Facebook Kodi addon: Kako pregledati Facebook medije na Kodi

Facebook kodi addonAko ste strastveni korisnik Facebooka, vjerojatno pokušavate pristupiti usluzi društvenih medija koristeći bilo koji uređaj koji možete. Na sreću, većina uređaja koji posjedujete mogu pristupiti Facebooku, dok čak i Kodi media centar omogućava gledanje Facebooka.

Facebook Kodi dodatak omogućit će vam pristup neki vaših Facebook medija, ali ne svih. Pogledati ćemo što Facebook Media Kodi addon može učiniti i šta neće, kao i pokazati kako instalirati dodatak na Facebooku na Kodi.

Što je Kodi?

Kodi je besplatni softverski medijski player koji korisnicima omogućuje gledanje slika i videozapisa pohranjenih na Internetu bez potrebe za web preglednikom. Može se instalirati na uređaje Amazon Fire TV, Apple TV, PC, Mac, Nvidia Shield i mobilne uređaje Android ili iOS. Kodi ima dodatke ili dodatke koji mu omogućavaju pristup gotovo bilo kojem sadržaju na webu, uključujući Facebook medije.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Čitaj više: Što je Kodi? Kako mogu započeti s korištenjem?

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Ako struji videozapis s Facebooka ili bilo kojeg drugog izvora na Internetu, vaš davatelj internetskih usluga može smanjiti brzinu Interneta radi uštede propusnosti na mreži. To može uzrokovati međuspremnik vaših videozapisa. Web lokacije za strujanje također mogu upotrebljavati blokove sa geografskim sadržajem kako bi spriječile gledanje njihovih videozapisa ako znaju gdje se nalazite. Iz tih razloga uvijek biste trebali koristiti VPN da biste zaštitili svoju privatnost prilikom streaminga videa.

VPN sprječava da web lokacije za strujanje ne znaju gdje se nalazite i sprječava da vaš internetski pružatelj uopće zna da struji videozapis.

Nisu svi VPN-ovi dobri za Kodi korisnike. Većina nema aplikacija za Amazon Fire Stick ili druge popularne TV uređaje. Mnogi nemaju poslužitelje u dovoljno zemalja da prikriju vašu lokaciju. Neki imaju pravila koja im omogućuju da vode zapise o ponašanju korisnika, stvarajući rizik od privatnosti.

Iz tih razloga mi u Comparitechu preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. IPVanish ima aplikaciju i za Amazon Fire TV i za Nvidia Shield. Ima poslužitelje u preko 60 zemalja. Ne čuva zapise ponašanja korisnika na mreži. Usluga je izvrstan način zaštite vaše privatnosti i sigurnosti, posebno kada pristupate Facebooku putem Kodi-ja.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako instalirati i autorizirati Facebook Kodi addon

Facebook Kodi addon naziva se "Facebook media". To je dio službenog skladišta Kodi addon-a. Evo kako ga instalirati i odobriti za upotrebu sa svojim Facebook računom.

U glavnom izborniku Kodija kliknite addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Odaberi preuzimanje datoteka

Kodi addons preuzimanje

Odaberi programski dodaci

TVAddons programski dodaci

izabrati Facebook mediji

odaberite facebook medije

Klik instalirati. Facebook mediji trebali bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

instalirajte facebook medije

izabrati Facebook mediji opet

Nakon nekoliko sekundi, addon će vas uputiti da odete na URL i unesete kôd. Za izvršavanje ovog zadatka koristite računalo, mobilni uređaj ili neki drugi uređaj s internetskim mogućnostima

Facebook mediji unose kôd

Vaš preglednik će vas preusmjeriti na Facebook i tražiti da se prijavite. Slijedite upute da biste dovršili autorizaciju ovog Kodi dodatka za upotrebu s Facebookom

Facebook mediji unose šifru 2

Kada završite s ovim postupkom, preglednik će vam poslati poruku potvrde.

Autorizacija za medij na Facebooku je dovršena

Nakon nekoliko sekundi, Kodi će također potvrditi da je autorizacija dovršena. Klik u redu

Autorizacija za medije na Facebooku kompletna2

Nakon pričekanja još nekoliko sekundi, Kodi će vam dati korisnik je dodan poruka s vašim imenom. Klik u redu opet

To je sve što je potrebno za instaliranje i autorizaciju Facebook medija Kodi addon.

Čitaj više: kako instalirati YouTube za Kodi

Kako koristiti Facebook na Kodi

Da biste učitali Facebook za Kodi, pokrenite glavni meni i odaberite addons → programski dodaci → Facebook mediji. Pojavit će se glavni izbornik dodavanja na Facebooku.

Glavni izbornik Facebook medija

Ovdje je popis onoga što svaka od stavki izbornika čini.

  • Albumi - odaberite ovu stavku izbornika ako želite pregledavati slike koje ste postavili na Facebook. Slike su grupirane po albumu, pa morate kliknuti na svaku od njih ako želite vidjeti sve slike
  • Videozapisi - Odaberite ovu stavku ako želite pregledavati videozapise koje ste prenijeli na Facebook
  • Prijatelji (eventualno slomljeni) - Odaberite ovu stavku ako želite pregledavati slike profila ljudi na popisu vaših prijatelja. Na našem testiranju utvrdili smo da ova opcija ne funkcionira kako je trebala jer je pokazala samo jednog prijatelja. No možda ćete htjeti isprobati sami i vidjeti što se događa
  • Moje fotografije - Kliknite ovu stavku izbornika ako želite pronaći fotografije na kojima su vas prijatelji označili
  • Videozapisi o meni - Odaberite ovu stavku ako želite pronaći videozapise na kojima su vas označili vaši prijatelji

Ono što Facebook Kodi dodatak neće učiniti

Iako će vam Facebook Kodi addon omogućiti gledanje slika i videozapisa, važno je shvatiti što vam to neće dopustiti. Ne možete koristiti dodatak Facebook Kodi za pregled tekstualnih postova, pravljenje tekstualnih postova, učitavanje slika ili videozapisa, prikaz slika ili videozapisa na kojima niste označeni, pridruživanje grupama ili obavljanje većine funkcija Facebooka.

Ako želite vidjeti svoje slike ili videozapise ili one na kojima ste označeni, ovo je sjajan Kodi dodatak. Ako od Kodija želite napraviti nešto drugo na Facebooku, ovaj dodatak neće pomoći.

Vidi također: Najbolji 112 dodataka Kodi koji i dalje rade

Nadamo se da ste uživali u ovom vodiču za Facebook na Kodi. Ako želite više informacija o tome kako koristiti Kodi za pronalaženje najboljih videozapisa sa cijelog Interneta, pogledajte naše druge Kodi vodiče, uključujući kako instalirati DailyMotion za Kodi, kako gledati TV uživo na Kodiu, kako promijeniti Kodi koža i drugi.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Facebook

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 70

Adblock
detector