Добавка Kodi Streamhub: Трябва ли да го инсталирате? Безопасна ли е за употреба?

Разглеждаме добавката на Kodi streamhub, за да видим дали трябва да я инсталирате, колко е безопасна за използване и има ли по-добри алтернативи. Ще ви покажем и как да използвате Kodi безопасно и насаме, когато използвате добавки.

streamhub 1

Kodi е софтуерен пакет с отворен код, който ви позволява бързо и лесно да създадете своя собствена система за домашно кино. Една от най-големите атракции на Kodi е, че той може да бъде инсталиран на голям набор от различни устройства, включително Raspberry Pi, Amazon Fire Stick, Roku, iPhone, Apple TV, USB Flash устройство и, разбира се, Windows и Mac PC.

След като Kodi е инсталиран, има два начина за достъп до медиите. Първият е да разчитате изцяло на видеоклипове и музика, които се записват локално, но това не е идеално за устройства с малки количества хранилище. Вторият начин е да инсталирате допълнителни парчета софтуер, наречен добавки. Те намират връзки към съдържание, което се хоства онлайн и могат да се използват независимо на кое устройство сте инсталирали Kodi.

Една от тези добавки се нарича Streamhub. Тази статия ще обясни какво представлява Streamhub и как работи. Въпреки че никоя добавка на Kodi не може да атакува, добавките на трети страни като Streamhub са по-малко сигурни от официалните. Освен това ще хвърлим малко светлина върху опасенията за поверителност, които споделят както официалните, така и добавките на трети страни.

Напоследък има много страшни истории относно Kodi в новините, но истината е, че самата Kodi е напълно легална за използване. Причината за това отрицателно внимание е, че някои добавки предоставят на потребителите достъп до нелицензирано съдържание. За да направят нещата по-объркващи, всяка страна има свое законодателство относно онлайн потока. Поради тази причина е изключително важно да отделите известно време, за да проучите законите във вашата страна, преди да използвате Kodi за поточно съдържание.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Важно: Как да използвате Kodi безопасно и частно

Във времената, в които живеем, важността на онлайн поверителността не може да се надценява. За съжаление, има предубеждение, че хората, които използват виртуална частна мрежа (VPN), за да анонимят историята си на сърфиране и трафика, не са от полза. В действителност има няколко добри причини, поради които някой и особено потребителите на Kodi трябва да използват VPN.

Една от най-опустошителните техники, които хакерът може да използва, се нарича атака "Човек в средата" (MitM). Тук някой прихваща всеки бит данни между вас и уебсайтовете, които посещавате, като потенциално им дава достъп до всичко, от информацията за банковата ви сметка до вашите данни за вход в социалните медии.

Доколко това е от значение за Kodi? Е, всички добавки са уязвими при отвличане, но добавките на трети страни са изложени на по-висок риск, тъй като е малко вероятно да са имали едни и същи процеси на техническо валидиране, приложени по време на разработката. След като добавка на Kodi е отвлечена, има много малко, че злонамерената трета страна не може да направи с вашия компютър.

За съжаление хакерите не са всичко, за което трябва да се тревожите. Известно е, че доставчиците на интернет услуги (ISP) умишлено ограничават мрежовите скорости на своите потребители, за да не позволят на поточно видео онлайн. Това може да се случи, дори ако плащате за неограничена скорост на изтегляне и само поточно официално лицензирано съдържание.

Един добър VPN може да помогне и при двете тези заплахи. Те криптират всички входящи и изходящи данни от вашия компютър, което означава, че всеки, който изследва трафика ви, няма да може да види какво правите. Това също означава, че вашият интернет доставчик няма да може да разпознава автоматично дали предавате видео, което ви предпазва от мерките им за дроселиране.

Препоръчваме да използвате VPN с име IPVanish. Към днешна дата IPVanish работи с всяка добавка на Kodi, която сме тествали, и те не поддържат никакви дневници от вашия трафик. Не е нужно да жертвате поверителност за удобство, тъй като дори може да бъде инсталиран на Amazon Firestick.

Те притежават и своите сървъри, което им позволява да осигуряват стабилна мрежа с постоянна скорост. Това означава, че IPVanish може да помогне за предотвратяване на проблеми с буферирането и да ви позволи да се наслаждавате на съдържанието на Kodi, както е било предназначено.

Сделка за четене: спестете до 60% на IPVanish тук.

Какво представлява добавката Kodi Streamhub?

streamhub 2
Добавката Kodi Streamhub е приставка за трети страни, която осигурява достъп до телевизионни потоци на живо, както и до съдържание по заявка. Това е сравнително стандартен скрепер на връзки, който намира съдържание, хоствано в няколко различни стрийминг сайта и ги предоставя на потребителя.

Има няколко големи проблема с тази добавка, които ни пречат да я препоръчаме. Първо, по-голямата част от съдържанието му е нелицензирано. Списъкът на доставчиците, към които тази добавка не може да се добави, и въпреки че вече са включени десетки, няма нито един легитимен източник на оферта.

Второ, някои от тези добавки са достъпни само за премиум членове. За да станете премиен член, трябва да платите на програмиста абонаментна такса. Най-очевидният недостатък тук е, че няма начин да знаете какво ще бъде направено с информацията за кредитната ви карта, но това не е единственият проблем. Ако желаете да харчите пари за поточно съдържание, ще бъде по-добре да подкрепите компанията, която го предоставя. Това ще им позволи да продължат да създават това съдържание и няма да подкрепят хора, които създават нелегитимни потоци.

Въпреки че Streamhub има доста голямо присъствие в социалните медии, създателите му публикуват много спорадично. Те имат специален форум, но някои части от него не работят и в по-голямата си част, ако добавката трябва да бъде отвлечена, най-вероятно ще трябва да разчитате на информация от неофициални източници, за да потвърдите това.

Поради горепосочените причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или стриймират съдържание с Streamhub.

Алтернативи на добавката Streamhub Kodi

Streamhub предлага почти нищо за потребителите на Kodi, които искат да предават съдържание законно. Вместо това тези потребители могат да се възползват от използването на някои от официалните добавки по-долу или в нашата специална статия. Някои от тях са безплатни за използване, някои изискват малък абонамент, но най-добре е, че цялото съдържание, до което предоставят достъп, е официално лицензирано.

Заместник

заместник

Ако търсите трудно удрящи се документални филми, добавката за заместник за Kodi има всичко, от което някога ще се нуждаете. Той предлага функции в цял ръст, обхващащи всичко - от политиката до идентичността до войната, и те са добре организирани в плейлисти за по-лесно гледане.

Допълнителната добавка на Kodi е свободна за използване и не изисква никакъв вид регистрация. Няма страница с настройки за добавки, но когато гледате съдържание, е налице значително количество персонализиране. Можете да промените яркостта, контраста и нивото на увеличение и дори има поддръжка за 3D очила. Аудио настройките са подобно подобрени, с функция за персонализиране на компенсиране в случай, че видеото изостава.

Цялото съдържание, което Vice предоставя, е достъпно във висока разделителна способност и въпреки това потоците се зареждат много бързо с минимално буфериране директно от официалния сайт на Vice.

Vice добавката за Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище за добавки Kodi.

издърпвам

издърпвам

Ако се интересувате от игри или eSports, вероятно сте чували за Twitch. Това е водещата в света поточна платформа с фокус върху игри, така че е естествено да има добавка на Kodi за нея.

Добавката Twitch за Kodi ви позволява да търсите определена игра, стриймър или платформа и предоставя както съдържание на живо, така и по заявка. Освен това има раздел за съдържание без игри, така че има какво да гледат всички.

Една от основните разлики между Twitch и други видео платформи като YouTube е, че Twitch хоства много съдържание, продължително няколко часа. Това е нещо с нож с две остриета. Потокът отнема малко повече време и не се гледа толкова лесно в движение, но ако намерите стример, който харесвате, те често имат много повече време за гледане, отколкото в YouTube.

Можете дори да блокирате показването на определени игри, общности или потоци с ниска разделителна способност в резултатите от търсенето ви. Това ви позволява да получите най-доброто възможно преживяване и дори ви спестява от необходимостта да прелиствате няколко страници с резултати, преди да намерите това, което търсите..

Добавката Twitch за Kodi може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

NBC Sports Live Extra

NBC

Ако търсите спортно съдържание, добавката NBC Sports Live Extra за Kodi може да предложи много. Те обхващат много различни спортове, включително Формула 1, голф и бейзбол, както и предлагат акценти на мачове и представено съдържание като интервюта безплатно.

Има уловка обаче: за да гледате пълни игри или да видите съдържание на живо, ще трябва да платите за двете мачове от абонаментна такса. Независимо дали сте запален фен или просто искате да видите финала на чашата, вие сте покрити.

Докато някои NBC Sports Live Extra покритие е достъпно в множество страни (Австрия, Канада, Дания, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Люксембург, Холандия, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство), част от съдържанието е заключено в региона. Можете обаче да заобиколите това, като свържете VPN към американски сървър, така че това не е голям проблем.

Добавката NBC Sports Live Extra може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

iPlayer WWW

iplayer

Във Великобритания един от най-популярните начини за достъп до висококачествено съдържание на живо е с помощта на BBC iPlayer. Той предлага смесица от телевизионни и радио потоци на живо, както и подбор на съдържание по заявка от всички канали на BBC.

До цялото това съдържание можете да получите достъп от Kodi с помощта на официална добавка, наречена iPlayer WWW. Той е свободен за използване и не изисква никакъв вид регистрация. Въпреки това може да бъдете попитани дали имате валиден телевизионен лиценз. Това е законово изискване за използване на iPlayer във Великобритания и също така ви позволява да гледате всеки друг безплатен британски телевизионен канал, така че не е лоша инвестиция.

Съдържанието на iPlayer е заключено в региона, така че ако сте притежател на телевизионен лиценз, пътуващ извън Обединеното кралство, няма да имате достъп до съдържание на iPlayer без британски IP адрес. Ако обаче свържете VPN към британски сървър, ще ви бъде предоставен такъв и ще можете да разглеждате iPlayer към съдържанието на сърцето ви.

Добавката на iPlayer WWW за Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi. Щракнете тук, за да прочетете нашето задълбочено ръководство за инсталиране на iPlayer WWW.

Преглед и проблеми с поверителността

Streamhub далеч не е перфектната добавка на Kodi. Въпреки че предоставя достъп до огромна медийна библиотека, има много малко лицензирано съдържание в оферта. Също така няма начин да добавите законни доставчици на съдържание, така че за потребителите, които търсят официално да предават съдържание, Streamhub е почти безполезен.

Освен това фактът, че създателят на Streamhub приема абонаментни такси в замяна на по-широк кръг от неофициални източници, е в най-добрия случай. Това потенциално им позволява директен достъп до информацията за кредитната ви карта и дори игнориране на рисковете, свързани с това, парите ви ще бъдат по-добре изразходвани за подкрепа на хората, които правят възможно съдържанието на първо място.

Има множество добавки за Kodi, които предоставят официално лицензирано съдържание, което можете да гледате. Много от тях са безплатни за използване, по-надеждни и предлагат по-голяма функционалност от Streamhub, така че сме сигурни, че ще можете да намерите такава, която да отговаря на вашите нужди по-добре, отколкото може да Streamhub.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 33

Adblock
detector