Este Live Tube Kodi addon în siguranță, este legal?

live tube kodi addon

Adăugarea oficială YouTube vă permite să vizualizați fluxuri live, dar dacă nu știți ce să căutați, poate fi dificil să găsiți ceva specific. Adăugarea Live Tube afișează doar videoclipurile care sunt live în prezent pe YouTube și le subdivide pe genuri, pentru a face navigarea cât mai simplă.

Ce este Kodi

Kodi este un pachet software gratuit pentru centre media care a devenit foarte popular datorită nivelului ridicat de personalizare. Kodi poate fi instalat pe aproape orice dispozitiv popular, inclusiv Amazon Fire Sticks, tablete Android și Apple TV. Această portabilitate o face excelentă pentru configurarea sistemelor avansate de home theater la un buget redus. De asemenea, Kodi își păstrează cea mai mare parte a funcționalității sale pe platformele mobile. Aceasta înseamnă că veți obține o experiență consecventă indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Kodi nu include niciun conținut propriu. Există două metode pentru găsirea de suporturi. Prima este importarea fișierelor video sau audio din spațiul de stocare local al dispozitivului. Acest lucru funcționează bine pe computere desktop, deoarece au în general cantități mari de spațiu de stocare. Cu toate acestea, pentru dispozitivele mobile, fișierele video pot consuma rapid tot spațiul liber. A doua opțiune este să instalați pluginuri numite addon-uri care să răzuie link-uri către conținut găzduit online. Acestea ocupă mult mai puțin spațiu pe dispozitivul în sine, dar necesită o conexiune la internet pentru a fi utilizat.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii oameni se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde transmisia neautorizată de furnizorul lor de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, VPN-urile vin cu multe avantaje care pot beneficia foarte mult chiar și pe cele care circulă doar din surse oficiale.

Deoarece un VPN criptează traficul dvs. de internet, acesta nu poate fi citit de către un observator extern. Acest lucru împiedică majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle (MitM) și, de asemenea, oprește ISP-ul dvs. să vândă obiceiurile dvs. de navigare către terți. Deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune ce faceți, nu vă pot folosi activitățile pentru a justifica accelerarea vitezei rețelei dvs..

Nu toate VPN-urile sunt egale. În trecut, unele VPN-uri au fost surprinse infectând dispozitivele utilizatorului lor cu malware, vândând lățimea de bandă a utilizatorului lor și creând botnete. În plus, este posibil ca VPN-ul ales să îți încetinească rețeaua până când este aproape inutilizabil pentru streaming.

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni rapide și stabile la serverele din întreaga lume și le menține pentru rezolvarea mai rapidă a problemelor. IPVanish este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat pe mai multe platforme, deoarece are aplicații dedicate pentru dispozitivele Android, iOS și Amazon Fire TV..

STREAM SAFELY ON KODI: IPVanish este ușor, rapid și sigur, ceea ce înseamnă că este ideal pentru Kodi.

Care este addon-ul Live Tube Kodi?

meniu live tube kodi addon

Adăugarea Live Tube Kodi simplifică găsirea și vizionarea în direct a conținutului YouTube. Principalul său avantaj față de addon-ul oficial YouTube este faptul că arată și fluxuri live trecute și viitoare. Nu toate videoclipurile live în acest moment sunt disponibile - adaosul Tube Live trage doar fluxuri de pe canalul YouTube Live. Acest lucru asigură că fluxurile cu conținut licențiat nu vor apărea în addonul Live Tube.

Live Tube este foarte simplu de utilizat. Are doar două opțiuni configurabile; unul schimbă numărul de rezultate pe pagină, în timp ce celălalt vă permite să setați procentul minim înainte ca un videoclip să poată fi marcat ca vizionat.

Structura meniului este curată și concisă. Utilizatorii pot alege să vizualizeze o selecție de fluxuri care difuzează în prezent sau să selecteze una dintre cele nouă categorii pentru a rafina aceste rezultate în continuare. Din păcate, nu există nicio modalitate de a căuta ceva anume. Având în vedere proclivitatea pentru streamere de a utiliza caractere non-englezești în titlurile lor video, este posibil ca această caracteristică să nu fie deosebit de utilă. Puteți utiliza funcția de căutare încorporată a lui Kodi făcând clic pe butonul pictograma roții în partea stângă jos și selectarea Căutare. Totuși, acest lucru va trebui făcut pe fiecare pagină de rezultate.

Cum se instalează addonul Live Tube

Adăugarea Live Tube este disponibilă din depozitul TVAddons. Înainte de a începe, va trebui să activați instalarea din surse necunoscute. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:

 1. Apasă pe pictograma roții în partea stângă sus a paginii principale a lui Kodi.
 2. Apoi, faceți clic pe Setarile sistemului și evidențiați Fila suplimente pe stanga.
 3. Treceți pe lista din dreapta și faceți clic pe butonul Surse necunoscute opțiune. Vi se va solicita să confirmați modificarea, așa că faceți clic da.
 4. Mutați-vă înapoi la ecranul anterior. De data aceasta, alegeți Manager de fișiere opțiune.
 5. Veți vedea o listă cu toate sursele adăugate. Parcurgeți partea de jos a listei și faceți clic pe Adăugați sursa.
 6. În caseta de adrese, introduceți următoarele fără ghilimele „http://fusion.tvaddons.co”.
 7. Dați sursei un nume și faceți clic pe butonul Ok buton.

adăugând fuziunea ca sursă

Acum putem instala addon-ul în sine:

 1. Reveniți la pagina principală a lui Kodi și dați clic pe butonul Fila suplimente.
 2. Apasă pe pictograma casetei în partea stângă sus și selectați Instalați din fișierul zip pe pagina următoare.
 3. Găsiți sursa pe care tocmai ați adăugat-o și alegeți Kodi-operațiuni repo, apoi Engleză, apoi repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Kodi va instala apoi repo TVAddons.
 5. Dacă totul se instalează corect, veți vedea o fereastră pop-up în partea dreaptă sus și veți fi returnat la ecranul browserului suplimentar. De data aceasta, alege Instalați din depozit.
 6. Veți vedea depozitul de adăugări TVADDONS.CO. Introduceți-l și alegeți Componente video.
 7. Când găsiți addonul Live Tube, selectați-l și faceți clic pe butonul Buton Instalare pe pagina următoare.

Veți observa că acest addon instalează și addon-ul oficial YouTube. În general, avertizăm împotriva suplimentelor care necesită alte suplimente pentru a funcționa, dar, deoarece addon-ul YouTube se află în repoziția oficială Kodi, există foarte puține riscuri. Pentru prima dată când încercați să vizionați ceva cu addon-ul Live Tube, vi se va cere dacă doriți să îl configurați. Acest lucru vă permite să schimbați limba și regiunea preferată, după care puteți viziona videoclipuri live în conținutul inimii voastre.

Concluzie

Addon Live Tube Kodi oferă o modalitate mai ușoară de a viziona videoclipuri YouTube live. Cu toate acestea, Kodi are multe mai multe de oferit decât doar YouTube. Vă putem ajuta să găsiți cele mai bune suplimente pentru vizionarea de filme și sport (inclusiv Super Bowl LII).

Aveți probleme pentru ca Kodi să funcționeze? Ați putea fi interesat de ghidurile noastre pentru remedierea celor mai frecvente probleme ale lui Kodi, actualizarea Kodi pe Amazon Fire Stick sau reducerea cantității de tamponare pe care Kodi o face.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 77 =

Adblock
detector