ESPN 3 Kodi Addon: Как да гледате ESPN на Kodi

Ако обичате спорта, ESPN Kodi addon е най-добрият начин да наваксате игрите в седмицата. ESPN 3 е популярна уеб базирана мрежа, която обхваща всички най-новите акценти, резюмета и коментари. Добавката ESPN 3 Kodi ви позволява да гледате всичко, което ESPN 3 пуска в мрежата, заедно с избрано съдържание от сестринските канали на мрежата..

Моля, обърнете внимание, че не се нуждаете от абонамент за кабел, за да използвате ESPN 3 Kodi addon, но ще трябва да създадете безплатен акаунт в ESPN.com.

Какво е Коди?

Kodi е програма, която ви позволява да предавате филми, музика и предавания от интернет или от вашия твърд диск. Той е създаден да изглежда добре на телевизора, мобилното ви устройство и компютъра. Той е съвместим с устройства от вашия Android телефон до вашия XBox и всичко между тях. 

Към този текст най-новата версия на Kodi е 17.4 и можете да го изтеглите тук.

Как да гледате ESPN 3 безопасно и насаме на Kodi

Преди да започнете да инсталирате приставката ESPN 3 Kodi, трябва да отделите секунда, за да помислите за вашата поверителност и сигурност. Тъй като ще предавате всичко по интернет, трябва да поемете инициативата и да се уверите, че връзката ви е защитена.

За съжаление, не само хакери, от които трябва да се пазите. Става ясно, че самите доставчици на интернет услуги са част от проблема. Всяка година те лобират правителството да приема нови закони, които да им позволят да печелят от вашата интернет история или да таксуват някои клиенти повече за гледане на видеоклипове онлайн.

Comparitech препоръчва да се регистрирате за IPVanish, ако ще използвате Kodi редовно. Избрахме IPVanish, тъй като е лесен за използване с клиенти за всяко основно стрийминг устройство, включително Amazon Fire Stick. Той също така е един от най-бързите VPN мрежи наоколо според нашето тестване, с много високоскоростни сървъри по целия свят.

И ако обичате спорта, е хубаво да можете лесно да промените местоположението си, за да избегнете затъмнени игри. IPVanish е просто още един начин, по който резачите за кабели могат да използват технология за гледане на това, което искат, без намеса на големи корпорации, които ще направят всичко, за да ви заредят малко повече.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% на IPVanish

Инсталиране на ESPN 3 Kodi добавка

ESPN 3 Kodi добавката е достъпна за изтегляне от хранилището на Kodi. Ще го намерите под видео добавки. Ето как да го инсталирате на вашето Kodi устройство.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 1

Започнете с щракване върху Addons елемент от менюто в долната част на главното меню на Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 2

След това щракнете Изтегли.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 3

Прегледайте до Видео добавки и щракнете върху него, за да отворите браузъра на добавките на Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 4

Превъртете списъка, докато го намерите ESPN 3 Kodi addon и щракнете върху него, за да отворите менюто за инсталиране.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 5

След това щракнете върху Инсталирай бутон за стартиране на изтегляне и инсталиране на добавката ESPN 3 Kodi.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 6

Ще бъдете върнати обратно в браузъра на addon и иконата ще се промени, когато процесът на инсталиране започне.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 7

Накрая иконата ще се промени в отметка, когато инсталацията приключи.

ESPN 3 Kodi Addon - Инсталирайте 8

Сега ESPN 3 Kodi addon ще бъде наличен за стартиране във видео секцията от менюто на Addons.

Настройка на ESPN 3 Kodi addon

Ще трябва да настроите няколко неща, преди да започнете да стриймвате ESPN 3 на устройството си Kodi. Като минимум, трябва да свържете ESPN 3 Kodi addon с безплатния си ESPN акаунт. Препоръчвам ви също да направите някои промени в няколко други настройки, за да опростите опита си с добавката.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигурирайте 1

Започнете, като стартирате ESPN 3 добавка от Меню Добавки.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране на 2Първото нещо, което ще забележите, е, че добавката ESPN 3 Kodi трябва да бъде удостоверена. Щракнете върху Удостоверете се с доставчика за достъп до първокласно съдържание елемент от менюто, за да започнете.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране на 3

Ще ви бъде даден код за активиране, за да влезете в уебсайта на ESPN. Уверете се, че сте влезли в ESPN акаунта си, след което щракнете тук.

Имайте предвид, че можете да използвате връзката Apple TV независимо от вашето Kodi устройство.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 4

След това изберете вашия доставчик на ESPN и въведете кода за активиране, който ви беше даден. Доставчикът ми не беше включен в списъка, тъй като използвам Sling, затова избрах Charter Spectrum по подразбиране и той работи добре.

Щракнете върху продължи бутон, когато сте готови.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигурирайте 5

Ще видите съобщение, което ви казва, че процесът на активиране е бил успешен.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 6

След това отворете отново Kodi и щракнете върху продължи бутон.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 6

След това Kodi ще ви каже, че активирането ви е завършено и че устройството ви е удостоверено успешно.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 6

След като удостоверяването приключи, ще бъдете върнати на главния екран на добавката ESPN 3 Kodi. Вместо съобщение, което ви казва да упълномощите устройството си Kodi, ще видите най-новите спортни акценти от семейството на каналите на ESPN.

Допълнителни настройки за ESPN 3

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигурирайте 7

След това преместете мишката вляво на екрана, за да отворите екрана с менюто на ESPN 3 Kodi addon. Щракнете върху Настройки на Addon елемент от менюто.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 8

В Възпроизвеждане менюто, ще видите опции за задаване на Качество на потока. В някои ESPN 3 съдържание ще има няколко потока - един за 1080p, 720p и понякога 480p. Оставям моята настройка на „най-доброто“, което ще каже на добавката автоматично да играе потока с най-високо качество.

Можете също да коригирате Ограничение за битова скорост за да контролирате колко честотна лента е разрешено да използва ESPN 3 Kodi addon. Оставете го зададено на 10 000 kbps (10 Mbps) за 1080p. Можете да го намалите до 4000 kbps за 720p видео.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 9

В Меню на устройството, Обичам да изключвам повечето записи от менюто. Те контролират как е групирано видеосъдържанието и как се движите по категориите. Всяка от тях е малко по-различна, но всички те показват едни и същи видеоклипове. Предпочитам да оставя на Показване на старото меню за стил (наследство) и превключвайте всичко останало, за да намалите струпването.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигурирайте 10

Крайната настройка, която си струва да разгледаме е Деактивирайте проверките на SSL сертификатите, която ESPN3 Kodi addon етикетира като опасна. Но ако имате проблем с получаването на съдържание от сайта поради грешка в сертификата, включването на това ще отстрани тази грешка.

Ако имате пакет за кабели, който включва ESPN, или ако се абонирате за канала чрез друга услуга, можете да щракнете върху Добре бутон и прескочете следващата стъпка.

За потребители без ESPN пакет

Ако не се случи да имате ESPN пакет чрез абоната си, ще искате да деактивирате няколко канала в добавката. Ако решите да пропуснете тази стъпка, ще видите съобщение за грешка всеки път, когато се опитате да заредите съдържание само за абонати.

ESPN 3 Kodi Addon - Конфигуриране 11

Превключвайте каналите ESPN, ESPN2, и SEC+ да „изключите“. Ако не направите това и се опитате да заредите съдържание от тези канали, ще получите разочароващо съобщение за грешка всеки път. Аз също деактивирах ESPN Desportes защото не говоря испански, но ако сте фен на хардкор футбола, може да искате да го оставите активиран.

Щракнете върху Добре бутон, когато сте готови да коригирате настройките.

Използване на ESPN 3 Kodi addon

Сега, когато ESPN 3 Kodi addon е инсталиран и конфигуриран, можете да го използвате, за да наваксате най-новите акценти и коментари. Стартирането на видеоклипове от добавката е лесно и почти всеки ден има ново съдържание.

ESPN 3 Kodi Addon - Гледайте 1

Когато го отворите, най-новите видеоклипове ще бъдат показани на главната страница на ESPN 3 Kodi addon.

ESPN 3 Kodi Addon - Гледайте 2

Можете също да прегледате менютата, за да разгледате по-старо съдържание или да получите подъл поглед към съвпаденията, идващи по-късно през седмицата.

ESPN 3 Kodi Addon - Гледайте 3

След като кликнете върху видеоклип, той се отваря както обикновено в плейъра на Kodi.

Изравнете любимите си отбори с ESPN 3

След като сте прекарали известно време с приставката ESPN 3 Kodi, мисля, че ще се съгласите, че това е един от най-добрите начини да наваксате игрите в седмицата. Ако сте голям фен фентъзи бейзбол като мен, ще се радвате да направите бърз видеокадър на снощните игри, които чакат на телевизора си, когато пожелаете.

ESPN 3 дори обхваща нишови спортове като джай-алай при жените. Този канал има всичко и според мен това прави задължителен аддон за Kodi.

Вижте също:

  • Най-добър VPN за ESPN
  • Най-добрите спортни добавки Kodi
  • Гледайте NFL на Kodi
  • Как да гледате MLB на Kodi
  • Гледайте бокс на Kodi
  • Как да гледате NHL на Kodi
  • Гледайте UFC на Kodi
  • Как да гледате EPL на Kodi
  • Kodi Live TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 73

Adblock
detector