Exodus Redux Kodi addon: Este sigur să instalați? Există alternative mai bune

Exodus Redux Kodi addon

Ce este Kodi?

Kodi este un media player open source. Are multe funcții, cum ar fi să vă permiteți să redați media din surse online și stocare locală. Este disponibil pentru o gamă largă de dispozitive, cum ar fi Amazon Fire TV și Fire Stick, iPhone-uri și iPad-uri și Nvidia Shield.

Kodi versiunea 18 Leia este momentan disponibilă pentru descărcare.

Avertisment: ISP-ul dvs. vă poate vizualiza activitatea de streaming

VPN-urile îți pot masca identitatea online, dirijând conexiunea la internet prin servere sigure, protejându-ți activitatea și identitatea online. Acest lucru este necesar în aceste zile, deoarece ISP-urile vă pot vizualiza activitatea de streaming (totul) și poate chiar să partajeze aceste informații cu terți pentru profitul lor.

În plus, ISP-urile au o istorie de accelerare a vitezei de conectare a utilizatorilor care transmit conținut video. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN face imposibil ca ISP-ul dvs. să afle dacă transmiteți video sau nu, lăsându-vă în final să transmiteți fluxul cât doriți și HD sau 4K.

Un alt punct important de luat în considerare este protecția pe care o oferă VPN-urile împotriva piratării conexiunilor, cum ar fi atacurile om-in-the-middle (MitM) Mai mult, o VPN vă poate ajuta să ocoliți restricțiile de conținut geografic impuse adesea de anumite servicii.

Am testat mai multe VPN-uri și recomandăm IPVanish pentru utilizare cu Kodi. Oferă viteze de conectare rapide și sigure și este compatibil cu o varietate de dispozitive, de la dispozitive iOS și dispozitive Android la computere Windows și Linux.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici. IPVanish are o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Ce este Exodus Redux? Dacă instalați acest addon Kodi?

Exodus Redox Kodi addon

Exodus Redux este o furculiță a cândva popularului addon Exodus Kodi. Oferă legături către o mare selecție de filme și emisiuni TV. De asemenea, vine cu o funcție de căutare și integrare cu alte câteva servicii precum Trakt.

Deși conținutul și interfața pe care le oferă sunt atrăgătoare, trebuie să rețineți că metoda sa de streaming se realizează în principal prin intermediul site-urilor web cu conținut piratat. Acestea sunt ilegale în multe țări, inclusiv în Marea Britanie și Australia, în timp ce se află într-o zonă gri ilicită în multe alte țări. Din acest motiv, nu vă recomandăm să utilizați acest addon. În schimb, vă sugerăm să luați în considerare câteva alternative oficiale care oferă o multitudine de conținut legal și gratuit.

  Как установить VPN на OpenELEC: пошаговое руководство

Alternative Exodus Redux

Exodus Redux este un adaos de la terți care nu servește oficial conținutul. Există, de asemenea, alte cazuri în care suplimente terțe au fost dăunătoare din cauza dezvoltatorilor nocivi. Câteva exemple notabile și recente includ popularele suplimente Gaia și Bubbles, care au instalat malware-ul de criptocurrency pe dispozitivele utilizatorilor fără consimțământ. În timp ce ar trebui să fii atent, notează asta cel mai suplimentele terțe sunt inofensive.

Dacă descărcați un supliment terț, verificați dacă acesta furnizează fluxuri de conținut legal. O modalitate bună de a detecta acest lucru este examinarea furnizorilor de conținut enumerate în setările adonului și a tipului de conținut oferit. Dacă tot ceea ce vedeți sunt cele mai noi și mai mari filme și emisiuni, inclusiv multe dintre ele care sunt încă în teatre sau sunt disponibile în mod normal prin servicii de streaming plătite, cum ar fi Netflix, atunci suplimentul încalcă probabil legile privind drepturile de autor.

Completele oficiale sunt supuse unor linii directoare mai stricte și sunt o opțiune valabilă pentru accesarea de conținut de înaltă calitate, care respectă legile privind drepturile de autor. Mai mult, mulți aditivi furnizează acest conținut la prețuri competitive sau chiar pentru liber. Aruncați o privire la suplimentele noastre sugerate cu Exodus Redux de mai jos.

Cea mai bună alternativă Exodus Redux: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV oferă utilizatorilor acces la mii de titluri distractive. Partea cea mai bună este că totul este gratuit. Acest lucru se datorează faptului că serviciul este acceptat de anunțuri. Dacă utilizați suplimentul oficial Tubi TV Kodi, totuși, Kodi va filtra anunțurile complet.

În timp ce există un anumit conținut la nivel B și C disponibil, veți găsi multe filme și emisiuni TV cu calificative IMDb și Rotten Tomatoes. Tubi TV are chiar o secțiune „Putin evaluat pe tomate putrede” cu zeci de titluri. De asemenea, nu vă veți limita la titluri mai vechi, iar unele dintre ele sunt chiar disponibile în format HD.

Puteți găsi filme precum Bloodlines din 2023 și Sanctuarul mortal din 2016, precum și emisiuni TV de genul crah și Omul Bushido. Conținutul se întinde pe mai multe categorii, cum ar fi Sci-Fi & Fantezie, Comedie, Clasici.

Pe lângă faptul că este disponibil ca un addon Kodi, este disponibil și în mod nativ pe Roku, Amazon Fire TV și Firestick, televizoarele Samsung Samsung și Apple TV din generația a 4-a..

Deși există mult conținut disponibil, o parte din acesta este limitată la anumite locații geografice. Unele biblioteci de conținut sunt limitate la SUA, Canada și Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă doriți să deblocați întreaga bibliotecă Tubi TV (peste 50.000 de episoade de emisiuni TV și filme), puteți utiliza o VPN pentru a ocoli blocurile geografice ale serviciului..

  Cum să urmărești NFL pe Kodi: Cele mai bune NFL Kodi addons 2023

Adăugarea Tubi TV Kodi este disponibilă direct de la Github.

Alte alternative de exodus Redux

pârâi

Crackle Kodi Addon

Similar cu Tubi TV, Crackle este un serviciu VOD gratuit de la Sony. De asemenea, este acceptat de anunțuri, dar dacă îl urmăriți folosind addonul Crackle Kodi, anunțurile vor fi filtrate.

Există un mix bun de titluri mai vechi și mai noi pe care utilizatorii le pot vizualiza cu Crackle. Filme precum Omul Paianjen și Prieteni cu beneficii poate fi găsit. Seriale TV cum ar fi Seinfeld, Walker Texas Ranger (cu Chuck Norris) și Bărbați la lucru poate fi transmis și în flux.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în depozitul eracknophobia sau în Depozitul oficial Kodi addon.

Popcornflix

Popcornflix Kodi addon

Popcornflix este un serviciu de televiziune streaming acceptat de anunțuri, care este axat în principal pe filme și emisiuni TV. Dacă utilizați serviciul platformei prin intermediul addonului Kodi, atunci nu va trebui să vă faceți griji pentru reclame, deoarece Kodi le va filtra.

Există unele conținuturi din listele B și C, dar veți găsi, de asemenea, filme de cea mai bună calitate The Last Airbender și Forța tactică. Puteți găsi, de asemenea, emisiuni TV cum ar fi Detectorists și Supa de pui pentru suflet.

În prezent, Popcornflix este disponibil doar în Canada și SUA. Cu toate acestea, puteți evita această restricție geografică conectându-vă la un server VPN din una dintre aceste țări.

Popcornflix este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Puteți găsi mai mult de 100 de canale live pe Xumo, precum și conținut la cerere în categorii precum Băutură & Călătorie și Modă. Puteți accesa acest serviciu acceptat de anunțuri prin intermediul addonului Xumo.tv Kodi.

Veți găsi canale precum GrapeVine și Filme Gravitas pe Xumo. În general, conținutul la cerere însoțește de obicei un canal.

Xumo este disponibil în prezent numai în SUA. Aceasta înseamnă că, dacă nu sunteți în afara SUA, va trebui să vă conectați la un server VPN din SUA pentru a utiliza serviciul.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv oferă o colecție mare de canale TV, similar cu Xumo. Acesta este încă un serviciu acceptat de anunțuri la care puteți accesa ca un addon Kodi.

Canale precum Cracked și Azilul Sunt disponibile. Puteți răsfoi conținut folosind ghidul canalului, pe canale individuale și puteți naviga prin conținut la cerere. Veți găsi canale precum Filme de actiune precum și canalul Filme clasice canal.

Pe lângă addon Kodi, Pluto este disponibil pentru dispozitive iOS, dispozitive Android, Google Chromecast ca aplicație web Chrome, pe tablete Amazon și pe Apple TV.

  Sports World Kodi Addon: มันคืออะไรคุณควรติดตั้งและปลอดภัยไหม

Adaosul Pluto.tv Kodi este disponibil din depozitul oficial de adăugare Kodi.

USTVnow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVnow este un serviciu de streaming TV cu pachete gratuite și plătite. Pachetul gratuit oferă utilizatorilor acces la ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS și My 9. Dacă aveți Kodi, puteți accesa serviciul prin intermediul suplimentului USTVnow Plus Kodi.

Pentru a accesa mai multe canale TV, va trebui să faceți upgrade la un pachet plătit. Filme sunt disponibile și pentru închiriere.

Televiziunea americanănow Plus Kodi addon este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Viewster

cel mai bun vizualizator de coduri addon

Viewster este un serviciu gratuit acceptat de anunțuri care vă permite să transmiteți emisiuni TV și filme în întreaga lume. Conținutul acestuia poate fi accesat prin intermediul addonului Viewster Kodi.

Nu veți găsi cel mai recent și cel mai mare conținut pe Viewster, dar puteți găsi spectacole de genul Din Lumea Nouă și Dallas. Puteți găsi, de asemenea, filme precum Buddha și Nascut pentru a castiga.

Viewster este disponibil din depozitul oficial de addon Kodi.

Filme cu Big Star & televizor

filme de stele mari și cele mai bune suplimente kodi tv

Big Star Movies este încă o platformă de streaming cu conținut disponibil direct printr-un addon Kodi.

Nu există numeroase titluri mainstream disponibile pentru el, dar vă puteți bucura în continuare de emisiuni TV Inbetweeners și filme de genul Ivanul de fier, și Partidul Surf (National Lampoon’s). Pare să existe o mare varietate de documentare și există un conținut animat disponibil, cum ar fi Street Fighter: The New Challengers.

Filme și televizoare Big Star este disponibilă de la Depozitul MetalChris.

USTVCatchup

Kodi USTVcatchup addon principal

USTVCatchup oferă episoade difuzate anterior de emisiuni TV din rețele din SUA.

Acest addon gratuit Kodi le permite utilizatorilor să acceseze spectacole, cum ar fi Zapaceala și Reba din NBC. Puteți găsi, de asemenea, emisiuni din rețele de genul Liber de la și HGTV.

USTVCatchup este disponibil din depozitul suplimentar TVADDONS.CO.

Alege

Exodus Redux are cu siguranță o cantitate de invidiat. Cu toate acestea, modul în care este furnizat conținutul prin acest addon încalcă regulile privind drepturile de autor. Prin urmare, nu este recomandabil să utilizați acest addon.

În schimb, luați în considerare suplimente precum TubiTV, Crackle, Xumo și Pluto.tv. Aceste suplimente au conținut modern, de înaltă calitate și sunt libere de utilizat. Chiar dacă un supliment nu satisface toate nevoile dvs. de conținut, o combinație de aceste suplimente ar putea completa unele lacune. Celelalte suplimente alternative examinate, cum ar fi USTVCatchup, nu sunt în niciun caz opțiuni mai mici. Acestea tind să conțină mai puțin conținut decât TubiTV, Crackle, Xumo sau Pluto.tv, dar de obicei se concentrează pe ceva specific. USTVCatchup se concentrează doar pe câteva canale de genul Rețeaua alimentară și Rețea de bricolaj de exemplu, și USTVNow este în mare parte un serviciu TV orientat în direct.

Luați-vă alegerea în funcție de nevoile dvs. de conținut, dar după cum puteți vedea, există o gamă largă de adonamente pentru a vă transmite conținutul în siguranță și legal.

About the author

Comments

  1. legile de drepturi de autor și nu ar trebui să fie utilizat. Cea mai bună alternativă Exodus Redux: Tubi TV Tubi TV este o alternativă legală și gratuită la Exodus Redux. Acesta oferă o gamă largă de filme și emisiuni TV, inclusiv conținut original, și este disponibil pe o varietate de dispozitive, inclusiv Amazon Fire TV și Fire Stick, Roku, Xbox și PlayStation. De asemenea, vine cu o funcție de căutare și integrare cu serviciul Trakt. Alte alternative de exodus Redux Există multe alte alternative legale și gratuite la Exodus Redux, inclusiv: pârâi, Popcornflix, Xumo, Pluto.tv, USTVnow Plus, Viewster, Filme cu Big Star

Comments are closed.