Šest najboljih dodataka za gledanje zakonitih, besplatnih filmova na Kodiju

Besplatni filmovi na Kodi-juAko tražite besplatne filmove na Kodiju, lako je pronaći informacije o tome kako ih dobiti iz neslužbenog strujanja. Mnogo je teže pronaći informacije o dodacima za pravni filmove o Kodi. Pa ipak, ima dosta Kodijevih dodataka koji legalno struju besplatne filmove. Ovaj članak će navesti šest najboljih dodataka za gledanje legalnih, besplatnih filmova na Kodi i mjesta na kojima ih možete pronaći. Napominjemo da se ovaj članak temelji na autorovom istraživanju i ne predstavlja pravni savjet.

Kodi je besplatni streaming video player sa otvorenim kodom. Može se instalirati na PC, Mac, Android ili iOS telefon, nove i stare verzije Apple TV-a ili bilo koju verziju Amazon Fire TV.

Vezani članak: Najbolji 105 dodataka Kodi.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) često se promatraju kao vrata privatnog, nelicenciranog strujanja videa. Međutim, svi Kodi korisnici trebaju koristiti VPN, uključujući ljude koji struju samo iz službenih izvora.

VPN vam omogućuje da zadržite visoku brzinu Interneta i sprečavate punjenje ako vaš davatelj internetskih usluga sudjeluje u ubrzavanju brzine. Također otključava sadržaj koji se usluge streaminga mogu skrivati ​​iza geografskog bloka. Uz to, možda će se spriječiti napadi čovjeka u sredini.

No, nisu sve VPN-ove podjednako učinkovite u suočavanju s tim problemima. Neki VPN-ovi čuvaju zapise podataka korisnika koje mogu hakeri ukrasti. Drugi su prespori da bi se mogli nositi s videozapisima visoke razlučivosti koji zahtijevaju Kodi korisnici. Ostale je uređaje teško instalirati, a nema izvornih aplikacija za popularne TV uređaje.

Iz tih razloga, preporučujemo Kodi korisnicima da iskoriste IPVanish. IPVanish ima preko 950 poslužitelja, održavajući visoke brzine i videozapise bez međuspremnika. Ima matičnu aplikaciju za Amazon Fire TV i Nvidia Shield i ne održava evidenciju aktivnosti korisnika.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite 60% na IPVanish-u

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Najbolji dodaci za Kodi za besplatne, legalne filmove

Sljedeći dodaci potiču iz potpuno legalnih izvora, a niti jedan od njih ne košta ni sekundu.

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Crackle je web mjesto za gledanje televizija i filmova koje se plaća oglašavanjem. Nema pretplatu. Imao je hit filmove poput Sherlock Holmes: Igra sjena (glumi Roberta Downeya, ml.), Nutty profesor (s Eddiejem Murphyjem) i Hobit: neočekivano putovanje (u glavnim ulogama Elijah Wood i Ian McKellan), među mnogim drugima.

Postoji nekoliko različitih dodataka kojima možete pristupiti Crackleu sa Kodija, ali onaj koji najbolje funkcionira je iz repoa eracknaphobije. Da biste ga instalirali, prvo preuzmite repo zip datoteku eracknaphobia s ove github stranice. Zatim poduzmite sljedeće korake:

 • Idite u izbornik "dodaci" i odaberite ikonu "instalacijski paket" (ona koja izgleda kao otvoreni okvir)
 • Kliknite "instaliraj iz zip datoteke" i odaberite zip datoteku koju ste preuzeli ranije
 • Vratite se na program za instalaciju paketa i odaberite "instaliraj iz skladišta"
 • Pomaknite se na Crackle addon unutar repo-a eracknaphobia i kliknite da biste otvorili gumb "instaliraj"
 • Kliknite "instaliraj"

Ovdje su detaljnije upute za instalaciju i savjeti o tome kako koristiti Crackle za Kodi.

Tubi TV

Tubi TV Kodi addon

Tubi TV još je jedna stranica za televiziju i filmove koja se plaća oglašavanjem. Ima preko 20 000 licenciranih TV emisija i filmova, a sve ih je besplatno gledati bez pretplate. Međutim, za pristup svim 20.000, trebat ćete koristiti VPN do regije hop, jer Tubi TV ima različit sadržaj u različitim regijama. Njegova filmska kolekcija uključuje Jeepers Creepers, banditi (u glavnim ulogama Bruce Willis i Billy Bob Thornton), Sve je izgubljeno (glumi Roberta Redforda), zagrobni život (u ulozi Christine Ricci), i mnogi drugi.

Kodi dodatak Tubi TV dostupan je na stranici Kodi1 repo github. Naziv datoteke započinje sa plugin.video.tubi. Nakon što preuzmete datoteku, slijedite ove korake da biste je instalirali.

 • Odaberi addons iz glavnog izbornika Kodija
 • Kliknite ikonu koja izgleda kao otvoreni okvir
 • izabrati instalirati iz zip datoteke
 • Pronađite mjesto plugin.video.tubi datoteku i kliknite za instalaciju.

VIDI TAKOĐER: Najbolji Kodi dodaci za gledanje animea

YouTubeov dodatak Kodi

Mnogi ljudi smatraju YouTube kao mjesto pronalaska kratkih videozapisa poput smiješnih isječaka i filmskih najava. Međutim, na YouTubeu se zapravo nalazi puno dugometražnih filmova. Neki od ovih filmova su javna domena, dok ih u drugim slučajevima vlasnici autorskih prava nude na YouTubeu u zamjenu za prihod od dijeljenja oglasa. Bez obzira na razlog, postoji mnogo filmova koje možete besplatno gledati na YouTubeu.

Evo nekoliko najboljih YouTube kanala za pronalaženje besplatnih filmova:

 • PopcornFlix
 • Kraljevi užasa
 • FilmRise
 • MyFlix
 • Maverick filmovi
 • Kanal klasičnih filmova
 • FilmTube

Da biste instalirali dodatak YouTube Kodi, jednostavno kliknite instalirati iz spremišta unutar izbornika za instalaciju dodataka i odaberite službenog Spremište kodi Addon. Nema potrebe za preuzimanjem bilo koje datoteke osim same Kodi.

Da biste saznali više o tome kako instalirati i konfigurirati YouTube za Kodi, pročitajte ovaj članak.

FilmRise

filmrise

Već sam spomenula filmski kanal FilmRise kao jedno od najboljih mjesta za pronalaženje besplatnih filmova, ali ne morate koristiti dodatak YouTubeu da biste mu pristupili. Postoji namjenski Kodi dodatak napravljen posebno za YouTube kanal kompanije FilmRise. Ovaj dodatak sadrži sadržaj FilmRise kategoriziran u menijima za lako kretanje, što omogućava veću udobnost prilikom pregledavanja filmova..

FilmRise je tvrtka za distribuciju TV-a i filmova s ​​pravima na tisuće filmova. Njegov YouTube kanal sadrži filmove s popularnim zvijezdama poput P.U.N.K.S. (glumi Jessica Alba) i Vrtovi noći (glumi John Malkovich).

Dodatak FilmRise Kodi dio je službenog skladišta Kodi. Da biste ga instalirali, napravite sljedeće korake:

 • U glavnom izborniku odaberite addons
 • Kliknite ikonu koja izgleda kao otvoreni okvir.
 • Odaberi instalirati iz spremišta
 • Ako je na popisu više spremišta, odaberite Spremište kodi Addon
 • Klik video dodaci
 • izabrati FilmRise - YouTube
 • Odaberi instalirati

Vezani članak: Više o tome kako instalirati, konfigurirati i koristiti dodatak FilmRise Kodi.

Filmovi s internetske arhive

internetska arhiva video

Želite besplatne filmove bez reklama? Više od 5.300 njih možete pronaći u Internet arhivi. To su filmovi u javnoj domeni, čija su autorska prava isticala, tako da uglavnom predstavljaju klasike od 1920-ih do 1940-ih. Mnogi od njih bili su veliki hitovi kad su prvi put objavljeni i uživaju i danas.

Na primjer, Internet arhiva sadrži adaptaciju 1950 Cyrano De Bergerac, film koji mnogi obožavatelji knjige smatraju najtačnijim. Sadrži i Zvijezda je rođena (1939), Posljednji od Mohikanaca (1920), Spas s Gilliganovog otoka, Dick Tracy zadovoljava grozne, i Noć živih mrtvaca (1968), među mnogim drugima.

Filmovi Kodi internetske arhive mogu se naći u spremištu SuperRepo. Da biste ga instalirali, slijedite ove korake:

 • Idite na http://srp.nu
 • Kliknite inačicu koju imate kodi
 • izabrati svi
 • Kliknite naziv ZIP datoteke koja bi trebala početi s nečim poput superrepo.kodi.krypton.all
 • Nakon preuzimanja datoteke prijeđite na addons izbornik iz Kodi
 • Kliknite ikonu otvorenog okvira u gornjem lijevom kutu zaslona
 • Klik instalirati iz zip datoteke
 • Dođite do datoteke koju ste spremili i kliknite da biste je instalirali
 • Vratite se na izbornik "instalacijski paket" tako da ponovno kliknete ikonu otvorenog okvira
 • Klik instalirati iz spremišta
 • izabrati SuperRepo repozitorij
 • Odaberi Filmovi s internetske arhive
 • Klik instalirati

Internet Archive Movies potpuno je legalni dodatak. Međutim, SuperRepo sadrži druge dodatke koji dolaze iz neslužbenih izvora. Preporučujemo vam da se što više udaljite od ostalih dodataka.

VIDI TAKOĐER: Dva načina instaliranja SuperRepo repozitorija

MovieZoot

MovieZoot Kodi addon

Poput filmova s ​​internetskim arhivima, MovieZoot je web stranica koja struji filmove u javnoj domeni. Sadrži mnogo klasika poput Princ i Showgirl (glumi Marilyn Monroe), Zbogom oružju (glumi Gary Cooper i Helen Hayes) i Arapska zavjera (glumi Sean Connery).

Dodatak MovieZoot Kodi može se naći u spremištu SuperRepo. Da biste ga instalirali, slijedite upute za instaliranje filmova Internet Archive (gore), ali kliknite MovieZoot i instalirati u posljednja dva koraka.

Vezani članak: Najbolji Kodi repos

Zaključak

Postoji mnogo Kodi dodataka pomoću kojih možete dobiti besplatne, legalne filmove. Konačno, dodatak koji biste trebali instalirati ili koristiti ovisi o filmovima koje biste željeli pogledati. U nekim će slučajevima možda biti bolje instalirati dodatke koji zahtijevaju pretplatu umjesto upotrebe besplatne usluge. To se najčešće događa kada želite gledati novije filmove koji su vrlo popularni.

Međutim, čak i ako se odlučite za korištenje usluge temeljene na naknadi, barem su ti besplatni dodaci dostupni kao sigurnosna kopija. Za više informacija o najboljim Kodijevim dodacima za gledanje filmova, sporta, TV emisija i ostalog sadržaja, pogledajte naše vodiče koji pokrivaju filmove na Kodiju, gdje možete pronaći filmove o Bollywoodu, TV uživo na Kodiju ili najbolje dodatke za sport.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector