Cum se utilizează IMDb pe Kodi

Integrarea IMDb în Kodi

Doriți să extrageți informații despre film direct de pe IMDb? Acest ghid vă va arăta cum să îmbunătățiți listările de conținut prin integrarea IMDb în Kodi.

Kodi este unul dintre cele mai populare pachete de centre media disponibile. Poate fi ușor instalat sau utilizat într-o gamă largă de platforme, inclusiv fiecare dispozitiv Amazon Fire TV, Apple TV și Roku. Mai bine, există foarte puține diferențe între diferitele versiuni. Dacă un addon funcționează pe desktop, probabil că va funcționa și pe dispozitive mobile.

Utilizatorii pot instala plugin-uri cunoscute sub numele de suplimente pentru a crește dimensiunea bibliotecii media. Cu toate acestea, informațiile disponibile pe fiecare titlu sunt de obicei foarte limitate. Răsfoind date despre filme din baza de date Internet Movie (IMDb), puteți afla mult mai multe despre fiecare titlu înainte de vizionare. Acest articol vă va explica cum să folosiți IMDb pentru a vă îmbunătăți experiența Kodi.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

De ce ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde transmisia neautorizată de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, există, de fapt, multe moduri în care un VPN poate beneficia de majoritatea oamenilor, chiar și de cele care circulă doar din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea, păstrându-l ascuns de orice observatori terți. Acest lucru vă protejează atât de atacurile Man-in-the-Middle, cât și de ISP-ul dvs., care poate căuta să vă vândă obiceiurile de navigare. Această criptare împiedică, de asemenea, ISP-ul dvs. să utilizeze activitățile dvs. ca justificare pentru a vă accelera conexiunea.

Cu toate acestea, fiecare furnizor VPN este diferit. Unii încetinesc conexiunea la o rampă în timp ce alții păstrează înregistrări despre tot ceea ce faceți. Din aceste motive, alegerea celui mai potrivit furnizor este crucială.

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni consistente la servere din mai mult de 50 de țări și are un impact minim asupra vitezei rețelei. În plus, este unul dintre cele mai portabile VPN-uri și poate fi instalat cu ușurință pe Android și iOS. Este, de asemenea, singurul VPN major inclus în magazinul de aplicații Amazon Firestick.

OFERTA CITĂRII: economisiți 60% pe planurile IPVanish aici.

Ce este IMDb și cum poate îmbunătăți Kodi?

IMDb este una dintre cele mai mari colecții de informații pe internet legate de filme, emisiuni TV și jocuri video. În prezent deține detalii despre aproape 5.000.000 de titluri și peste 8.000.000 de actori, actrițe și membri ai echipajului. Deci, cum pot fi utilizate aceste date pentru a vă îmbunătăți experiența Kodi?

Când selectați un film sau o emisiune TV în Kodi, utilizează un raclet Python pentru a găsi informații relevante. De obicei, veți vedea doar cele mai de bază detalii: numele filmului și, eventual, anul în care a fost lansat. Cu toate acestea, folosind un alt raclet, puteți afla informații mult mai detaliate pentru orice producție dată.

Cum să integrezi IMDb în Kodi

Zgarietul universal al filmului lui Kodi

Să începem schimbând racletul implicit în unul care atrage informații de la IMDb. Este important să rețineți că acest lucru va afecta doar conținutul stocat local. Majoritatea suplimentelor care vă permit să schimbați răzuitorul utilizat furnizează fluxuri nelicențiate, deci fiți atenți la acestea. Nu uitați că sursele oficiale vor oferi aproape întotdeauna cele mai precise informații pentru conținutul lor.

Instalarea racletei de filme universale

Mai întâi, faceți clic pe butonul Videoclipuri fila din partea stângă a paginii principale a lui Kodi. Apoi, faceți clic pe butonul Fișiere opțiune. Ar trebui să vedeți o listă cu toate fișierele video din biblioteca dvs. Kodi. Faceți clic dreapta (apăsați lung pe dispozitive cu ecran tactil) pe fiecare fișier sau folder și selectați Editează sursa. (De asemenea, va trebui să apăsați îndelung pe telecomandă dacă utilizați un dispozitiv actualizat Amazon Fire TV.)

Vi se va da opțiunea de a redenumi sursa sau de a-i schimba locația, dar deocamdată trebuie să faceți clic pe butonul O.K buton în partea de jos. Pe pagina următoare, faceți clic pe butonul Alegeți furnizorul de informații apoi faceți clic pe butonul A lua mai mult… butonul din dreapta. Există o mulțime de raclete din care să alegeți, dar cel care se instalează se numește Răzuitor de filme universale.

Alegerea racletei Kodi potrivite

Aceasta caută în mod implicit IMDb și, de asemenea, se uită la alte site-uri dacă titlul pe care îl alegeți nu este listat pe IMDb. Puteți alege să instalați IMDb + RT razuieți în schimb dacă doriți să vedeți evaluările Rotten Tomatoes, dar acest lucru este complet opțional.

După ce ați instalat racleta corectă, trebuie doar să faceți clic pe butonul O.K butonul din dreapta pentru a fi returnat pe lista dvs. de videoclipuri. Odată ce biblioteca termină actualizarea, puteți testa dacă racletul funcționează făcând clic pe orice titlu și verificând informațiile din listarea IMDb..

Configurarea răzuitorului universal pentru filme

Există câteva modificări minore care trebuie făcute la Scraper Universal Movie înainte de a finaliza. Începeți făcând clic pe butonul Add-on-uri fila pe pagina principală a lui Kodi. Apoi, faceți clic pe Descarca. În pagina următoare, alegeți Furnizori de informații opțiune. În cele din urmă, faceți clic pe Informații despre film, Răzuitor de filme universale în lista care apare atunci Configurare.

configurarea racletei de film universale

Selectează credite apoi faceți clic pe săgețile de lângă Obțineți Studio de la până când este setat pe IMDb. Apoi, treceți la Fan al artei tab și faceți clic pe Activați fanart de la themoviedb.org. Opțiunea de top ar trebui să fie dezactivată deja, dar dacă nu este, faceți clic pe asta. Acest lucru vă va asigura să vedeți doar imagini oficiale din film în loc de fanart care ar putea strica finalul.

Dacă locuiți în afara SUA, va trebui să schimbați o setare pentru a face evaluările de certificare ale țării dvs. Sub evaluare fila, faceți clic pe Țara de certificare preferată și alegeți locația dvs. din lista care apare. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul O.K buton.

Concluzie

Kodi oferă o mulțime de posibilități de personalizare, dar multe persoane se concentrează exclusiv pe diferitele suplimente care pot fi instalate. Cu toate acestea, cheltuind doar puțin timp în plus, puteți utiliza Kodi pentru a face backup online istoricul vizionărilor, pentru a găsi automat subtitrări pentru orice vedeți și multe altele.

Nou pentru Kodi? Avem ghiduri pas cu pas pentru instalarea primului dvs. VPN, vizionarea de filme pe Kodi și remedierea celor mai frecvente probleme ale lui Kodi, inclusiv tamponarea Kodi. Avem chiar articole care acoperă cele mai bune suplimente pentru sport (inclusiv SuperBowl), fluxuri TV în direct și anime, în cazul în care căutați ceva specific.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector