Depozitul SuperRepo Kodi: Cum se instalează SuperRepo pe Kodi

 logo superrepo

 Kodi este un pachet software care vă permite să înființați un centru media în casa dvs. cu eforturi minime și investiții de timp. Cu toate acestea, după ce este instalat, va trebui să adăugați conținut. Pentru a face acest lucru, puteți importa muzică și videoclipuri care sunt stocate local pe computer sau puteți instala bucăți de software numite suplimente care oferă acces la media găzduită de alte persoane.

Există zeci de aceste suplimente în depozitul oficial suplimentar Kodi, dar dacă sunteți în căutarea unei varietăți mai mari, de ce nu încercați să instalați SuperRepo, cel mai mare depozit suplimentar pentru terți? Nu vă faceți griji: acesta este un proces destul de simplu și vom trece printr-un pas la rând.

Trebuie remarcat faptul că SuperRepo tinde să-și actualizeze conținutul mai lent și mai rar decât unele dintre celelalte depozite, astfel încât suplimentele pe care le conține este posibil să nu fie cele mai actualizate versiuni. Din acest motiv, este important să vă asigurați că utilizați cea mai recentă versiune a oricărui supliment pe care îl descărcați, deoarece versiunile anterioare pot avea vulnerabilități nepatrimate.

Pentru a verifica numărul actual de versiune a oricăruia dintre suplimentele dvs. instalate, trebuie doar să derulați în meniul de pornire și să faceți clic pe Adăugări, apoi Complementele mele și, în final, pe Toate. Numărul de versiune al fiecărui supliment va fi afișat în partea dreaptă a ecranului.

În plus, SuperRepo găzduiește o serie de suplimente, unele dintre ele fiind pe deplin legale, cum ar fi USTVNow, și altele care sunt neoficiale și oferă opțiuni de streaming nesanctionate. Nu oferim recomandări suplimentare în acest ghid pentru SuperRepo. Utilizatorii ar trebui să efectueze cercetările adecvate pentru diferite componente suplimentare înainte de a încerca să le instaleze.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Înainte de a instala orice suplimente dintr-un depozit, este important să știți cum să vă protejați. Nu există nicio garanție că datele dvs. și istoricul de navigare vor fi păstrate private. De asemenea, unii furnizori de servicii de internet (ISP) au sisteme automatizate care pot detecta dacă transmiteți conținut. Acestea pot afecta grav vitezele rețelei dvs. chiar dacă nu faceți nimic ilegal.

Există o modalitate de a preveni acest lucru, asigurând în același timp că datele dvs. rămân private. Puteți utiliza o rețea privată virtuală (VPN) pentru a cripta tot traficul către și de pe computerul dvs., obfuscând astfel orice informație transferată și oprind ISP-ul dvs. de a vă limita viteza. Recomandăm IPVanish - este un VPN ieftin și de încredere, care nu ține niciun registru al activităților dvs. și nu vă încetinește.

Ofertă pentru cititor: Puteți economisi până la 60% pe un plan IPVanish aici.

Instalarea Kodi

Înainte de a putea începe instalarea depozitelor sau a suplimentelor, trebuie să executați Kodi pe computer. Navigați browserul dvs. la https://kodi.tv/download și selectați sistemul de operare pe care îl veți utiliza și versiunea de Kodi pe care o doriți. Programul de instalare ar trebui să înceapă să descarce. După ce ați terminat, executați-l, apoi deschideți Kodi. 

Instalarea depozitului Kodi SuperRepo

Primul pas către instalarea SuperRepo este foarte simplu. Trebuie să-i spunem Kodi unde să găsească fișierul ZIP al depozitului. Puteți să îl salvați pe computer sau să îl descărcați direct de pe Kodi și vă vom arăta cum puteți face ambele din cele de mai jos.

Salvarea SuperRepo la nivel local

În primul rând, deschideți browserul și introduceți „http://srp.nu” în bara de adrese, minus ghilimele. Faceți clic pe versiunea Kodi pe care o aveți (Helix este Kodi 14.2, Isengard este Kodi 15, Jarvis este Kodi 16, iar Krypton este Kodi 17), apoi faceți clic pe toate pe pagina următoare, apoi faceți clic pe numele fișierului ZIP din pagina finală.

Aceasta va descărca SuperRepo. Notează locația în care o salvezi, deoarece acest lucru va fi important în câteva minute.

Adăugarea SuperRepo ca sursă

Din ecranul de start, faceți clic pe pictograma care arată ca o roată. Acest lucru vă va duce la pagina Setări.

superrepo 1

Apoi, faceți clic pe opțiunea Manager fișiere din partea dreaptă jos. Aceasta este zona care ne va permite să adăugăm o nouă sursă.

SR2

În partea de jos a listei din partea stângă, faceți clic pe Adăugare sursă.

SR3

Faceți clic pe caseta care apare în fereastra care apare. Acum, dacă ați salvat SuperRepo direct pe computer, acesta este locul în care introduceți locația în care l-ați salvat. Puteți să tastați direct acest lucru sau să îl navigați făcând clic pe butonul Parcurgere din partea dreaptă.

Dacă nu l-ați salvat local, folosiți „http://srp.nu” ca adresă sursă, amintind să eliminați ghilimelele.

Apoi, tastați un nume pentru sursa dvs. în caseta din partea de jos. Am folosit „SuperRepo” aici, doar pentru a păstra lucrurile simple, dar îl puteți denumi cum doriți.

SR4

Instalarea suplimentelor din depozitul SuperRepo

După ce ați instalat SuperRepo, probabil că doriți să instalați unele componente suplimentare pe care le conține. Pentru a face acest lucru, derulați în jos meniul de pe ecranul de pornire al lui Kodi și faceți clic pe opțiunea care spune suplimente.

SR5

De aici, faceți clic pe pictograma care arată ca o cutie de carton. Aceasta ne va duce la pagina care ne permite să instalăm noi suplimente. SR6

 În lista de pe pagina următoare, faceți clic pe opțiunea care spune Instalare din fișierul zip.

SR7

Selectați repositorul SuperRepo din listă. Rețineți că, dacă ați numit-o ceva diferit mai devreme, s-ar putea să nu fie numit „SuperRepo”. În schimb, căutați orice ați hotărât să o numiți.

SR8

Apoi, selectați versiunea Kodi pe care o utilizați. Krypton este numele oficial pentru Kodi 17, așa că dacă ai instalat recent Kodi, aceasta este probabil versiunea de care ai nevoie.

Dacă ați salvat SuperRepo local, puteți sări peste acest pas.

În ecranul următor, alegeți ce sub-depozite doriți să instalați. SuperRepo conține de fapt atât de multe suplimente încât este mai ușor să le împarte în grupuri decât să le răsfoiești simultan. Puteți descărca doar suplimentele video, de exemplu. Deocamdată, vom selecta toate, apoi vom face clic pe fișierul zip.

SR9

După ce ați făcut acest lucru, veți fi returnat pe pagina Browserului suplimentar. De data aceasta, selectați Instalare din depozit.

SR10

Derulați în jos lista până când vedeți depozitele SuperRepo pe care le-ați instalat în urmă cu o clipă.

Dacă faceți clic pe unul dintre ele vă va permite să răsfoiți toate suplimentele pe care le conțin, deși folderul SuperRepo Repositories necesită să instalați mai întâi un supliment de subcategorie..

Si asta e! Acum aveți acces la toate suplimentele pe care trebuie să le ofere cel mai mare depozit Kodi. Mai simplu spus, în SuperRepo există ceva pentru toată lumea și, dacă nu puteți găsi un supliment care vă place, nu se va datora lipsei de alegere.

SuperRepo conține o multitudine de suplimente excelente pentru conținut oficial, inclusiv cele concepute pentru TV live, filme și sport.

SR11

Popular: Puteți transmite fluxul Mayweather vs McGregor pe Kodi?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 40

Adblock
detector