Добавка за плейлисти на Kodi UK Turk: какво е това и трябва ли да го инсталирате?

Разгледаме изключително популярната добавка за плейлисти Kodi UK Turk Playlist, включително какво прави, дали си струва да се инсталира, дали е безопасно да се използва и какви алтернативи да излезе.

Плейлисти на UK Turk 1

Ако се интересувате от създаването на система за домашно кино, Kodi е един от най-лесните начини да го направите. Той е безплатен, с отворен код и най-доброто от всичко може да се инсталира на огромна гама от устройства. Независимо дали използвате прост USB флаш, Windows или Mac PC, Amazon Fire TV, Roku, Raspberry Pi, iPhone или Apple TV, можете да инсталирате Kodi и да гледате любимото си съдържание за минути.

Има два начина за постигане на това. Kodi ви позволява да осъществявате достъп до аудио или видео съдържание, което е запазено във вътрешното хранилище на вашето устройство, но прехвърлянето на много съдържание на мобилно устройство може в най-добрия случай да е тромаво. Освен това имате възможност да инсталирате допълнителни софтуерни пакети, наречени добавки. Те събират връзки към съдържание, което се хоства онлайн и обикновено предлагат много повече съдържание, отколкото би могло да бъде запазено на местно ниво.

Една от най-популярните добавки на трети страни на Kodi е наречена UK Turk Playlists (понякога наричана UK Turks Playlist). В тази статия ще обясним какво представлява UK Turk Playlists и как функционира. Ще покрием и някои проблеми с поверителността и сигурността, които споделят всички добавки на Kodi, независимо дали са официални или трети страни.

Kodi е напълно законно да се използва, но някои добавки са убедили репутацията му, като предоставят достъп до нелицензирано съдържание. Законът за авторското право е объркващ в най-добрите моменти и законите се различават от едно място на друго. Предвид засиленото внимание на Kodi, които потребителите получават, е по-важно от всякога да изследвате законите във вашата страна относно стрийминг на съдържание онлайн.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Как да използвате Kodi безопасно

През последните години виртуалните частни мрежи (VPN) се превърнаха в нещо от гореща тема. Правителствата по целия свят увеличават силата на своите надзорни правомощия с оправданието, че ако нямате какво да криете, няма от какво да се страхувате. В днешния винаги свързан свят има много напълно законни причини човек да може да използва VPN, особено ако е потребител на Kodi.

Вземете например сигурност. Всеки софтуер в света може да бъде отвлечен с достатъчно време и добавките на Kodi не са изключение. Докато официалните добавки са склонни да се създават със строги процедури за сигурност и валидиране, добавките на трети страни нямат нито едно от тях и се считат за по-висок риск. След като добавката е компрометирана, нападател може повече или по-малко да прави каквото си поиска с вашия компютър, от кражба на пароли до наблюдение на вашите дейности с атака Man-in-the-Middle (MitM).

Има голям шанс вашият собствен доставчик на интернет услуги (ISP) също да е безпристрастен. Те могат да продават историята ви на сърфиране, да ви попречат да посещавате определени уебсайтове и дори да намалите скоростта на сърфиране, за да обезкуражите поточните видеоклипове онлайн. Това се прилага независимо от това колко пари плащате и дали гледате официално лицензирано съдържание или не.

Има обаче начин да се предпазите от тези заплахи. Когато използвате VPN, целият входящ и изходящ трафик е кодиран, което го прави безполезен за всеки, който изследва вашата онлайн активност. Освен ако наблюдателят не работи за правителствена агенция, дешифрирането на този трафик ще отнеме хиляди години.

Един от най-добрите VPN за Kodi е наречен IPVanish. За разлика от повечето им конкуренти, IPVanish изграждат и поддържат собствена инфраструктура, която им позволява да предоставят на своите потребители възможно най-високи скорости. Този VPN работи с всяка добавка, която някога сме тествали, и може да бъде инсталирана на огромна гама от устройства, включително Amazon Firestick, така че да останете защитени, независимо къде се намирате.

Освен това IPVanish не пази дневници от вашия трафик. Това означава, че ако бъдат попитани за вашите дейности, те не могат да кажат на никого нищо за вашите навици на сърфиране и стрийминг. Ако вашият интернет доставчик не знае какво правите, той автоматично няма да ограничи скоростите ви в интернет, така че VPN всъщност може да предотврати буфериране и да подобри вашата работа с Kodi.

Сделка за четене: спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Какво е добавката за плейлисти на Kodi UK Turks?

Плейлист на UK Turks 2

UK Turk Playlists е трета страна добавка Kodi, която предлага както телевизионни канали на живо, така и съдържание по заявка. Тази добавка е това, което е известно като скрепер на връзки: събира връзки от различни поточни уебсайтове и ги обединява на едно място за по-лесен достъп.

Медийната библиотека на тази добавка е далеч по-организирана от тази на нейните конкуренти. По-голямата част от него обаче е нелицензирана. Няма начин да видите списъка с доставчици на съдържание, така че не можете да добавите свой собствен или да изключите тези, които хостват нелицензирано съдържание.

За негова заслуга има специален раздел за филмите отпреди 1950-те. По-вероятно е те да са в публичното пространство. Въпреки това, няма окончателен списък на всички такива заглавия и като такова не може да се потвърди, че цялото съдържание в този раздел е лицензирано. Любопитното е, че този раздел съдържа някои медии от 50-те години на миналия век, например 1959 г. Атака на гигантските пиявици (която е обществено достояние), така че може да е по-малко организирана, отколкото изглежда.

Разработчиците на Kodi UK Turks Playlist нямат специален уебсайт или Facebook профил. Има група Discord и група Telegram, която те уж пускат, но ние не успяхме да потвърдим, че това са наистина те. Тъй като повечето форуми не позволяват на членовете си да обсъждат добавки на трети страни, ако тази добавка трябва да бъде отвлечена, има голям шанс да не знаете, докато системата ви вече не е компрометирана.

Поради горните причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание с UK Turk Playlists.

Алтернативи на добавката за плейлисти във Великобритания турци

Потребителите на Kodi, които искат да предават официално лицензирано съдържание с UK Turks Playlist, са изправени пред уморителен процес на проверка дали всяко отделно заглавие е обществено достояние или не. Има няколко други добавки, които премахват всякакво съмнение, като хостват само законно съдържание, независимо дали става въпрос за филми, телевизионни предавания или музика.

Playon

Playon

PlayOn е един от най-добрите начини за обединяване на съдържание от няколко различни поточни платформи в Kodi. Ще ви трябва абонамент за PlayOn (2,50 долара на месец), плюс един за всяка услуга, която искате да използвате. Това все още вероятно ще струва по-малко от пакет за кабелна телевизия. Ако не оправда вашите очаквания, можете да се възползвате от 30-дневната политика за връщане на парите на PlayOn, така че наистина няма какво да губите, като я изпробвате.

PlayOn върши повече от просто доставяне на съдържание. Също така ви позволява автоматично да пропускате реклами и да записвате медии направо към вашия компютър с Windows. Записите се запазват във формат .MP4, така че са много преносими след факта и могат да бъдат гледани на почти всяко полу-скорошно устройство.

PlayOn Kodi добавката Kodi може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

FilmOn.TV

filmon

FilmOn.TV е услуга, която позволява на потребителите си да имат достъп до телевизионни и радио канали на живо от цял ​​свят. Всички предлагани потоци са напълно легитимни. Въпреки че някои от тях изискват абонамент за FilmOn, има десетки, които не.

Въпреки че тази добавка предоставя потоци от много страни, никога не е трудно да намерите съдържанието, което търсите. Списъкът на потоците е организиран според тяхната страна на произход, а също и по жанр, така че можете бързо да намерите канал, излъчващ на вашия роден език.

Всеки вкус се отчита: FilmOn предлага всичко - от политически новини до винтидж ужас и дори има малък избор от съдържание при поискване, когато не можете да намерите нещо, което искате да гледате на живо.

Добавката FilmOn.TV за Kodi може да се намери в видео хранилището на SuperRepo категория.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud е платформа, която позволява на потребителите си да споделят свое собствено оригинално аудио. Това е едно от най-добрите места за намиране на нови и предстоящи изпълнители и благодарение на добавката му можете да получите достъп до обширната му библиотека директно чрез Kodi.

Тази добавка ви дава възможност да слушате каквото е тенденциозно и ви позволява да търсите съдържание по жанр. Благодарение на споразумение с множество звукозаписни компании, потребителите на SoundCloud вече могат да качват свои собствени ремикси на лицензирано съдържание. Можете дори да слушате песни, които вече знаете, макар и с нов обрат.

Това не е само музика; налични са също подкасти, аудиокниги и новинарски сегменти. Това прави SoundCloud силен избор за всеки потребител на Kodi, който търси универсална, надеждна и най-важното, легална аудио добавка.

Добавката Kodi SoundCloud може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

Reddit Viewer

reddit зрителя

Reddit е един от най-популярните уебсайтове в света и в резултат на това се предоставя постоянен поток от ново съдържание. Неучудващо е, че има добавка с име Reddit Viewer, която ви позволява да преглеждате Reddit директно през Kodi.

Тази добавка е предварително конфигурирана с някои от най-големите видео-базирани подредови вече добавени, но можете бързо и лесно да добавите и своите. Възможно е също да добавите потребители в този списък, като се показват всички теми, за които са допринесли.

Reddit Viewer има някои доста задълбочени опции. Има филтри, които ви позволяват да скриете публикации въз основа на техния тип съдържание, рейтинг на падеж или подредактиране, от което произхождат. Това ви позволява да създадете наистина персонализиран изглед на Reddit, който лесно се навигира, дори когато използвате дистанционно управление на телевизора.

Добавката Kodi Reddit Viewer може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

Преглед и проблеми с поверителността

Добавката за плейлисти на Kodi UK Turks предлага малко на потребителите, които търсят законни източници на съдържание. Той замъглява собствените си води, като включва потенциално нелицензирано съдържание след 1950 г. в една от единствените категории, включващи заглавия за публично достояние.

Тъй като това е добавка на трета страна, има по-голям риск от отвличане от официална и като се има предвид, че разработчиците са ограничили достъпа до акаунта си в социалните медии, няма начин да се знае дали добавката е била отвлечен, без да се доверява на потенциално ненадеждни източници.

Когато смятате, че има официални източници на разположение за почти всякакъв вид съдържание - много от тях са свободни за достъп - добавката Kodi UK Turks губи голяма част от блясъка си. С увеличения риск, който предлага тази добавка, смятаме, че потребителите на Kodi биха били по-добре обслужвани от официално лицензирана алтернатива.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector