Fluxuri de moarte Kodi addon: este sigur de utilizat? Care sunt alternativele?

Te gândești la instalarea addonului Kodi Death Death? Am aruncat o privire aprofundată asupra addonului Death Streams pentru a vedea dacă merită timpul dvs. și dacă există alternative pe care ar trebui să le luați în considerare.

Kodi addon Kodi addon

Kodi este un software care simplifică crearea unui centru media casnic. Poate fi instalat pe toate cele mai populare dispozitive, inclusiv Nvidia Shield, Raspberry Pi și Roku.

În acest articol vom examina addon-urile Kodi Death Death pentru a afla ce este, cum funcționează și dacă este o alegere bună pentru majoritatea utilizatorilor Kodi. Vom discuta, de asemenea, câteva dintre problemele de confidențialitate pe care le oferă atât addon-urile Kodi oficiale, cât și terțe părți.

Kodi în sine este complet legal, dar unii suplimenti terți oferă acces la conținut care nu este de obicei disponibil gratuit. Îi încurajăm pe cititorii noștri să utilizeze suplimente oficiale și să cerceteze problemele legale și etice din jurul conținutului de streaming înainte de a utiliza Kodi în acest scop.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea folosite pentru a ascunde obiceiurile de streaming nelegitime de la furnizorul de servicii de internet al utilizatorului (ISP). Cu toate acestea, există multe moduri în care un VPN poate fi util și pentru un utilizator Kodi care respectă legea.

VPN-urile îți cresc securitatea sistemului prin criptarea traficului din rețea. Acest lucru împiedică majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle și împiedică ISP-ul dvs. să vândă istoricul de navigare sau să vă accelereze conexiunea de rețea în funcție de traficul dvs..

Fiecare VPN va încetini viteza rețelei, dar unele sunt mai rapide decât altele. Este important să găsiți o VPN cu impact redus, deoarece streamingul video HD necesită o conexiune de mare viteză. De asemenea, unele VPN-uri păstrează jurnalele istoricului traficului dvs., învingând complet scopul utilizării unui VPN.

Vă recomandăm IPVanish. Este extrem de portabil cu aplicații mobile dedicate și este cel mai ușor VPN de instalat pe Amazon Firestick. IPVanish nu păstrează jurnalele de trafic, are un impact minim asupra vitezei de rețea și asigură conexiuni rapide și consistente la servere din mai mult de 50 de țări.

  Reddit Kodi Addon: วิธีการสตรีมวิดีโอ Reddit บน Kodi

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici. IPVanish oferă un proces de șapte zile, astfel încât să poată fi testat fără riscuri.

Care este addonul Kodi Death Streams?

Addon-ul Kodi Death Streams este o furculiță a notoriului addon de streaming Stream All The Sources (SALTS). Creează link-uri către filme și emisiuni TV de pe mai multe site-uri de streaming neoficiale și le adună într-un singur loc pentru un acces mai ușor.

Deși furnizorii individuali pot fi dezactivați din meniul de setări al addonului, nu există niciunul care să furnizeze doar conținut licențiat corespunzător. Deoarece fluxurile de moarte nu utilizează surse oficiale, nu vă permite să susțineți actorii sau studiourile care fac posibil acest conținut.

La prima vedere acest addon pare bine organizat, dar la o inspecție mai atentă am constatat că dosarele de gen sunt goale. Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt nevoiți să caute un anumit titlu sau să răsfoiască prin paginile de rezultate pentru a găsi ceva ce le-ar plăcea.

Death Streams oferă un calendar care vă permite să găsiți mai ușor o emisiune TV, dar această funcție nu funcționează de fapt. De asemenea, secțiunea „Filme anticipate” nu are alte scopuri decât listarea filmelor care vor apărea în următorii ani. Aceste date de lansare se schimbă adesea și nu suntem siguri de ce această secțiune a fost inclusă deloc.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să utilizeze addonul Death Streams.

Cea mai bună alternativă a fluxurilor de deces: FilmRise – YouTube

În timp ce addon-urile Kodi nu aduc la dispoziție utilizatorilor Kodi care caută surse oficiale de conținut, există multe suplimente care fac acest lucru. Completele oficiale de mai jos au biblioteci mari cu conținut de înaltă definiție și ar fi o alternativă excelentă la Death Streams.

FilmRise – YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise este un distribuitor de filme independente și emisiuni TV. Conținutul lor este disponibil gratuit pe canalele lor de YouTube, iar filmRise – YouTube Kodi addon își adună biblioteca media din acestea.

  P2P Kodi แอดออน: พวกมันคืออะไร? คุณควรใช้พวกเขา?

Există sezoane întregi de emisiuni TV, precum și o selecție puternică de filme. Acest addon nu are funcționalitate de căutare, iar unele dintre numele folderului nu sunt clare cu privire la conținutul pe care îl conțin, dar, deoarece majoritatea filmelor nu sunt foarte cunoscute, acest addon este mai bine pentru a descoperi noi titluri în loc să le urmărești pe cele vechi. Acestea fiind spuse, există câteva clasice de cult disponibile, precum cele din 1998 Casa Acidă.

FilmRise - Ecranul principal YouTube

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest addon este faptul că acesta include liste de redare pentru fiecare dintre categoriile de conținut. Acest lucru face foarte simplu să găsești fiecare episod al unei emisiuni TV și îl scutește pe utilizator să fie nevoit să facă clic pe mai multe pagini din episoadele aceluiași show atunci când caută ceva diferit.

FilmRise – YouTube are o bibliotecă media largă și variată, care acoperă totul, de la crima adevărată la lupta clasică. De fapt, are o organizare mult mai bună decât unele aditive mult mai cunoscute precum Internet Archive. Din motivele de mai sus, FilmRise – YouTube este una dintre cele mai bune alternative oficiale la Death Streams disponibile.

Adăugarea FilmRise – YouTube este disponibilă în depozitul oficial de adăugări Kodi.

Alternative suplimentare la fluxurile de moarte

Căutați mai multe opțiuni? Următoarele suplimente sunt, de asemenea, alternative bune la fluxurile de moarte.

FilmOn.TV

Instalați FilmOn pentru Kodi

FilmOn.TV este un site web care oferă fluxuri live de peste 600 de canale TV din întreaga lume. Acestea pot fi urmărite gratuit direct prin Kodi folosind suplimentul FilmOn.TV. Există, de asemenea, abonamente premium, care deblochează canale suplimentare și funcționalitatea DVR.

Biblioteca media a FilmOn este grupată în funcție de gen și țara de origine. Acest lucru vă permite să găsiți rapid conținut în limba maternă sau să vizionați televizorul de acasă dacă sunteți într-o țară străină. Există și o colecție mică de conținut la cerere, dar majoritatea sunt în domeniul public, spre deosebire de cele mai recente versiuni.

Adăugarea FilmOn.TV este disponibilă în depozitul SuperRepo. Pentru mai multe detalii, puteți citi ghidul nostru de instalare FilmOn.

  P2P Kodi добавки: какви са те? Трябва ли да ги използвате?

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

Browserul PlayOn este diferit de majoritatea suplimentelor video, deoarece necesită abonamente suplimentare la servicii de streaming pentru a-și atinge potențialul. Odată introduse detaliile de conectare, acesta colectează conținut din abonamentele dvs. într-un singur loc pentru o vizualizare mai ușoară. Deoarece nu există un supliment oficial Netflix Kodi, Browser-ul PlayOn este cel mai sigur mod de a urmări conținutul Netflix Original.

O versiune gratuită este disponibilă, dar vine cu doar o serie de surse. Pentru a conecta alte conturi, utilizatorii trebuie să plătească 2,50 dolari pe lună, care deblochează și funcționalitatea DVR și să sară anunțuri.

Addon-ul browserului PlayOn este disponibil în depozitul oficial de adăugare Kodi.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

Adăugarea SnagFilms Kodi oferă o colecție de peste 5000 de documentare gratuite pentru vizionare și filme independente. Biblioteca sa de conținut conține totul, de la groază până la dramele coreene, așa că va exista întotdeauna ceva de interes.

Există câteva mici probleme de organizare cu acest addon, dar nimic major. Deși nu există nicio funcție de căutare, titlurile sunt separate în funcție de gen. De asemenea, SnagFilms nu are nicio subcategorie, astfel că toate emisiunile TV disponibile sunt cuprinse într-un singur folder. Cu toate acestea, conține o selecție largă de filme clasice, precum și câteva titluri mai noi, majoritatea fiind disponibile în format HD.

Adăugarea Snagfilms este disponibilă în depozitul oficial Kodi addon.

Filme BigStar & televizor

Filme BigStar și TV Kodi addon

Filme BigStar & Koni TV addonează conținut de pe platforma de streaming BigStar Movies. Deși site-ul web BigStar necesită informații despre cardul de credit pentru a achiziționa filme specifice, această funcționalitate nu există în addon, astfel că întregul conținut gratuit este complet legal de vizionat și de disponibil imediat.

Deși majoritatea filmelor nu sunt blocaje, există mai multe titluri premiate. Acest addon are o selecție puternică de emisiuni TV, inclusiv anotimpuri complete Inbetweeners și Cinescop. Utilizatorii pot vizualiza titluri după gen sau utilizând funcția de căutare.

Filme BigStar & Adăugarea TV este disponibilă în depozitul MetalChris.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Componente de terță parte precum Death Streams pot părea atractive la prima vedere, dar vin cu probleme de etică și confidențialitate, pe care adonii oficiali nu le au. În timp ce Death Streams are o mare bibliotecă de conținut, nimic din acesta nu este furnizat oficial.

Cert este că, fie căutați să urmăriți sport, emisiuni TV la cerere, filme sau TV în direct cu Kodi, există mai multe suplimente alternative mai bine autorizate pentru a alege. Multe dintre acestea sunt libere de utilizat și oferă mai multe surse de asistență fiabile în caz de probleme.

About the author

Comments

  1. ă vedeți ce filme și emisiuni TV sunt disponibile în fiecare zi, dar acesta este, de asemenea, plin de conținut neoficial. În plus, addon-ul nu oferă nicio opțiune de filtrare a conținutului, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot fi expuși la conținut inadecvat sau ilegal. În general, nu recomand instalarea addonului Kodi Death Streams, deoarece există alternative legale și mai sigure disponibile. Înainte de a utiliza Kodi sau orice altă platformă de streaming, este important să cercetați problemele legale și etice și să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online.

  2. alternativele de streaming disponibile în fiecare zi, dar acest lucru nu compensează lipsa de conținut licențiat. În plus, există probleme de confidențialitate asociate cu utilizarea addonului Kodi Death Streams, deoarece furnizorii de conținut neoficial pot colecta informații despre utilizatorii lor. În general, nu recomandăm instalarea acestui addon și încurajăm utilizatorii să utilizeze suplimente oficiale și să respecte legile și etica streamingului.

  3. Nu recomand instalarea addonului Kodi Death Streams. Este important să respectăm legile și să utilizăm doar suplimente oficiale pentru a evita problemele legale și etice. În plus, addon-ul Death Streams nu oferă conținut licențiat corespunzător și nu susține actorii sau studiourile care fac posibil acest conținut. În schimb, există alternative legale și etice, cum ar fi FilmRise, FilmOn.TV, Browser PlayOn, SnagFilms și Filme BigStar

Comments are closed.