Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi

Cum se instalează Dailymotion addon pe Kodi

Dacă sunteți în căutarea de videoclipuri scurte, distractive și gratuite pentru vizionare, nu puteți greși cu addonul Kodi Dailymotion.

Dailymotion este un site de partajare video similar cu YouTube. Spre deosebire de YouTube, acesta are sediul în Franța și are linii directoare de conținut ceva mai puțin stricte. Există o mulțime de videoclipuri pe Dailymotion care nu sunt disponibile pe YouTube. Prin urmare, adăugarea Dailymotion la sursele dvs. de streaming, poate crește catalogul de videoclipuri disponibile.

Dailymotion este util în special atunci când îl accesați printr-un addon Kodi. Acest lucru vă împiedică să comutați între browsere web și Kodi de pe dispozitiv.

Dailymotion este un addon legal și ușor de instalat.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player open-source dezvoltat de fundația XBMC, un consorțiu de tehnologie non-profit. Spre deosebire de software-ul de streaming bazat pe web, Kodi nu a fost creat pentru a lucra cu un anumit serviciu furnizor de conținut. În schimb, este menit să fie un player multimedia cu toate scopurile care poate fi folosit pentru a accesa o mare varietate de conținut de oriunde pe internet.

Kodi este foarte popular în rândul pasionaților de PC-uri home theater. Este de asemenea popular pentru persoanele care doresc pur și simplu să poată transmite conținut din mai multe surse diferite, fără a fi nevoie să comute în mod constant între aplicații.

Kodi poate fi instalat pe un computer personal, smartphone Android sau iOS, cutie Roku, Apple TV sau Amazon Firestick.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Popular printre cei care transmit conținut protejat de drepturi de autor fără permisiune, mulți utilizatori Kodi apelează la o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a-și masca identitatea. Cu toate acestea, Kodi este cel mai bine asociat cu un VPN pentru toată lumea, chiar și pentru cei care îl folosesc pentru streamingul legal din surse oficiale.

Multe servicii de internet în bandă largă au fost cunoscute, de asemenea, pentru a încetini viteza clienților care transmit video, ceea ce poate provoca tamponarea Kodi. Serviciile de internet în bandă largă nu doresc să cheltuiască bani pentru modernizarea infrastructurii lor pentru a gestiona traficul suplimentar cauzat de streamer. Accelerarea le permite să crească veniturile fără a oferi viteze mai bune clienților.

Și în timp ce suplimentele terță parte sunt mai predispuse la a fi hacked, chiar și suplimentele oficiale precum Dailymotion pot fi un risc riscant. Toate suplimentele sunt dezvoltate de dezvoltatori individuali, care au încredere să fie sinceri. Cu toate acestea, unii dezvoltatori addon au abuzat de această încredere. Orice addon poate fi reîncărcat pe un alt server cu un cod nou, rău intenționat, care permite hackerilor să vă fure datele.

 Un VPN poate atenua ambele scenarii prin criptarea conexiunii și anonimizarea datelor și identității. În consecință, ISP-ul dvs. și orice atacatori ar putea să nu știe că transmiteți videoclipuri. Acest lucru împiedică hackerii să obțină datele dvs. personale și oprește ISP-urile să vă folosească obiceiurile de vizualizare ca scuză pentru a reduce lățimea de bandă.

Pentru utilizatorii Kodi, am constatat că IPVanish este cel mai bun VPN pe care îl utilizăm. În timp ce unii VPN își închiriază echipamentele de la alții, IPVanish asigură propria rețea fizică. Acest lucru le permite să mențină fluxurile de viteză ridicate, ceea ce duce la video și audio liniar, de înaltă rezoluție. De asemenea, acestea nu păstrează jurnalele, astfel încât aveți liniște sufletească știind că datele dvs. private sunt sigure.

Ofertă pentru cititori: Puteți economisi 60% din abonamentul dvs. IPVanish și îl puteți obține pentru 4,87 USD / lună dacă vă înscrieți pentru un an de serviciu. De asemenea, aici există reduceri la planurile de o lună și trei luni.

În timp ce IPVanish este preferatul nostru, avem aici o listă completă cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ghid de instalare Dailymotion Kodi addon

Adaosul Dailymotion Kodi face parte din depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, urmați acești pași.

  • Din meniul principal, faceți clic pe „Addons”
  • Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi
  • Faceți clic pe pictograma care arată ca o casetă deschisă
  • Faceți clic pe „Instalare din depozit”
  • Faceți clic pe „Kodi addon repository”
  • Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi
  • Dați clic pe „Componente video”
  • Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi
  • Parcurgeți lista în jos până găsiți „Dailymotion.com”, de la un dezvoltator numit „LORE”. Faceți clic pentru a instala.
  • Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi

Cum se utilizează suplimentul Dailymotion Kodi

După instalarea suplimentului, faceți clic pe el pentru a afișa opțiunile de deschidere, configurare, comutare sau actualizare automată, dezactivare sau dezinstalare.

Făcând clic pe „Configurare” vă permite să setați rezoluția maximă pe care poate fi afișat televizorul sau dispozitivul dvs., numărul de videoclipuri pe care doriți să le afișați pe o pagină la căutare și versiunea catalogului pe care doriți să îl navigheze Kodi în funcție de țara dvs..

Dailymotion kodi addon

Există, de asemenea, o opțiune pentru a personaliza suplimentul introducând numele dvs. de utilizator Dailymotion. Teoretic, acest lucru ar trebui să facă ca folderul „Lucrul meu” să-ți arate propriile videoclipuri, canale pe care le urmezi și alt conținut de care te interesează în mod special. Când am testat acest lucru, am constatat însă că nu funcționează. Sperăm că acest lucru va fi rezolvat într-o viitoare actualizare.

Faceți clic pe „Deschide” pentru a rula suplimentul. Puteți răsfoi videoclipuri de la canal la canal, dar cea mai rapidă modalitate de a găsi ceea ce căutați este să faceți clic pe „Căutare”. Introduceți cuvinte cheie și faceți clic pe „OK” pentru a obține o listă de videoclipuri..

Dailymotion Kodi addon: Cum se instalează Dailymotion pe Kodi

Prezentare generală a addonului Kodi Dailymotion

Dailymotion oferă un catalog uriaș de videoclipuri amuzante, trailere de filme, videoclipuri muzicale și filme produse independent. Cel mai bine este complet gratuit.

Dacă sunteți în căutarea unui addon care să extindă foarte mult numărul de videoclipuri disponibile pentru a transmite fluxuri fără să vă coste nimic, este de luat în considerare suplimentul Kodi Dailymotion. Am acoperit aici o gamă mai largă de suplimente pentru filme Kodi care vă vor arăta care sunt suplimentele Kodi sigure și legale și vă vor ajuta să vă feriți de suplimente precum SALTE Kodi, Kodi Bennu și Pactul Kodi care se concentrează pe conținutul piratat..

Popular: Cum să urmărești NFL pe Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 69 =

Adblock
detector