Death Streams Kodi addon: biztonságos-e használni? Melyek az alternatívák?

A Death Streams Kodi addin telepítésére gondol? Mélyrehatóan áttekintettük a Halál Streams-kiegészítőt, hogy megéri-e az idejét, és vannak-e alternatívák, amelyeket érdemes megfontolnia.

Death Streams Kodi addon

A Kodi olyan szoftver, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a házimédia központ felállítását. Telepíthető az összes legnépszerűbb eszközre, beleértve az Nvidia Shield, a Raspberry Pi és a Roku készülékeket.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Kodi halálfolyamok kiegészítését, hogy megtudjuk, mi az, hogyan működik, és jó választás a legtöbb Kodi-felhasználó számára. Megbeszéljük néhány olyan adatvédelmi aggályt is, amelyben mind a hivatalos, mind a harmadik fél Kodi-kiegészítései osztoznak.

Maga a Kodi teljesen törvényes, de néhány harmadik féltől származó kiegészítés hozzáférést biztosít a tartalomhoz, amely általában nem elérhető szabadon. Arra biztatjuk az olvasóinkat, hogy használják hivatalos kiegészítőket, és vizsgálják meg a tartalom streamingjével kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket, mielőtt a Kodi-ot erre a célra használnák..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) gyakran használják az illegális streaming szokások elrejtésére a felhasználó internetszolgáltatójától (ISP). A VPN azonban számos módon hasznos lehet a törvényköteles Kodi-felhasználók számára is.

A VPN-k növelik a rendszer biztonságát a hálózati forgalom titkosításával. Ez megakadályozza a középtávú támadások többségét, és megakadályozza, hogy az internetszolgáltató eladja a böngészési előzményeket, vagy a forgalom alapján fojtsa le a hálózati kapcsolatot..

Minden VPN lecsökkenti a hálózat sebességét, de néhányuk gyorsabb, mint mások. Fontos, hogy kevés VPN-t találjon, mivel a HD videó streamingéhez nagy sebességű kapcsolat szükséges. Egyes VPN-k emellett naplót vezetnek a forgalmi előzményekről, teljes mértékben meghiúsítva a VPN használatának célját.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Nagyon hordozható, dedikált mobilalkalmazásokkal, és a legkönnyebb VPN-t telepíteni az Amazon Firestick-re. Az IPVanish nem tart forgalomnaplókat, minimális mértékben befolyásolja a hálózati sebességet, és gyors, következetes kapcsolatot biztosít több mint 50 ország szervereivel..

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt. Az IPVanish hét napos próbaverziót kínál, így kockázatmentesen tesztelhető.

Mi a Kodi Death Streams addon??

A Death Streams Kodi addon a hírhedt Stream All The Sources (SALTS) streaming addk villája. Lekeríti a filmekre és a TV-műsorokra mutató linkeket több nem hivatalos streaming webhelyről, és összegyűjti őket egy helyen a könnyebb hozzáférés érdekében.

Noha az egyes szolgáltatókat letilthatjuk a kiegészítő beállítások menüjéből, egyikük sem nyújtja csak a megfelelően licenccel rendelkező tartalmat. Mivel a Death Streams nem hivatalos forrásokat használ, nem teszi lehetővé a színészek vagy stúdiók támogatását, amelyek lehetővé teszik ezt a tartalmat.

Első pillantásra ez a kiegészítő jól szervezettnek tűnik, de közelebbi vizsgálat során azt tapasztaltuk, hogy a műfajmappák üres. Ez azt jelenti, hogy a felhasználókat arra kényszerítik, hogy egy adott címet keressenek, vagy az eredmények oldalain böngészjenek, hogy megtaláljanak valamit, amelyet meg szeretnének nézni.

A Death Streams naptárt kínál, amely lehetővé teszi a tévéműsorok könnyebb megtalálását, de ez a szolgáltatás valójában nem működik. A „Várt filmek” szakasznak csak az a célja, hogy felsorolja a következő években megjelenő filmeket. Ezek a kiadási dátumok gyakran változnak, és nem vagyunk biztosak abban, miért került ez a szakasz egyáltalán bele.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék vagy használják a Halál Streams kiegészítőt.

Legjobb alternatív halálfolyamok: FilmRise - YouTube

Noha a Kodi Death Streams Kiegészítő nem szolgálja azokat a Kodi-felhasználókat, akik hivatalos tartalomforrásokat keresnek, sok addon van ilyen. Az alábbi hivatalos kiegészítések nagy felbontású tartalomú nagykönyvtárakkal rendelkeznek, és kiváló alternatíva lenne a Halálfolyamok számára.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

A FilmRise független film- és TV-műsorok forgalmazója. Tartalmuk szabadon elérhető a YouTube-csatornákon, és a FilmRise - YouTube Kodi addon összegyűjti ezekből a médiakönyvtárat.

A televíziós műsorok teljes idényei elérhetők, valamint a filmek nagy választéka is elérhető. Ennek a kiegészítőnek nincs keresési funkciója, és a mappanevek némelyike ​​nem egyértelmű a tartalom szempontjából, de mivel a filmek többsége nem nagyon ismert, ez a kiegészítő jobb, ha új címeket fedez fel, nem pedig a régi nézegetését. Ennek ellenére létezik néhány kultikus klasszikus, például az 1998-as A savház.

FilmRise - a YouTube fő képernyője

Az egyik legfontosabb dolog ebben a kiegészítőben az, hogy lejátszási listákat tartalmaz minden tartalomkategóriájához. Ez nagyon egyszerűvé teszi egy adott TV-műsor minden epizódjának megtalálását, és megmenti a felhasználót attól, hogy ugyanazon műsor epizódjainak több oldalára kell kattintania, amikor valami másat keres.

FilmRise - A YouTube széles és változatos médiakönyvtárral rendelkezik, amely mindent lefed a valódi bűnözéstől a klasszikus birkózásig. Valójában sokkal jobb szervezettséggel rendelkezik, mint néhány sokkal legismertebb kiegészítővel, mint például az Internet Archive. A fenti okok miatt a FilmRise - a YouTube a rendelkezésre álló legjobb hivatalos alternatívák a halálos patakok számára.

A FilmRise - YouTube addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

További alternatívák a haláláramok számára

További lehetőségeket keres? A következő kiegészítések szintén jó alternatívák a halálos patakok számára.

FilmOn.TV

Telepítse a FilmOn for Kodi programot

A FilmOn.TV egy olyan weboldal, amely több mint 600 TV-csatorna élő közvetítését kínálja a világ minden tájáról. Ezeket ingyen nézheti közvetlenül a Kodi-n keresztül a FilmOn.TV kiegészítő segítségével. Vannak prémium tagság is, amelyek felszabadítják a további csatornákat és a DVR funkciókat.

A FilmOn médiakönyvtára műfaj és származási ország szerint van csoportosítva. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megtaláljon tartalmat anyanyelvén, vagy otthonról nézze tévét, ha idegen országban tartózkodik. Rendelkezésre áll egy kis gyűjtemény a lekérhető tartalmakból is, ám a legfrissebb kiadásokkal ellentétben ezek többsége nyilvános..

A FilmOn.TV kiegészítő elérhető a SuperRepo lerakatban. További részletek a FilmOn telepítési útmutatójában olvashatók.

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn böngésző abban különbözik a legtöbb videó kiegészítőtől, hogy teljes potenciáljának eléréséhez további streaming szolgáltatás-előfizetésekre van szükség. Miután megadta a bejelentkezési adatait, az összegyűjti az előfizetések tartalmát egy helyre a könnyebb megtekintés érdekében. Mivel nincs hivatalos Netflix Kodi kiegészítő, a PlayOn böngésző a legbiztonságosabb módszer a Netflix eredeti tartalmának megtekintésére..

Ingyenes verzió is rendelkezésre áll, de csak néhány forrásból származik. Más fiókok összekapcsolásához a felhasználóknak havonta 2,50 dollárt kell fizetniük, amely felszabadítja a DVR és az átugró funkciókat is.

A PlayOn böngésző addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

A SnagFilms Kodi kiegészítő több mint 5000 ingyenesen megtekinthető dokumentumfilm és független film gyűjteményét kínálja. Tartalmi könyvtára mindent tartalmaz, a horrortól a koreai drámáig, tehát mindig lesz valami érdekes.

Van néhány kisebb szervezeti probléma ezzel a kiegészítővel, de semmi nagyobb. Bár nincs keresési funkció, a címeket műfaj választja el egymástól. A SnagFilms-nek továbbá nincs alkategóriája, tehát az összes elérhető TV-műsor egy mappában található. Ennek ellenére a klasszikus filmek széles választékát, valamint néhány újabb címet tartalmaz, amelyek nagy része HD formátumban érhető el.

A Snagfilms addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

BigStar filmek & tévé

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

A BigStar filmek & A Kodi TV-kiegészítővel a BigStar Movies streaming platformjáról lekaparja a tartalmat. Míg a BigStar webhely hitelkártya-információkhoz szükséges bizonyos filmek vásárlásához, ez a funkció nem létezik a kiegészítőben, így teljes ingyenes tartalma teljesen legálisan nézhető és könnyen elérhető.

Noha a legtöbb film nem blokkoló, számos díjnyertes cím érhető el. Ez a kiegészítő televíziós műsorok széles választékát kínálja, beleértve a A Közvetítők és Kukucskáló panoráma. A felhasználók műfaj szerint vagy a keresési funkció segítségével tekinthetik meg a címeket.

A BigStar filmek & A TV-kiegészítő elérhető a MetalChris lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Az olyan külső gyártók kiegészítői, mint a Halál Streamek, első pillantásra vonzónak tűnhetnek, de etikai és adatvédelmi problémákkal járnak, amelyekkel a hivatalos kiegészítők nem rendelkeznek. Míg a Death Streams nagy tartalomkönyvtárral rendelkezik, egyikük sem hivatalos forrásból származik.

A helyzet az, hogy függetlenül attól, hogy sportolást, igény szerinti TV-műsorokat, filmeket vagy élő TV-t néz a Kodi-val - vannak jobb, teljesen licenccel rendelkező alternatív kiegészítők, amelyek közül választhat. Ezek közül sok szabadon használható, és bármilyen probléma esetén számos megbízható támogatási forrást kínál.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 31

Adblock
detector