Fire Stick rulând lent? Iată cum să accelerați Fire TV Stick

strop de foc lentA treia generație Amazon Fire TV Stick, deși o îmbunătățire a predecesorului său, nu este un dispozitiv deosebit de puternic, iar reclamațiile cu privire la viteze lente nu sunt mai puțin frecvente. Cel mai recent Fire TV Stick a adăugat telecomanda vocală Alexa ca o caracteristică implicită și a ridicat procesorul de la dual core la quad core. Acum folosește un procesor Mediatek conceput pentru tabletele low-end.


În pas cu actualizarea performanțelor, Amazon a actualizat și o versiune mai nouă de Android și o interfață revizuită cu un design mai modern. Aceste modificări influențează performanțele, utilizând o mare parte din puterea adăugată a noului procesor.

Fire TV Stick nu se luptă întotdeauna să-și facă treaba din cutie. Dar utilizatorii de energie electrică - în special cei care au instalat și folosesc frecvent Kodi - pot observa degradarea performanței în timp. Problemele privind performanța Fire TV Stick pot lua forma:

 • întârziere
 • Aplicația este blocată
 • Calitate video redusă
 • Rata de cadru mai mică
 • Video încet
 • Sunet în afara sincronizării
 • Timpuri lungi de tamponare

În acest articol, vom discuta despre câteva acțiuni pe care le puteți întreprinde pentru a îmbunătăți performanțele pe un Fire TV Stick pentru a-l face să funcționeze din nou. Multe dintre aceste modificări vor avea un impact minuscul pe cont propriu, dar împreună se adaugă la o intensificare semnificativă a puterii și îți pot accelera firele.

Sursa de putere

Adaptor de alimentare cu tv tv
Folosiți cablul de alimentare și adaptorul de alimentare al producătorului. Puteți conecta cablul USB în portul USB al televizorului sau într-un port laptop de rezervă, dar acestea au o ieșire mult mai mică decât o priză de perete și vor accelera performanțele Fire TV..

Dacă alegeți să folosiți cablul și adaptorul unui producător terț, asigurați-vă că acesta are aceeași ieșire ca și originalul: Stick TV TV de trei genuri cu telecomandă Alexa Voice folosește un adaptor de 5W, 1.0A. Verificați, de asemenea, pentru a vă asigura că adaptorul de perete folosește tensiunea corectă pentru țara dvs..

Repornire

Majoritatea oamenilor își țin firele de televiziune Fire conectate și funcționează tot timpul, chiar și atunci când nu le folosesc. La fel ca un computer sau un telefon, o repornire ocazională poate ajuta la decuplarea unui stick de luptă Fire TV și să inspire o nouă viață. Puteți fie să deconectați dispozitivul și să îl conectați din nou, fie să reporniți de pe sistemul de operare Fire. Pentru acestea din urmă, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton
 2. Selectați Setări > Dispozitiv
 3. Selectați Repornire

Dezinstalați aplicațiile și suplimentele neutilizate

fire tv force stop opri dezinstalarea datelor clare din memoria cache
Acest lucru poate părea evident, dar aplicațiile și suplimentele ocupă spațiu în memorie și pot rula în fundal, acopere resurse. Dezinstalați orice aplicație pe care nu o utilizați și eliminați și toate suplimentele Kodi pe care nu le utilizați. Pentru a dezinstala aplicațiile Fire TV, faceți următoarele:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton.
 2. Selectați Setări > Aplicații
 3. Selectați Gestionați aplicațiile instalate
 4. Selectați aplicația pe care doriți să o dezinstalați
 5. Clic Dezinstalați, apoi Dezinstalați din nou pentru a confirma

Rețineți că anumite aplicații sunt preinstalate pe Fire TV și nu pot fi dezinstalate. Vă vom arăta ce să faceți în legătură cu cei care urmează.

Forțați oprirea aplicațiilor neutilizate

Aplicațiile neutilizate care nu au opțiunea de dezinstalare sau aplicațiile pe care dorești să le păstrezi, dar care nu folosesc foarte mult, pot fi oprite astfel încât să nu mai funcționeze în fundal. Pentru a face acest lucru, urmați aceiași pași ca și cum ați face să dezinstalați aplicația așa cum este prevăzut mai sus. De data aceasta, în loc să selectați Dezinstalare, alegeți Forță de oprire. S-ar putea să nu fie clar că s-a întâmplat ceva la început, dar aplicația nu va mai cântări pe Fire Stick.

Ștergeți datele și memoria cache

În același meniu în care găsiți opțiunile de dezinstalare și oprire de oprire, veți vedea, de asemenea Date clare și Ștergeți memoria cache. Puteți să le utilizați pe aproape fiecare aplicație, indiferent dacă o utilizați sau nu, dar cu siguranță merită să faceți aplicații pe care nu le utilizați la fel de des. Efectuați aceste acțiuni în ordinea în care apar: Ștergeți datele, apoi Ștergeți memoria cache. Acest lucru va împiedica, de asemenea, aplicațiile pe care le-ai oprit forțat să se încarce automat automat ulterior.

Dezactivați funcțiile pe care nu le utilizați

joc de foc tv tv
Fire TV Stick are o mulțime de bloatware activate în mod implicit. Dezactivând câteva „funcții” în setări, puteți elibera mai multe resurse pentru Kodi și alte aplicații. Dezactivarea acestor funcții vă poate îmbunătăți, de asemenea, confidențialitatea. Iată cum se face:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton.
 2. Selectați Setări > Aplicații
 3. Selectați Colectați datele de utilizare a aplicației și alege Opriți
 4. Selectați Fotografii Prime, comutați Permiteți conexiunile pentru oaspeți și dezactivați Accesați fotografii Prime, presupunând că nu utilizați această caracteristică.
 5. Selectați Magazin de aplicații. Aici puteți dezactiva Actualizări automate, care descarcă și instalează versiuni noi ale aplicațiilor în fundal. Rețineți, totuși, că ar trebui să actualizați în continuare aplicațiile în mod regulat pentru a primi actualizări importante de securitate. Vă recomandăm să dezactivați acest lucru doar temporar pentru a spori performanța atunci când este nevoie. De asemenea, puteți reduce performanța un pic mai mult dezactivând Cumpărături în aplicație și notificări.
 6. Selectați Gamecircle. Declanșează Distribuie porecla GameCircle și Whispersync pentru Jocuri.

Dezactivați monitorizarea datelor

monitorizarea datelor despre focul tv
Monitorizarea datelor poate fi un instrument util pentru a vă asigura că nu depășiți capacitatea lunară de date a furnizorului de servicii de internet, dar urmărirea descărcărilor și încărcărilor utilizează o cantitate mică de resurse de sistem care pot fi aplicate mai bine în altă parte. Pentru a dezactiva monitorizarea datelor, faceți următoarele:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton.
 2. Selectați Setări > Preferințe
 3. Selectați Monitorizarea datelor
 4. Clic Monitorizarea datelor a-l comuta de pe

Notificări app

notificări la televizor de incendiu
Notificările aplicațiilor nu pot fi doar enervante, ci influențează într-o mică măsură performanța. Fire TV le permite utilizatorilor să dezactiveze notificările în întregime sau pe baza de aplicație. Accesați setările de notificare urmând următoarele:

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton.
 2. Selectați Setări > Preferințe
 3. Selectați Setări de notificare

Comutați mai departe Nu intrerupe făcând clic pe ea sau faceți clic pe Notificări app pentru a opta notificările din aplicațiile individuale.

Resetare din fabrică

resetare fabrică tv de incendiu
Acesta este un „ultim recurs” dacă ați încercat orice altceva din această listă și nu obțineți performanțele de care aveți nevoie de pe Fire TV Stick. Aceasta va dezinstala orice aplicație care nu a fost preinstalată și va schimba toate setările în mod implicit, așa că nu uitați să treceți din nou prin această listă pentru a le schimba înapoi.

 1. Țineți apăsat butonul Acasă (casă) buton.
 2. Selectați Setări > Dispozitiv
 3. Parcurgeți partea de jos și selectați Resetați la valorile implicite din fabrică
 4. Confirmați selectând Resetați și așteptați finalizarea procesului.

VPN

Dacă aveți o perioadă mai mare decât timpul normal de tamponare, problema ar putea să nu fie hardware-ul dvs., ci furnizorul de servicii de internet. ISP-urile au fost cunoscute pentru a accelera lățimea de bandă a clienților lor din orice număr de motive, dar mulți se încruntă în mod deosebit pe utilizatorii Kodi, indiferent dacă sunt folosiți pentru activități juridice sau nu.

Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm să conectați Amazon Fire TV Stick la un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Aceasta înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate vedea conținutul traficului dvs. de internet și nici sursa sau destinația acestuia, deci nu poate discrimina în funcție de ceea ce transmiteți și de unde.

VPN-urile oferă și o mulțime de alte beneficii, inclusiv mai multă confidențialitate, o mai bună securitate și posibilitatea de a debloca site-uri web și servicii cu restricții geografice, inclusiv mulți furnizori de streaming precum Netflix, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer.

Recomandarea noastră de top este IPVanish, singurul furnizor VPN de renume care își oferă aplicația chiar pe magazinul de aplicații TV TV. Asta înseamnă că nu există o configurare complicată sau hacks necesare pentru a se pune în funcțiune. IPVanish operează sute de servere pe tot globul și poate selecta automat cel mai bun server într-o anumită locație, astfel încât să obțineți un flux de înaltă calitate, neîntrerupt.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Aflați cum să instalați un VPN pe Amazon Fire TV Stick aici, fie cu IPVanish, fie cu orice alt furnizor VPN.

Optimizați Kodi

Dacă problema dvs. este specifică Kodi și nu apare atunci când utilizați alte aplicații, puteți încerca să schimbați câteva setări în Kodi în sine. Există multe sfaturi proaste despre cum să faceți acest lucru, care poate determina Kodi să se prăbușească sau chiar să deterioreze Fire Stick-ul dvs., așa că continuați cu precauție.

Aceste setări includ dimensiunea de cache a lui Kodi, timpul de curgere CURL și factorul tampon de citire. Prin reglarea fină a acestora, puteți reduce timpii de tamponare și găsiți mai rapid surse de streaming fiabile. Pentru a face acest lucru cât mai rapid și ușor posibil, vă recomandăm să folosiți Expert Setări avansate în Ares Wizard supliment, care va detecta și implementa automat cea mai bună configurație pentru Fire TV Stick. Aflați mai multe despre cum să faceți acest lucru în articolul nostru despre cum să opriți tamponarea Kodi.

Vezi si: Cum se instalează Kodi pe Firestick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 56