Cum se utilizează Trakt pe Kodi cu Trakt.tv Kodi Addon

Trakt Kodi addon

Vrei să folosești Trakt cu Kodi? În acest articol, vă vom arăta cum să folosiți Trakt pe Kodi folosind suplimentul Trakt.tv Kodi.

Pachetul software Kodi este gratuit, open-source și poate fi instalat pe cele mai populare dispozitive, inclusiv Amazon Fire TV, Amazon Firestick și Roku. Funcționalitate suplimentară poate fi adăugată la instalarea dvs. Kodi folosind pluginuri numite suplimente. Trakt este un astfel de addon, dar există mii disponibile.

Trakt este un serviciu bazat pe web care facilitează urmărirea consumului media. Acest ghid vă va arăta cum să instalați și să configurați addiția Trakt a lui Kodi astfel încât orice conținut accesat va fi notat în contul dvs. Trakt.tv.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Multe persoane folosesc o rețea privată virtuală (VPN) pentru a-și ascunde obiceiurile de streaming nelicidate de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, există multe moduri în care cineva care folosește surse oficiale ar putea beneficia de utilizarea unui VPN.

Un atacator poate utiliza un atac Man-in-the-Middle pentru a vă compromite sistemul și accesa date sau fișiere private. Un VPN previne acest lucru prin criptarea traficului de rețea. Această criptare oprește, de asemenea, ISP-ul dvs. să vă vândă obiceiurile de navigare sau să vă accelereze conexiunea în funcție de activitățile dvs..

Fiecare VPN va încetini viteza rețelei într-un anumit grad, dar unele sunt mai bune decât altele. Deoarece streamingul necesită o conexiune puternică și consistentă, alegerea VPN-ului potrivit este crucială pentru o experiență Kodi bună. Totuși, nu este vorba doar despre streaming; unii furnizori VPN păstrează jurnalele activităților dvs. ceea ce vă reduce intimitatea în mod semnificativ.

Vă recomandăm IPVanish. Este o VPN care nu ține niciun registru de trafic și oferă conexiuni rapide și stabile în mai mult de 50 de țări. Este extrem de portabil, cu versiuni dedicate pentru fiecare sistem de operare major și este cel mai ușor VPN de instalat pe Amazon Firestick.  

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Trakt Kodi?

Trakt este un serviciu care se integrează cu centrul media pentru a urmări mai bine emisiunile și filmele TV pe care le-ați vizionat. De fiecare dată când redați un fișier, suplimentul Trakt adaugă detaliile sale (titlu, data vizionată etc.) în contul dvs. online. Acest proces se numește „scrobbling”.

Adaosul Trakt Kodi extinde această funcționalitate la instalarea dvs. Kodi. Anumite suplimente vă permit să integrați contul dvs. Trakt și conținutul transmis în fluxuri, dar majoritatea acestora nu utilizează surse licențiate și, de regulă, nu le recomandăm.

Instalarea suplimentului Trakt Kodi

Instalarea suplimentului Trakt Kodi este foarte simplă. Deoarece este localizat în depozitul oficial Kodi, nu trebuie să adăugăm nicio sursă și să îl putem instala direct. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Add-on-uri fila de pe ecranul de pornire Kodi.

Apoi, faceți clic pe butonul cutie pictograma din stânga sus. Acest lucru vă va duce la ecranul suplimentului Browser. Apasă pe Instalați din depozit opțiune și parcurgeți lista de repos-uri instalate până găsiți Depozitul Kodi Add-on. De aici, găsiți Trakt addon și faceți clic pe el înainte de a selecta Instalare. Dacă totul merge bine, veți vedea o notificare în partea dreaptă sus care vă spune că Trakt a fost instalat corect.

Configurarea suplimentului Trakt Kodi

În primul rând, veți avea nevoie de un cont Trakt.tv. Înregistrează-te aici.

Înainte de a putea fi folosit suplimentul Trakt trebuie să fie configurat. Începeți făcând clic dreapta pe pictograma addonului Trakt și alegeți Setări. Apoi, faceți clic pe butonul cum autorizez trakt addon să-mi acceseze contul trakt.tv? opțiune. Vi se va prezenta un cod pentru a intra în caseta din pagina de activare. După ce ați făcut acest lucru, confirmați că Trakt este permis să acceseze Kodi.

Autorizarea Trakt Kodi

Acum puteți adăuga informații personale la profilul dvs. dacă doriți, dar acest pas este complet opțional.

În meniul de setări al adăugării Trakt, există mai multe opțiuni care vă permit să personalizați ce conținut este scrobbled. Sub scrobbling fila, puteți selecta dacă doriți să încărcați doar filme sau emisiuni TV. Offset-ul începe scrobble cu X minute opțiunea este deosebit de utilă, deoarece vă permite să adăugați conținut pe care l-ați urmărit o perioadă determinată de timp, în loc să adăugați spectacole pe care le-ați scăzut în minutele de deschidere. O perioadă bună de timp pentru aceasta ar fi de zece minute, dar o puteți seta la orice doriți.

În Sincroniza fila, activați tasta Colecția de sincronizare la actualizarea sau curățarea bibliotecii opțiune. Aceasta va adăuga automat fișierele dvs. în colecția dvs. Trakt odată importate în Kodi

Cum se utilizează suplimentul Trakt Kodi

Adjunctul Trakt Kodi este utilizat în mare parte pentru conținut stocat local, astfel încât dacă nu aveți, va trebui să adăugați unele. Este important să rețineți că este posibil să fiți nevoit să vă reîmprospătați biblioteca înainte ca titlurile să fie scrobbled cu Trakt. Puteți face acest lucru repornind Kodi sau făcând clic dreapta pe folderul sursă și schimbând conținutul în „Nimeni”, apoi înapoi la orice a fost înainte.

Am testat suplimentul Trakt cu două titluri de domeniu public, unul stocat local (versiunea din 1968 a versiunii) Noaptea mortilor vii) și unul transmis în mod legal de la un terț addon (Alger, 1938). Nu au existat diferențe notabile între modul în care Trakt a gestionat titlurile, atât timp cât utilizați surse autorizate corespunzător, nu puteți utiliza oricare doriți.

Istoric Trakt

Odată ajuns în bibliotecă, filmul sau emisiunea TV ar trebui să apară sub fila relevantă de pe ecranul de pornire Kodi. Dacă Trakt funcționează corect, conținutul ar trebui să devină vizibil și în colecția dvs. Trakt online.

După ce ați terminat de vizionat o emisiune TV sau un film pentru prima dată, va apărea un pop-up care vă va solicita să evaluați din zece. Acest rating va apărea pe opera de titlu din Kodi. În mod similar, dacă accesați pagina dvs. de evaluări Trakt, veți vedea că titlul vizionat și ratingul acestuia sunt afișate ambele. Conținutul vizionat va apărea și în istoricul vizionărilor Trakt. Înscrierile pot fi șterse făcând clic pe pictograma căpușă purpuriu de sub opera de artă a intrării.

Trakt îți folosește gusturile și nu-ți place pentru a recomanda conținut similar, așa că merită cu siguranță să te obișnuiești să obișnuiești cu media de rating. Puteți vedea timpul total de vizionare, filmele urmărite recent și genul preferat din pagina dvs. de profil Trakt.

Concluzie

Deși suplimentul Trakt Kodi nu oferă toate funcționalitățile pe care le are versiunea bazată pe web (progresul redării, gestionarea listelor), cu siguranță oferă suficientă flexibilitate pentru a face administrarea unei biblioteci media extinse foarte simplă.

Ne-a plăcut să fi văzut mai mult suport pentru suplimentele oficiale de streaming. De exemplu, conținutul transmis din addonul WWW iPlayer nu este scrobitat, în timp ce titlurile de la mai multe suplimente terțe precum Exodus sunt. Acestea fiind spuse, acest lucru necesită cooperare din partea creatorilor oficiali suplimentari și nu se datorează nicio eroare din partea lui Trakt.

Acestea fiind spuse, întrucât funcționalitatea „Marcați ca urmărit” a lui Kodi este în cea mai bună măsură rudimentară și nu ține cont de fișierele șterse și re-adăugate, suplimentul Trakt reprezintă una dintre cele mai bune metode de organizare și gestionare a media pe mai multe platforme..

Căutați mai multe suplimente Kodi care ar putea funcționa cu Trakt? Consultați ghidul nostru pentru cele 105 Best Kodi Addons din 2017.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Adblock
detector