FunimationNOW Kodi addon: Cum să urmărești FunimationNOW pe Kodi

FunimationNOW Kodi addon: Cum să urmărești FunimationNOW pe Kodi

Giganții de streaming Anime Crunchyroll și Funimation s-au alăturat pentru a livra toate cele mai recente emisiuni direct din Japonia cu dubs englezi și apelează la noul serviciu de abonament FunimationNOW. Dacă sunteți fan, nu veți dori să ratați. Iată cum să configurați și să instalați suplimentul FunimationNOW Kodi, astfel încât să puteți urmări anime-ul dvs. preferat în Kodi.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Anime Kodi

Ce este Kodi?

Kodi este un software de home theater lansat sub licență open source. Este gratuit de descărcat și ușor de modificat, deoarece codul sursă este disponibil online. Printre altele, asta înseamnă că este foarte ușor să dezvolți suplimente pentru Kodi.

Aceste suplimente extind ceea ce poate face Kodi. De exemplu, adaosul FunimationNOW Kodi permite utilizatorilor să transmită emisiuni de la FunimationNOW.com la fel ca orice alt videoclip.

Chiar și fără suplimente, Kodi este o modalitate excelentă de a viziona emisiuni, muzică și filme pe televizorul sau dispozitivul dvs. mobil. Interfața este proiectată pentru televizoare și tablete, astfel încât este ușor de navigat cu o telecomandă sau prin atingere. Kodi poate de asemenea descărca automat metadate pentru media dvs., pentru a vă permite să sortați, să căutați și să navigați prin biblioteca dvs. așa cum ați face pe Netflix.

Transmiterea pe un VPN

Dacă intenționați să difuzați conținut pe Kodi, confidențialitatea online va fi un motiv de îngrijorare. Din păcate, în ultima perioadă, tendința a fost departe de Neutralitatea Netă și către un internet controlat de companii. Cel mai bun mod de a vă păstra streamingul în totalitate anonim este cu un VPN.

Utilizând un VPN, puteți bloca furnizorul de servicii de internet să spioneze în opțiunile de navigare. O conexiune VPN criptată crește, de asemenea, securitatea, previne atacurile omului în mijloc și îngreunează hackerii să-ți fure identitatea.

Când alegeți un VPN pentru streaming, unul dintre cei mai importanți factori este viteza. Vă recomandăm IPVanish, deoarece este unul dintre cei mai rapide furnizori de VPN din jur, cu timp de latență scăzut și tone de lățime de bandă și suport pentru până la 10 conexiuni simultane. De asemenea, puteți încerca IPVanish fără riscuri timp de o săptămână.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Instalarea addonului FunimationNOW Kodi

Adăugarea FunimationNOW este inclusă în depozitul de addonuri implicit al lui Kodi, deci este destul de ușor de instalat. Va trebui să utilizați browserul addon pentru a descărca și instala pachetul. Iată cum se face.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Începeți prin a deschide Kodi și a face clic pe butonul Adaosuri meniul situat pe bara laterală din stânga.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Apoi apasa Descarca pentru a deschide browserul suplimentar al lui Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Derulați în jos până vedeți Componente video și faceți clic pe el.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Complementele video sunt listate alfabetic, așa că răsfoiți până când vedeți FunimationNOW Kodi addon și faceți clic pe el pentru a deschide instalatorul.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Apoi faceți clic pe butonul Instalare butonul din colțul din dreapta jos al ecranului pentru a începe procesul de instalare.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Veți fi readus în browserul pentru adăugarea videoclipurilor și pictograma FunimationNOW se va schimba pentru a indica faptul că a fost descărcată și instalată.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Pictograma se va schimba din nou pentru a indica faptul că procesul de instalare este finalizat. După ce se finalizează, puteți ieși înapoi pe ecranul principal al lui Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Dacă totul s-a instalat cu succes, puteți lansa addonul FunimationNOW Kodi din meniul addons. Sunteți gata să începeți să configurați FunimationNOW.

Configurarea suplimentului FunimationNOW Kodi

Înainte de a putea utiliza FunimationNOW pe Kodi, trebuie să creați un cont și să setați suplimentul pentru a vă utiliza datele de acreditare. Există, de asemenea, unele opțiuni de redare implicite care pot fi ajustate, astfel încât să puteți dezactiva subtitrările sau să forțați streamingul de 720p.

Înscrieți-vă la FunimationNOW

Dacă nu aveți deja un cont FunimationNOW, va trebui să vă înscrieți. Va trebui să decideți dacă vă înscrieți ca utilizator obișnuit sau abonat premium. Premium FunimationNOW este facturat sub formă de abonament lunar, similar Netflix sau Hulu.

Oferă un proces gratuit pentru conturile lor premium, dar veți avea nevoie de un card de credit valid sau un cont PayPal pentru a vă înscrie la proces..

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Contul gratuit FunimationNOW are o selecție limitată de spectacole și vi se vor afișa reclame, dar funcționează cu adaosul FunimationNOW Kodi, la fel de bine cu un cont premium..

Configurați suplimentul

Acum, când este instalat suplimentul FunimationNOW Kodi, va trebui să-l configurați înainte de a putea începe difuzarea anime-urilor. Procesul este destul de simplu, dar va trebui să introduceți numele de utilizator și parola pentru ca funcția Adăugarea FunimationNOW să se poată conecta la contul dvs..

De asemenea, poate doriți să modificați unele setări implicite, cum ar fi calitatea fluxului și dacă subtitrarea este afișată sau nu în mod implicit. Puteți găsi aceste setări în meniul Setări FunimationNOW, care este accesibil din interiorul pluginului după ce v-ați autentificat cu succes.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Începeți prin a lansa addonul FunimationNOW Kodi din Adaosuri meniul.

Înscrieți-vă la FunimationNOW

Pentru prima dată când funcționează suplimentul FunimationNOW Kodi, vi se va afișa un ecran splash care vă solicită informațiile contului. Dacă nu v-ați înscris deja pentru un cont FunimationNOW, puteți face acest lucru acum, dar vă recomand să o faceți din timp pe computer. Înregistrarea prin Kodi folosind tastatura de pe ecran se simte neplăcut, dar este posibil.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

După ce aveți un cont FunimationNOW, faceți clic pe butonul Autentificare link pentru a începe să introduceți informațiile dvs..

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Introduceți adresa de e-mail folosită când v-ați înscris pentru contul dvs., apoi faceți clic pe butonul O.K buton. Vi se va solicita parola următoare și după ce ați introdus-o, dați clic pe aceasta O.K din nou.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

După ce ați terminat introducerea informațiilor, faceți clic pe butonul Autentificare butonul pentru a lansa suplimentul FunimationNOW Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Vei fi dus în browserul de spectacole FunimationNOW. Pentru început, veți vedea doar emisiuni prezentate.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Pentru a vedea mai multe spectacole sau pentru a modifica setările implicite, faceți clic pe butonul FunimationNOW Meniul în colțul din stânga sus al ecranului. Se va deschide o bară laterală, care vă permite să răsfoiți spectacolele și să modificați setările.

Setări FunonationNOW Kodi addon

Apasă pe Setări dacă doriți să modificați setările prestabilite. Conturi meniul va afișa informațiile de conectare introduse la un pas anterior.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

General meniul vă va permite să vă schimbați Calitate video, schimba Calitatea imaginii din miniaturile fiecărui spectacol, comutați Subtitrare activat și dezactivat, activare sau dezactivare Ecran splash, și vă permite să alegeți dacă doriți sau nu Afișare informații prefet.

Majoritatea opțiunilor sunt auto-explicative, dar Afișare informații prefet merită explicat. Când este activat, suplimentul FunimationNOW Kodi va dura mai mult pentru a începe, dar suplimentul va fi mai fluid și mai receptiv în timp ce îl utilizați. Când activarea prealabilă este activată, FunimationNOW va descărca miniaturile și metadatele la începutul fiecărei sesiuni, în loc de cerere.

FunimationNOW Kodi addon: Configurare

Avansat meniul este limitat la depanarea. Dacă suplimentul nu se comportă corect, puteți Ștergeți datele utilizatorului. Dacă vorbiți japoneză, puteți schimba manual și regiunea. Acest lucru va dezactiva subs și dubs în limba engleză și, în schimb, vă va permite să difuzați anime-ul așa cum a fost difuzat inițial. Unele afișări pot fi diferite între regiuni. În momentul de față, cea mai mare diferență pe care am observat-o a fost că emisiile de limbă sunt difuzate.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul O.K buton pentru a reveni la browserul show.

Utilizarea addonului FunimationNOW Kodi

După ce ați terminat de configurat suplimentul FunimationNOW Kodi, puteți utiliza meniul bara laterală din stânga sus pentru a naviga în emisiuni sau pentru a afișa coada.

FunimationNOW Kodi addon: Folosiți

Am folosit Toate spectacolele listă pentru testare, deoarece nu am configurat o coadă mare. Dacă sunteți deja un utilizator FunimationNOW - sau dacă aveți doar o listă lungă de emisiuni preferate - Coada mea lista este mult mai rapidă și mai ușor de navigat, deoarece nu trebuie să căutați prin mii de titluri.

FunimationNOW Kodi addon: Folosiți

Când afișează afișarea, vi se oferă o mână de opțiuni de filtrare diferite. Puteți filtra după gen sau dată și puteți limita rezultatele în funcție de momentul publicării. Aceste filtre sunt aceleași, indiferent dacă vă uitați Toate spectacolele, Coada mea, SimulDubs, sau răsfoind prin gen literar.

După ce ați găsit o emisiune pe care doriți să o vizionați, faceți clic pe ea pentru a deschide browser episod.

FunimationNOW Kodi addon: Folosiți

Din browserul episodului, vi se vor afișa miniaturi, evaluări, descrieri și alte metadate despre fiecare episod.

FunimationNOW Kodi addon: Folosiți

Puteți utiliza, de asemenea, meniurile drop în browser-ul episodului pentru a seta funcția Audio pista, Sezon, și setați dacă doriți să urmăriți originalele japoneze neprezentate sau emisiile care au fost editate (de obicei pentru conținut sau runtime).

FunimationNOW Kodi addon: Folosiți

Faceți clic pe un episod pentru a-l lansa în playerul video Kodi. De acolo, totul va funcționa așa cum era de așteptat. Puteți întrerupe, opri sau freca înainte și înapoi. Meniul de setări și browserul de episod funcționează la fel ca în cazul în care redați media din biblioteca Kodi.

Transmite-ți anime-ul preferat cu FunimationNOW

După ce am petrecut ceva timp folosind suplimentul FunimationNOW Kodi și am văzut cât de bine funcționează, vă recomand să îl instalați. Comparativ cu alte suplimente de streaming, FunimationNOW este cu ușurință unul dintre cele mai bune. Într-o potrivire de la cap la cap împotriva addonului Crunchyroll Kodi, FunimationNOW este mai ușor de utilizat, are o filtrare și o căutare mai bune și un conținut mai mult. Și având în vedere că addonul Crunchyroll Kodi și-a atras sprijinul recent din cauza unei reclamații DMCA de la Crunchyroll, veți fi greu să găsiți versiunea legitimă și actualizată a completării.

Când Funimation și Crunchyroll s-au alăturat, ei urmăreau să fie site-ul indispensabil pentru iubitorii de anime din afara Japoniei. Cred că au reușit. Cele două site-uri distribuie lansări de DVD și importă noi emisiuni, dar în mod clar streamingul este o mare parte din planul lor.

Am fost foarte impresionat de cât de profesionist și lustruit este acest supliment. Când luați în considerare biblioteca lor uriașă și fluxurile SimulDub exclusiviste, addonul FunimationNOW Kodi este un element indispensabil pentru fanii anime. Deși addonul FunimationNOW Kodi provine de la un terț dezvoltator fără nicio conexiune la Funimation, suplimentul oferă o experiență de utilizator solidă pentru abonații FunimationNOW.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 88 =

Adblock
detector