Există o aplicație inteligentă Kodi TV? Puteți instala Kodi pe un televizor inteligent?

Dacă ați auzit de playerul media Kodi, vă puteți întreba dacă există o aplicație inteligentă pentru TV sau dacă puteți instala Kodi pe un televizor inteligent. Răspunsul scurt este că depinde de ce fel de sistem de operare rulează televizorul dvs. inteligent. Restul acestui articol va răspunde în detaliu la aceste întrebări.

Televizor inteligent

VEZI SI: Ce este Kodi? Cum pot începe să îl folosesc?

Ce este Kodi?

Kodi este un media player software open-source. Dacă este instalat pe dispozitivul dvs., poate reduce deseori nevoia de un browser web sau de aplicații separate pentru fiecare sursă media pe care doriți să o redați. Acest lucru vă poate permite să integrați toate suporturile dvs. într-o singură piesă software, făcând mai ușor să găsiți și să redați filme și emisiuni TV pe care doriți să le vedeți. Kodi blochează și reclamele de la multe televizoare online & site-uri de filme. Kodi poate fi instalat pe PC, Mac, Amazon Fire Stick, smartphone Android sau iOS, Apple TV și unele televizoare inteligente.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Ori de câte ori utilizați Kodi printr-un televizor inteligent sau un alt dispozitiv, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Dacă nu utilizați un VPN, ISP-ul dvs. va ști că vizionați videoclipuri și poate încetini viteza internetului dvs. dacă credeți că utilizați prea multă lățime de bandă. TV online & Furnizorii de filme vă pot împiedica de asemenea să vizionați un anumit conținut în funcție de locul în care vă aflați. În plus, hackerii pot utiliza atacuri de la mijloc pentru a vă fura datele dacă nu sunt criptate de o VPN sau printr-o altă metodă.

  ส่วนเสริม Seren Kodi คืออะไร ปลอดภัยหรือไม่และมีทางเลือกอื่นหรือไม่?

Nu toate VPN-urile sunt utile pentru TV și filme online. Majoritatea dintre ele nu au aplicații pentru dispozitive TV precum Amazon Fire Stick. Alții nu sunt suficient de rapide pentru a gestiona videoclipuri de înaltă definiție. Alții păstrează jurnalele de comportament ale clienților sau nu au servere în suficiente țări pentru a ocoli geoblocurile.

Din aceste motive, recomandăm utilizatorii IPVanish pentru utilizatorii Kodi. În testele noastre, am constatat că transmite video video de înaltă definiție, fără bufferări. Are servere în peste 60 de țări, nu păstrează jurnalele și are o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV Stick și Nvidia Shield.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Există o aplicație inteligentă Kodi TV? Puteți utiliza Kodi pe un televizor inteligent?

Deci, de unde știți dacă televizorul dvs. este compatibil cu Kodi? Kodi funcționează doar pe patru sisteme: Windows, Linux, Android și iOS. Dacă televizorul dvs. inteligent rulează pe unul dintre aceste sisteme de operare, există probabil o aplicație Kodi pentru aceasta. Chiar dacă nu există o aplicație Kodi pentru aceasta, puteți încărca Kodi lateral pe ea, atât timp cât rulează pe unul dintre aceste sisteme. Dacă televizorul dvs. inteligent nu utilizează unul dintre aceste sisteme, atunci acesta nu este compatibil cu Kodi.

Dacă televizorul dvs. inteligent nu este compatibil, puteți încă să atașați un dispozitiv TV la acesta, cum ar fi Amazon Fire Stick sau Apple TV și să jucați Kodi prin acest dispozitiv. În unele cazuri, puteți „arunca” videoclipuri Kodi pe un televizor inteligent folosind un dispozitiv mobil sau un Roku.

Articol conex: Cele mai bune 109 suplimente Kodi

Cum se instalează Kodi 17 Krypton pe un sistem de operare Android sau un alt televizor inteligent compatibil

Deoarece există puține televizoare inteligente bazate pe Windows, iOS sau Linux, marea majoritate a celor compatibile Kodi sunt bazate pe Android. Dacă aveți un televizor inteligent care rulează sistem de operare Android, iată pașii pentru instalarea versiunii curente de Kodi (Kodi 17 Krypton). În cazul puțin probabil în care tu do au un televizor inteligent care rulează Windows, iOS sau Linux, pașii pentru aceste sisteme vor fi similare.

 • Conectați-vă la Google Play Store (sau la alt magazin de aplicații)
 • Caută „Kodi”
 • Clic Kodi
 • Clic instalare
  Pelisalacarta Kodi addon: jogszerű? Biztonságos a használata?

Cum să încărcați lateral Kodi 17 Krypton dacă televizorul dvs. Android nu poate accesa Google Play

Unele televizoare Android pot restricționa utilizatorii să acceseze magazinul Google Play. Dacă acesta este cazul, puteți instala încă Kodi „încărcându-l lateral”. Iată pașii pentru a face acest lucru.

 • De pe computer sau dispozitivul mobil, navigați la pagina de descărcare Kodi găsită aici.
 • Clic Android
 • Utilizând butoanele din partea de jos a casetei de dialog, alegeți versiunea dvs. de Android. De exemplu, ARMV7A (32BIT), sau ARMV8A (64BIT). Aceasta va descărca fișierul de instalare Kodi .apk pe dispozitivul dvs.
 • Conectați computerul sau dispozitivul mobil la televizorul dvs. inteligent.
 • Din meniul TV inteligent, selectați setări → restricții de securitate. A te asigura surse necunoscute este activat
 • Utilizând meniul managerului de fișiere Smart TVs, navigați la locul în care este stocat fișierul .apk. Faceți clic pentru a instala.
 • Vi se poate cere ce program doriți să utilizați pentru a rula fișierul. Dacă da, selectați instalator de pachete sau Google Play. Poate dura un minut sau două până când Kodi termină instalarea.

Cum se instalează versiunile beta Kodi 18 pe un televizor Android

Este posibil să nu doriți să utilizați versiunea actuală, stabilă a Kodi, dacă o versiune beta mai nouă are caracteristici de care aveți nevoie. Versiunile beta ale Kodi nu sunt disponibile în magazinul Google Play. Va trebui să încărcați lateral Kodi dacă doriți să executați unul dintre ele. Pentru a face acest lucru este necesar să folosiți un fișier .apk diferit de cel discutat mai sus. Iată cum puteți obține fișierul .apk corect pentru instalarea Kodi 18 Leia.

 • De pe computer sau dispozitivul mobil, navigați la pagina de descărcare Kodi găsită aici.
 • Clic Android
 • Utilizând filele din partea de sus a casetei de dialog, faceți clic pe dezvoltarea se construiește
 • Utilizând butoanele din partea de jos a casetei de dialog, alegeți versiunea dvs. de Android. De exemplu, ARMV7A (32BIT), X86, sau ARMV8A (64BIT)
 • Va apărea o listă de fișiere .apk de instalare Kodi. Fișierul de sus este cea mai recentă versiune. Faceți clic pe acest fișier sau în orice altă versiune pe care doriți să o instalați
 • După ce ați salvat acest fișier, restul pașilor sunt identici cu cei din secțiunea anterioară. Urmați ultimii patru pași de la „cum să încărcați lateral Kodi 17 Krypton” de mai sus pentru a termina instalarea Kodi 18 Leia.
  Not Sure Kodi Addon: Nu este sigur legal și sigur de utilizat?

Cum să redați conținutul Kodi pe un televizor inteligent Roku

Deși nu puteți instala Kodi pe un televizor inteligent cu Roku încorporat, există o soluție care vă va permite să „aruncați” videoclipuri Kodi de pe un dispozitiv mobil. Iată pașii pentru a realiza acest lucru.

 • Din meniul TV Roku, accesați setări → sistem
 • Clic ecran oglindire
 • Asigura-te ca activați oglindirea ecranului este bifat
 • Utilizând meniul de setări pentru dispozitivele mobile, activați oglindirea ecranului.

Pentru mai multe informații, citiți ghidul nostru pentru distribuirea videoclipurilor Kodi în Roku.

Ce trebuie să faceți dacă televizorul dvs. inteligent nu este compatibil cu Kodi

Dacă televizorul dvs. inteligent utilizează un sistem de operare exclusiv decât Roku, nu disperați. Puteți utiliza în continuare Kodi pe televizorul dvs. achiziționând un dispozitiv TV, cum ar fi Amazon Fire Stick sau Apple TV. Aceste dispozitive costă de obicei mai puțin de 100 USD. În mod alternativ, puteți cumpăra un computer mic, precum Raspberry Pi sau Odroid, care rulează pe LibreELEC (o versiune a Linux) la aproximativ același preț.

VEZI SI: Cum se instalează și se folosește LibreELEC

Concluzie

Dacă aveți un televizor inteligent și doriți să instalați Kodi, este posibil să vă întrebați dacă există o aplicație inteligentă TV sau dacă Kodi poate fi instalat pe un televizor inteligent. Răspunsul este că Kodi poate fi instalat pe televizoarele inteligente Android sau orice alte televizoare inteligente care utilizează un sistem de operare compatibil, cum ar fi Windows, Linux sau iOS. În cazul în care televizorul dvs. inteligent nu este compatibil, puteți arunca în continuare videoclipuri Kodi de pe un dispozitiv mobil sau altfel instalați un dispozitiv TV nou pentru a reda videoclipuri Kodi pe televizorul dvs..

Dacă informațiile din acest articol au fost utile, vă rugăm să consultați celelalte ghiduri noastre, cum ar fi cum să vizionați filme, anime și sport pe Kodi.

Imaginea de sus: „Smart TV” de deavmi, licențiat sub CC 4.0 internațional

About the author