Добавка на Kodi Gurzil: Трябва ли да го инсталирате? безопасно ли е да се използва?

Gurzil Kodi добавка

Интересувате се от използването на добавката Gurzil Kodi? Разгледахме тази добавка, за да разберем повече за това, което предлага, както и да предложим няколко прилични алтернативи. Прочетете за повече.

Kodi е софтуер с отворен код, който отнема усилената работа за създаването на собствена система за домашно кино. Той е лесен за използване, много универсален и може да бъде инсталиран на всички видове устройства, включително iPhone, Raspberry Pi, Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick или дори просто USB флаш устройство.

Прочетете още: Какво е Kodi и как да започнете с него.

Kodi предоставя на своите потребители две възможности за гледане на съдържание. Първо, те имат достъп до музикални и видео файлове, които се съхраняват локално на компютъра им. Има и възможност за инсталиране на допълнителни парчета софтуер, известен като добавки. Те предоставят на потребителя достъп до огромно количество съдържание, което се хоства онлайн.

Gurzil е една такава добавка на Kodi. В тази статия ще разгледаме какво точно представлява Gurzil и как работи. Въпреки че всяка добавка за Kodi е хипотетично уязвима за атака, добавките на трети страни като Gurzil идват с допълнителни рискове. Ще обясним и някои проблеми, свързани с поверителността и сигурността, които споделят всички добавки, независимо дали са официални или трети страни.

Наскоро Коди е в приемния край на много негативна преса. Въпреки че софтуерът е напълно легален за използване, някои добавки предоставят достъп до нелицензирано или по друг начин неофициално съдържание. Поради тази причина е важно да разберете законите относно поточното съдържание онлайн във вашата страна. Това ще ви помогне да сведете до минимум риска от възникване на проблеми поради онлайн стрийминг.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Важно: Използвайте VPN с Kodi

Много потребители на Kodi използват услугите на виртуална частна мрежа (VPN), за да скрият своите поточни дейности. Въпреки това има много причини за потребител на Kodi да използва VPN, дори ако той има достъп само до официално лицензирано съдържание.

Докато всички добавки на Kodi са изложени на риск от отвличане, добавки на трети страни като Gurzil са по-податливи на хакване. VPN мрежите пазят вашата мрежа и поточни дейности срещу много заплахи, обичайни за поточно предаване на Kodi addon, като например атаки на човек в средата.

Важно е да използвате VPN услуга, която е проектирана да работи с Kodi. Въпреки че всеки VPN ще забави връзката ви поради начина им на работа, някои от тях не са предназначени да обработват поточно видео с висока разделителна способност. И за съжаление, някои VPN обещават поверителност, но поддържат регистрации в дейностите на сърфиране на своите клиенти.

За да осигурим поверителност, сигурност и високи скорости, препоръчваме IPVanish. Услугата поддържа свои собствени сървъри и инфраструктура, осигурява далеч по-бърза и стабилна връзка от повечето им конкуренти и не поддържа журнали на вашите дейности. Освен това можете да го инсталирате на Amazon Fire Stick, за да останете защитени, когато използвате Kodi далеч от дома.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от планове за IPVanish тук.

Какво представлява добавката Gurzil за Kodi?

Добавка на Kodi Gurzil: Трябва ли да го инсталирате? безопасно ли е да се използва?

Gurzil е вилица на популярната добавка Exodus на трета страна. Той има същата функционалност, но малко по-различен външен вид. Gurzil изтрива връзки от няколко доставчици, за да достави съдържание на няколко различни езика и жанра.

Има няколко големи проблеми с тази добавка. На първо място, никой от сайтовете, на които събира връзки, не предоставя само лицензирано съдържание. Също така няма начин да добавите законни доставчици. За потребителите на Kodi, които не искат да гледат пиратско съдържание, тази добавка няма какво да предложи.

Второ, докато съветваме нашите читатели да търсят законни източници на съдържание, трябва да признаем, че някои хора няма да го направят. Факт е, че вече има налични по-добре известни вилици Exodus, които, макар и еднакво лоши на фронта на пиратството, имат по-голямо следване.

Това означава, че ако бъдат отвлечени или престанат да работят, е по-вероятно да получите предупреждение рано. Накратко, има голям риск и нищо не може да бъде спечелено чрез инсталиране на малко известен клон Exodus от сравнително малко хранилище и разработчици.

Поради горните причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или стриймират съдържание с Gurzil.

Алтернативи на добавката Gurzil

Въпреки че Gurzil и другите вилици Exodus предлагат достъп до огромен набор от съдържание, по-голямата част от тях е пиратска. За потребителите, които искат да имат достъп до законни медии, има няколко други добавки на Kodi, които биха били по-подходящи за техните нужди, а ние ще разгледаме някои от тях по-долу.

iPlayer WWW Addon

iplayer

BBC iPlayer е популярен във Великобритания, така че не е изненада, че има официална добавка за Kodi за него. Той осигурява достъп до поискване и съдържание на живо от телевизионните и радиостанции на BBC и включва както телевизионни предавания, така и филми.

Тази добавка е напълно безплатна за използване. Ако обаче се намирате във Великобритания, ще ви е необходим телевизионен лиценз, за ​​да гледате законно. Преди имаше вратичка, която позволяваше на потребителите да гледат съдържание без лиценз, стига да не е бил на живо, но това беше адресирано миналата година. Сега ще бъдете попитани дали имате телевизионен лиценз, преди да ви бъде разрешено да използвате iPlayer, но не изисква конкретни данни за вход.

Освен това, ако сте извън Обединеното кралство, съдържанието на iPlayer ще бъде недостъпно за вас. За да заобиколите това, просто трябва да свържете своя VPN с град вътре във Великобритания. След като сте свързани, ще имате неограничен достъп до някои от най-качествените налични законни потоци.

iPlayer WWW се предлага от официалното хранилище за добавки Kodi.

YouTube Addon

добавки за балончета kodi

Няма друга добавка, официална или по друг начин, която да се конкурира с големия размер на библиотеката със съдържание на YouTube. В момента има толкова много видеоклипове, че ще са необходими няколко хиляди години, за да ги гледате всички, и всеки ден се добавят още.

Това означава, че какъвто и да е вашият вкус, винаги ще има какво да гледате. YouTube има всичко - от турнири в еSports на живо до 24-часово отразяване на новини до къси независими филми. Най-хубавото е, че по-голямата част от наличното съдържание е напълно законно. Видеоклипове, които съдържат нелицензирано съдържание, защитено с авторски права, обикновено се свалят от притежателите на авторски права, така че шансовете на вас да се натъкнете на всеки погрешка са ниски.

Тази добавка дори препоръчва видеоклипове, които може да ви харесат въз основа на историята на вашите гледания. Можете да оцените конкретни видеоклипове, за да увеличите или намалите шанса подобно съдържание да ви бъде препоръчано. YouTube не само има повече съдържание от Gurzil, но също така улеснява намирането на добрите видеоклипове.

YouTube добавката е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

FilmOn Addon

filmon

Gurzil предлага малка селекция от телевизионни предавания на живо, но един от най-добрите източници на телевизионни канали на живо е напълно законна добавка, наречена FilmOn.TV.

Тази добавка приема всички потоци от www.filmon.tv и им позволява да бъдат преглеждани директно през Kodi. Има едно предупреждение: за някои от каналите ще ви е необходим абонамент за FilmOn, който струва почти 20 долара на месец.

Въпреки че това може да изглежда малко стръмно, това е съвсем разумно. FilmOn доставя десетки телевизионни потоци на живо от цял ​​свят безплатно, а абонаментът е изцяло по избор. Той също така групира съдържание както по жанр, така и по страна. Това означава, че ако в момента сте далеч от обичайната си страна на пребиваване, можете бързо да намерите предаванията, които се възпроизвеждат у дома.

Той също така ви позволява да получите достъп до каналите му за далеч по-малко, отколкото обикновено пакет от кабели, и тъй като Kodi може да бъде инсталиран на мобилни устройства, можете дори да гледате телевизия на живо в движение, стига да имате приличен план за данни.

Добавката FilmOn.TV може да бъде намерена в хранилището SuperRepo.

Крекъл Адон

Официален Crackle Kodi addon

За тези, които търсят безплатно някои филми и телевизионни предавания с рейтинг ААА, Crackle е малко като сбъдната мечта. Безплатна услуга за поточно предаване на филми от Sony Entertainment, Crackle предлага филми с марка Sony, без да иска вечерта. Ще намерите дори някои филми и телевизионни предавания, които не са собственост на Sony, но които Sony имат разрешение за стрийминг, като хитовата аниме серия Sword Art Online.

Този addon черпи всичките си потоци от официалния уебсайт Crackle и ги пренася през Kodi. Не можете да получите достъп до цялото налично съдържание без акаунт за сайта. За съжаление, не можете да добавите информация за акаунта си чрез добавката Crackle Kodi, така че ще трябва да прибягвате до няколко десетки безплатни филми и телевизионни предавания, които са свободно достъпни без акаунт.

Въпреки това Crackle е отлична, безплатна и напълно легална опция за поточно предаване за потребителите на Kodi.

Има няколко добавки Crackle от множество разработчици. Препоръчваме обаче добавката Crackle, намерена в хранилището на Addon на eracknaphobia.

Преглед и проблеми с поверителността

Gurzil има голяма библиотека със съдържание, което е неоспоримо. Въпреки това, тъй като е клонинг на Изход, той споделя всички същите проблеми, които споменахме по-рано. Няма начин да се разграничи минималното количество лицензирано съдържание от другите, предимно пиратски медии, които се предлагат. И Gurzil, и Exodus поставят целия риск на раменете на потребителя.

Гурзил е доста неизвестна добавка на трети страни от сравнително малко хранилище. Той също така има потенциал да бъде далеч по-малко сигурен от официалната добавка. Екипът за развитие на Gurzil няма присъствие в социалните медии. Той осигурява достъп до пиратско съдържание, официалните форуми на Kodi забраниха дискусиите за него. Това означава, че ако беше отвлечен, нямаше да се знае, докато не стане твърде късно.

Когато вземете предвид огромното количество риск, което носи тази добавка, става ясно едно: Гурзил далеч не е най-добрият начин за поточно съдържание чрез Kodi. С броя на официалните добавки, които осигуряват сравнимо или по-добро изживяване, със сигурност ще има по-подходяща добавка за вас, независимо от вкуса ви.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 32

Adblock
detector