Exodus pentru Kodi este legal și sigur de utilizat? Este suplimentar legământul legal?

Este legal Kodi Exodus în condiții de siguranță

Exodus este unul dintre cele mai populare și rezistente suplimente de streaming video pentru Kodi. Deși Exodus este folosit de un număr mare de utilizatori Kodi, acesta este complet neoficial. Nu veți găsi acest supliment în Repozitorul oficial pentru suplimente Kodi. Aceasta înseamnă că cea mai mare parte, dar nu toate, a emisiunilor TV și a filmelor transmise prin Exodus sunt, de asemenea, neoficiale.

Atunci când ne întrebăm dacă un supliment cum ar fi Exodus este legal, trebuie mai întâi să clarificăm ce parte solicită. În cele mai multe cazuri, presupunem că persoana care solicită dorește să știe dacă poate avea probleme legale pentru vizionarea videoclipurilor pe Exodus.

Pot transmite video în mod legal pe Exodus?

Exodul oferă un anumit conținut legal, dar nu foarte mult. S-ar putea să găsiți emisiuni TV și filme care se întâmplă doar să fie gratuite sau care fac parte din domeniul public, dar în prezent nu există nicio modalitate de a filtra sursele ilegale dincolo de oprirea furnizorilor specifici din setări. Cu toate acestea, va trebui să știți exact care din cele peste 100 de site-uri schelate oferă conținut ilegal și chiar atunci, o parte din conținutul pe care îl furnizează ar putea fi un amestec de domenii publice și TV și filme piratate. Toate spusele, marea majoritate a conținutului din Exod este piratat.

În majoritatea părților din Europa, inclusiv în Marea Britanie, streamingul video piratat este ilegal. O hotărâre judecătorească la începutul acestui an a declarat că fișierele temporare create pe dispozitivul unuia prin streamingul de playere video nu sunt scutite de legile privind drepturile de autor.

În SUA, regulile sunt mai puțin clare. SUA nu au un astfel de precedent al instanței de streaming video, deși descărcarea de fișiere întregi este cu siguranță ilegală. Dacă streamingul video de pe web se încadrează în aceleași reguli ca o activitate precum torrentarea fișierelor video nu este clar.

Unele țări (în special India), permit în mod explicit fluxul de conținut piratat. Utilizatorii exodului din India nu ar trebui să-și facă griji atunci când vizionează emisiuni TV și filme pe Kodi; cu toate acestea, acest lucru nu o consideră din punct de vedere etic.

În multe țări, pur și simplu nu există legi sau precedente judecătorești despre carte atunci când vine vorba de piraterie și / sau transmisie din surse piratate. Vă recomandăm să verificați legile și reglementările locale înainte de a utiliza Exodus.

Acestea fiind spuse, nu suntem experți legali. Opiniile exprimate aici cu privire la legalitatea Exodului se bazează doar pe cercetările autorului acestui articol. Dacă aveți nevoie de mai multe informații certificate cu privire la faptul dacă Exodul este legal în țara dvs., vă rugăm să faceți diligența cuvenită în cercetarea funcționării legilor în regiunea dvs..

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să utilizați suplimentele Kodi în siguranță

In timp ce noi nu recomanda Exodus pentru utilizatorii Kodi, atât suplimentele neoficiale precum Exodus, cât și suplimentele oficiale au riscuri unice de confidențialitate și securitate care fac ca VPN să fie aproape întotdeauna necesară.

Deși utilizarea unui VPN este populară pentru utilizatorii de Kodi care încearcă să sustragă detectarea în timp ce transmit conținut piratat, există motive dincolo de aceasta, care fac necesară o VPN. Exodul și suplimentele ca acestea prezintă anumite riscuri de confidențialitate. Orice adaos de la terți poate fi deturnat și utilizat pentru a vă spiona activitatea pe web folosind atacuri om-la-mijloc. În plus, Exodus însuși la un moment dat a fost folosit pentru a crea o botnet DDoS în afara utilizatorilor care nu-i respectă.

Exodul și sursele din care transmiteți videoclipuri vor avea acces la adresa dvs. IP, cel puțin. O adresă IP, deși nu constituie o identitate, poate fi utilizată pentru a urmări activitatea înapoi pe dispozitivul dvs. și a vă identifica locația. În mâinile unui troll de copyright, de exemplu, aceste informații ar putea fi utilizate pentru a extrage bani de la dvs. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a viza dispozitivul dvs. cu reclame, spam și malware.

Din aceste motive, vă sugerăm cu tărie să folosiți întotdeauna un VPN de încredere atunci când utilizați Kodi. O VPN sau o rețea virtuală virtuală criptează traficul de pe dispozitivul dvs. și îl direcționează printr-un server în locația dorită. VPN-urile bune precum IPVanish împiedică suplimentele și sursele să vadă adresa dvs. IP reală, care este în schimb mascată de adresa IP a serverului VPN.

Chiar dacă utilizarea Exodus nu este strict împotriva legii în care trăiți, ISP-ul dvs. s-ar putea încrunta cu o astfel de activitate, înfundarea sau suspendarea serviciului pentru a mustra utilizatorii Kodi. Un VPN vă va păstra activitatea privată de ISP-ul dvs. Are efectul suplimentar de a împiedica ISP-ul dvs. și alte părți să vă monitorizeze activitatea online, deoarece conținutul fluxurilor dvs. este ascuns în tunelul criptat..

Recomandarea noastră este IPVanish, un furnizor VPN rapid și de încredere, cu o reputație bună și o politică strictă de înregistrare. IPVanish are, de asemenea, o interfață prietenoasă Kodi, care funcționează bine cu dispozitivele care folosesc telecomenzi în loc de tastaturi și șoareci, cum ar fi Amazon Fire TV Stick. IPVanish funcționează cu toate suplimentele Kodi testate de noi. Dacă doriți să vă uitați la o gamă mai largă de opțiuni, treceți pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Pentru complementele Exodus și terțe părți precum acesta, un VPN vă va ajuta să vă asigurați confidențialitatea, făcând ca datele dvs. să fie întunecate, contribuind la prevenirea spionării hackerilor în majoritatea cazurilor, în special atacuri MITM. De asemenea, probabil că software-ul antivirus este o idee bună pentru a preveni descărcarea de suplimente care au fost deturnate cu malware.

Ofertă pentru cititor: Economisiți până la 60% pe IPVanish aici.

Alternative oficiale Kodi la Exodus

În această secțiune, vom explora suplimente din Depozitul oficial Kodi Add-on. Unele dintre acestea au colecții de conținut care o rivalizează sau chiar depășesc pe cea a Exodului. Mai bine, sunt complet legale și au fost create și aprobate de o organizație oficială.

iPlayer WWW

iPlayer

Dacă locuiți în Regatul Unit, există șanse mari să vă familiarizați cu BBC iPlayer. Pentru a viziona conținutul legal în mod legal, veți avea nevoie de licență TV. Cu toate acestea, există o selecție foarte mare de emisiuni TV, filme, conținut radio și chiar programe în direct disponibile. O parte corectă a conținutului este accesibilă numai din Regatul Unit, așa că nu uitați să setați VPN-ul dvs. într-un oraș britanic înainte de a încărca suplimentul.

iPlayer WWW poate fi găsit în Depozitul oficial Kodi Add-on.

YouTube

youtube

Un număr semnificativ de oameni se uită la televiziunea tradițională în favoarea divertismentului online. Dacă vi se pare asta, s-ar putea să vă interesați să instalați suplimentul YouTube. Orice v-a interesat, de la conținut de jocuri de formă lungă la sport sau chiar la alcătuirea tutoriale, YouTube va avea ceva de oferit. Va trebui să vă asociați dispozitivul înainte de a putea utiliza într-adevăr suplimentul, dar acest lucru durează doar o secundă.

YouTube este gratuit, legal și ar putea dura câteva mii de ani pentru a urmări întregul conținut pe care îl găzduiește. Când țineți cont de aceste fapte, devine clar că Youtube este unul dintre cele mai bune suplimente oficiale disponibile.

YouTube este disponibil în Repository-ul oficial Kodi Add-on și în majoritatea celorlalte depozite suplimentare care au suplimente de transmisie la cerere.

Jucător ESPN

Jucător ESPN

Dacă sunteți fan sport, există puține suplimente oficiale mai bune decât jucătorul ESPN. Este nevoie de un abonament, dar puteți alege unul dintre cele trei pachete în funcție de sportul de care sunteți interesat. Există, de asemenea, o opțiune de a ascunde canalele pe care abonamentul dvs. nu le acoperă din suplimentul în sine. Fluxurile sunt de înaltă definiție, dar în ciuda acestui fapt, acestea tind să se încarce destul de repede. Ca și în cazul suplimentului YouTube, trebuie să îl autentificați înainte de a putea fi folosit, dar acesta este simplu și nu ar trebui să dureze mai mult de un minut.

Jucătorul ESPN are un anumit suport internațional, cu toate acestea, există unele țări (precum Marea Britanie și Franța) care nu pot accesa conținutul său. Dacă se întâmplă să locuiești într-una din aceste țări, tot ce trebuie să faci este să îți stabilești VPN-ul pe una dintre locațiile acceptate și vei putea urmări toate sporturile tale preferate fără probleme.

Puteți găsi ESPN Player în Depozitul oficial Kodi Add-on.

Browser PlayOn

Juca pe

PlayOn este un serviciu de abonament care acumulează mai multe servicii de abonare diferite într-un singur loc pentru o vizualizare ușoară. Deoarece nu există niciun supliment oficial oficial Netflix sau Amazon Video, PlayOn este de neprețuit. Deși există câteva surse pe care le puteți urmări gratuit, cum ar fi VH1 și YouTube, PlayOn intră într-adevăr în cont atunci când serviciile suplimentare bazate pe abonamente sunt legate de acesta.

Puteți găsi PlayOn în Repositorul oficial Kodi Add-on.

Componente neoficiale Kodi similare cu Exodus

În ciuda riscurilor, unii utilizatori Kodi vor tinde către suplimente neoficiale Kodi care furnizează de obicei conținut piratat. Nu recomandăm aceste suplimente pentru utilizatorii Kodi. Mai jos sunt câteva suplimente care pot fi listate în alte locații similare cu Exodus și care oferă acces la conținut piratat. Am oferit câteva informații de bază cu privire la modul în care funcționează aceste suplimente, modul în care piratează conținutul și de ce recomandăm mai multe alternative oficiale. 

Legământ

Adăugarea legământului Kodi

Ce este? Legământul este furculita recent lansată a infamului supliment Exodus. În esență, vizitează diverse site-uri de streaming diferite, zgârie linkurile și le livrează utilizatorului. Aceasta înseamnă că utilizatorul poate avea acces la o gamă foarte largă de suporturi care nu se limitează la o singură nișă.

De ce ar trebui să o evitați? Motivul cel mai evident pentru a evita Pactul este că majoritatea conținutului la care oferă acces este ilegală. Deoarece site-urile care găzduiesc acest tip de conținut sunt supuse cererilor de retragere DMCA, există șanse mari ca legăturile furnizate să nu mai funcționeze în viitor. Acest tip de conținut este adesea de calitate scăzută - filmele au adesea subtitrări în limbi străine care ascund video și sunt înregistrate la o rezoluție foarte mică. Dacă căutați TV și filme de înaltă calitate, veți fi mai bine servit utilizând suplimentul de browser PlayOn menționat mai sus.

Transmiteți toate sursele

săruri kodi addon

Ce este? Stream toate sursele (sau SALTS) este un alt supliment care se concentrează mai ales pe furnizarea accesului la conținutul piratat. Acesta este unul dintre cele mai populare suplimente terțe și funcționează într-un mod similar cu Pactul, prin faptul că este în principal un raclet de legături..

De ce ar trebui să o evitați? Deși este adevărat că există un anumit conținut de domeniu public disponibil, este puțin și de departe. Dacă acesta este tipul de conținut pe care îl căutați, veți fi servit mult mai bine folosind YouTube, deoarece are o bază de utilizatori mult mai mare și un sistem încorporat de semnalizare a drepturilor de autor. Indiferent dacă căutați filme clasice, cum ar fi Noaptea mortilor vii sau pur și simplu doriți să urmăriți documentare vechi, YouTube depășește SALUTURILE aproape în toate felurile.

Citiți mai multe aici despre suplimentul KTS SALTS.

Deși Exodus a fost unul dintre cele mai cunoscute suplimente Kodi, există o mulțime de oameni care pot concura. În acest articol, am identificat unele dintre cele mai bune suplimente oficiale și terțe, astfel încât să puteți decide pentru dvs. Există un supliment oficial bun despre care știi? Dacă da, spuneți-ne în comentarii și vom încerca.

Vezi si: este Kodi sigur și legal de utilizat?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 27

Adblock
detector