ESPN 3 Kodi Addon: Cum să urmărești ESPN pe Kodi

Dacă vă place sportul, adaosul ESPN Kodi este cel mai bun mod de a vă pune la curent cu jocurile săptămânii. ESPN 3 este o rețea populară bazată pe web, care acoperă toate cele mai recente evidențe, recapitulări și comentarii. Adăugarea ESPN 3 Kodi vă permite să urmăriți tot ceea ce ESPN 3 pune pe web, împreună cu conținut selectat din canalele surori ale rețelei.

Vă rugăm să rețineți că nu aveți nevoie de abonament prin cablu pentru a utiliza addonul ESPN 3 Kodi, dar va trebui să creați un cont gratuit la ESPN.com.

Ce este Kodi?

Kodi este un program care vă permite să transmiteți filme, muzică și emisiuni de pe internet sau de pe hard disk. Este conceput pentru a arăta frumos pe televizor, dispozitivul mobil și computerul. Este compatibil cu dispozitivele de pe telefonul Android până la telefonul dvs. XBox și tot ce este între ele. 

În urma acestei scrieri, cea mai recentă versiune de Kodi este 17.4 și o puteți descărca aici.

Cum să urmăriți ESPN 3 în siguranță și în privat pe Kodi

Înainte de a începe instalarea pluginului ESPN 3 Kodi, ar trebui să vă gândiți la confidențialitate și securitate. Deoarece veți transmite totul pe web, trebuie să luați inițiativa și să vă asigurați că conexiunea dvs. este sigură.

Din păcate, nu trebuie doar să te protejezi de hackerii. Este din ce în ce mai clar că furnizorii de servicii de internet în sine sunt parte a problemei. În fiecare an, fac presiuni guvernamentale pentru a face noi legi care să le permită să profite din istoricul internetului dvs. sau să perceapă mai mulți clienți pentru vizionarea videoclipurilor online.

Comparitech vă recomandă să vă înscrieți la IPVanish dacă veți utiliza Kodi în mod regulat. Am ales IPVanish pentru că este ușor de utilizat, cu clienții pentru fiecare dispozitiv de streaming important, inclusiv Amazon Fire Stick. Este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide VPN-uri în conformitate cu testarea noastră, cu multe servere de mare viteză la nivel mondial.

Și dacă vă place sportul, este frumos să puteți schimba locația cu ușurință pentru a evita jocurile înnegrite. IPVanish este doar un alt mod prin care tăietorii de cablu pot folosi tehnologia pentru a urmări ceea ce doresc fără interferențe din partea marilor corporații care vor face orice pentru a vă percepe un pic în plus.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe IPVanish

Instalarea addonului ESPN 3 Kodi

Adăugarea ESPN 3 Kodi este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul Kodi. Îl veți găsi sub suplimente video. Iată cum să îl instalați pe dispozitivul Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 1

Începeți făcând clic pe butonul Adaosuri element de meniu din partea de jos a meniului principal al lui Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 2

Apoi apasa Descarca.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 3

Căutați la Componente video și faceți clic pe ea pentru a deschide browserul suplimentar Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 4

Parcurgeți lista până găsiți ESPN 3 Kodi addon și faceți clic pe el pentru a deschide meniul de instalare.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 5

Apoi faceți clic pe butonul Instalare buton pentru a începe descărcarea și instalarea addonului ESPN 3 Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 6

Veți fi readus în browserul addon și pictograma se va schimba atunci când procesul de instalare a început.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 7

În cele din urmă, pictograma se va schimba la o bifare la finalizarea instalării.

ESPN 3 Kodi Addon - Instalare 8

Acum, addon-ul ESPN 3 Kodi va fi disponibil pentru a fi lansat în secțiunea video din meniul suplimentelor.

Configurarea addonului ESPN 3 Kodi

Va trebui să configurați câteva lucruri înainte de a începe să transmiteți streaming ESPN 3 pe dispozitivul dvs. Kodi. Cel puțin, trebuie să asociați suplimentul ESPN 3 Kodi cu contul ESPN gratuit. Vă recomand, de asemenea, să faceți unele modificări la alte câteva setări pentru a vă eficientiza experiența cu addon.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 1

Începeți prin lansarea Addon ESPN 3 de la Meniu Addons.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 2Primul lucru pe care îl veți observa este că adaosul ESPN 3 Kodi trebuie să fie autentificat. Apasă pe Autentificați-vă cu furnizorul pentru a accesa conținut premium element de meniu pentru a începe.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurați 3

Vi se va da un cod de activare pentru a accesa site-ul web ESPN. Asigurați-vă că v-ați autentificat în contul dvs. ESPN, apoi faceți clic aici.

Rețineți că puteți utiliza legătura Apple TV indiferent de dispozitivul dvs. Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurați 4

Apoi alege furnizorul ESPN și introduceți codul de activare care vi s-a dat. Furnizorul meu nu a fost listat de când folosesc Sling, așa că am ales Charter Spectrum ca implicit și a funcționat bine.

Apasă pe Continua butonul când ați terminat.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurați 5

Veți vedea un mesaj care vă spune că procesul de activare a avut succes.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 6

Apoi deschideți din nou Kodi și faceți clic pe butonul Continua buton.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 6

După aceea, Kodi vă va spune că activarea dvs. este completă și că dispozitivul dvs. a fost autentificat cu succes.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 6

După finalizarea autentificării, veți fi readus pe ecranul principal al addonului ESPN 3 Kodi. În loc de un mesaj care să vă spună să vă autorizați dispozitivul Kodi, veți vedea cele mai recente momente sportive din familia canalelor ESPN..

Setări suplimentare ESPN 3

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 7

Apoi, mutați mouse-ul în stânga ecranului pentru a deschide panoul de meniu suplimentar ESPN 3 Kodi. Apasă pe Setări Addon articol din meniu.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 8

În Redare meniul, veți vedea opțiuni pentru a seta opțiunea Calitatea fluxului. Pe un anumit conținut ESPN 3, vor exista mai multe fluxuri - unul pentru 1080p, 720p și, ocazional, 480p. Am lăsat setul meu pe „cel mai bun”, ceea ce îi va spune adonului să joace automat fluxul de cea mai înaltă calitate.

Puteți regla, de asemenea Limita ratei de biți pentru a controla câtă lățime de bandă este adăugat ESPN 3 Kodi. Lasă-l setat la 10.000 kbps (10 Mbps) pentru 1080p. Puteți să-l reduceți la 4.000 kbps pentru 720p video.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 9

În Meniu dispozitiv, Îmi place să dezactivez majoritatea intrărilor din meniu. Acestea controlează modul în care conținutul video este grupat și cum navigați prin categorii. Fiecare este un pic diferit, dar toate arată aceleași videoclipuri. Prefer să plec mai departe Afișați meniul de stil vechi (moștenire) și comutați orice altceva pentru a reduce dezordinea.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 10

Setarea finală care merită privită este Dezactivați verificările certificatelor SSL, pe care adaosul ESPN3 Kodi o etichetează ca fiind nesigură. Dar dacă întâmpinați o problemă la obținerea de conținut de pe site din cauza unei erori de certificare, comutarea acesteia va rezolva această eroare.

Dacă aveți un pachet de cablu care include ESPN sau dacă vă abonați la canal printr-un alt serviciu, puteți face clic pe butonul O.K buton și săriți pasul următor.

Pentru utilizatorii fără pachet ESPN

Dacă nu aveți un pachet ESPN prin intermediul abonatului dvs. de cablu, veți dori să dezactivați câteva canale în supliment. Dacă alegeți să săriți acest pas, veți vedea un mesaj de eroare de fiecare dată când încercați să încărcați conținut numai pentru abonați.

ESPN 3 Kodi Addon - Configurare 11

Comutați canalele ESPN, ESPN2, și SEC+ pentru a „opri”. Dacă nu faceți acest lucru și încercați să încărcați conținut din aceste canale, veți primi de fiecare dată un mesaj frustrant de eroare. Am și dezactivat ESPN Desportes pentru că nu vorbesc spaniolă, dar dacă sunteți un fan hardcore de fotbal, poate doriți să îl lăsați activat.

Apasă pe O.K butonul când ați terminat de reglat setările.

Utilizarea addonului ESPN 3 Kodi

Acum, când addonul ESPN 3 Kodi este instalat și configurat, îl puteți utiliza pentru a fi la curent cu cele mai recente momente și comentarii. Lansarea videoclipurilor din addon este ușoară și există conținut nou aproape în fiecare zi.

ESPN 3 Kodi Addon - Watch 1

Când îl deschizi, cele mai recente videoclipuri vor fi afișate pe pagina principală a addonului ESPN 3 Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Watch 2

De asemenea, puteți parcurge meniurile pentru a arunca o privire asupra conținutului mai vechi sau pentru a arunca o privire la meciurile care urmează în cursul săptămânii.

ESPN 3 Kodi Addon - Watch 3

După ce faceți clic pe un videoclip, acesta se deschide ca de obicei în playerul Kodi.

Urmăriți echipele preferate cu ESPN 3

După ce ați petrecut ceva timp cu pluginul ESPN 3 Kodi, cred că sunteți de acord că este una dintre cele mai bune metode de a fi la curent cu jocurile săptămânii. Dacă sunteți un mare fan al baseball-ului ca mine, veți aprecia o recapitulare video rapidă a jocurilor de aseară care așteaptă la televizor ori de câte ori doriți.

ESPN 3 acoperă chiar sporturi de nișă precum jai-alaiul femeilor. Acest canal are totul și, în opinia mea, asta face ca acesta să fie un addon indispensabil pentru Kodi.

Vezi si:

  • Cel mai bun VPN pentru ESPN
  • Cele mai bune suplimente sportive Kodi
  • Urmăriți NFL pe Kodi
  • Cum să urmărești MLB pe Kodi
  • Urmăriți boxul pe Kodi
  • Cum să urmărești NHL pe Kodi
  • Urmăriți UFC pe Kodi
  • Cum să urmăriți EPL pe Kodi
  • Kodi TV live
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

Adblock
detector