F1 2019: Kako gledati F1 uživo u streamu na Kodi

Kako gledati F1 streaming uživo na Kodi

Utrke Formule 1 započinju sezonu 2019. Grand Austxom Australije u Melbourneu 15. ožujka. Srećom, Kodi je odlična opcija za gledanje bilo kojeg međunarodnog Grands Prixa uživo, iako će vam trebati VPN da biste dobili potpun i anoniman pristup. Naš vodič će vam pokazati kako gledati Formulu 1 besplatno, čak i u inozemstvu.

Važno je da će vam naš vodič samo pokazati kako gledati utrke Formule 1 koristeći službene izvore. Popularni sportski događaji poput Formule 1 često su dostupni iz neslužbenih izvora. Međutim, izdvojeni potoci obično se nude na dodacima koji mogu malware, dok su te neslužbene struje daleko više sklone punjenju i kvarenju. Nekoliko službenih izvora omogućit će vam da usmjeravate Formulu 1 bez plaćanja kockice, a struje su dostupne putem Kodi dodataka.

Da biste besplatno gledali utrke Formule 1, možda će vam trebati VPN u SAD-u i na drugim lokacijama.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Usluga ima veliku mrežu brzih i neprepunjenih poslužitelja. IPVanish nudi snažne sigurnosne, privatne i anonimne značajke koje ga čine odličnim izborom za Kodi korisnike koji struje s bilo kojeg uređaja, uključujući Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati Formulu 1 besplatno na Kodi s VPN-om

Blokove sadržaja Formule 1 možete zaobići pomoću VPN-a. Slijedite ove korake za gledanje GP-a Formule 1 kroz Kodi s bilo kojeg mjesta na svijetu:

  1. Prvo se prijavite na VPN po vašem izboru. Za Kodi korisnike preporučujemo IPVanish, iako su ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost usporedive, jeftine alternative.
  2. Preuzmite aplikaciju svoje VPN na željeni uređaj za strujanje (provjerite ima li aplikaciju za taj uređaj)
  3. Povežite se s VPN serverom u zemlji u kojoj je dostupan streaming Formule 1. Na primjer, ako gledate mrežu besplatne za emitiranje mreže Ten iz Australije, australijski poslužitelj pomoći će vam da zaobiđete ograničenja geografskog sadržaja
  4. Pokušajte posjetiti odabranu web stranicu ili uslugu ili strujati kroz željeni dodatak Kodi. Trebalo bi se učitati gotovo odmah

Mi toplo predlažemo da trčimo gore navedene korake prije početka australijskog GP-a. Ispitivanje svojih mogućnosti rano može vam pomoći spriječiti da nestane bilo koja trkačka akcija.

Prava za brzi prijenos na Formuli 1 su složena. Nećete moći gledati Grand Prix svake zemlje putem Kodija. Na ovom će se popisu nalaziti vaše najbolje, besplatne ili plaćene opcije kanala dostupne preko raznih Kodi dodataka. 

Kako gledati F1 streaming uživo na Kodi

Ako imate TV streaming uređaj, poput Amazon Fire Stick-a ili Apple TV-a, možda ćete htjeti koristiti Kodi umjesto web preglednika za gledanje utrka F1. Ako je to slučaj, evo vam mogućnosti.

Zattoo Box Kodi addon

zattoo kutija kodi addon

Dodatak Zattoo Box Kodi omogućava vam da se povežete sa svojim Zattoo računom bez web preglednika. Također zaobilazi Zattoo oglase (tu će i dalje biti reklama sa samih kanala). Da biste ga instalirali, učitajte Kodi, a zatim kliknite addons → preuzmi → video addons → Zattoo Box. Ovo će otvoriti zaslon s informacijama za Zattoo Box. Klik instalirati dovršiti instalaciju.

Kada prvi put koristite Zattoo Box, desnom tipkom miša kliknite addon i kliknite postavke. Unesite svoje korisničko ime i lozinku Zattoo u navedena polja. Klik u redu, zatim otvoren doći do glavnog izbornika. Potoku Kanala 4 može se pristupiti s LiveTV - svi kanali izbornik.

IPTV AU dodatak

PlayStation Vue Kodi addon

Kodi je popularan u Australiji, pa ne treba biti iznenađenje što je netko napravio dodatak za ugrađivanje besplatnih australskih TV kanala, uključujući 10 Play. Ovaj dodatak služi samo besplatne kanale koji će biti besplatni za emitiranje i bit će početna opcija na Kodiju za Grand Prix Australije, ali neće sadržavati ništa osim

Ova će opcija ipak imati samo Australsku veliku nagradu.

Ovaj dodatak možete instalirati iz repo Matt Huisman. Daljnje upute dostupne su s osobne web stranice Matt Huisman.

PS Vue addon

PS_Vue_Main

Ako se odlučite za ESPN putem PlayStation Vue, tu je prikladan Kodi dodatak koji dobro funkcionira s uslugom. Možete pristupiti svom PlayStation Vue računu i gledati cijelu postavu Formule 1 Grand Prix utrka. Dodatak PS Vue također će raditi ako koristite besplatnu probnu verziju za uslugu.

Možete instalirati dodatak PS Vue Kodi izravno iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Sling TV dodatak

Sling TV kodi forumula 1

Potpuno nov od 2019. godine, sada je u funkciji dodatak za korisnike Sling TV-a. Za ljubitelje trkača Formule 1 u SAD-u, Sling TV je najjeftinija opcija za gledanje ESPN-a na mreži. Sling TV možete dobiti za 15 USD mjesečno prva tri mjeseca, a zatim 25 USD mjesečno, uz 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Kodi dodatak Sling TV dostupan je putem službenog skladišta Kodi addon.

Nadamo se da vam je ovaj vodič za gledanje prijenosa uživo na internetu ili putem Kodi bio koristan. Ako želite više informacija o gledanju najboljih TV emisija i filmova na mreži, možda ćete htjeti pročitati neke druge naše vodiče. Oni uključuju kako instalirati Crackle Kodi dodatak, najbolje VPN-ove za Tubi TV i kako gledati Premier ligu online ili kroz Kodi, između mnogih drugih.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 63 =

Adblock
detector