Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi

Kako instalirati Dailymotion addon na Kodi

Ako tražite kratke, zabavne, besplatne videozapise za gledanje, ne možete pogriješiti s dodatkom Kodi Dailymotion.

Dailymotion je web mjesto za dijeljenje video sadržaja slično kao i YouTube. Za razliku od YouTubea, sjedište je u Francuskoj i ima malo manje stroge smjernice o sadržaju. Na Dailymotion-u postoji mnogo videozapisa koji nisu dostupni na YouTubeu. Dodavanje Dailymotion-a vašim izvorima za streaming može, na taj način, povećati katalog videozapisa koji su vam dostupni.

Dailymotion je posebno koristan kad mu pristupite putem Kodi dodatka. To vas sprečava da ne morate prebacivati ​​između web preglednika i Kodi na svom uređaju.

Dailymotion je zakonski dodatak i lako se instalira.

Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj otvorenog koda koji je razvila XBMC fondacija, neprofitni konzorcij za tehnologiju. Za razliku od internetskog softvera za strujanje, Kodi nije stvoren za rad s određenom uslugom davatelja sadržaja. Umjesto toga, zamišljeno je da bude svestrani multimedijski uređaj koji se može koristiti za pristup širokom rasponu sadržaja s bilo kojeg mjesta na Internetu.

Kodi je vrlo popularan među ljubiteljima kućnih kina. Takođe je popularan kod ljudi koji jednostavno žele biti u mogućnosti strujati sadržaje iz različitih izvora bez potrebe za stalnim prebacivanjem između aplikacija.

Kodi se može instalirati na osobno računalo, Android ili iOS pametni telefon, Roku kutiju, Apple TV ili Amazon Firestick.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Popularni među onima koji strujno prenose sadržaj zaštićen autorskim pravima bez dopuštenja, mnogi se korisnici Kodi-a okreću virtualnoj privatnoj mreži (VPN) kako bi prikrili svoj identitet. Međutim, Kodi je najbolje uparen s VPN-om za sve, čak i za one koji ga koriste za legalno strujanje iz službenih izvora.

Poznate su i mnoge širokopojasne internetske usluge koje usporavaju brzinu kupaca koje streaming videa može uzrokovati tampon Kodi. Internetske usluge širokopojasne mreže ne žele trošiti novac na nadogradnju svoje infrastrukture kako bi se nosile s dodatnim prometom uzrokovanim streamerima. Punjenje omogućuje im povećanje prihoda bez bolje brzine za kupce.

I dok su dodaci trećih strana skloniji hakiranju, čak i službeni dodaci poput Dailymotiona mogu biti rizičan pothvat. Sve dodatke razviju individualni programeri za koje se vjeruje da su iskreni. Pa ipak, neki su razvojni programeri zloupotrijebili to povjerenje. Bilo koji dodatak može se ponovno prenijeti na drugi poslužitelj s novim, zlonamjernim kodom koji omogućuje hakerima da vam ukradu podatke.

 VPN može ublažiti oba scenarija kriptiranjem vaše veze i anonimiziranjem podataka i identiteta. Kao rezultat, vaš davatelj internetskih usluga i svi potencijalni napadači ne znaju da strujirate videozapise. To sprečava hakere da dobiju vaše osobne podatke i sprečava davatelje internetskih usluga da koriste vaše navike gledanja kao izgovor za smanjenje propusnosti.

Za Kodi korisnike otkrili smo da je IPVanish najbolji VPN koji se koristi. Dok neki VPN-ovi iznajmljuju svoju opremu od drugih, IPVanish osigurava vlastitu fizičku mrežu. To im omogućuje da održavanje brzina streaminga visoke, što dovodi do glatkog video i zvuka visoke rezolucije. Oni također ne vode zapisnike, tako da imate mirni osjećaj znajući da su vaši privatni podaci sigurni.

Ponuda čitača: Na pretplati na IPVanish možete uštedjeti 60%, a možete je dobiti za 4,87 USD mjesečno ako se prijavite za godinu dana usluge. Ovdje se smanjuju i jednomjesečni i tromjesečni planovi.

Iako nam je preferirano IPVanish, ovdje imamo cijeli popis najboljih VPN-ova za Kodi.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Vodič za instalaciju Dailymotion Kodi addon-a

Kodi addon Dailymotion dio je službenog skladišta Kodi. Da biste ga instalirali, slijedite ove korake.

  • U glavnom izborniku kliknite "Addons"
  • Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi
  • Kliknite ikonu koja izgleda kao otvoreni okvir
  • Kliknite "Instaliraj iz spremišta"
  • Kliknite "Kodi addon repozitorij"
  • Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi
  • Kliknite "Video dodaci"
  • Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi
  • Pomaknite se prema dolje dok ne pronađete "Dailymotion.com", od programera pod nazivom "LORE". Kliknite za instaliranje.
  • Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi

Kako koristiti Dailymotion Kodi dodatak

Jednom kada je dodatak instaliran, kliknite ga da biste otvorili mogućnosti za otvaranje, konfiguriranje, uključivanje ili isključivanje automatskog ažuriranja, onemogućivanja ili deinstalacije..

Klikom na "Konfiguriraj" omogućuje vam postavljanje maksimalne razlučivosti koju vaš televizor ili uređaj može prikazati, broj videozapisa koje želite prikazati na stranici prilikom pretraživanja i verziju kataloga za koji Kodi želite pregledavati na temelju svoje zemlje.

Dailymotion kodi addon

Postoji i mogućnost personalizacije dodatka unosom korisničkog imena Dailymotion. Teoretski, to bi trebalo uzrokovati da mapa "Moje stvari" prikazuje vaše videozapise, kanale koje pratite i drugi sadržaj koji vas posebno zanima. Kad sam sve to testirao, ustanovio sam da to ne radi. Nadamo se da će ovo biti popravljeno u budućem ažuriranju.

Kliknite "Otvori" da biste pokrenuli dodatak. Možete pregledavati videozapise pojedinačno, ali najbrži način da pronađete ono što tražite je da kliknete "Traži". Unesite ključne riječi i kliknite "U redu" da biste dobili popis videozapisa.

Dailymotion Kodi addon: Kako instalirati Dailymotion na Kodi

Pregled dodatka Kodi Dailymotion

Dailymotion nudi ogroman katalog smiješnih video zapisa, filmskih najava, glazbenih video zapisa i filmova neovisno o produkciji. Najbolje od svega, potpuno je besplatno.

Ako tražite dodatak koji će uvelike proširiti broj videozapisa koji su dostupni za stream bez da vam to košta ništa, dodatak Kodi Dailymotion treba uzeti u obzir. Ovdje smo objavili širi spektar dodataka za Kodi filmove koji će vam pokazati koji su Kodi dodaci sigurni i legalni i pomoći vam da izbjegavate dodatke poput Kodi SALTS, Kodi Bennu i Kodi Covenant koji su usredotočeni na piratski sadržaj.

Popularan: Kako gledati NFL na Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 83 =

Adblock
detector