Exodus Redux Kodi addon: Biztonságosan telepíthető? Vannak-e jobb alternatívák?

Exodus Redux Kodi addon

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó. Számos funkcióval rendelkezik, például lehetővé teszi média lejátszását online forrásokból és a helyi tárolóból. Számos eszközhöz elérhető, mint például az Amazon Fire TV és Fire Stick, iPhone és iPad, valamint az Nvidia Shield.

A Kodi 18-as verziója jelenleg letölthető.

Figyelem: Az internetszolgáltató megnézheti az Ön streaming-tevékenységét

A VPN-k online maszkolhatják személyazonosságát azáltal, hogy biztonságos kiszolgálókon keresztül vezetik át az internetkapcsolatot, védik az online tevékenységeket és az identitást. Ez manapság szükséges, mivel az internetszolgáltatók megnézhetik az Ön streaming-tevékenységét (az egészet), és akár profitjuk érdekében meg is oszthatja ezeket az információkat harmadik felekkel.

Ezen túlmenően az internetszolgáltatók korábban csökkentik a videotartalmat közvetítő felhasználók kapcsolati sebességét. A VPN használata azonban nem teszi lehetővé az internetszolgáltató számára, hogy megtudja, streaming video-e vagy sem, végül engedi, hogy annyit tegyen, amennyit csak akar, és HD vagy 4K.

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a VPN-k által biztosított védelem a kapcsolatok feltörése ellen, mint például a közepén zajló támadások (MitM). Ezenkívül a VPN segíthet megkerülni a földrajzi tartalom korlátozásait, amelyeket egyes szolgáltatások gyakran előírnak.

Számos VPN-t teszteltünk, és javasoljuk az IPVanish használatát a Kodi-val. Biztonságos, gyors csatlakozási sebességet biztosít, és sokféle eszközzel kompatibilis, az iOS-eszközöktől és az Android-eszközöktől a Windows és Linux számítógépekig.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt. Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Mi az Exodus Redux? Telepítenie kell ezt a Kodi kiegészítőt?

Exodus Redox Kodi addon

Az Exodus Redux az egykor népszerű Exodus Kodi kiegészítő villája. Linkeket biztosít filmek és TV-műsorok széles választékához. Jön egy keresési funkcióval és néhány egyéb szolgáltatással, például a Trakttel való integrációval is.

Noha az általa nyújtott tartalom és interfész vonzó, érdemes megjegyezni, hogy streaming módszerét elsősorban kalóztartalmú webhelyek révén hajtják végre. Ezek sok országban illegálisak, köztük az Egyesült Királyságban és Ausztráliában, míg sok más ország tiltott szürke területén vannak. Ezért nem javasoljuk ennek a kiegészítőnek a használatát. Ehelyett javasoljuk, hogy fontolja meg néhány hivatalos alternatívát, amelyek rengeteg ingyenes és jogi tartalmat kínálnak.

Exodus Redux alternatívák

Az Exodus Redux egy harmadik féltől származó kiegészítő, amely nem szolgál fel hivatalosan tartalmat. Vannak olyan esetek is, amikor a harmadik féltől származó kiegészítők ártalmasak voltak a rosszindulatú fejlesztők miatt. Néhány figyelemre méltó és legfrissebb példa a népszerű Gaia és Bubbles kiegészítők, amelyek kriptovalutát bányászó rosszindulatú programokat engedély nélkül telepítettek a felhasználók eszközére. Bár legyen óvatos, vegye figyelembe ezt a legtöbb a harmadik féltől származó kiegészítők ártalmatlanok.

Ha harmadik féltől származó kiegészítőt tölt le, ellenőrizze, hogy az tartalmaz-e legális tartalmakat. Ennek észlelésére jó módszer az addon beállításaiban felsorolt ​​tartalomszolgáltatók és a felkínált tartalom típusának megvizsgálása. Ha az összes látott legújabb és legjobb film és műsor, köztük sokan még mindig színházakban vannak, vagy általában fizetős streaming szolgáltatásokon keresztül érhetők el, mint például a Netflix, akkor az addon valószínűleg megsérti a szerzői jogi törvényeket..

A hivatalos kiegészítésekre szigorúbb irányelvek vonatkoznak, és érvényes lehetőség a jó minőségű tartalom elérésére, amely megfelel a szerzői jogi törvényeknek. Ezen túlmenően számos kiegészítés biztosítja ezt a tartalmat versenyképes áron vagy akár azért is ingyenes. Vessen egy pillantást az alábbiakban javasolt Exodus Redux kiegészítőkre.

Legjobb Exodus Redux alternatíva: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV hozzáférést biztosít a felhasználók számára több ezer szórakoztató tételhez. A legjobb az egészben, hogy ingyenes. Ennek oka az, hogy a szolgáltatás hirdetés-támogatott. Ha azonban a hivatalos Tubi TV Kodi kiegészítőt használja, akkor a Kodi teljes mértékben kiszűri a hirdetéseket.

Bár van némi B- és C-szintű tartalom, sok filmet és TV-műsorot talál, megfelelő IMDb és Rotten Tomatoes besorolással. A Tubi TV-nek még egy „Magasra értékelt rothadt paradicsom” szakasza is van, több tucat címmel. Ön nem korlátozódik csak a régebbi címekre, és néhányuk HD formátumban is elérhető.

Olyan filmeket találhat, mint a vérvonal 2018-tól, és Halálos szentély 2016-tól, valamint olyan televíziós műsorok, mint a csattanás és Bushido Man. A tartalom számos kategóriát átfog, például Sci-fi & Fantázia, Komédia, Classics.

Amellett, hogy Kodi-kiegészítőként érhető el, natívan is elérhető a Roku, az Amazon Fire TV és a Firestick, a Samsung Smart TV és a 4. generációs Apple TV-n..

Noha sok tartalom érhető el, részben bizonyos földrajzi helyekre korlátozódik. Egyes tartalomkönyvtárak az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban vannak korlátozva. Ha azonban fel szeretné oldani a teljes Tubi TV könyvtárat (több mint 50 000 TV-műsor epizód és film), akkor VPN-t használhat a szolgáltatás földrajzi blokkjainak megkerülésére..

A Tubi TV Kodi kiegészítő elérhető közvetlenül a Github-tól.

Egyéb Exodus Redux alternatívák

Ropogás

Crackle Kodi Addon

A Tubi TV-hez hasonlóan a Crackle egy ingyenes VOD szolgáltatás, amelyet a Sony nyújt. Ez is hirdetés-támogatott, de ha a Crackle Kodi addon segítségével nézi, akkor a hirdetéseket kiszűrjük.

Van egy jó keverék a régebbi és az újabb címek közül, amelyeket a felhasználók a Crackle segítségével megnézhetnek. Olyan filmek, mint a Pókember és Barátság extrákkal található. TV sorozatok, mint például Seinfeld, Walker Texas Ranger (Chuck Norris mellett) és Útmunkások szintén továbbítható.

A Crackle Kodi addon megtalálható az eracknophobia lerakatban vagy a hivatalos Kodi addon-lerakat.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

A Popcornflix egy hirdetéssel támogatott streaming TV szolgáltatás, amely elsősorban a filmekre és a TV-műsorokra összpontosít. Ha a platform szolgáltatását a Kodi addon keresztül használja, akkor nem kell aggódnia a hirdetések miatt, mivel a Kodi kiszűri őket.

Van néhány B- és C-lista tartalom, de olyan kiváló minőségű filmeket is találhat, mint például Az utolsó léghajlító és Taktikai erő. Találhat olyan TV-műsorokat is, mint a detectorists és Csirkeleves a lélekhez.

Jelenleg a Popcornflix csak Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el. Ezt a földrajzi korlátozást azonban megkerülheti, ha csatlakozik egy VPN szerverhez ezen országok egyikében.

A Popcornflix elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Több mint 100 élő csatorna található az Xumo-on, valamint igény szerinti tartalom az olyan kategóriákban, mint például Ital & Utazás és Divat. Ehhez a hirdetés-támogatott szolgáltatáshoz az Xumo.tv Kodi addon keresztül férhet hozzá.

Csatornákat talál, mint például A szőlő és Gravitas filmek a Xumo-on. Általában a lekérhető tartalom általában csatornát kísér.

A Xumo jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor a szolgáltatás használatához csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv TV-csatornák nagy gyűjteményét kínálja, hasonlóan az Xumo-hoz. Ez egy újabb hirdetés-támogatott szolgáltatás, amelyhez Kodi-kiegészítőként is hozzáférhet.

Csatornák, mint például Repedt és A menekültügy elérhetőek. Böngészhet a tartalomban a csatorna útmutató segítségével, egyes csatornákon keresztül, és böngészhet igény szerint. Csatornákat talál, például a Akció filmek csatorna, valamint a Klasszikus filmek csatorna.

A Kodi-kiegészítő mellett a Pluto elérhető iOS-eszközökhöz, Android-eszközökhöz, a Google Chromecasthoz Chrome webalkalmazásként, Amazon táblagépekhez és az Apple TV-hez.

A Pluto.tv Kodi addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVnow egy streaming TV szolgáltatás, amely ingyenes és fizetett csomagokat is tartalmaz. Az ingyenes csomag hozzáférést biztosít a felhasználóknak az ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS és a My 9 szolgáltatáshoz. Ha Kodi-ja van, akkor a szolgáltatáshoz az USTVnow Plus Kodi addon segítségével férhet hozzá..

Ahhoz, hogy több TV-csatornát elérhessen, fizetős csomagra kell frissítenie. Filmek is bérelhetők.

Az USTVnAz ow plus Kodi addon elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Viewster

legjobb kodi kiegészítők nézője

A Viewster egy ingyenes, hirdetéssel támogatott szolgáltatás, amely lehetővé teszi a TV-műsorok és filmek közvetítését világszerte. Tartalma a Viewster Kodi addon keresztül érhető el.

Nem fogja megtalálni a legújabb és legnagyobb tartalmat a Viewsterben, de találhat olyan műsorokat is, mint például Az új világból és Dallas. Olyan filmeket is megtalálhat, mint például Buddha és Győzelemre született.

A Viewster elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Big Star filmek & tévé

bigstar filmek és tv legjobb kodi kiegészítők

A Big Star Movies egy újabb streaming platform, amelynek tartalma közvetlenül elérhető a Kodi addon keresztül.

Nincs sok mainstream cím elérhető, de továbbra is élvezheti a TV-műsorokat, például A Közvetítők és olyan filmek, mint a A Vas Ivan, és Szörfpárt (National Lampoon's). Úgy tűnik, hogy sokféle dokumentumfilm van, és elérhető animált tartalom, például Street Fighter: Az új kihívók.

A Big Star filmek és TV-k a MetalChris Repository-ból érhetők el.

USTVCatchup

Kodi USTVcatchup addon fő

Az USTVCatchup korábban sugárzott televízió-epizódokat kínál az Egyesült Államok hálózataiból.

Ez az ingyenes Kodi kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek olyan műsorokhoz, mint például Forró rendetlenség és Reba tól től NBC. Találhat olyan műsorokat is, mint például a hálózatok Szabad forma és HGTV.

Az USTVCatchup elérhető a TVADDONS.CO addon lerakatból.

Válassz

Az Exodus Redux minden bizonnyal irigylésre méltó mennyiségű tartalommal rendelkezik. Ugyanakkor az a mód, amellyel a tartalom ezen kiegészítő révén biztosított, sérti a szerzői jogi szabályokat. Ezért nem tanácsos ezt a kiegészítőt használni.

Ehelyett fontolja meg a kiegészítőket, például a TubiTV, a Crackle, az Xumo és a Pluto.tv. Ezeknek a kiegészítőknek modern, kiváló minőségű tartalma van és ingyenesen használhatók. Még akkor is, ha egy kiegészítő nem elégíti ki az összes tartalmi igényt, ezen kiegészítők kombinációja kitölti a hiányosságokat. A többi felülvizsgált alternatív kiegészítés, például az USTVCatchup, semmiképpen sem lehet kevesebb lehetőség. Általában kevesebb tartalmat tartalmaznak, mint a TubiTV, a Crackle, az Xumo vagy a Pluto.tv, de általában valami konkrétra koncentrálnak. Az USTVCatchup csak néhány csatornára összpontosít, például Élelmiszer-hálózat és DIY hálózat például és USTVNow többnyire élő TV-orientált szolgáltatás.

Válaszd ki a tartalmi igényeid alapján, de amint láthatja, a kiegészítők széles választéka kínál Önnek a tartalom biztonságos és törvényes adatfolyamát..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 62

Adblock
detector