Exodus Redux Kodi addon: Da li je sigurno instalirati? Postoje li bolje alternative

Izlazak Redux Kodi addon

Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj s otvorenim kodom. Ima mnoge značajke, poput puštanja medija iz mrežnih izvora i lokalne pohrane. Dostupan je za širok raspon uređaja poput Amazon Fire TV i Fire Stick, iPhonea i iPada i Nvidia Shield.

Kodi verzija 18 Leia trenutno je dostupna za preuzimanje.

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vašu streaming aktivnost

VPN-ovi mogu maskirati vaš identitet na mreži usmjeravanjem internetske veze putem sigurnih poslužitelja, štiteći vašu mrežnu aktivnost i identitet. To je potrebno ovih dana jer davatelji internetskih usluga mogu vidjeti vašu streaming aktivnost (sve to) pa čak mogu podijeliti te podatke s trećim stranama radi zarade.

Pored toga, davatelji internetskih usluga imaju povijest smanjenja brzina veze korisnika koji struji video sadržaj. Međutim, korištenje VPN-a onemogućuje vašem davatelju internetskih usluga da otkrije da li struji videozapis ili ne, na kraju vam omogućuje streaming koliko god želite i HD ili 4K.

Druga važna stvar koju treba uzeti u obzir je zaštita koju VPN-ovi nude od hakiranja veza, poput napada čovjekom u sredini (MitM). Štoviše, VPN može vam pomoći zaobići ograničenja geografskog sadržaja koja često nameću neke usluge.

Isprobali smo nekoliko VPN-ova i preporučujemo IPVanish za upotrebu s Kodi-jem. Omogućuje sigurne, brze brzine veze i kompatibilan je s raznim uređajima, od iOS uređaja i Android uređaja do računala sa sustavom Windows i Linux.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish. IPVanish ima sedmodnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Što je Exodus Redux? Ako instalirate ovaj Kodi dodatak?

Izlazak Redox Kodi addon

Exodus Redux je vilica nekada popularnog dodatka Exodus Kodi. Pruža veze do velikog izbora filmova i TV emisija. Također dolazi sa funkcijom pretraživanja i integracije s nekoliko drugih usluga poput Trakta.

Iako sadržaj i sučelje koje oni privlače su atraktivni, trebate imati na umu da je način njegovog strujanja prvenstveno ostvaren putem piratskih web stranica. Oni su ilegalni u mnogim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Australiju, dok su u mnogim drugim zemljama u nelegalnom sivom području. Iz tog razloga, ne preporučujemo upotrebu ovog dodatka. Umjesto toga, predlažemo da razmislite o nekim službenim alternativama koje nude obilje besplatnog i legalnog sadržaja.

Alternativa egzodusu Redux

Exodus Redux je dodatak treće strane koji službeno ne poslužuje sadržaj. Postoje i drugi slučajevi gdje su dodaci trećih strana štetni zbog zlonamjernih programera. Neki zapaženi i noviji primjeri uključuju popularne dodatke Gaia i Bubbles koji su na korisničke uređaje instalirali zlonamjerni softver za vađenje kriptovaluta bez pristanka. Iako biste trebali biti oprezni, imajte to na umu najviše dodaci treće strane su bezopasni.

Ako preuzimate dodatak treće strane, provjerite pruža li legalni protok sadržaja. Dobar način da se to uoči je ispitivanje davatelja sadržaja koji su navedeni u Addonovim postavkama i vrste ponuđenog sadržaja. Ako su sve što vidite najnoviji i najveći filmovi i emisije, uključujući mnoge od njih još uvijek u kinima ili su obično dostupni preko plaćenih streaming servisa poput Netflixa, tada dodatak vjerojatno krši zakone o autorskim pravima.

Službeni dodaci podliježu strožim smjernicama i valjana su mogućnost pristupa visokokvalitetnom sadržaju koji je u skladu sa zakonima o autorskim pravima. Nadalje, mnogi dodaci nude ovaj sadržaj po konkurentnim cijenama ili čak za besplatno. Pogledajte naše preporučene dodatke Exodus Redux u nastavku.

Najbolja alternativa Exodus Redux-u: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV omogućuje korisnicima pristup tisućama zabavnih naslova. Najbolji dio je što je sve besplatno. To je zato što je usluga podržana putem oglasa. Ako koristite službeni dodatak Tubi TV Kodi, Kodi će filtrirati oglase u potpunosti.

Iako je dostupan neki sadržaj na razini B i C, pronaći ćete mnoge filmove i TV emisije s pristojnim ocjenama IMDb i Rotten Tomatoes. Tubi TV čak ima i odjeljak "Visoko ocjenjeni na trulim rajčicama" s desecima naslova. Nećete biti ograničeni samo na starije naslove, a neki su čak dostupni u HD-u.

Možete pronaći filmove poput Bloodlines od 2018., i Smrtonosno svetište iz 2016., kao i TV emisije poput Sudar i Bushido Man. Sadržaj obuhvaća mnoge kategorije kao što su Znanstvena fantastika & Fantazija, Komedija, klasična djela.

Osim što je dostupan kao Kodi dodatak, dostupan je i izvorno na uređajima Roku, Amazon Fire TV i Firestick, Samsung Smart TV i četvrtoj generaciji Apple TV-a.

Iako je na raspolaganju puno sadržaja, neki je ograničen na određene zemljopisne lokacije. Neke biblioteke sadržaja ograničene su na SAD, Kanadu i Veliku Britaniju. Međutim, ako želite otključati čitavu biblioteku Tubi TV-a (preko 50 000 epizoda i filmova s ​​TV emisijama), možete koristiti VPN da biste zaobišli geografske blokove usluge.

Dostupan je dodatak Tubi TV Kodi izravno iz Githuba.

Ostale mogućnosti Exodus Reduxa

Pucketanje

Obriši Kodi Addon

Slično kao kod Tubi TV-a, Crackle je besplatna usluga VOD-a tvrtke Sony. Također je podržan za oglase, ali ako ga gledate pomoću dodatka Crackle Kodi, oglasi će se filtrirati.

Dobar je spoj starijih i novijih naslova koje korisnici mogu pregledavati Crackleom. Filmovi poput Čovjek pauk i Prijatelji s povlasticama može se pronaći. TV serije poput Seinfeld, Walker Texas Ranger (s Chuckom Norrisom) i Muškarci na poslu može i strujati.

Crackle Kodi dodatak može se naći u skladištu eracknophobia ili u službeno skladište Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix je TV usluga za streaming oglasa koja je uglavnom usmjerena na filmove i TV emisije. Ako koristite uslugu platforme putem dodatka Kodi, nećete morati brinuti o oglasima jer će ih Kodi filtrirati.

Postoje neki sadržaji s popisa B i C, ali također ćete naći filmove vrhunske kvalitete poput Posljednji Airbender i Taktička sila. Možete pronaći i TV emisije poput Detectorists i Pileća juha za dušu.

Trenutno je Popcornflix dostupan samo u Kanadi i SAD-u. Međutim, ovo geografsko ograničenje možete zaobići povezivanjem na VPN poslužitelj u nekoj od tih zemalja.

Popcornflix dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Na Xumu ćete pronaći više od 100 kanala uživo kao i sadržaj na zahtjev u svim kategorijama kao što su Piće & Putovati i Moda. Ovoj usluzi koju podržava oglas možete pristupiti putem dodatka Xumo.tv Kodi.

Pronaći ćete kanale poput GrapeVine i Gravitas filmovi na Xumo. Sadržaj na zahtjev obično prati kanal.

Xumo je trenutno dostupan samo u SAD-u. To znači da ako se nalazite izvan SAD-a morat ćete se povezati s američkim VPN poslužiteljem da biste mogli koristiti uslugu.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv nudi veliku kolekciju TV kanala, slično kao Xumo. Ovo je još jedna usluga koja podržava oglase i kojoj možete pristupiti kao dodatak Kodi.

Kanali kao što su Puknut i Azil su dostupni. Možete pregledavati sadržaj putem vodiča kanala, putem pojedinačnih kanala, a možete i pregledavati sadržaj na zahtjev. Naći ćete kanale poput Akcijski filmovi kanal kao i Klasični filmovi kanal.

Osim Kodi dodatka, Pluton je dostupan za iOS uređaje, Android uređaje, Google Chromecast kao Chrome web web aplikaciju, na Amazonovim tabletima i na Apple TV-u.

Kodi dodatak Pluto.tv dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow je TV streaming usluga s besplatnim i plaćenim paketima. Besplatni paket omogućava korisnicima pristup ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS i My 9. Ako imate Kodi, usluzi možete pristupiti putem USTVnow Plus Kodi addon-a.

Da biste pristupili većem broju TV kanala, morat ćete nadograditi na plaćeni paket. Filmovi su dostupni i za najam.

USTVnow Plus Kodi addon dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

Viewster

najbolji kodi addons viewter

Viewster je besplatna usluga koja podržava oglase koja vam omogućuje gledanje TV emisija i filmova širom svijeta. Njegovom se sadržaju može pristupiti putem Addter Kodi dodatka.

Nećete pronaći najnoviji i najveći sadržaj na usluzi Viewster, ali možete pronaći emisije poput Iz Novog svijeta i Dallas. Možete pronaći i filmove poput Buda i Rođen za pobjedu.

Viewster je dostupan iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Filmovi o velikim zvijezdama & televizor

bigstar filmovi i tv najbolji kodi dodaci

Big Star Movies još je jedna platforma za streaming sa sadržajem koji je dostupan izravno putem Kodi dodatka.

Nema mnogo glavnih naslova koji su dostupni za to, ali ipak možete uživati ​​u TV emisijama poput Inbetweeneri i filmovi poput Željezni Ivan, i Surf party (National Lampoon's). Čini se da postoji velik broj dokumentarnih filmova, a dostupan je i neki animirani sadržaj poput Street Fighter: Novi izazovi.

Filmovi i TV Big Star dostupni su iz MetalChris Repozitorija.

USTVCatchup

Kodi USTVcatchup dodatak glavni

USTVCatchup nudi ranije emitirane epizode TV emisija s mreža u SAD-u.

Ovaj besplatni Kodi dodatak omogućuje korisnicima pristup emisijama poput Vrući nered i Reba iz nacionalna komunikaciona mreža. Također možete pronaći emisije poput mreža Prostoručno i hGTV.

USTVCatchup dostupan je iz skladišta dodataka TVADDONS.CO.

Izaberi

Exodus Redux sigurno ima zavidnu količinu sadržaja. Međutim, način pružanja sadržaja putem ovog dodatka krši pravila o autorskim pravima. Stoga nije preporučljivo koristiti ovaj dodatak.

Umjesto toga, razmislite o dodacima kao što su TubiTV, Crackle, Xumo i Pluto.tv. Ovi dodaci imaju moderan, kvalitetan sadržaj i besplatni su za upotrebu. Čak i ako jedan dodatak ne zadovolji sve vaše potrebe za sadržajem, kombinacija tih dodataka mogla bi popuniti neke praznine. Drugi alternativni dodaci koji smo pregledali, kao što je USTVCatchup, nikako nisu manje mogućnosti. Obično sadrže manje sadržaja nego TubiTV, Crackle, Xumo ili Pluto.tv, ali obično se fokusiraju na nešto specifično. USTVCatchup se fokusira samo na nekoliko kanala poput Mreža hrane i Napravite mrežu na primjer i USTVNow uglavnom je usluga orijentirana na TV uživo.

Izaberite svoj sadržaj na osnovu vaših sadržaja, ali kao što vidite, postoji širok raspon dodataka za sigurno i legalno strujanje sadržaja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 67

Adblock
detector