Facebook Kodi addon: Как да гледате медиите във Facebook на Kodi

Facebook kodi addonАко сте запален потребител на Facebook, вероятно се опитвате да получите достъп до услугата на социалните медии с всяко устройство, което можете. И за щастие, повечето устройства, които притежавате, имат достъп до Facebook, докато дори медийният център Kodi ви позволява да преглеждате и Facebook.

Facebook Kodi добавката ще ви позволи да получите достъп някои от вашите медии във Facebook, но не всички. Ще разгледаме какво може да направи добавката на Facebook Media Kodi и какво няма да направи, както и ще ви покажем как да инсталирате добавката на Facebook в Kodi.

Какво е Коди?

Kodi е безплатен софтуерен медиен плейър, който позволява на потребителите да гледат изображения и видеоклипове, съхранявани в Интернет, без да се нуждаят от уеб браузър. Той може да бъде инсталиран на устройства на Amazon Fire TV, Apple TV, компютър, Mac, Nvidia Shield и мобилни устройства с Android или iOS. Kodi има добавки или плъгини, които й позволяват достъп до почти всяко съдържание в мрежата, включително медиите във Facebook.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Прочетете още: Какво е Kodi? Как мога да започна да го използвам?

Винаги използвайте VPN с Kodi

Ако предавате видео от Facebook или друг източник в Интернет, вашият интернет доставчик може да намали скоростта на интернет, за да запази честотната лента в мрежата. Това може да доведе до буфер на видеоклиповете ви. Сайтовете за стрийминг могат също така да използват блокове с географско съдържание, за да ви попречат да гледате видеоклиповете им, ако знаят къде се намирате. Поради тези причини винаги трябва да използвате VPN, за да защитите поверителността си при поточно видео.

  Cum să urmărești PopcornFlix pe Kodi

VPN не позволява на поточните сайтове да знаят къде се намирате и не позволява на вашия интернет доставчик да разбере, че въобще стриймирате видео.

Не всички VPN обаче са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за Amazon Fire Stick или други популярни телевизионни устройства. Много от тях нямат сървъри в достатъчно държави, за да прикрият адекватно местоположението ви. Някои от тях имат правила, които им позволяват да водят регистри на поведението на потребителите, създавайки риск за поверителност.

Поради тези причини ние от Comparitech препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. IPVanish има приложение както за Amazon Fire TV, така и за Nvidia Shield. Той има сървъри в над 60 страни. Той не съхранява регистри на поведението на потребителите в интернет. Услугата е чудесен начин да защитите вашата поверителност и сигурност, особено при достъп до Facebook чрез Kodi.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да инсталирате и да оторизирате Facebook Kodi addon

Facebook Kodi addon се нарича „Facebook media“. Той е част от официалното хранилище на Kodi addon. Ето как да го инсталирате и да го разрешите да се използва с вашия Facebook акаунт.

От главното меню на Kodi щракнете добавки

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Изберете Изтегли

Kodi addons изтегляне

Изберете програмни добавки

TVAddons програма добавки

Избирам Facebook медии

изберете фейсбук медия

Кликнете Инсталирай. Facebook медиите трябва да се инсталират в рамките на няколко секунди

  Ares Kodi Repository: วิธีการติดตั้ง Ares Wizard บน Kodi

инсталирайте фейсбук медия

Избирам Facebook медии отново

След няколко секунди добавката ще ви инструктира да отидете на URL адрес и да въведете код. Използвайте компютър, мобилно устройство или друго устройство с възможност за уеб, за да изпълните тази задача

Facebook медия въведе код

Вашият браузър ще ви пренасочи към Facebook и ще ви помоли да влезете. Следвайте подканите, за да завършите разрешаването на този добавка на Kodi, който да се използва с Facebook

Facebook медиите въвеждат код 2

Когато приключите с този процес, вашият браузър ще ви даде съобщение за потвърждение.

Упълномощаването за медиите във Facebook завърши

След няколко секунди Kodi също ще потвърди, че разрешението е завършено. Кликнете Добре

Упълномощаването на медиите във Facebook завърши2

След като изчакате още няколко секунди, Kodi ще ви даде потребител е добавен съобщение с вашето име. Кликнете Добре отново

Това е всичко, което има за инсталиране и оторизиране на медиите във Facebook Kodi addon.

Прочетете още: как да инсталирате YouTube за Kodi

Как да използвате Facebook на Kodi

За да заредите Facebook за Kodi, започнете от главното меню и изберете addons → program addons → Facebook media. Ще се появи главно меню за добавки във Facebook.

Главно меню на медиите във Facebook

Ето списък на това, което прави всеки от елементите на менюто.

  • Албуми – Изберете този елемент от менюто, ако искате да разглеждате изображенията, които сте качили във Facebook. Изображенията са групирани по албуми, така че трябва да кликнете върху всяко от тях, ако искате да видите всички изображения
  • Видеоклипове – Изберете този елемент, ако искате да разглеждате видеоклипове, които сте качили във Facebook
  • Приятели (вероятно счупени) – Изберете този елемент, ако искате да разглеждате снимки на профили на хората от списъка с приятелите си. В нашето тестване установихме, че тази опция не работи както трябваше, тъй като показваше само един приятел. Но може би искате да опитате сами и да видите какво ще се случи
  • Снимки от мен – Щракнете върху този елемент от менюто, ако искате да намерите снимки, на които сте маркирани от вашите приятели
  • Видеоклипове на мен – Изберете този елемент, ако искате да намерите видеоклипове, на които сте маркирани от вашите приятели
  ส่วนเสริม Seren Kodi คืออะไร ปลอดภัยหรือไม่และมีทางเลือกอื่นหรือไม่?

Това, което добавката на Kodi във Facebook няма да направи

Докато Facebook Kodi addon ще ви позволи да преглеждате вашите изображения и видеоклипове, важно е да разберете какво няма да ви позволи. Не можете да използвате добавката на Facebook Kodi за преглед на текстови публикации, създаване на текстови публикации, качване на изображения или видеоклипове, преглед на изображения или видеоклипове, на които не сте маркирани, присъединяване към групи или изпълняване на повечето функции на Facebook.

Ако искате да видите вашите собствени изображения или видеоклипове или тези, на които сте маркирани, това е страхотно добавяне на Kodi. Ако искате да направите още нещо във Facebook от Kodi, този добавка няма да помогне.

Вижте също: Най-добрите 112 Kodi добавки, които все още работят

Надяваме се, че ви е харесало това ръководство за Facebook на Kodi. Ако искате повече информация за това как да използвате Kodi, за да намерите най-добрите видеоклипове от интернет, разгледайте другите ни ръководства за Kodi, включително как да инсталирате DailyMotion за Kodi, как да гледате телевизия на живо в Kodi, как да промените своя Kodi кожа и други.

Вижте също: Най-добрите VPN за Facebook

About the author

Comments

  1. во или таблет, за да отидете на URL адреса, който се появява на екрана на Kodi. След това въведете кода, който се появява на екрана на Kodi. След като въведете кода, добавката на Facebook в Kodi ще бъде авторизирана да получава достъп до вашите медии във Facebook. Сега можете да използвате Facebook на Kodi. Това, което добавката на Kodi във Facebook няма да направи Въпреки че Facebook Kodi addon ви позволява да получите достъп до някои от вашите медии във Facebook, той не ви позволява да използвате всички функции на Facebook. Например, не можете да използвате чата на Facebook или да публикувате нови съобщения. Вместо това можете да преглеждате съобщенията си и да гледате видеоклипове, които сте споделили или които са споделили вашите приятели. Въпреки това, Facebook Kodi addon е полезен за хора, които искат да гледат видеоклипове от Facebook на големия екран, като използват Kodi. Той е лесен за инсталиране и използване и ви позволява да получите достъп до вашите медии във Facebook, без да се нуждаете от уеб браузър.

Comments are closed.