ESPN 3 Kodi Addon: Hogyan kell megnézni az ESPN-t a Kodi-en

Ha szereti a sportot, az ESPN Kodi addon a legjobb módja annak, hogy utolérjék a hét játékát. Az ESPN 3 egy népszerű web-alapú hálózat, amely lefedi az összes legújabb kiemelést, áttekintést és kommentárt. Az ESPN 3 Kodi kiegészítő lehetővé teszi, hogy mindent megnézhessen, amit az ESPN 3 az interneten tesz, és válassza a tartalom kiválasztását a hálózat testvércsatornáitól..

Felhívjuk figyelmét, hogy az ESPN 3 Kodi addon használatához nincs szükség kábel előfizetésre, de ingyenes fiókot kell létrehoznia az ESPN.com webhelyen..

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan program, amely lehetővé teszi filmek, zene és műsorok közvetítését az internetről vagy a merevlemezről. Úgy tervezték, hogy jól néz ki a televízión, a mobil eszközön és a számítógépen. Kompatibilis az Android telefontól az XBox-ig terjedő eszközökkel, és a közbenső eszközökkel. 

Az írástól kezdve a Kodi legújabb verziója a 17.4, melyet itt tölthet le.

Hogyan nézhetem biztonságosan és magántulajdonban az ESPN 3-ot a Kodi-n

Mielőtt elkezdené az ESPN 3 Kodi plugin telepítését, szánjon egy percet átgondolni magánéletét és biztonságát. Mivel mindent streaming az interneten keresztül, kezdeményeznie kell és ellenőriznie kell a kapcsolat biztonságát.

Sajnos nemcsak a hackereknek kell védekezniük. Világossá válik, hogy maguk az internetszolgáltatók is a probléma részét képezik. Évente lobbiznak a kormánynál, hogy új törvényeket hozzanak, amelyek lehetővé teszik számukra az internetes előzmények kihasználását, vagy néhány ügyfelet számíthatnak fel az online videók megtekintéséért..

A Comparitech azt ajánlja, hogy jelentkezzen be az IPVanish-ra, ha rendszeresen használja a Kodi-t. Azért választottuk az IPVanish alkalmazást, mert könnyen kezelhető, minden nagyobb streaming eszköz klienseivel, beleértve az Amazon Fire Stick szoftvert is. Ez a tesztelésünk szerint az egyik leggyorsabb VPN is, sok világszerte nagysebességű szerverrel.

És ha szereted a sportot, akkor örülök annak, hogy könnyen megváltoztathatja a tartózkodási helyét, hogy elkerüljék az elferdített játékokat. Az IPVanish csak egy újabb módja annak, hogy a kábelvágók technológiát használva megnézhessék, amit akarnak, anélkül, hogy nagyvállalatok beavatkoznának..

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish-on

Az ESPN 3 Kodi kiegészítő telepítése

Az ESPN 3 Kodi-kiegészítő letölthető a Kodi-lerakatból. Megtalálja a videó kiegészítők alatt. Így telepítheti a Kodi-eszközére.

ESPN 3 Kodi Addon - 1. telepítés

Először kattintson a kiegészítések menüpont a Kodi főmenü alján.

ESPN 3 Kodi Addon - 2. telepítés

Ezután kattintson a gombra Letöltés.

ESPN 3 Kodi Addon - Install 3

Keresse meg a Videó kiegészítők kategóriát, és kattintson rá, hogy megnyissa a Kodi addon böngészőt.

ESPN 3 Kodi Addon - 4. telepítés

Görgessen a listán, amíg meg nem találja a ESPN 3 Kodi addon majd kattintson rá a telepítési menü megnyitásához.

ESPN 3 Kodi Addon - 5. telepítés

Ezután kattintson a Telepítés gombra kattintva letöltheti és telepítheti az ESPN 3 Kodi kiegészítőt.

ESPN 3 Kodi Addon - 6. telepítés

Visszatérnek a kiegészítő böngészőbe, és az ikon megváltozik, amikor a telepítési folyamat megkezdődik.

ESPN 3 Kodi Addon - Telepítse a 7-et

Végül, az ikon jelölőnégyzetre változik, amikor a telepítés befejeződött.

ESPN 3 Kodi Addon - 8. telepítés

Most az ESPN 3 Kodi addon elérhető lesz a kiegészítők menü video szakaszában.

Az ESPN 3 Kodi kiegészítő beállítása

Be kell állítania néhány dolgot, mielőtt elkezdi az ESPN 3 streaming-et Kodi-eszközén. Legalább össze kell kapcsolnia az ESPN 3 Kodi kiegészítőt az ingyenes ESPN fiókjával. Azt is javaslom, hogy végezzen néhány módosítást néhány másik beállításban annak érdekében, hogy ésszerűsítse a kiegészítő használatával kapcsolatos tapasztalatait.

ESPN 3 Kodi Addon - 1. konfigurálás

Indítsa el a ESPN 3 kiegészítés tól Kiegészítők menü.

ESPN 3 Kodi Addon - 2. konfigurációAz első dolog, amit észrevesz, az ESPN 3 Kodi-kiegészítő hitelesítése szükséges. Kattints a Prémium tartalom eléréséhez hitelesítse a szolgáltatót menüpont az induláshoz.

ESPN 3 Kodi Addon - 3. konfiguráció

Aktivációs kódot kap, hogy belépjen az ESPN webhelyére. Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve ESPN-fiókjába, majd kattintson ide.

Vegye figyelembe, hogy az Apple TV linket a Kodi készüléktől függetlenül is használhatja.

ESPN 3 Kodi Addon - 4. konfiguráció

Ezután válassza ki az ESPN szolgáltatót, és írja be a kapott aktiválási kódot. Szolgáltatóomat nem szerepeltem a listán, mivel használtam a Sling-t, ezért alapértelmezésként a Charter Spectrumot választottam, és ez jól működött.

Kattints a Folytatni gombra, amikor kész.

ESPN 3 Kodi Addon - 5. konfiguráció

Lát egy üzenetet, amely arról szól, hogy az aktiválási folyamat sikeres volt.

ESPN 3 Kodi Addon - 6. konfiguráció

Ezután nyissa meg újra a Kodi-t, és kattintson a Folytatni gomb.

ESPN 3 Kodi Addon - 6. konfiguráció

Ezt követően a Kodi megmondja, hogy az aktiválás befejeződött és az eszköz sikeresen hitelesítve lett.

ESPN 3 Kodi Addon - 6. konfiguráció

Miután a hitelesítés befejeződött, visszakerül az ESPN 3 Kodi kiegészítő fő képernyőjére. A Kodi-eszköz engedélyezéséről szóló üzenet helyett az ESPN csatornák családjának legfrissebb sportinformációit látja.

További ESPN 3 beállítások

ESPN 3 Kodi Addon - 7. konfiguráció

Ezután mozgassa az egeret a képernyő bal oldalán az ESPN 3 Kodi addon menüablak megnyitásához. Kattints a Addon beállítások menü tétel.

ESPN 3 Kodi Addon - 8. konfiguráció

Ban,-ben visszajátszás menüben láthatja a Patak minősége. Néhány ESPN 3 tartalom esetén több adatfolyam lesz - az egyik 1080p, 720p és esetenként 480p. Hagyom, hogy az enyém legyen a "legjobb" beállítást választva, amely megmondja az addonnak, hogy automatikusan lejátssza a legmagasabb minőségű streamet.

Beállíthatja a Bitráta korlátozása annak szabályozására, hogy mekkora sávszélességet szabad használni az ESPN 3 Kodi addon. Hagyja 10 000 kbps (10 Mbps) értékre állítani 1080p felbontásnál. Lehetséges 4000 kbps-re 720p videó esetén.

ESPN 3 Kodi Addon - 9. konfiguráció

Ban,-ben Eszköz menü, Szeretem váltani a legtöbb menübejegyzést. Ezek szabályozzák a videotartalom csoportosítását és a kategóriák közötti navigációt. Mindegyik kicsit más, de mindegyik ugyanazt a videót mutatja. Inkább megyek tovább A régi stílusú menü megjelenítése (régi) és kapcsolja ki az összes mást a rendetlenség csökkentése érdekében.

ESPN 3 Kodi Addon - 10. konfigurálás

A végső beállítás, amelyet érdemes megnézni Tiltsa le az SSL tanúsítvány-ellenőrzéseket, amelyet az ESPN3 Kodi addon címkék nem biztonságosak. De ha a tanúsító hiba miatt problémája merül fel a webhely tartalmának elnyerésével, ennek bekapcsolásával kijavíthatja a hibát.

Ha rendelkezik olyan kábelcsomaggal, amely ESPN-t tartalmaz, vagy ha előfizet egy másik szolgáltatásra a csatornára, akkor kattintson a Rendben gombot, és hagyja ki a következő lépést.

ESPN csomag nélküli felhasználók számára

Ha nem történik meg ESPN-csomag a kábel előfizetőn keresztül, akkor néhány csatornát le szeretne tiltani az addonban. Ha úgy dönt, hogy átugorja ezt a lépést, minden alkalommal hibaüzenetet fog látni, amikor megpróbálja betölteni a csak előfizetőknek szóló tartalmat.

ESPN 3 Kodi Addon - 11. konfiguráció

Váltás a csatornákra ESPN, ESPN2, és SEC+ „kikapcsolva” állásba. Ha nem ezt teszi meg, és megpróbálja betölteni a tartalmat ezekről a csatornákról, minden alkalommal frusztráló hibaüzenetet kap. Én is letiltottam ESPN Desportes mert nem beszélek spanyolul, de ha hardcore futbol rajongó vagy, érdemes engedélyezni.

Kattints a Rendben gombra, amikor befejezte a beállítások módosítását.

Az ESPN 3 Kodi addon használatával

Most, hogy az ESPN 3 Kodi-kiegészítő telepítve van és konfigurálva van, felhasználhatja arra, hogy utolérje a legújabb kiemeléseket és kommentárokat. Könnyen elindíthat videókat az addonból, és szinte minden nap új tartalom érkezik.

ESPN 3 Kodi Addon - 1. óra

Amikor megnyitja, a legújabb videók megjelennek az ESPN 3 Kodi kiegészítő főoldalán.

ESPN 3 Kodi Addon - 2. óra

Böngészhet a menükben is, hogy megnézze a régebbi tartalmakat, vagy bepillanthat a héten később érkező mérkőzésekbe..

ESPN 3 Kodi Addon - Watch 3

Ha rákattint egy videóra, az a szokásos módon megnyílik a Kodi lejátszóban.

Vegye fel a kedvenc csapatait az ESPN 3 segítségével

Miután egy ideig eltöltöttél az ESPN 3 Kodi pluginnal, azt gondolom, hogy egyetért azzal, hogy ez az egyik legjobb módja annak, hogy utolérjék a hét játékát. Ha olyan nagy fantasy baseball rajongó vagy, mint én, akkor értékelni fogja egy gyors videofelvétel a tegnap esti játékokról, amikor a tévében várja, amikor csak akarja..

Az ESPN 3 olyan niche-sportokat is lefed, mint a nők jai-alai. Ez a csatorna mindent tartalmaz, és véleményem szerint ez Kodi számára kötelező kiegészítő.

Lásd még:

  • A legjobb VPN az ESPN számára
  • A legjobb Kodi sport-kiegészítők
  • Nézze meg az NFL-t a Kodi-on
  • Hogyan nézhetem az MLB-t a Kodi-n
  • Nézze a bokszot a Kodi-n
  • Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi-n
  • Nézze meg az UFC-t a Kodi-n
  • Hogyan lehet nézni az EPL-t a Kodi-n
  • Kodi Live TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector