Dodatak popisa za playliste Kodi UK Turk: šta je to i treba li ga instalirati?

Pogledajmo izuzetno popularan dodatak Kodi UK Playlist Playlist, uključujući i ono što radi, ako ga vrijedi instalirati, je li sigurno koristiti i koje druge mogućnosti izlaziti.

Popisi za reprodukciju UK Turk 1

Ako vas zanima postavljanje sustava kućnog kina, Kodi je jedan od najlakših načina za to. Besplatan je, open source, a najbolje od svega može se instalirati na ogromnom broju uređaja. Bilo da koristite jednostavan USB stick, Windows ili Mac PC, Amazon Fire TV, Roku, Raspberry Pi, iPhone ili Apple TV, možete instalirati Kodi i gledati omiljeni sadržaj za nekoliko minuta.

Postoje dva načina da se to postigne. Kodi vam omogućuje pristup audio ili video sadržaju koji je spremljen u unutarnjoj pohrani vašeg uređaja, ali prijenos puno sadržaja na mobilni uređaj u najboljem slučaju može biti nezgodan. Također imate mogućnost instaliranja dodatnih programskih paketa koji se nazivaju dodaci. Oni prikupljaju veze na sadržaj koji se nalazi na mreži i obično nude puno više sadržaja nego što se može lokalno spremiti.

Jedan od Kodijevih najpopularnijih dodataka treće strane naziva se UK Turk Playlists (koji se ponekad naziva i UK Turks Playlist). U ovom ćemo članku objasniti što je UK Turk Playlists i kako funkcioniraju. Također ćemo pokriti neke probleme privatnosti i sigurnosti koje dijele svi dodaci Kodi-a, bilo da su službeni ili treća strana.

Kodi je potpuno zakonit za upotrebu, no neki su dodaci umanjili njegovu reputaciju pružajući pristup nelicenciranom sadržaju. Zakon o autorskim pravima u najboljim je vremenima zbunjujući, a zakoni se razlikuju od lokacije do druge. Obzirom na povećanu pažnju korisnika Kodi-ja, važnije je nego ikad prije istražiti zakone u vašoj zemlji koji se tiču ​​strujanja sadržaja na mreži.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodi dodatku, streamu ili spremištu.

Kako sigurno koristiti Kodi

Posljednjih godina virtualne privatne mreže (VPN) postale su nešto vruće teme. Vlade širom svijeta povećavaju snagu svojih nadzornih ovlaštenja uz opravdanje da ako se nemate šta skrivati, ne morate se bojati. Međutim, u današnjem uvijek povezanom svijetu postoji puno potpuno legitimnih razloga zbog kojih osoba može koristiti VPN, pogotovo ako je korisnik Kodi-ja.

Uzmimo za primjer sigurnost. Svaki dio softvera na svijetu može se oteti s obzirom na dovoljno vremena, a dodaci Kodi nisu iznimka. Iako su službeni dodaci obično stvoreni uz postojeće stroge postupke zaštite i provjere valjanosti, dodaci trećih strana nemaju ništa od toga i smatraju se većim rizikom. Jednom kada je dodatak ugrožen, napadač može više ili manje raditi s vašim računalom sve što želi - od krađe lozinki do praćenja vaših aktivnosti s napadom Man-in-Middle (MitM).

Postoji dobra vjerojatnost da je vaš vlastiti davatelj internetskih usluga također previše nepristran. Oni mogu prodati vašu povijest pregledavanja, spriječiti vas da posjetite određene web stranice, pa čak i smanjiti brzinu pregledavanja kako bi obeshrabrili streaming videozapisa na mreži. To se odnosi bez obzira na to koliko novca plaćate i gledate li službeno licencirani sadržaj ili ne.

Međutim, postoji način da se zaštitite od tih prijetnji. Kada koristite VPN, sav dolazni i odlazni promet se šifrira, što ga čini beskorisnim za sve koji istražuju vaše mrežne aktivnosti. Ako promatrač ne radi za vladinu agenciju, dešifriranje ovog prometa trajalo bi tisuće godina.

Jedan od najboljih VPN-a za Kodi zove se IPVanish. Za razliku od većine svojih konkurenata, IPVanish gradi i održava vlastitu infrastrukturu koja im omogućava korisnicima da omoguće najveće moguće brzine. Ovaj VPN funkcionira sa svim dodacima koje smo ikada testirali, a može se instalirati i na velikom broju uređaja, uključujući Amazon Firestick, tako da možete ostati zaštićeni bez obzira gdje se nalazite.

Nadalje, IPVanish ne vodi evidenciju vašeg prometa. To znači da ako ih se pita o vašim aktivnostima, oni neće moći nikome ništa reći o vašim navikama pregledavanja i strujanja. Ako vaš davatelj internetskih usluga ne zna što radite, neće automatski ugasiti vaše brzine interneta, tako da VPN zapravo može spriječiti punjenje i poboljšati vaš Kodi doživljaj.

Deo čitatelja: uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish ovdje.

Što je dodatak popisa za reprodukciju Kodi UK Turks Playlista?

Popis za reprodukciju u UK Turks 2

UK Turk Playlists je treća strana Kodi dodatak koji nudi i televizije uživo i sadržaje na zahtjev. Ovaj dodatak poznat je kao strugač za veze: okuplja veze s različitih web mjesta za strujanje i objedinjuje ih na jednom mjestu radi lakšeg pristupa.

Medijska knjižnica ovog dodatka daleko je organiziranija od konkurencije. Međutim, velika većina je nelicencirana. Nema načina za pregled popisa davatelja sadržaja pa ne možete dodati bilo koji vlastiti ili isključiti one koji sadrže nelicencirani sadržaj.

Za njegovu zaslugu, postoji poseban odjeljak za filmove prije 1950-ih. Vjerojatnije je da će biti u javnom vlasništvu. Međutim, ne postoji konačan popis svih takvih naslova i kao takav ne može se potvrditi da je sav sadržaj u ovom odjeljku licenciran. Zanimljivo je da ovaj dio sadrži neke medije iz 1950-ih, poput 1959-ih Napad divovskih pijavica (koja je javna domena), pa je možda manje organizirana nego što se čini.

Programeri Kodi UK Turks Playlista nemaju posvećeno web mjesto ili Facebook profil. Postoji grupa Discord i grupa Telegram koju su navodno vodili, ali nismo uspjeli potvrditi da su to zaista oni. Budući da većina foruma ne dopušta njihovim članovima da razgovaraju o dodacima trećih strana, ako bi taj dodatak bio otet postoji dobra šansa koju ne biste znali dok vaš sustav već nije ugrožen.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo da Kodi korisnici instaliraju ili struju sadržaje s UK Turk Playlists.

Alternativa dodatku za popis za reprodukciju u UK Turks

Korisnici Kodija koji žele prenositi službeno licencirani sadržaj s UK Turks Playlistom suočavaju se s napornim postupkom provjere je li svaki pojedinačni naslov u javnoj domeni ili ne. Postoji nekoliko drugih dodataka koji uklanjaju svaku sumnju samo ako posjedujemo zakoniti sadržaj, bilo da se radi o filmovima, TV emisijama ili glazbi.

Igraj dalje

Igraj dalje

PlayOn je jedan od najboljih načina združivanja sadržaja s nekoliko različitih streaming platformi u Kodi. Trebat će vam pretplata na PlayOn (2,50 USD mjesečno) plus jedan za svaku uslugu koju želite koristiti. To će i dalje vjerojatno koštati manje od paketa kablovske televizije. Ako ne ispuni vaša očekivanja, možete iskoristiti 30-dnevnu politiku vraćanja novca PlayOna, tako da stvarno nema što izgubiti isprobavanjem.

PlayOn ipak pruža više od puštanja sadržaja. Također vam omogućuje automatsko preskakanje oglasa i snimanje medija izravno na vaše Windows računalo. Snimke se spremaju u .MP4 formatu, tako da su nakon prijenosa vrlo prijenosne i mogu se gledati na gotovo bilo kojem polu-novijem uređaju.

Kodi dodatak PlayOn Kodi možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

FilmOn.TV

filmon

FilmOn.TV usluga je koja svojim korisnicima omogućuje pristup TV i radio kanalima uživo iz cijelog svijeta. Svi su izvori u ponudi potpuno legitimni. Iako neki od njih zahtijevaju pretplatu na FilmOn, postoje deseci kojih nema.

Iako ovaj dodatak nudi streamove iz više zemalja, nikad nije teško pronaći sadržaj koji tražite. Njegov popis streamova organiziran je prema njihovoj zemlji podrijetla i po žanru, tako da brzo možete pronaći kanal koji emitira na vašem materinjem jeziku.

U obzir se uklapa svaki ukus: FilmOn nudi sve, od političkih vijesti do vintage horora, čak ima i mali izbor sadržaja na zahtjev za kada ne možete pronaći sve što želite gledati uživo.

Dodatak FilmOn.TV za Kodi može se naći u videoteku SuperRepo kategorije SuperRepo.

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud je platforma koja omogućuje svojim korisnicima da dijele vlastiti originalni zvuk. To je jedno od najboljih mjesta za pronalaženje novih i nadolazećih umjetnika, a zahvaljujući njegovom dodatku, možete pristupiti njegovoj opsežnoj biblioteci izravno kroz Kodi.

Ovaj dodatak omogućava vam odabir slušanja onoga što je u trendu i omogućuje vam pretraživanje sadržaja po žanru. Zahvaljujući sporazumu s više diskografskih kuća, korisnici SoundClouda sada mogu prenijeti vlastite remikse licenciranog sadržaja. Možete čak i slušati pjesme koje već znate, ali s novim zaokretom.

To nije samo glazba; dostupni su i podcastovi, audioknjige i segmenti vijesti. To čini SoundCloud jakim izborom za svakog Kodi korisnika koji traži svestran, pouzdan i što je najvažnije, legalni audio dodatak.

Dodatak Kodi SoundCloud možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Reddit Viewer

reddit gledatelja

Reddit je jedno od najpopularnijih svjetskih web stranica i stoga ima stalni protok novog sadržaja. Ne iznenađuje da postoji dodatak nazvan Reddit Viewer koji vam omogućuje direktno pregledavanje Reddita kroz Kodi.

Ovaj je dodatak unaprijed konfiguriran s nekim od najvećih već dodijeljenih podredova videozapisa, ali možete brzo i lako dodati svoje vlastite. Također je moguće dodati korisnike na ovaj popis, pokazujući sve teme kojima su pridonijeli.

Reddit Viewer ima neke prilično detaljne mogućnosti. Postoje filtri koji vam omogućuju sakrivanje postova na temelju njihove vrste sadržaja, ocjene zrelosti ili podredova iz kojeg dolaze. To vam omogućuje stvaranje istinski prilagođenog prikaza Reddita do kojeg se lako upravlja, čak i kada se koristi daljinski upravljač televizora.

Dodatak Kodi Reddit Viewer možete pronaći u službenom spremištu dodataka Kodi.

Pregled i brige o privatnosti

Dodatak popisa za reprodukciju Kodi UK Turks malo nudi korisnicima koji traže legitimne izvore sadržaja. Zamagljuje vlastite vode uključujući potencijalno nelicencirani sadržaj nakon 1950. godine u jednu od jedinih kategorija koja uključuje naslove javne domene.

Budući da je ovo dodatak treće strane, veći je rizik otmice nego službeni, a s obzirom da su programeri ograničili pristup svom računu na društvenim mrežama, ne postoji način da se sazna je li taj dodatak oteti bez povjerenja u potencijalno nepouzdane izvore.

Kad uzmete u obzir da postoje službeni izvori za gotovo bilo koju vrstu sadržaja - mnogima je slobodan pristup - dodatak Kodi UK Turks gubi većinu svog sjaja. Uz povećan rizik koji ovaj dodatak nudi, smatramo da bi Kodi korisnicima bolje služio službeno licenciranom alternativom.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector