Dodatak Kodi Streamhub: Treba li ga instalirati? Je li sigurno koristiti?

Pogledajmo dodatak Kodi streamhub da vidimo treba li ga instalirati, koliko je sigurna za upotrebu i postoje li bolje alternative. Također ćemo vam pokazati kako sigurno i privatno koristiti Kodi pri upotrebi bilo kojih dodataka.

streamhub 1

Kodi je softverski paket otvorenog koda koji vam omogućuje brzo i jednostavno stvaranje vlastitog sustava kućnog kina. Jedna od najvećih atrakcija Kodija je ta što se on može instalirati na velikom nizu različitih uređaja, uključujući Raspberry Pi, Amazon Fire Stick, Roku, iPhone, Apple TV, USB Flash pogon i, naravno, Windows i Mac PC.

Jednom kada se instalira Kodi, postoje dva načina pristupa mediju. Prvo se potpuno oslanja na videozapise i glazbu koji se spremaju lokalno, ali to nije idealno za uređaje s malom količinom prostora za pohranu. Drugi način je instaliranje dodatnih dijelova softvera koji se nazivaju dodaci. Oni pronalaze veze do sadržaja koji se nalazi na mreži i mogu se koristiti bez obzira na uređaj na kojem ste instalirali Kodi.

Jedan od tih dodataka zove se Streamhub. Ovaj članak će objasniti što je Streamhub i kako to radi. Iako nijedan Kodi dodatak nije siguran za napad, dodaci trećih strana poput Streamhuba manje su sigurni od službenih. Također ćemo baciti malo svjetla na pitanja privatnosti koja dijele i službeni i treći dodaci.

Nedavno je u vijestima bilo dosta zastrašujuće priče vezane uz Kodija, ali istina je da je sam Kodi potpuno zakonit za korištenje. Razlog za ovu negativnu pažnju je taj što su neki dodaci korisnicima pružali pristup nelicenciranom sadržaju. Da stvar bude zbunjujuća, svaka država ima svoje zakonodavstvo vezano za internetsko strujanje. Iz tog razloga ključno je da odvojite malo vremena za istraživanje zakona u vašoj zemlji prije nego što Kodi upotrebljavate za strujanje sadržaja.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodi dodatku, streamu ili spremištu.

Važno: Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

U vremenima u kojima živimo, važnost internetske privatnosti ne može se precijeniti. Nažalost, postoji predrasuda da ljudi koji koriste virtualnu privatnu mrežu (VPN) za anonimnost anonimne povijesti pregledavanja i prometa nisu ništa dobro. U stvarnosti postoji nekoliko dobrih razloga zbog kojih bi netko, a posebno korisnici Kodija, trebao koristiti VPN.

Jedna od najrazornijih tehnika koje haker može koristiti naziva se napadom Čovjek u sredini (MitM). Tu netko presreće svako malo podataka između vas i web stranica koje posjetite, a potencijalno im daje pristup svemu, od podataka o vašem bankovnom računu do vjerodajnica za prijavu na vaše društvene mreže.

Koliko je to relevantno za Kodija? Pa, svi su dodaci osjetljivi na otmicu, ali treći dodaci imaju veći rizik jer je malo vjerojatno da su imali iste tehničke procese validacije primijenjene tijekom razvoja. Nakon što je otet dodatak Kodi, ostalo je vrlo malo što zlonamjerna treća strana ne može učiniti s vašim računalom.

Nažalost, hakeri nisu sve što trebate brinuti. Poznato je da pružatelji internetskih usluga (ISP) namjerno ograničavaju brzinu mreže svojih korisnika kako bi im spriječili streaming video sadržaja na mreži. To se može dogoditi čak i ako plaćate neograničenu brzinu preuzimanja i struji samo zvanično licencirani sadržaj.

Dobar VPN može vam pomoći s obje ove prijetnje. Oni šifriraju sve dolazne i odlazne podatke s vašeg računala, što znači da svatko tko pregledava vaš promet neće moći vidjeti što radite. To također znači da vaš davatelj internetskih usluga neće moći automatski reći da li struji videozapis, što vas štiti od njihovih mjera prigušivanja.

Preporučujemo upotrebu VPN-a pod nazivom IPVanish. Do danas je IPVanish surađivao sa svim dodacima Kodi-a koje smo testirali i više ne vode evidenciju vašeg prometa. Ne morate žrtvovati privatnost radi praktičnosti jer se čak može instalirati na Amazon Firestick.

Posjeduju i svoje poslužitelje što im omogućava stabilnu mrežu stalnim brzinama. To znači da IPVanish može pomoći u sprečavanju problema s međuspremnikom i omogućiti vam uživanje u Kodijevom sadržaju onako kako je trebao biti doživljen.

Deo čitatelja: uštedite do 60% na IPVanish-u ovdje.

Što je dodatak Kodi Streamhub?

streamhub 2
Dodatak Kodi Streamhub je dodatak treće strane koji pruža pristup TV streamovima uživo kao i sadržajima na zahtjev. To je prilično standardni strugač za veze koji pronalazi sadržaj na više različitih web mjesta za streaming i isporučuje ih korisniku.

Postoji nekoliko velikih problema s ovim dodatkom koji nas sprječavaju da ga preporučimo. Prvo, velika većina njegovog sadržaja nije licencirana. Popis pružatelja usluga kojem se ovaj dodatak ne može dodati, i iako ih je već na desetke, nema niti jednog legitimnog izvora u ponudi.

Drugo, neki su tokovi dodataka dostupni samo premium članovima. Da biste postali premium član, programeru morate platiti pretplatu. Najočitija mana ovdje je što ne možete znati što će se učiniti s podacima vaše kreditne kartice, ali to nije jedini problem. Ako želite potrošiti novac za strujanje sadržaja, bilo bi bolje da podržite tvrtku koja ga pruža. To će im omogućiti da nastave stvarati ovaj sadržaj i neće podržati ljude koji stvaraju nelegitimne streamove.

Iako Streamhub ima prilično veliku prisutnost na društvenim medijima, njegovi tvorci objavljuju se vrlo sporadično. Oni imaju namjenski forum, ali neki dijelovi toga ne funkcioniraju i u većem dijelu, ako dodatak treba oteti, najvjerojatnije ćete se morati pouzdati u informacije neslužbenih izvora da biste to potvrdili.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo da Kodi korisnici instaliraju ili struju sadržaje pomoću Streamhub-a.

Alternativa dodatku Streamhub Kodi

Streamhub nudi gotovo ništa Kodi korisnicima koji žele legitimno strujati sadržaj. Umjesto toga, ovi bi korisnici mogli imati koristi od korištenja nekih službenih dodataka ispod ili u našem posvećenom članku. Neki su od njih besplatni za upotrebu, za neke je potrebna mala pretplata, ali najbolje od svega je to što je sav sadržaj kojem pružaju pristup službeno licenciran..

zamjenik

zamjenik

Ako tražite naporne dokumentarne filmove, dodatak Vicei za Kodi ima sve što vam je ikada potrebno. Nudi cjelovite značajke koje pokrivaju sve, od politike do identiteta do rata, a oni su uredno organizirani u popise za lakše gledanje.

Kodijev dodatak Vice dostupan je za upotrebu i ne zahtijeva nikakvu registraciju. Nema stranice postavki dodatka, ali prilikom gledanja sadržaja dostupna je znatna količina prilagodbe. Možete promijeniti svjetlinu, kontrast i razinu zumiranja, a čak postoji i podrška za 3D naočale. Audio postavke su na sličan način napredne, s prilagođenom značajkom pomaka u slučaju da video zaostaje.

Sav sadržaj koji Vice nudi je dostupan u visokoj razlučivosti, a unatoč tome, streamovi se vrlo brzo učitavaju uz minimalno spremanje materijala izravno s službene web stranice Vice.

Vice dodatak za Kodi možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Trzaj

trzaj

Ako ste zanimljivi za igre ili eSports, vjerojatno ste čuli za Twitch. To je vodeća svjetska streaming platforma s fokusom na igre, tako da je jedino prirodno da postoji dodatak Kodi za to.

Twitch dodatak za Kodi omogućava vam pretraživanje određene igre, streamera ili platforme i pruža sadržaje uživo i na zahtjev. Također sadrži odjeljak za ne-igrački sadržaj, tako da ima nešto što bi svi mogli gledati.

Jedna od glavnih razlika između Twitcha i drugih video platformi poput YouTubea je ta što Twitch posjeduje puno sadržaja koji traje nekoliko sati. Ovo je mač s dvostrukim oštricama. Tokovi se učitavaju malo duže i nisu ih tako lako gledati u pokretu, ali ako pronađete streamer koji vam se sviđa, oni često imaju puno više za gledati nego na YouTubeu.

Možete čak blokirati da se u rezultatima pretraživanja ne prikazuju određene igre, zajednice ili potoci niske rezolucije. To vam omogućava najbolje iskustvo i čak vas sprečava da se krećete kroz nekoliko stranica rezultata prije nego što pronađete ono što tražite.

Dodatak Twitch za Kodi možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

NBC Sports Live Extra

nacionalna komunikaciona mreža

Ako tražite sportski sadržaj, dodatak NBC Sports Live Extra za Kodi može puno toga ponuditi. Obuhvaćaju različite sportove, uključujući Formulu 1, golf i bejzbol, a osim toga nude i istaknute mečeve i istaknute sadržaje poput intervjua besplatno.

Međutim, postoji ulov: ako želite gledati cijele igre ili vidjeti sadržaj uživo, morat ćete platiti za bilo koju utakmicu pretplate. Bez obzira jeste li entuzijastični obožavatelj ili samo želite vidjeti finale pehara, na raspolaganju ste.

Iako je izvještaj NBC Sports Live Extra dodatni dostupan u više država (Austrija, Kanada, Danska, Njemačka, Irska, Italija, Japan, Luksemburg, Nizozemska, Španjolska, Švedska, Švicarska i Velika Britanija), neki su sadržaji podređeni regiji. To možete zaobići povezivanjem VPN-a s američkim poslužiteljem, tako da to nije veliki problem.

NBC Sports Live Extra dodatak možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

iPlayer WWW

iPlayer

U Velikoj Britaniji jedan je od najpopularnijih načina za pristup kvalitetnom sadržaju uživo korištenjem BBC iPlayera. Pruža mješavinu TV i radio streama uživo, kao i izbor sadržaja na zahtjev sa svih BBC-ovih kanala.

Svom tom sadržaju može se pristupiti iz programa Kodi službenim dodatkom koji se zove iPlayer WWW. Besplatna je upotreba i ne zahtijeva nikakvu registraciju. Međutim, možda će vas pitati imate li valjanu TV licencu. To je pravni zahtjev za korištenje iPlayera u Velikoj Britaniji i omogućuje vam gledanje svih drugih besplatnih britanskih TV kanala, tako da nije loše ulaganje.

Sadržaj iPlayera je zaključan u regiji, pa ako ste vlasnik TV licence izvan Velike Britanije, nećete moći pristupiti sadržaju iPlayera bez britanske IP adrese. Međutim, ako spojite svoju VPN na britanski poslužitelj, bit će vam dostupan jedan i moći ćete pregledavati iPlayer na sadržaj vašeg srca.

Dodatak iPlayer WWW za Kodi možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi. Kliknite ovdje za čitanje našeg detaljnog vodiča za instalaciju iPlayera WWW.

Pregled i brige o privatnosti

Streamhub je daleko od savršenog dodavanja Kodi-ja. Iako pruža pristup ogromnoj medijskoj biblioteci, postoji vrlo malo licenciranog sadržaja u ponudi. Ne postoji način dodavanja zakonitih davatelja sadržaja, tako da je korisnicima koji žele službeno strujati strujni sadržaj Streamhub više nego beskoristan..

Uz to, u najboljem slučaju zabrinjava činjenica da tvorac Streamhub prihvaća pretplatu u zamjenu za širi spektar neslužbenih izvora. To im potencijalno omogućuje direktan pristup informacijama s vaše kreditne kartice, pa čak i zanemarujući rizike koji nastaju uslijed toga, vaš novac bi se bolje potrošio na podršku ljudima koji u prvom redu omogućuju sadržaj..

Za Kodi postoji mnoštvo dodataka koji pružaju službeno licencirani sadržaj koji možete gledati. Mnoge su od njih besplatne za upotrebu, pouzdanije i nude veću funkcionalnost od Streamhub-a, tako da smo sigurni da ćete moći pronaći onu koja bolje odgovara vašim potrebama nego što to može Streamhub..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 92

Adblock
detector