Да ли је Ливе Тубе Коди аддон безбедан, да ли је легалан?

ливе тубе коди аддон

Званични ИоуТубе додатак омогућава вам гледање стреамова уживо, али ако не знате шта да тражите, може бити тешко пронаћи нешто конкретно. Додатак Ливе Тубе приказује само видео снимке који су тренутно на ИоуТубеу и подељује их по жанру како би прегледавање било што једноставније.

Шта је Коди

Коди је бесплатни софтверски пакет медијског центра који је постао веома популаран због високог нивоа прилагодљивости. Коди се може инсталирати на готово било који популарни уређај, укључујући Амазон Фире Стицкс, Андроид таблете и Аппле ТВ. Ова преносивост га чини одличним за постављање напредних система кућног биоскопа уз ниски буџет. Такође, Коди задржава већину своје функционалности на мобилним платформама. То значи да стекнете стално искуство без обзира који уређај користите.

Коди не садржи ниједан властити садржај. Постоје две методе за проналажење медија. Први је увоз видео или аудио датотека из локалне меморије уређаја. Ово добро функционише на десктоп рачунарима јер обично имају велику количину простора за складиштење. За мобилне уређаје, међутим, видео датотеке могу брзо заузети сав слободни простор. Друга опција је инсталирање додатака који се називају додаци који стругају везе до садржаја хостираног на мрежи. Оне заузимају пуно мање простора на самом уређају, али за то је потребна интернетска веза.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Важно: Увек користите ВПН уз Коди

Неки се повезују на виртуелне приватне мреже (ВПН) како би сакрили неовлашћено струјање од свог провајдера интернетских услуга (ИСП). Упркос томе, ВПН-ови имају бројне предности које могу у великој мери користити чак и онима које потичу из званичних извора.

  iTV Player Kodi addon: Как да гледате iTV Hub на Kodi отвсякъде

Будући да ВПН шифрира ваш интернетски саобраћај, не може га прочитати ниједан вањски посматрач. То спречава већину напада „Ман-ин-тхе-Миддле“ (МитМ) и такође спречава вашег даватеља интернетских услуга да продаје навике прегледавања трећим лицима. Будући да ваш давалац интернетских услуга не може рећи шта радите, они не могу користити ваше активности да оправдају смањивање брзина мреже.

Нису, међутим, свака ВПН једнака. У прошлости су неки ВПН-ови ухваћени како инфицирају уређаје свог корисника малваре-ом, продају му ширину опсега и стварају ботнете. Поред тога, могуће је да ће ВПН који одаберете једноставно успорити мрежу док скоро да буде неупотребљив за стриминг.

Препоручујемо ИПВанисх. Омогућава брзе и стабилне везе са серверима широм света и сам их одржава за брже решавање проблема. ИПВанисх је један од најлакших ВПН-а за инсталирање на више платформи јер има наменске апликације за Андроид, иОС и Амазон Фире ТВ уређаје.

СИГУРНО НА КОДИ: ИПВанисх је лаган, брз и сигуран, што значи да је идеалан за Коди.

Шта је додатак Ливе Тубе Коди?

мени ливе тубе коди аддон

Додатак Ливе Тубе Коди олакшава проналажење и гледање стримујућег ИоуТубе садржаја. Његова главна предност у односу на званични ИоуТубе додатак је та што приказује и претходне и наредне преносе уживо. Нису доступни сви тренутно видео снимци уживо – додатак Ливе Тубе повлачи само стреамове са ИоуТубе Ливе канала. Ово осигурава да се стреамови који садрже нелиценцирани садржај неће појављивати у додатку Ливе Тубе.

Ливе Тубе је врло једноставан за употребу. Има само две могућности за подешавање; један мења број резултата по страници, док други омогућава постављање минималног процента пре него што се видеозапис може означити као гледани.

  วิธีใช้ IMDb บน Kodi

Структура менија је чиста и сажетка. Корисници могу изабрати да погледају селекцију тренутно емитованих токова или да одаберу једну од девет категорија да би додатно побољшали ове резултате. Нажалост, не постоји начин да се тражи нешто конкретно. С обзиром на склоност стреамерс-ова да у својим насловима видеа користе знакове који нису енглески, ова функција можда и није нарочито корисна. Можете да користите уграђену функцију за претрагу Кодија кликом на икону икона зупчаника у доњем левом углу и одабир Претрага. Ово ће, међутим, морати да се уради на свакој страници резултата.

Како инсталирати додатак Ливе Тубе

Додатак Ливе Тубе доступан је из спремишта ТВАддонс. Пре него што почнемо, мораћете да омогућите инсталацију из непознатих извора. Да бисте то учинили, следите следеће кораке:

 1. Кликните икона зупчаника у горњем левом делу главне странице Кодија.
 2. Затим кликните на Подешавања система и истакните Картица Додаци лево.
 3. Померите се на листу са десне стране и кликните на Непознати извори опција. Од вас ће се тражити да потврдите промену, па кликните да.
 4. Вратите се на претходни екран. Овог пута изаберите Филе манагер опција.
 5. Видећете листу свих извора које сте додали. Дођите до дна листе и кликните Додајте извор.
 6. У поље за адресе унесите следеће, без наводника “хттп://фусион.тваддонс.цо”.
 7. Дајте извору име и кликните на Ок дугме.

додавањем фузије као извора

Сада можемо сами инсталирати додатак:

 1. Вратите се на главну страницу Кодија и кликните на Картица Додаци.
 2. Кликните икона кутије у горњем левом куту и ​​изаберите Инсталирајте из зип датотеке на следећој страници.
 3. Пронађите извор који сте управо додали и одаберите коди-репос, онда енглески језик, онда репоситори.кбмцхуб-3.0.0.зип.
 4. Коди ће тада инсталирати ТВАддонс репо.
 5. Ако се све правилно инсталира, видећете скочни прозор у горњем десном углу и биће враћен на екран прегледача додатака. Овог пута, бирајте Инсталирајте из спремишта.
 6. Видећете складиште ТВАДДОНС.ЦО Аддонс. Унесите га и изаберите Видео додаци.
 7. Када пронађете додатак Ливе Тубе, одаберите га и кликните на Дугме за инсталацију на следећој страници.
  Kako gledati ožujsko ludilo 2023. na Kodi

Приметићете да овај додатак инсталира и званични ИоуТубе додатак. Генерално, упозоравамо на адоне који захтевају да други аддон-ови функционишу, али пошто је ИоуТубе аддон у службеном Коди репо-у, постоји врло мали ризик. Када први пут покушате да гледате било шта са додатком Ливе Тубе, бићете упитани да ли желите да га конфигуришете. То вам омогућава да промените жељени језик и регион након чега можете гледати видео записе уживо према садржају вашег срца.

Закључак

Додатак Ливе Тубе Коди пружа лакши начин за гледање ИоуТубе видео снимака. Коди ипак нуди много више од ИоуТубе-а. Можемо вам помоћи да пронађете најбоље додатке за гледање филмова и спорта (укључујући Супер Бовл ЛИИ).

Имате проблема са Кодием на посао? Можда ће вас занимати наши водичи за исправљање најчешћих проблема Кодија, ажурирање Кодија на Амазон Фире Стицк-у или смањење количине пуњења које Коди ради.

About the author

Comments

 1. Македонски:

  Официјалната Јутјуб апликација ви овозможува да гледате најаваните стримови во живо, но ако не знаете што да барате, може да биде тешко да најдете нешто конкретно. Додатокот Live Tube ги прикажува само видео записите кои се моментално на Јутјуб и ги споделува по жанр за да биде прегледувањето поедноставно. Коди е бесплатен софтверски пакет за медиумски центар кој стана многу популарен поради високиот ниво на прилагодливост. Коди може да се инсталира на секој популарен уред, вклучувајќи ги Amazon Fire Sticks, Android таблети и Apple TV. Оваа преносливост го прави одличен за поставување на напредни системи за домашно кино со ниски буџет. Коди го задржува повеќето од своите функционалности на мобилни платформи. Ова значи дека добивате постојано искуство без разлика кој уред го користите. Коди не содржи никаков сопствен содржински материјал. Постојат два начини за наоѓање на медиумски содржини. Првиот е увоз на видео или аудио датотеки од локалната меморија на уредот. Ова функционира добро на десктоп компјутери бидејќи обично имаат голема количина на простор за складиштење. За мобилни уреди, видео датотеките можат брзо да го заземат секој слободен простор. Втората опција е инсталирање на додатоци кои се нарекуваат стримери кои ги врзуваат врските до содржини кои се хостираат на мрежа. Тие заземаат многу помалку простор на уредот, но за тоа е потребна интернет врска. Важно е да се користи ВПН со Коди.

Comments are closed.