Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra

Hogyan telepítsük a Dailymotion kiegészítőt a Kodi-ra

Ha rövid, szórakoztató, ingyenes videót keres, amelyet megnéz, akkor nem baj lehet a Kodi Dailymotion kiegészítővel.

A Dailymotion a YouTube-hoz hasonló videómegosztó oldal. Ellentétben a YouTube-lal, székhelye Franciaországban van, és valamivel kevésbé szigorú tartalmi irányelveket tartalmaz. A Dailymotion-ban nagyon sok videó található, amelyek nem érhetők el a YouTube-on. A Dailymotion hozzáadása a streaming-forrásokhoz tehát növelheti az elérhető videókatalógust.

A Dailymotion különösen akkor hasznos, ha egy Kodi-addon keresztül érinti el. Ezáltal nem kell váltania a böngésző és a Kodi között.

A Dailymotion egy legális kiegészítő, amelyet könnyű telepíteni.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó, amelyet az XBMC alapítvány fejlesztett ki, egy non-profit technológiai konzorcium. A web alapú streaming szoftverekkel ellentétben a Kodi nem úgy lett létrehozva, hogy egy adott tartalomszolgáltató szolgáltatással működjön együtt. Ehelyett egy univerzális médialejátszónak szánták, amely széles körű tartalom elérésére használható bárhonnan az interneten.

A Kodi nagyon népszerű a házimozi számítógépes rajongók körében. Az is népszerű az emberek között, akik egyszerűen csak annyit akarnak, hogy sokféle forrásból származó tartalmat továbbítsanak anélkül, hogy folyamatosan váltanának az alkalmazások között.

A Kodi telepíthető személyi számítógépre, Android vagy iOS okostelefonra, Roku dobozra, Apple TV-re vagy Amazon Firestick-re.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

A szerzői jog által védett tartalmak engedély nélkül történő streamingjeiben sok Kodi-felhasználó virtuális magánhálózathoz (VPN) fordul, hogy elfedje személyazonosságát. A Kodi azonban mindenkinek leginkább a VPN-vel párosul, még azok számára is, akik hivatalos forrásokból származó legális streamingre használják.

Számos széles sávú internet-szolgáltatásról ismert, hogy lelassítja a videókat közvetítő ügyfelek sebességét, ami a Kodi pufferolását idézheti elő. A szélessávú internetszolgáltatások nem szeretnek pénzt költeni infrastruktúrájuk korszerűsítésére, hogy kezeljék a szalagok által okozott extra forgalmat. A fojtószelep lehetővé teszi számukra a bevétel növelését anélkül, hogy jobb sebességet kínálnának az ügyfeleknek.

És bár a harmadik féltől származó kiegészítők hajlamosabbak a feltörésre, még a hivatalos kiegészítők, például a Dailymotion, kockázatos vállalkozás lehet. Az összes kiegészítést az egyedi fejlesztők fejlesztették ki, akiknek megbízhatónak kell lenniük. Ennek ellenére néhány addon fejlesztő visszaélt a bizalommal. Bármelyik kiegészítést újra feltöltheti egy másik szerverre új, rosszindulatú kóddal, amely lehetővé teszi a hackerek számára az adatok ellopását.

 A VPN mindkét forgatókönyvet enyhítheti a kapcsolat titkosításával, valamint az adatok és az identitás névtelenítésével. Ennek eredményeként az internetszolgáltató és a potenciális támadók nem tudják, hogy videókat közvetít-e. Ez megakadályozza, hogy a hackerek megszerezzék az Ön személyes adatait, és megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók a megtekintési szokásaikat ürügyként használják a sávszélesség csökkentésére..

A Kodi felhasználók számára azt találtuk, hogy az IPVanish a legjobb VPN, amelyet használni lehet. Míg egyes VPN-ek bérbe adják berendezéseiket másoktól, az IPVanish saját fizikai hálózatát biztosítja. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a streaming sebességet magas szinten tartsák, sima, nagy felbontású videó és audio formátumot eredményezve. Ezenkívül nem vezetnek naplókat, tehát nyugodj meg, tudván, hogy a személyes adatai biztonságban vannak.

Olvasó üzlet: 60% -kal megtakaríthatja az IPVanish előfizetését, és havonta 4,87 USD-t tud megszerezni, ha feliratkozik egy éves szolgálatra. Itt vannak csökkentések az egy- és háromhavi tervekhez is.

Míg az IPVanish a mi preferáltunk, itt található a Kodi legjobb VPN-jeinek teljes listája.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

A Dailymotion Kodi addon telepítési útmutatója

A Dailymotion Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része. A telepítéshez kövesse ezeket a lépéseket.

  • A főmenüben kattintson az „Addons” elemre.
  • Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra
  • Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
  • Kattintson a „Telepítés a lerakatból” elemre.
  • Kattintson a „Kodi addon repository” elemre.
  • Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra
  • Kattintson a „Videó kiegészítők” elemre.
  • Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra
  • Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem találja a „Dailymotion.com” oldalt a „LORE” nevű fejlesztőtől. Kattintson a telepítéshez.
  • Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra

Hogyan kell használni a Dailymotion Kodi kiegészítőt

A kiegészítő telepítése után kattintson rá, hogy felvegye a lehetőségeket az automatikus frissítés megnyitásához, konfigurálásához, be- vagy kikapcsolásához, letiltásához vagy eltávolításához..

A „Konfigurálás” gombra kattintva beállíthatja a tévékészülék vagy az eszköz által megjeleníthető maximális felbontást, az oldalon megjeleníteni kívánt videók számát, amikor keresést végez, és annak a katalógusnak a verzióját, amelyet Kodi-nak szeretne böngésznie az ország alapján.

Dailymotion kodi addon

Lehetőség van arra is, hogy személyre szabja a kiegészítőt a Dailymotion felhasználónév megadásával. Elméletileg ez azt eredményezheti, hogy a „Saját cucc” mappában megjelenjen a saját videóid, követett csatornád és egyéb, különösen az ön érdeklő tartalma. Amikor ezt kipróbáltam, azt találtam, hogy nem működik. Remélhetőleg ez egy későbbi frissítésben javításra kerül.

Kattintson az „Open” gombra a kiegészítő futtatásához. Böngészhet a videók között csatornánként, de a leggyorsabban megtalálhatja, amit keres, ha rákattint a „Keresés” gombra. Írja be a kulcsszavakat, majd kattintson az „OK” gombra a videók listájának megjelenítéséhez..

Dailymotion Kodi addon: Hogyan telepítsük a Dailymotion Kodi-ra

A Kodi Dailymotion addon áttekintése

A Dailymotion hatalmas katalógust kínál vicces videókkal, filmelőzetesekkel, zenei videókkal és önállóan készített filmekkel. A legjobb az egész, hogy teljesen ingyenes.

Ha olyan kiegészítőt keres, amely jelentősen megnöveli a streaminghez elérhető videók számát anélkül, hogy bármi költségbe kerülne, akkor a Kodi Dailymotion kiegészítőt érdemes fontolóra venni. A Kodi filmek kiegészítőinek széles skáláját fedjük le itt, amelyek megmutatják, melyik Kodi kiegészítők biztonságosak és legálisak, és segít megszabadulni attól a kiegészítőktől, mint például a Kodi SALTS, a Kodi Bennu és a Kodi Covenant, amelyek a kalóz tartalomra összpontosítanak..

Népszerű: Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 60

Adblock
detector