-urile fără scrupule au fost surprinse vânzând lățimea de bandă a utilizatorului lor sau folosind sistemele lor pentru a crea botne. Chiar și fără aceste probleme, unele VPN-uri sunt prea lente pentru a fi de niciun folos pentru streamingul video.

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni stabile și consistente la servere din mai mult de 50 de țări și are un impact minim asupra vitezei rețelei. În plus, este unul dintre cele mai portabile VPN-uri, oferind versiuni dedicate pentru toate dispozitivele populare, inclusiv Amazon Fire TV și iPhone.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este SPMC?

SPMC este o furcă Kodi. Aceasta înseamnă că folosește codul lui Kodi ca bază pentru îmbunătățiri viitoare. Spre deosebire de majoritatea furcilor, create de pasionați, creatorul SPMC, Chris Browet, a fost de fapt parte din echipa oficială Kodi în trecut. După ce a părăsit acest rol, el a reluat dezvoltarea pe SPMC.

După cum vă așteptați, SPMC este foarte similar cu Kodi. Folosește aceeași structură de piele și meniu Confluence ca Kodi 16, deși cu câteva modificări destinate să faciliteze utilizarea SPMC pe dispozitivele cu ecran tactil. Cu toate acestea, întrucât Browet este în primul rând un dezvoltator Android, el a fost capabil să facă mai mult decât să facă doar modificări estetice.

Principala diferență între Kodi și SPMC este că acesta din urmă este mai bine optimizat pentru dispozitivele Android. Există, de asemenea, mai multe funcții de ușurință pe care Kodi nu le are în prezent, cum ar fi funcționalitatea de căutare vocală și posibilitatea de a vizualiza fișiere ISO 3D Bluray. SPMC include, de asemenea, opțiunea de a utiliza passthrough audio HD, care este acceptat în prezent doar pe versiunile Windows și Linux ale Kodi.

Instalarea SPMC pe Amazon Fire Stick

Deși SPMC nu este disponibil din magazinul de aplicații Fire Stick, instalarea acestuia este destul de simplă. În primul rând, va trebui să permiteți Fire Stick să instaleze aplicații din surse nerecunoscute. Pentru a face acest lucru, accesați secțiunea Ecranul de start. Parcurgeți rândul de sus și deschideți Fila Setări.

Fire Stick Surse necunoscute

De aici, faceți clic pe butonul Dispozitiv opțiune, apoi faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori. Apasă pe Aplicații din surse necunoscute opțiune. Textul de mai jos ar trebui să citească „ON”. Dacă nu, faceți clic din nou. Acum țineți butonul de căutare vocală de pe telecomandă și spuneți „Downloader”. Ar trebui să fiți redirecționat către aplicația Downloader de către AFTVNews. Puteți să o căutați manual și în magazinul de aplicații, dacă doriți.

Instalați-l, apoi deschideți suplimentul. Există o casetă în mijlocul ecranului unde puteți introduce o adresă URL. În această casetă, introduceți următoarea adresă, fără ghilimele, apoi faceți clic pe butonul Merge buton.

„Https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.4-spmc“

Descărcarea SPMC pe Fire Stick

După ce fișierul s-a descărcat, veți vedea permisiunile necesare pentru SPMC. Apasă pe Instalare butonul din partea de jos a paginii, apoi deschideți aplicația.

SPMC Android permisiuni

Configurarea SPMC

SPMC este acum instalat, dar mai există câteva modificări pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună performanță posibilă pe Fire TV. Vom urmări recomandările Browser-ului proprii pentru Fire Stick, pe care le puteți vizualiza aici și aici.

Începeți navigând în Fila Sistem și făcând clic pe Setări. Selectați Sistem în partea de jos a listei, apoi derulați în jos spre Nivel setări opțiune pe ecranul următor. Faceți clic pe asta până se spune Expert.

Setari audio

Acum derulați înapoi până la Intrare audio tab. Schimba Dispozitiv de ieșire audio la „Android, RAW Passthrough”. Seteaza Număr de canale la 7.1. Acest lucru vă va permite să utilizați difuzoare de sunet surround 7.1 dacă le aveți, dar nu ar trebui să creeze probleme chiar dacă utilizați difuzoare stereo standard ale televizorului..

Configurație de ieșire trebuie setat pe „Cel mai bun meci”. Aceasta înseamnă că, dacă schimbați dispozitivul de ieșire (de exemplu, prin conectarea căștilor în timpul unui film), sunetul ar trebui să se reorienteze automat pe noul dispozitiv.

Apasă pe Activați passthrough opțiune. Acest lucru permite televizorului dvs. să aibă sensul audio audio codat (DTS, Dolby Digital, etc.) direct în loc să se bazeze pe SPMC pentru a face acest lucru. Ta Dispozitiv de ieșire în pas opțiunea ar trebui să fie setată pe „Android, RAW Passthrough”.

Setari video

Înapoi din meniul curent și derulați până la Fila video. Apasă pe Nivel setări butonul din partea de jos până se spune „Expert”, apoi accesați butonul Fila Redare. A stabilit Reglați rata de actualizare a afișajului la „La pornire / oprire”, apoi Pauză în timpul modificării vitezei de actualizare la trei secunde.

Setări SPMC

Aceste opțiuni vă asigură că televizorul dvs. va afișa conținut la o rată de actualizare corectă, eliminând efectul telenovelelor de pe televizoarele mai noi, asigurându-vă în același timp că videoclipul de 60 fps pare cât mai neted. Trebuie remarcat faptul că televizoarele Phillips și Sony nu acceptă această caracteristică, astfel încât utilizatorii cu aceste dispozitive să fie setate Reglați rata de actualizare a afișajului pentru „Oprit”.

Intrați în Fila de accelerare. Browet recomandă activarea accelerării hardware, însă acest lucru poate provoca uneori probleme de bâlbâială. Dacă întâmpinați ceva similar, încercați să dezactivați accelerația hardware pentru a vedea dacă acest lucru rezolvă problema. Nu ar trebui să aveți probleme cu Accelerați MPEG2 și Accelerați h264 opțiunile setate pe „Întotdeauna”, însă, din cauza impactului relativ redus pe care îl are asupra hardware-ului modern.

Concluzie

Deși versiunea oficială a Kodi este mai ușor de instalat pe un Amazon Fire Stick decât SPMC, procesul este încă destul de simplu. Cu toate acestea, instalarea centrului media preferat nu este decât începutul. Ați putea fi interesat să citiți ghidurile noastre pentru a accelera Fire Stick-ul dvs., de a reduce cantitatea de tamponare pe care o face Kodi sau de a transfera un build Kodi personalizat pe Fire Stick.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 54

Adblock
detector