ESPN 3 Kodi Addon: Kako gledati ESPN na Kodi

Ako volite sport, ESPN Kodi dodatak je najbolji način da nadoknadite tjedne igre. ESPN 3 je popularna mrežna mreža koja pokriva sve najnovije vijesti, sažetke i komentare. Dodatak ESPN 3 Kodi omogućuje gledanje svega što ESPN 3 stavlja na web, zajedno s odabranim sadržajem iz sestrinskih kanala mreže.

Imajte na umu da vam nije potrebna pretplata putem kabela da biste koristili dodatak ESPN 3 Kodi, ali morat ćete stvoriti besplatni račun na ESPN.com.

Što je Kodi?

Kodi je program koji vam omogućuje tok filmova, glazbe i emisija s interneta ili s tvrdog diska. Zamišljeno je da na televiziji, mobilnom uređaju i računalu izgleda lijepo. Kompatibilno je s uređajima s vašeg Android telefona na vašem XBox-u i sa svime što je između toga. 

Od ovog pisanja najnovija verzija programa Kodi je 17.4., A možete je preuzeti ovdje.

Kako gledati ESPN 3 sigurno i privatno na Kodi

Prije nego što započnete s instaliranjem dodatka ESPN 3 Kodi, razmislite o svojoj privatnosti i sigurnosti. Budući da ćete sve strujati putem interneta, morate preuzeti inicijativu i provjerite je li vaša veza sigurna.

Nažalost, nisu samo hakeri od kojih se morate čuvati. Postaje jasno da su i sami davatelji internetskih usluga dio problema. Svake godine lobiraju vladu da donese nove zakone koji će im omogućiti da profitiraju od vaše internetske povijesti ili će nekim kupcima naplatiti više za gledanje videozapisa na mreži.

Comparitech preporučuje da se prijavite za IPVanish ako ćete koristiti Kodi redovito. Izabrali smo IPVanish jer je jednostavan za upotrebu, s klijentima za svaki veći uređaj za streaming, uključujući Amazon Fire Stick. To je ujedno i jedan od najbržih VPN-a naokolo prema našem testiranju, s mnogim brzim poslužiteljima širom svijeta.

A ako volite sport, lijepo je biti u mogućnosti jednostavno promijeniti svoju lokaciju kako biste izbjegli crne igre. IPVanish je samo još jedan način da rezači kabela mogu koristiti tehnologiju za gledanje onoga što žele bez uplitanja velikih korporacija koje će učiniti sve kako bi vam dodale malo dodatnog novca.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na IPVanish-u

Instaliranje dodatka ESPN 3 Kodi

Kodi dodatak ESPN 3 dostupan je za preuzimanje iz Kodi spremišta. Naći ćete ga pod video dodacima. Evo kako to instalirati na svoj Kodi uređaj.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 1

Započnite klikom na ikonu addons stavka izbornika pri dnu glavnog izbornika Kodija.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 2

Zatim kliknite preuzimanje datoteka.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 3

Pretražite do Video dodaci kategorije i kliknite ga da biste otvorili Kodijev preglednik sa dodavanjem.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 4

Pomičite se po popisu dok ne pronađete ESPN 3 Kodi addon i kliknite ga da otvorite instalacijski izbornik.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 5

Zatim kliknite gumb Instalirati gumb za početak preuzimanja i instaliranja ESPN 3 Kodi dodatka.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 6

Vraćat ćete se natrag u preglednik addon, a ikona će se promijeniti kad započne postupak instalacije.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 7

Napokon, ikona će se promijeniti u kvačicu kada instalacija završi.

ESPN 3 Kodi Addon - instalirajte 8

Sada će ESPN 3 Kodi addon biti dostupan za pokretanje u video odjeljku izbornika addons.

Postavljanje ESPN 3 Kodi dodatka

Trebat ćete postaviti nekoliko stvari prije nego što započnete strujanje ESPN 3 na svom Kodi uređaju. Barem morate povezati dodatak ESPN 3 Kodi sa svojim besplatnim ESPN računom. Preporučujem vam da napravite neke promjene na nekoliko drugih postavki kako biste pojednostavili svoje iskustvo s addonom.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 1

Započnite lansiranjem ESPN 3 addon od Izbornik Dodaci.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 2Prvo što ćete primjetiti je da ESPN 3 Kodi dodatak treba ovjeriti. Kliknite gumb Autentificirajte se s davateljem kako biste pristupili premium sadržajima stavka izbornika za početak.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 3

Dat će vam aktivacijski kôd za ulazak na ESPN web mjesto. Provjerite jeste li prijavljeni na svoj ESPN račun, a zatim kliknite ovdje.

Imajte na umu da možete koristiti Apple TV vezu bez obzira na svoj Kodi uređaj.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 4

Zatim odaberite svog davatelja usluga ESPN i unesite aktivacijski kod koji ste dobili. Moj provajder nije na popisu od kada koristim Sling, pa sam odabrao Charter Spectrum kao zadani i radilo je dobro.

Kliknite gumb Nastaviti gumb kad završite.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 5

Vidjet ćete poruku koja govori da je proces aktivacije bio uspješan.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 6

Zatim ponovo otvorite Kodi i kliknite gumb Nastaviti dugme.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 6

Nakon toga, Kodi će vam reći da je vaša aktivacija završena i da je vaš uređaj uspješno potvrđen.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 6

Nakon dovršetka provjere autentičnosti bit ćete vraćeni na glavni zaslon dodatka ESPN 3 Kodi. Umjesto poruke koja govori o autorizaciji vašeg Kodi uređaja, vidjet ćete najnovije sportske detalje iz ESPN obitelji kanala.

Dodatne postavke ESPN 3

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 7

Zatim pomaknite miša lijevo od zaslona da biste otvorili okno izbornika ESPN 3 Kodi addon. Kliknite gumb Postavke Addona stavka izbornika.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 8

U Reprodukcija izbornika, vidjet ćete mogućnosti za postavljanje Kvaliteta struje. Na nekim ESPN 3 sadržajima bit će više tokova - jedan za 1080p, 720p, a povremeno i 480p. Svoj set ostavljam na "best", koji će reći addonu da automatski reproducira najkvalitetniji stream.

Također možete prilagoditi Ograničenje brzine bita za kontrolu kolicine propusnosti koju ESPN 3 Kodi addon dopušta koristiti. Ostavite ga postavljeno na 10 000 kbps (10 Mbps) za 1080p. Možete ga spustiti na 4.000 kbps za 720p videozapise.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 9

U Izbornik uređaja, Volim isključiti većinu unosa u izborniku. Oni kontroliraju kako je video sadržaj grupiran i kako se krećete kroz kategorije. Svaki je malo drugačiji, ali svi oni prikazuju iste video zapise. Radije bih ostavio dalje Prikaži stari izbornik stila (naslijeđeno) i prebacite sve ostalo da biste smanjili nered.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfigurirajte 10

Posljednja postavka koju vrijedi pogledati je Onemogućite provjeru SSL certifikata, koji ESPN3 Kodi addon označava nesigurnim. Ali ako imate problem s prikupljanjem sadržaja s web lokacije zbog pogreške u certifikatu, uključivanjem ove veze popravit ćete tu pogrešku.

Ako imate paket kabela koji uključuje ESPN ili ste se pretplatili na kanal preko neke druge usluge, možete kliknuti na U redu gumb i preskočite sljedeći korak.

Za korisnike bez ESPN paketa

Ako vam se ne dogodi da imate ESPN paket putem pretplatnika kablovskog sustava, morat ćete onemogućiti nekoliko kanala u dodatku. Ako odlučite preskočiti ovaj korak, vidjet ćete poruku o pogrešci svaki put kad pokušate učitati sadržaj samo za pretplatnike.

ESPN 3 Kodi Addon - Konfiguriranje 11

Prebacite kanale ESPN, ESPN2, i DIP+ "isključeno". Ako to ne učinite i pokušate učitati sadržaj s tih kanala, svaki put dobit ćete frustrirajuću poruku o pogrešci. Također sam onesposobio ESPN desportes jer ja ne govorim španjolski, ali ako ste ljubitelj hardcore futbola možda biste ga željeli ostaviti omogućenim.

Kliknite gumb U redu gumb kad završite s prilagođavanjem postavki.

Korištenje dodatka ESPN 3 Kodi

Sada kada je ESPN 3 Kodi dodatak instaliran i konfiguriran, možete ga upotrijebiti za pronalazak najnovijih istaknutih komentara i komentara. Pokretanje video zapisa iz dodatka je jednostavno, a tu je novi sadržaj gotovo svaki dan.

ESPN 3 Kodi Addon - Gledajte 1

Kada ga otvorite, najnoviji videozapisi bit će prikazani na glavnoj stranici EIDN 3 Kodi addon.

ESPN 3 Kodi Addon - Gledajte 2

Također možete pregledavati izbornike da biste pogledali stariji sadržaj ili pogledati podjele koji će doći kasnije u tjednu..

ESPN 3 Kodi Addon - Gledajte 3

Jednom kada kliknete na videozapis, on se otvara kao i obično kod Kodi playera.

Zbrojite svoje omiljene timove pomoću ESPN 3

Nakon što ste proveli neko vrijeme s dodatkom ESPN 3 Kodi, mislim da ćete se složiti da je to jedan od najboljih načina da nadoknadite tjedne igre. Ako ste veliki obožavalac baseball-a poput mene, bit će vam drago da u kratkom vremenu pogledate svoj sinoćnji video igara kad god to poželite..

ESPN 3 čak pokriva nišne sportove poput ženskog jai-alaia. Ovaj kanal ima sve, i po mom mišljenju to čini Kodi neophodnim dodatkom.

Vidi također:

  • Najbolji VPN za ESPN
  • Najbolji sportski dodaci Kodi
  • Gledajte NFL na Kodi
  • Kako gledati MLB na Kodi
  • Gledajte boks na Kodi
  • Kako gledati NHL na Kodi
  • Pogledajte UFC na Kodi
  • Kako gledati EPL na Kodi
  • Kodi Live TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 41

Adblock
detector