Facebook Kodi addon: Hogyan tekinthetjük meg a Facebook médiát a Kodi-on

Facebook kodi addonHa lelkes Facebook felhasználó, akkor valószínűleg megpróbál hozzáférni a közösségi média szolgáltatáshoz bármilyen eszközzel. Szerencsére a legtöbb eszköz hozzáfér a Facebook-hoz, míg a Kodi médiaközpont lehetővé teszi a Facebook megtekintését is.

A Facebook Kodi addon lehetővé teszi a hozzáférést néhány a Facebook média, de nem minden. Vessen egy pillantást arra, hogy mit tud tenni a Facebook Media Kodi addon, és mit nem, és megmutatja, hogyan telepítheti a Facebook addon a Kodi-ra..

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes szoftver-médialejátszó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az interneten tárolt képek és videók megtekintését webböngésző nélkül. Telepíthető Amazon Fire TV készülékekre, Apple TV-re, PC-re, Mac-re, Nvidia Shield-re, valamint Android vagy iOS mobil eszközökre. A Kodi rendelkezik kiegészítőkkel vagy bővítményekkel, amelyek lehetővé teszik szinte bármilyen internetes tartalom elérését, beleértve a Facebook médiát.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Olvass tovább: Mi az a Kodi? Hogyan kezdhetem el a használatát??

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Ha videót streamál Facebook-ból vagy bármely más internetes forrásból, az internetszolgáltató fojthatja az Internet sebességét a sávszélesség megőrzése érdekében a hálózaton. Ez okozhatja a videók pufferolását. A streaming webhelyek földrajzi tartalmi blokkokat is használhatnak annak megakadályozására, hogy videóikat megtekintsék, ha tudják, hogy hol tartózkodnak. Ezen okok miatt a videofolyam streamálásakor mindig használjon VPN-t magánéletének védelme érdekében.

A VPN megakadályozza, hogy a streaming webhelyek megismerjék a helyét, és megakadályozza az internetszolgáltatót, hogy egyáltalán tudja, hogy videókat streaming.

Ugyanakkor nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Legtöbbjüknek nincs apps az Amazon Fire Stick vagy más népszerű TV-készülékek számára. Sok országban nincs olyan szerver, amely elegendő országban tartózkodási helyének megfelelő álcázására szolgál. Vannak olyan irányelvek, amelyek lehetővé teszik számukra a felhasználók viselkedésének naplózását, ezáltal adatvédelmi kockázatot jelentve.

  A Kodi menübeállításainak testreszabása: Hogyan változtassuk meg a Kodi menübeállításait

Ezen okok miatt a Comparitechnél az IPVanish alkalmazást ajánljuk a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish rendelkezik egy alkalmazással az Amazon Fire TV és az Nvidia Shield számára. Szerverei vannak több mint 60 országban. Nem tart nyilván a felhasználó online viselkedését. A szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy megvédje magánéletét és biztonságát, különösen, ha a Facebook-ra a Kodi-n keresztül fér hozzá.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A Facebook Kodi addon telepítése és engedélyezése

A Facebook Kodi addon „Facebook media” -nak hívják. Ez a hivatalos Kodi addon lerakat része. Így telepítheti és engedélyezheti a Facebook-fiókjában történő felhasználást.

Kattintson a Kodi főmenüjében addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

választ Letöltés

Kodi kiegészítők letöltése

választ program-kiegészítők

TVAddons program-kiegészítők

Választ Facebook média

válassza a facebook médiát

kettyenés telepítés. A Facebook média telepítése néhány másodpercen belül megtörténik

telepítse a facebook médiát

Választ Facebook média újra

Néhány másodperc múlva az addon utasítja, hogy lépjen egy URL-be, és írjon be egy kódot. Használjon PC-t, mobil eszközt vagy más, web-alapú eszközt a feladat végrehajtásához

A Facebook média adja meg a kódot

A böngésző átirányítja Önt a Facebook-ra, és megkérdezi, hogy jelentkezzen be. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy fejezze be a Kodi kiegészítésnek a Facebookon történő felhasználásának engedélyezését.

A Facebook média beírja a 2. kódot

Ha befejezte ezt a folyamatot, a böngésző megerősítő üzenetet fog kapni.

A Facebook média engedélyezése befejeződött

Néhány másodperc múlva Kodi is megerősíti, hogy az engedély teljes. kettyenés rendben

A Facebook média engedélyezése teljes2

Pár másodperc várakozása után Kodi ad egy felhasználó hozzáadva üzenet a neveddel. kettyenés rendben újra

Ehhez csak a Facebook média Kodi kiegészítő telepítéséhez és engedélyezéséhez van szükség.

Olvass tovább: hogyan telepíthetem a YouTube-ot a Kodi számára

Hogyan kell használni a Facebook-ot a Kodi-on

A Facebook letöltése a Kodi-hez induljon a főmenüből, és válassza a lehetőséget kiegészítők → program-kiegészítők → Facebook média. Megjelenik a Facebook kiegészítők főmenüje.

  Najbolji dodaci Kodi za Mac i kako instalirati Kodi na Mac

A Facebook média főmenüje

Itt található egy lista arról, hogy az egyes menüelemek mit csinálnak.

  • Albumok – Válassza ezt a menüpontot, ha meg szeretné böngészni a Facebookba feltöltött képeket. A képeket album szerint csoportosítják, tehát mindegyikre kattintania kell, ha az összes képet látni szeretné
  • Videók – Válassza ezt az elemet, ha a Facebook-ra feltöltött videókat szeretné böngészni
  • Barátok (esetleg törve) – Válassza ezt az elemet, ha a barátai listáján szereplő emberek profilképeit szeretné böngészni. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy ez a lehetőség nem működött úgy, ahogyan azt feltételezték, mivel csak egy barátot mutatott. Lehet, hogy érdemes kipróbálnia maga is, és megnézheti, mi történik
  • Fotók rólam – Kattintson erre a menüelemre, ha olyan fotókat szeretne találni, amelyekbe a barátaid megcímkéztek
  • Videók rólam – válassza ezt az elemet, ha olyan videókat szeretne találni, amelyekbe a barátaid megcímkéztek

Amit a Facebook Kodi addon nem fog tenni

Noha a Facebook Kodi addon lehetővé teszi a képek és videók megtekintését, fontos megérteni, hogy mit nem enged. A Facebook Kodi addon nem használható szöveges hozzászólások megtekintésére, szöveges hozzászólások készítésére, képek vagy videók feltöltésére, olyan képek vagy videók megtekintésére, amelyekben nincs megcímkézve, csatlakozhat csoportokhoz, vagy nem végezheti el a Facebook legtöbb funkcióját..

Ha meg szeretné tekinteni a saját képeit vagy videóit, vagy azokat, amelyekbe meg van jelölve, ez egy nagyszerű Kodi-kiegészítő. Ha valami mást szeretne csinálni a Facebook-on a Kodi-tól, ez az addon nem segít.

Lásd még: A legjobb 112 Kodi kiegészítő, amely továbbra is működik

Reméljük, hogy tetszett neki ez a útmutató a Facebook-on a Kodi-on. Ha további információt szeretne arról, hogyan lehet a Kodi-t használni a legjobb videók megtalálásához az interneten keresztül, akkor nézze meg a többi Kodi-útmutatónkat, ideértve a DailyMotion telepítését a Kodi-hez, az élő TV-műsorok megtekintését a Kodi-on, a Kodi cseréjét. bőr és mások.

  MetalliQ Kodi Addon - วิธีการติดตั้งและใช้งาน

Lásd még: A legjobb VPN-ek a Facebook számára

About the author

Comments

  1. észőben nyissa meg a Facebook fiókját, és jelentkezzen be A megjelenő oldalon adja meg a kódot, amelyet az addon megadott Az addon engedélyezve van, és készen áll a használatra. Hogyan kell használni a Facebook-ot a Kodi-on A Facebook Kodi addon lehetővé teszi a Facebook média megtekintését a Kodi-n keresztül. Az addon segítségével megtekintheti a Facebook videókat, képeket és bejegyzéseket. Az addon használata egyszerű. A Kodi főmenüjében válassza a Facebook média lehetőséget, majd jelentkezzen be a fiókjába. Ezután válassza ki a kívánt tartalmat, és élvezze a Facebook élményt a Kodi-n keresztül. Amit a Facebook Kodi addon nem fog tenni A Facebook Kodi addon nem teszi lehetővé a Facebook teljes funkcionalitásának használatát. Az addon csak a Facebook média megtekintésére korlátozódik, és nem teszi lehetővé a bejegyzések írását, a csoportokhoz való csatlakozást vagy a chatelést. Az addon használatakor tartsa szem előtt, hogy csak a Facebook média megtekintésére használható, és nem helyettesíti a teljes Facebook élményt. Összességében a Facebook Kodi addon lehetővé teszi a Facebook média megtekintését a Kodi-n keresztül. Az addon használata egyszerű, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a Facebook élményt bármilyen eszközön keresztül. Azonban tartsa szem előtt, hogy az addon csak a Facebook média megtekintésére korlátozódik, és nem helyettesíti a teljes Facebook élményt. Használjon mindig VPN-t a Kodi-val, hogy megvédje magánéletét és biztonságát.

Comments are closed.