Cum se instalează VPN pe Android TV box sau Kodi Box

Lineup Android de Rob Bulmahn, CC BY 2.0

Kodi este un pachet software gratuit, open source, care vă permite să configurați rapid și ușor un centru media home. Este incredibil de versatil, capabil să funcționeze pe o gamă variată de dispozitive, inclusiv PC, unitate flash USB, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi, Amazon Fire TV și Firestick. Această versatilitate și ușurință de instalare a dus la vânzarea hardware-ului cu instalații Kodi preconfigurate (cunoscute sub numele de cutii Kodi).

Deși aceste casete sunt simple de configurat, acestea nu păstrează automat obiceiurile de navigare private. Astăzi, vă vom arăta cum să instalați o rețea virtuală virtuală (VPN) pe televizorul Android sau în caseta Kodi. Acest lucru vă va permite să vă eliberați de interferențe exterioare.

Cu toate acestea, cu atenția negativă a presei Kodi și, într-adevăr, majoritatea dispozitivelor de streaming neortodoxe au primit recent, mulți oameni presupun că software-ul nu este legal de utilizat. Adevărul este că, în timp ce casetele Kodi și Android TV sunt complet legale, unele pluginuri ale unor terțe părți oferă acces fără restricții la conținut licențiat. Îi încurajăm pe cititorii noștri să studieze legile țării lor în streaming înainte de a încerca să folosească casetele Kodi sau Android TV.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ce VPN ar trebui să utilizați?

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Unii folosesc criptarea mai puternică decât alții, alții nu păstrează jurnalele istoricului traficului dvs. pe internet și unii se mândresc cu viteza ridicată a rețelei..

Nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit. Unii au fost cunoscuți că folosesc metode umbroase de a câștiga bani, de la vânzarea datelor dvs. către terți sau mai rău, la vânzarea lățimii de bandă și care vă pot implica în cyberattacks. În trecut, s-a constatat că mai multe VPN-uri gratuite populare din magazinul Google Play conțin malware, așa că vă recomandăm să cercetați amănunțit un VPN înainte de a-l instala.

  MetalliQ Kodi Addon - วิธีการติดตั้งและใช้งาน

Există câteva suplimente Kodi care vă permit să instalați un VPN direct. Cu toate acestea, acestea vin cu mai multe probleme. În primul rând, vă protejează doar în cadrul Kodi și nu vor anonimiza traficul de la alte aplicații. În al doilea rând, acestea necesită instalarea de software suplimentar care poate să nu fie ușor disponibil pe Android.

IPVanish

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Vă recomandăm IPVanish. Este un VPN ieftin, care funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat vreodată și vine cu o aplicație dedicată pentru Android. De asemenea, are o aplicație dedicată pentru Amazon Firestick și Fire TV, deci este una dintre cele mai ușoare de instalat pe dispozitivele Android.

Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN, IPVanish deține serverele sale în mod direct. Acest lucru îi permite să ofere viteze în mod constant ridicate de care va trebui să vă bucurați de streaming pe Kodi sau Android TV. De asemenea, IPVanish apreciază foarte mult confidențialitatea clienților săi și nu ține jurnalele istoricului de navigare.

STREAMING FAST, SIGURĂ: IPVanish este un VPN rapid, conștient de securitate, cu peste 1.300 de servere din 60 de țări. Nu păstrează jurnalele, are o bună capacitate de deblocare și permite până la 10 conexiuni simultane. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Cum se instalează un VPN pe un televizor Android sau o casetă Kodi

În prezent, nu există o modalitate simplă și eficientă de a instala un VPN direct din Kodi. Cu toate acestea, este destul de ușor să vă păstrați dispozitivul protejat dacă aveți unul dintre cele mai populare servicii VPN. Am revizuit unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2023 și dacă nu aveți deja una, suntem siguri că articolul vă poate ajuta să găsiți o VPN care să corespundă cerințelor dvs..

  Indigo Kodi Addon: как его установить и зачем его использовать

După ce v-ați înscris la un serviciu VPN, instalarea acestuia este simplă. Începeți accesând magazinul Google Play de pe televizorul Android sau caseta Kodi. Căutați VPN-ul dvs., asigurați-vă că rezultatele sunt legitime, apoi instalați-l.

Instalarea unui VPN pe Android Pasul 1

În continuare, vi se va cere adresa de e-mail și parola contului de utilizator VPN. Introduceți acestea și veți fi dus la o pagină unde puteți alege ce server să utilizați.

Instalarea unui VPN pe pasul 2 cu Android

De aici puteți selecta țara sau orașul în care doriți să vă conectați la un server. Puteți, de asemenea, să vă conectați la un anumit server sau care este cel mai bun la ora actuală. După ce ați selectat o locație, faceți clic pe butonul care spune Conectați. Asta este – tot traficul dvs. de internet pe acest dispozitiv este acum criptat și nu poate fi citit de către terți.

Nu trebuie să vă sacrificați confidențialitatea doar pentru că ați ales să utilizați o casetă Kodi sau Android TV preconfigurată. Acum că știi cum, poți conecta dispozitivul la un VPN și să răsfoiești în pace pachetul fără a amenința că ISP-ul șuieră și se agită. Mai important, puteți transmite fluxul fără să vă faceți griji pentru persoanele care încearcă să utilizeze datele dvs. pentru propriul lor câștig personal.

Ce este un VPN?

În esență, un VPN vă redirecționează tot traficul de rețea printr-un tunel criptat către un server din altă parte a lumii. Odată conectat, nu există nicio cale pentru nimeni, dar tu și furnizorul dvs. VPN să știe ce site-uri vizitați, fișierele pe care le descărcați sau conținutul mesajelor dvs. Deoarece furnizorii de servicii de internet (ISP) nu criptează traficul clienților lor, traficul dvs. este semnificativ mai sigur atunci când utilizați un VPN.

Adresa dvs. IP poate dezvălui o cantitate surprinzătoare de informații personale, cum ar fi orașul în care locuiți și cine este ISP-ul dvs. Cu toate acestea, VPN-urile vă păstrează în siguranță, atribuindu-vă o altă adresă IP temporară. Unele servicii iau acest concept și mai mult și vă permit să schimbați automat adresa IP la intervale regulate.

  Kako instalirati Kodi na Android kutije - vodič za brzo postavljanje

De ce să folosești un VPN?

Pentru a crește securitatea online

Există o tehnică folosită de hackeri numită atac Man-in-the-Middle (MitM). Acest lucru le permite să intercepteze tot traficul de intrare și de ieșire de pe dispozitiv. Acest lucru include informații precum istoricul căutării și datele de autentificare. Este posibil să poată instala chiar și malware pe dispozitivul dvs. care ar putea infecta alte computere din rețeaua de domiciliu.

O VPN bună împiedică acest tip de atac să se întâmple în primul rând, dar chiar dacă caseta dvs. Kodi este compromisă, atacatorul nu va putea citi rapoartele de trafic criptate. Chiar și cu un sistem foarte puternic, acest tip de criptare ar dura câteva mii de ani până la rupere.

Pentru a evita accelerarea ISP

Totuși, hackerii nu sunt singurii oameni interesați de traficul dvs. pe internet. Unii dintre cei mai mari furnizori de servicii internaționale din lume au fost prinși limitând viteza de internet a clienților lor plătitori, în încercarea de a-i descuraja să transmită video online. Aceasta este o mare parte a alimentării dezbaterii privind neutralitatea netă – nu există niciun motiv pentru care ISP-urile ar trebui să poată decide cum îți petreci timpul.

ISP-ul dvs. va ști că v-ați conectat la un VPN. Cu toate acestea, ei nu pot spune ce faceți pe un anumit site, făcând mai greu să justificați accelerarea vitezei. Deoarece viteza dvs. nu este limitată, videoclipul este mai puțin probabil să bâlbâie sau să tamponeze pentru perioade lungi de timp. În acest sens, un VPN ar putea îmbunătăți de fapt experiența dvs. de vizualizare Kodi.

Pentru a ocoli filtrarea web

Multe țări restricționează accesul la anumite site-uri web. Acest lucru poate fi făcut pentru a restricționa accesul la anumite tipuri de materiale dăunătoare, dar în țări precum Egiptul este folosit și pentru a împiedica cetățenii să citească știri care arată guvernul într-o lumină slabă. Deoarece VPN le permite utilizatorilor să se conecteze la servere dintr-o altă țară, acesta poate fi utilizat pentru a ocoli toate blocurile de site-uri guvernamentale din locația utilizatorului..

VPN-urile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a accesa conținut geo-restricționat fără a se afla de fapt în locația dorită. Pentru a accesa conținut exclusiv în Marea Britanie, trebuie doar să vă conectați la unul dintre serverele VPN din Marea Britanie.

About the author

Comments

  1. Kodi es un paquete de software gratuito y de código abierto que le permite configurar fácil y rápidamente un centro de medios en casa. Es increíblemente versátil y puede funcionar en una amplia gama de dispositivos, incluyendo PC, unidad flash USB, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi, Amazon Fire TV y Firestick. Sin embargo, con la atención negativa de los medios y la mayoría de los dispositivos de transmisión no convencionales, muchas personas asumen que el software no es legal para usar. La verdad es que, si bien las cajas Kodi y Android TV son completamente legales, algunos complementos de terceros ofrecen acceso sin restricciones a contenido con licencia. Por lo tanto, es importante que los lectores estudien las leyes de su país antes de intentar usar cajas Kodi o Android TV. Kodi puede ser utilizado para muchos propósitos excelentes y legales de transmisión en línea. Por favor, tenga en cuenta la ley, las víctimas y los riesgos de la piratería antes de descargar o transmitir materiales protegidos por derechos de autor sin permiso.

Comments are closed.