Elysium Kodi addon nu funcționează? Îl puteți repara și există alternative?

Elysium Kodi addon

Adăugarea Elysium Kodi a încetat să funcționeze și nu mai este disponibilă din repo NoobsandNerds. În acest articol, vom explica ce s-a întâmplat și ce puteți utiliza în schimb.

Elysium a fost un popor popular Kodi, care a răzuit link-uri către conținut găzduit online. Cu toate acestea, repo NoobsandNerds, care a găzduit acest addon, a ieșit offline în mod neașteptat pe 14 februarie. Deoarece există conturi mixte despre ceea ce s-a întâmplat de fapt, am cercetat amănunțit evenimentele din ziua respectivă și vom prezenta concluziile noastre mai jos.

Trebuie menționat că depozitul NoobsandNerds a fost cunoscut pentru găzduirea de suplimente care au folosit surse neoficiale. Pentru a minimiza măsura în care sunteți afectat de întreruperile de repoți ale unei terțe părți, vă recomandăm să utilizați numai surse oficiale atunci când transmiteți conținut online sau cu Kodi.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi se conectează la o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, VPN-urile pot fi extrem de avantajoase pentru majoritatea oamenilor, inclusiv pentru cei care transmit doar conținut din surse oficiale.

VPN-urile criptează traficul de rețea, ceea ce împiedică citirea acestuia de către orice observator extern. Aceasta include ISP-ul dvs. și oricine utilizează un atac Man-in-the-Middle (MitM). Deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune ce faceți exact, nu vă pot vinde obiceiurile de navigare sau nu le pot folosi ca o scuză pentru a accelera viteza de conectare..

Există numeroase servicii VPN din care să alegeți, dar este important să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. De exemplu, dacă doriți să difuzați conținut HD, veți dori o VPN care să aibă un impact minim asupra vitezei de navigare și o selecție bună a locațiilor serverului..

Vă recomandăm IPVanish. Spre deosebire de majoritatea altor furnizori VPN, IPVanish deține serverele lor în mod direct. Acest lucru le permite să rezolve eventualele probleme cât mai repede posibil. De asemenea, IPVanish oferă viteze rapide, acces la servere din întreaga lume și aplicații dedicate pentru dispozitive Android, iOS și Amazon Fire TV..

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

  Kodi lassan fut? Így lehet növelni a Kodi sebességét!

Ce s-a întâmplat cu Elysium?

Primul indiciu potrivit căruia ceva nu este în regulă a fost faptul că site-ul NoobsandNerds a ieșit offline. Interesant este că site-ul pare să fi fost deconectat de către compania de găzduire web, mai degrabă decât de echipa NoobsandNerds. Presupunând că facturile de găzduire au fost plătite la zi, acest lucru sugerează că gazda a fost contactată de o entitate juridică de un fel.

Site-ul NoobsandNerds a fost suspendat

OpenELEQ, unul dintre cei mai proeminenți dezvoltatori ai lui NoobsandNerds, a confirmat ulterior că acesta a fost cazul, spunând că echipa a încetat dezvoltarea, în loc să lupte cu o luptă legală dificilă. Un articol din TorrentFreak a confirmat ulterior că a fost Alliance for Creativity and Entertainment (ACE), care a fost în spatele scrisorii și a închiderii ulterioare..

De asemenea, contul de NoobsandNerds a fost șters. Am văzut acest lucru înainte, atunci când dezvoltatorii terți Kodi addon au fost amenințați de către MPAA și ACE, organizații care îi acuzau pe dezvoltatori că permit încălcarea dreptului de autor. Destul de sigur, la scurt timp, TVAddons a raportat că dezvoltatorul principal NoobsandNerds a fost vizitat la domiciliul lor, deși nu este clar ce organizație a apărut de fapt sau ce au spus. Cu toate acestea, un cont Reddit suspectat că aparține dezvoltatorilor sau asociaților TVAddons a sugerat ca dezvoltatorii NaN să renunțe la bazele de date ale utilizatorilor, o taxă aruncată anterior la Adam Lackman de la TVA în urma episodului său de interogatoriu..

Nu există încă nicio indicație dacă echipa NoobsandNerds a fost amenințată pur și simplu cu un proces sau dacă unul este pe rol; cu toate acestea, rezultatul final este același: site-ul NoobsandNerds este scăzut și fără nicio indicație dacă va reveni. OpenELEQ a spus că contul său GitHub va rămâne activ pentru a împiedica dobândirea acestuia de către un terț, la fel ca în cazul lewblack125.

Instrucțiunea OpenELEQ

Comunitatea Kodi a fost împărțită la anunțul TVAddons. Unii s-au arătat că TVAddons a profitat de ocazie pentru a freca sare în rană cu comentarii precum „Deși anumiți membri ai NaN ar ataca din când în când comunitatea noastră, nu am vorbit niciodată despre ei”, numindu-i „un site web mai mic neoficial Kodi. ”TVAddons a avut întotdeauna o puternică rivalitate cu NoobsandNerds, dar pare ușor suspect să ia un punct de vedere moral atunci când TVAddons se confruntă încă cu probleme legale proprii..

Cum să vă păstrați sistemul în siguranță

De obicei, atunci când depozitele se deconectează, vă recomandăm să dezactivați actualizările automate dacă nu ați făcut-o deja. În acest caz, cel puțin o parte din echipa NoobsandNerds sunt la curent cu problema de deturnare a GitHub și își păstrează paginile active pentru a o preveni. OpenELEQ, dezvoltatorul addonului Metalliq, de exemplu, a declarat că își va menține GitHub-ul deschis pentru a evita această problemă. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că toți dezvoltatorii vor respecta exemplul.

  Kodi работи бавно? Ето как да увеличите скоростите на Kodi!

Dezactivați actualizările automate pasul 4

Pentru a dezactiva actualizările automate în Kodi, faceți clic pe butonul pictograma roții pe ecranul de start. Apoi, alegeți Setarile sistemului opțiune din partea dreaptă a paginii. Selectați add-on-uri în lista din stânga, apoi treceți spre dreapta. Apasă pe Actualizări opțiune și selectați Notificați, dar nu instalați actualizări. Această opțiune vă va anunța de fiecare dată când un addon are o actualizare în așteptare, astfel încât să o puteți cerceta singur și să vă asigurați că este sigur de instalat. Vă recomandăm să așteptați în jur de două săptămâni pentru ca comunitatea să efectueze actualizările corespunzătoare. Apoi, verificați forumurile oficiale și terțe pentru a vedea dacă au fost emise probleme sau avertismente.

Ori de câte ori un depozit cu profil înalt sau un addon scade, este de obicei doar câteva zile înainte ca altcineva să afirme că are o versiune de lucru disponibilă. Problema este că aceste surse oferă foarte rar ceea ce pretind. În cel mai bun caz, aveți un supliment semifuncțional care nu va primi nicio actualizare în viitor. În cel mai rău caz, suplimentul conține malware și tocmai ai acordat acces unui atacator la sistemul tău.

Alternative la addon Elysium

Nu trebuie să renunți la Kodi doar pentru că Elysium a dispărut. Există zeci de suplimente oficiale de înaltă calitate care oferă o experiență comparabilă. Mai bine, toate sunt complet legale de utilizat și, prin urmare, nu riscă să fie eliminate.

Tubi TV

Tubi_TV_main

Tubi TV este un serviciu de streaming care oferă a doua cea mai mare bibliotecă a oricărei platforme online. Biblioteca Netflix este puțin mai mare, dar spre deosebire de Netflix, Tubi TV este complet liber de utilizat. Poate fi urmărit din aproape oriunde în lume, deși nu toate conținuturile sunt disponibile în fiecare țară.

Spre deosebire de majoritatea altor servicii de streaming gratuit, Tubi TV se bucură de o selecție puternică de titluri cunoscute, inclusiv Inbetweeners, Bomboana tare, și Death Note. Conținutul său este bine organizat și în categorii, așa că este ușor să găsești ceva de urmărit.

Tubi TV este disponibil în Canada, Statele Unite și U.K. Utilizează blocarea conținutului geografic și are diferite biblioteci de conținut în fiecare țară. Ca și în cazul Netflix, dacă doriți să accesați biblioteca completă de titluri (peste 50.000 de filme și episoade TV cu peste 600 de titluri notate „Fresh” pe Rotten Tomatoes), va trebui să utilizați un VPN pentru a evita aceste restricții. Din fericire, Tubi TV nu blochează proxy, astfel încât un VPN va funcționa.

  มีแอพ Kodi smart TV ไหม? คุณสามารถติดตั้ง Kodi บนสมาร์ททีวีได้ไหม

Adăugarea Tubi TV Kodi poate fi găsită în depozitul SuperRepo.

Filme cu Big Star & televizor

Filme BigStar și TV Kodi addon

Big Star Movies este o altă platformă de streaming, similară cu Tubi TV. Deși site-ul web Big Star vă permite să închiriați filme care nu sunt disponibile gratuit, suplimentul nu. Aceasta înseamnă că întregul conținut al addonului poate fi urmărit imediat și nu există nicio șansă ca un atacator să aibă acces la detaliile dvs. de plată..

Majoritatea filmelor de la Big Star nu sunt deosebit de cunoscute. Cu toate acestea, acest addon este un loc excelent pentru a viziona emisiuni TV. Există clasici de genul Cinescop, Vorbe goale, și Îndrăgostiți ca oameni populari, plus o serie de spectacole de interes special. Există, de asemenea, o funcție de căutare în cazul în care căutați ceva specific.

Filme cu Big Star & Adăugarea TV poate fi găsită în depozitul MetalChris.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un serviciu de streaming cu o diferență majoră: este deținut de Sony, o companie cu fondurile necesare pentru a asigura titluri cunoscute. Crackle folosește anunțuri pentru a genera venituri, dar întrucât anunțurile sunt în mod inerent blocate pe Kodi, acestea nu sunt prezente în addonul Kodi. Nu există nimic care să te împiedice să privești conținutul inimii tale fără întrerupere.

Deși nu are la fel de multe titluri decât alte servicii, cele pe care le are sunt mai recunoscute. De exemplu, există Heroes, House of Flying Daggers, și Frica și dezgustul în Las Vegas. Desigur, cea mai mare parte a conținutului Crackle are câțiva ani, dar, având în vedere că este un serviciu gratuit, este dificil să vă plângeți.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în depozitul eracknaphobia.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms oferă o colecție de peste 5000 de filme independente gratuite pentru vizionare. Cea mai mare parte a conținutului său este disponibil în definiție înaltă. Titlurile sunt grupate în funcție de gen, iar categoriile sunt mai aprofundate decât ați găsi de obicei. Acest sistem organizațional ajută la compensarea lipsei unei funcții de căutare.

Snagfilms nu are opțiuni configurabile. Aceasta înseamnă că este foarte simplu de utilizat; trebuie doar să o instalați și să începeți să faceți streaming. Pe de altă parte, deoarece acest serviciu nu poate genera venituri prin reclame pe Kodi, funcționalitatea sa este destul de de bază.

Adăugarea Snagfilms este disponibilă din depozitul oficial Kodi addon.

Concluzie

Am observat recent o creștere a numărului de dezvoltatori terți Kodi addon care au primit scrisori de încetare și de renunțare recent. Este posibil ca Elysium să fie unul dintre ultimele suplimente, dar aproape sigur nu este ultimul.

Dacă doriți să vă asigurați că centrul dvs. Kodi nu este afectat de aceste retrageri, este posibil să doriți să luați în considerare utilizarea numai suplimente oficiale. Suntem ghiduri scrise cu cele mai bune suplimente pentru filme, sport și spectacole pentru copii pentru a vă ajuta să începeți.

About the author