Exodus Redux Kodi addon: Безопасно ли е да се инсталира? Има ли по-добри алтернативи

Exodus Redux Kodi addon


Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код. Той има много функции, като например пускане на медии от онлайн източници и локално съхранение. Предлага се за широк набор от устройства като Amazon Fire TV и Fire Stick, iPhone и iPad и Nvidia Shield.

Понастоящем Kodi версия 18 Leia е налична за изтегляне.

Предупреждение: Вашият интернет доставчик може да преглежда вашата поточна активност

VPN мрежите могат да маскират вашата самоличност онлайн чрез маршрутизиране на вашата интернет връзка чрез защитени сървъри, защитавайки вашата онлайн активност и идентичност. Това е необходимо в наши дни, тъй като доставчиците на интернет услуги могат да видят вашата поточна дейност (всичко това) и дори могат да споделят тази информация с трети страни за печалба.

В допълнение, интернет доставчиците имат история на намаляване на скоростите на връзката на потребителите, които предават видео съдържание. Използването на VPN обаче прави невъзможно вашия интернет доставчик да разбере дали предавате видео или не, в крайна сметка ви позволява да стриймвате колкото искате и HD или 4K.

Друг важен момент, който трябва да се вземе предвид, е защитата, която VPN предлагат срещу хакерство на връзки, като атаки човек в средата (MitM). Освен това VPN може да ви помогне да заобиколите ограниченията за географско съдържание, често налагани от някои услуги.

Тествали сме няколко VPN и препоръчваме IPVanish за използване с Kodi. Той осигурява сигурна, бърза скорост на връзката и е съвместим с различни устройства, вариращи от iOS устройства и устройства с Android до компютри с Windows и Linux.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук. IPVanish има седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Какво е Exodus Redux? Ако инсталирате този Kodi addon?

Изход Redox Kodi addon

Exodus Redux е вилица на някога популярната добавка Exodus Kodi. Той предоставя връзки към голям избор от филми и телевизионни предавания. Той също така идва с функция за търсене и интеграция с няколко други услуги като Trakt.

Въпреки че съдържанието и интерфейсът, които предоставя, са привлекателни, трябва да отбележите, че методът му за стрийминг се осъществява основно чрез пиратски уебсайтове за съдържание. Те са незаконни в много страни, включително Обединеното кралство и Австралия, докато в много други страни са незаконно сиви. Поради тази причина не препоръчваме да използвате този добавка. Вместо това ви предлагаме да помислите за някои официални алтернативи, които предлагат богатство от безплатно и законно съдържание.

Алтернативи на Exodus Redux

Exodus Redux е добавка на трети страни, която не сервира официално съдържание. Има и други случаи, при които добавките на трети страни са били вредни поради злонамерени разработчици. Някои забележителни и скорошни примери включват популярните добавки Gaia и Bubbles, които инсталираха злонамерен софтуер за добив на криптовалута на устройствата на потребителите без съгласие. Въпреки че трябва да внимавате, имайте предвид това най-много добавките на трети страни са безобидни.

Ако изтегляте добавка на трета страна, проверете дали тя предоставя легални потоци от съдържание. Добър начин да забележите това е да разгледате доставчиците на съдържание, изброени в настройките на Addon, и вида на предлаганото съдържание. Ако всичко, което виждате, са най-новите и най-големите филми и сериали, включително много от тях все още са в театрите или обикновено се предлагат чрез платени стрийминг услуги като Netflix, тогава добавката вероятно нарушава законите за авторските права.

Официалните добавки са подложени на по-строги указания и са валидна опция за достъп до висококачествено съдържание, което е в съответствие със законите за авторско право. Освен това много добавки предоставят това съдържание на конкурентни цени или дори за Безплатно. Разгледайте предлаганите от нас добавки Exodus Redux по-долу.

Най-добрата алтернатива на Exodus Redux: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV предоставя на потребителите достъп до хиляди забавни заглавия. Най-хубавото е, че всичко е безплатно. Това е така, защото услугата се поддържа от реклама. Ако използвате официалния добавка на Tubi TV Kodi обаче, Kodi ще филтрира рекламите напълно.

Въпреки че има налично съдържание на ниво B и C, ще намерите много филми и телевизионни предавания с прилични оценки на IMDb и Rotten Tomatoes. Tubi TV дори има раздел „Високо оценен на гнили домати“ с десетки заглавия. Освен това няма да се ограничите само до по-стари заглавия, а някои от тях са достъпни дори в HD формат.

Можете да намерите филми като Bloodlines от 2018 г. и Смъртоносно светилище от 2016 г., както и телевизионни предавания като Катастрофа и Човекът на Бушидо. Съдържанието обхваща много категории като Научнофантастичен & фантазия, Комедия, Classics.

Освен, че е достъпен като добавка на Kodi, той е достъпен и в Roku, Amazon Fire TV и Firestick, Smart Smart TV, Samsung и 4-то поколение Apple TV.

Въпреки че има много съдържание на разположение, част от него е ограничено до определени географски места. Някои библиотеки със съдържание са ограничени до САЩ, Канада и Великобритания. Ако обаче искате да отключите цялата библиотека на Tubi TV (над 50 000 епизода и филма на телевизионни предавания), можете да използвате VPN, за да заобиколите географските блокове на услугата.

Предлага се добавката на Tubi TV Kodi директно от Github.

Други алтернативи на Exodus Redux

пукане

Крекла Коди Адон

Подобно на Tubi TV, Crackle е безплатна услуга VOD от Sony. Поддържа се и с реклама, но ако я гледате с добавката Crackle Kodi, рекламите ще бъдат филтрирани.

Има добра комбинация от по-стари и по-нови заглавия, които потребителите могат да видят с Crackle. Филми като Човекът паяк и Приятели с предимства може да се намери. ТВ сериали като Seinfeld, Уокър Тексас Рейнджър (с Чък Норис) и Мъже на работа може да се предава и поток.

Добавката Crackle Kodi може да се намери в хранилището на eracknophobia или в официално хранилище на Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix е поддържана от реклами телевизионна услуга, насочена основно към филми и телевизионни предавания. Ако използвате услугата на платформата чрез добавката Kodi, няма да се притеснявате за рекламите, тъй като Kodi ще ги филтрира.

Налице е съдържание на B и C списък, но също така ще намерите филми с най-високо качество като Последният въздушен глас и Тактическа сила. Можете също така да намерите телевизионни предавания като Detectorists и Пилешка супа за душата.

В момента Popcornflix се предлага само в Канада и САЩ. Можете обаче да заобиколите това географско ограничение, като се свържете към VPN сървър в една от тези страни.

Popcornflix се предлага от официалното хранилище на добавки Kodi.

Xumo

Xumo TV Kodi Addon

На Xumo ще намерите повече от 100 канала на живо, както и съдържание по заявка в категории като питие & пътуване и мода. Можете да получите достъп до тази поддържана от рекламата услуга чрез добавката Xumo.tv Kodi.

Ще намерите канали като The GrapeVine и Гравитас филми на Xumo. По принцип съдържанието при поискване обикновено придружава канал.

Към момента Xumo се предлага само в САЩ. Това означава, че ако сте извън САЩ, ще трябва да се свържете с американски VPN сървър, за да използвате услугата.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv предлага голяма колекция от телевизионни канали, подобно на Xumo. Това е още една поддържана от рекламата услуга, до която можете да получите достъп като Kodi добавка.

Канали като Cracked и Убежището са налични. Можете да разглеждате съдържание, като използвате ръководството за канала, по отделни канали и можете да разглеждате съдържание по заявка. Ще намерите канали като Екшън филми канал, както и на Класически филми канал.

В допълнение към добавката за Kodi, Плутон е достъпен за устройства с iOS, устройства с Android, Google Chromecast като уеб приложение за Chrome, за таблети Amazon и за Apple TV.

Kodi добавката Pluto.tv е достъпна от официалното хранилище на Kodi addon.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow е поточна телевизионна услуга с безплатни и платени пакети. Безплатният пакет дава на потребителите достъп до ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS и My 9. Ако имате Kodi, можете да получите достъп до услугата чрез USTVnow Plus Kodi addon.

За да получите достъп до повече телевизионни канали, ще трябва да преминете към платен пакет. Филмите се предлагат и под наем.

USTVнow Plus Kodi addon се предлага от официалното хранилище на Kodi addon.

Viewster

най-добрите коди адонс прозорци

Viewster е безплатна поддържана реклама услуга, която ви позволява да предавате телевизионни предавания и филми по целия свят. Съдържанието му може да бъде достъпно чрез добавката Viewster Kodi.

Няма да намерите най-новото и най-доброто съдържание в Viewster, но можете да намерите предавания като От Новия свят и Далас. Можете също така да намерите филми като Буда и Роден да побеждава.

Viewster е достъпен от официалното хранилище на добавки Kodi.

Филми за големи звезди & телевизия

bigstar филми и тв най-добрите коди добавки

Big Star Movies е поредната стрийминг платформа със съдържание, достъпно директно чрез добавка на Kodi.

Няма много главни заглавия за него, но все пак можете да се насладите на телевизионни предавания като The Inbetweeners и филми като Железният Иван, и Сърф парти (Национален лампун). Изглежда има голямо разнообразие от документални филми и има налично анимирано съдържание като например Street Fighter: Новите предизвикателства.

Филми и телевизия за големи звезди се предлагат от хранилището на MetalChris.

USTVCatchup

Kodi USTVcatchup addon main

USTVCatchup предлага по-рано излъчени епизоди на телевизионни предавания от мрежи в САЩ.

Този безплатен Kodi addon позволява на потребителите достъп до предавания като Гореща каша и Рева от NBC. Можете също така да намерите предавания от мрежи като Свободна форма и HGTV.

USTVCatchup е достъпен от хранилището на добавки TVADDONS.CO.

Избери си

Exodus Redux със сигурност има завидно количество съдържание. Начинът, по който се предоставя съдържание чрез този аддон, нарушава правилата за авторско право. Следователно не е препоръчително използването на този аддон.

Вместо това помислете за добавки като TubiTV, Crackle, Xumo и Pluto.tv. Тези добавки имат модерно, висококачествено съдържание и са свободни за използване. Дори ако един аддон не удовлетворява всичките ви нужди от съдържание, комбинация от тези добавки може да запълни някои от пропуските. Другите прегледани алтернативни добавки, като USTVCatchup, в никакъв случай не са по-малко възможности. Те са склонни да съдържат по-малко съдържание от TubiTV, Crackle, Xumo или Pluto.tv, но обикновено се фокусират върху нещо конкретно. USTVCatchup се фокусира само върху няколко канала като Хранителна мрежа и Направи си мрежа например и USTVNow е предимно телевизионно ориентирана услуга на живо.

Вземете своя избор въз основа на нуждите си от съдържание, но както можете да видите, има широк набор от добавки за безопасно и законно предаване на съдържание.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 18