Facebook Kodi addon: Cum să vizualizați media Facebook pe Kodi

Facebook codi addonDacă sunteți un utilizator Facebook avid, probabil că încercați să accesați serviciul de socializare folosind orice dispozitiv pe care îl puteți. Și din fericire, majoritatea dispozitivelor pe care le dețineți pot accesa Facebook, în timp ce chiar și centrul media Kodi vă permite să vizualizați și Facebook.

Adăugarea Facebook Kodi vă va permite să accesați niste din media dvs. Facebook, dar nu toate. Vom arunca o privire la ce poate face Facebook Media Kodi addon și ce nu va face, precum și vă vom arăta cum să instalați suplimentul Facebook pe Kodi.

Ce este Kodi?

Kodi este un player media software gratuit care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini și videoclipuri stocate pe Internet, fără a avea nevoie de un browser web. Poate fi instalat pe dispozitive Amazon Fire TV, Apple TV, PC, Mac, Nvidia Shield și dispozitive mobile Android sau iOS. Kodi are suplimente sau plugin-uri care îi permit să acceseze aproape orice conținut de pe web, inclusiv media Facebook.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Citeste mai mult: Ce este Kodi? Cum pot începe să îl folosesc?

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Dacă transmiteți videoclipuri de pe Facebook sau orice altă sursă de pe Internet, ISP-ul dvs. vă poate accelera viteza Internetului pentru a menține lățimea de bandă în rețea. Acest lucru poate provoca tamponarea videoclipurilor dvs. Site-urile în streaming pot utiliza, de asemenea, blocuri de conținut geografic pentru a vă împiedica să vizualizați videoclipurile lor dacă știu unde vă aflați. Din aceste motive, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când transmiteți videoclipuri.

Un VPN împiedică site-urile de streaming să știe unde vă aflați și împiedică ISP-ul dvs. să știe că transmiteți videoclipuri deloc.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru Amazon Fire Stick sau alte dispozitive TV populare. Mulți nu au servere în suficiente țări pentru a vă deghiza în mod adecvat locația. Unele au politici care le permit să păstreze jurnalele comportamentului utilizatorilor, creând un risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, la Comparitech recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. IPVanish are o aplicație atât pentru Amazon Fire TV, cât și pentru Nvidia Shield. Are servere în peste 60 de țări. Nu păstrează jurnalele comportamentului online al utilizatorilor. Serviciul este o modalitate excelentă de a vă proteja confidențialitatea și securitatea, în special atunci când accesați Facebook prin Kodi.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum se instalează și se autorizează Facebook Kodi addon

Adon-ul Facebook Kodi se numește „Facebook media”. Face parte din depozitul oficial Kodi addon. Iată cum se instalează și se autorizează utilizarea acestuia cu contul de Facebook.

Din meniul principal al lui Kodi, faceți clic pe addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Selectați Descarca

Kodi addons descărcare

Selectați suplimente de program

Completele de programe TVAddons

Alege Facebook media

alege mass-media facebook

Clic instalare. Media Facebook ar trebui să se instaleze în câteva secunde

instalați suport media pe facebook

Alege Facebook media din nou

După câteva secunde, addon vă va instrui să mergeți la un URL și să introduceți un cod. Utilizați un computer, un dispozitiv mobil sau un alt dispozitiv web activat pentru a îndeplini această sarcină

Facebook media introduce cod

Browserul vă va redirecționa către Facebook și vă va cere să vă conectați. Urmați instrucțiunile pentru a termina autorizarea acestui addon Kodi pentru a fi utilizat cu Facebook

Media Facebook introduce codul 2

După ce ați terminat acest proces, browserul dvs. vă va oferi un mesaj de confirmare.

Autorizarea media Facebook este completă

După câteva secunde, Kodi va confirma, de asemenea, că autorizarea este completă. Clic O.K

Autorizare Facebook media completă2

După ce aștepți câteva secunde, Kodi îți va oferi un a adăugat utilizator mesaj cu numele tău. Clic O.K din nou

Este tot ce trebuie să instalați și să autorizați media Facebook Kodi addon.

Citeste mai mult: cum se instalează YouTube pentru Kodi

Cum se folosește Facebook pe Kodi

Pentru a încărca Facebook pentru Kodi, porniți de la meniul principal și selectați addons → addon-uri de program → media Facebook. Va apărea un meniu principal cu suplimente Facebook.

Meniul principal al mass-media Facebook

Iată o listă cu ceea ce face fiecare dintre elementele din meniu.

  • Albume - Alegeți acest element de meniu dacă doriți să răsfoiți imaginile pe care le-ați încărcat pe Facebook. Imaginile sunt grupate pe album, deci trebuie să faceți clic pe fiecare dintre ele dacă doriți să vedeți toate imaginile
  • Videoclipuri - Selectați acest element dacă doriți să răsfoiți videoclipurile pe care le-ați încărcat pe Facebook
  • Prieteni (posibil rupt) - Alegeți acest element dacă doriți să răsfoiți imaginile de profil ale persoanelor din lista prietenilor. În testarea noastră, am constatat că această opțiune nu a funcționat așa cum se presupunea, deoarece arăta doar un prieten. Dar poate doriți să încercați singur și să vedeți ce se întâmplă
  • Fotografii cu mine - Faceți clic pe acest element de meniu dacă doriți să găsiți fotografii în care ați fost etichetat de prieteni
  • Videoclipuri despre mine - Selectați acest articol dacă doriți să găsiți videoclipuri în care ați fost etichetat de prietenii dvs.

Ceea ce nu va face Facebook Kodi addon

În timp ce suplimentul Facebook Kodi vă va permite să vizualizați imaginile și videoclipurile dvs., este important să înțelegeți ce nu vă va permite să faceți. Nu puteți utiliza suplimentul Facebook Kodi pentru a vizualiza postări de text, a crea postări de text, a încărca imagini sau videoclipuri, a vizualiza imagini sau videoclipuri în care nu sunteți etichetat, alăturați-vă grupurilor sau faceți majoritatea funcțiilor Facebook..

Dacă doriți să vizualizați propriile dvs. imagini sau videoclipuri sau cele în care sunteți etichetat, acesta este un addon excelent pentru Kodi. Dacă doriți să faceți altceva în Facebook de la Kodi, acest addon nu vă va ajuta.

Vezi si: Cele mai bune 112 add-uri Kodi care încă funcționează

Sperăm că v-a plăcut acest ghid pentru Facebook pe Kodi. Dacă doriți mai multe informații despre cum să utilizați Kodi pentru a găsi cele mai bune videoclipuri de pe Internet, consultați celelalte ghiduri noastre Kodi, inclusiv cum să instalați DailyMotion pentru Kodi, cum să vizionați TV în direct pe Kodi, Cum să schimbați Kodi pielea și altele.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Facebook

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 91

Adblock
detector