FunimationNOW Kodi addon: Hogyan nézhetem FunimationNOW a Kodi-en

FunimationNOW Kodi addon: Hogyan nézhetem FunimationNOW a Kodi-en

Az anime streaming óriások, a Crunchyroll és a Funimation, a legfrissebb műsorokat közvetlenül Japánból, angol dub-ekkel szállítják, és felhívják az új előfizetési szolgáltatást, a FunimationNOW-t. Ha rajongó vagy, akkor nem akarja kihagyni. Így állíthatja be és telepítheti a FunimationNOW Kodi kiegészítőt, így megnézheti kedvenc animeját a Kodi-ban.

Lásd még: A legjobb Kodi Anime kiegészítők

Mi az a Kodi??

A Kodi házimozi szoftver, amelyet nyílt forráskódú licenc alapján adtak ki. Ingyenesen letölthető, és egyszerűen módosítható, mivel a forráskód online elérhető. Ez többek között azt jelenti, hogy igazán könnyű kiegészítőket kidolgozni a Kodi számára.

Ezek a kiegészítők kibővítik, amit Kodi tehet. Például a FunimationNOW Kodi addon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a FunimationNOW.com webhelyről közvetítsék a műsorokat, mint bármely más videó..

A Kodi még kiegészítések nélkül is kiválóan alkalmas műsorok, zenék és filmek nézésére a TV-n vagy mobilkészülékén. Az interfészt televíziókhoz és táblagépekhez tervezték, így könnyen navigálhatók távirányítóval vagy érintéssel. A Kodi automatikusan letöltheti a média metaadatait is, hogy rendezze, keresse meg és böngészhesse a könyvtárat, ahogyan a Netflixnél tenné..

Streaming VPN-en keresztül

Ha a Kodi-on szeretne tartalmat közvetíteni, akkor az online adatvédelem aggodalomra ad okot. Sajnos a közelmúltban ez a tendencia távol esik a nettó semlegességtől és a vállalati irányítású internet felé. A VPN segítségével a legjobb módja annak, hogy a streaming teljesen névtelen maradjon.

VPN használatával megakadályozhatja, hogy internetszolgáltatója kémkedjen a böngészési lehetőségei alapján. A titkosított VPN-kapcsolat szintén növeli a biztonságot, megakadályozza a középtámadásokat és sokkal nehezebbé teszi a hackerek számára az Ön személyazonosságának ellopását..

Ha VPN-t választ a streaminghez, az egyik legfontosabb tényező a sebesség. Az IPVanish használatát azért javasoljuk, mert ez az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltató, alacsony késleltetési idővel és tonna sávszélességgel, valamint akár 10 egyidejű kapcsolat támogatásával. Kipróbálhatja az IPVanish-t egy hétig is kockázatmentesen.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A FunimationNOW Kodi kiegészítő telepítése

A FunimationNOW addon a Kodi alapértelmezett addon adattárában található, tehát elég könnyű telepíteni. A csomag letöltéséhez és telepítéséhez az addon böngészőt kell használnia. Itt van, hogyan kell csinálni.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Kezdje a Kodi megnyitásával és a kiegészítések menü a bal oldali oldalsávon található.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Ezután kattintson a gombra Letöltés a Kodi addon böngészőjének megnyitásához.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik Videó kiegészítők és kattintson rá.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

A video-kiegészítők ábécé sorrendben vannak, tehát keresse meg, amíg meg nem jelenik a FunimationNOW Kodi addon, és kattintson rá a telepítő megnyitásához.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Ezután kattintson a Telepítés gombot a képernyő jobb alsó sarkában a telepítési folyamat megkezdéséhez.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Visszatérnek a videó kiegészítő böngészőjéhez, és a FunimationNOW ikon megváltozik, jelezve, hogy letöltötte és telepítette..

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Az ikon újra megváltozik, jelezve, hogy a telepítés befejeződött. A befejezés után visszatérhet a Kodi fő képernyőjére.

FunimationNOW Kodi kiegészítő: Telepítés

Ha minden sikeresen települt, akkor indíthatja a FunimationNOW Kodi kiegészítőt a kiegészítők menü. Készen állsz, hogy elkezdd a FunimationNOW beállítását.

A FunimationNOW Kodi kiegészítő beállítása

Mielőtt használni tudná a FunimationNOW alkalmazást a Kodi-n, létre kell hoznia egy fiókot, és be kell állítania a kiegészítőt a hitelesítő adatok használatához. Vannak olyan alapértelmezett lejátszási beállítások is, amelyeket beállíthatunk, így letilthatjuk a feliratokat, vagy a 720p streamingre kényszeríthetjük.

Iratkozzon fel a FunimationNOW oldalra

Ha még nem rendelkezik FunimationNOW fiókkal, regisztrálnia kell. El kell döntenie, hogy regisztrál-e rendszeres felhasználóként vagy prémium előfizetőként. A FunimationNOW prémium havi előfizetésként kerül kiszámlázásra, hasonlóan a Netflixhez vagy a Huluhoz.

Ingyenes próbaverziót kínálnak prémium számlájukhoz, de érvényes prémium hitelkártyára vagy PayPal-számlára van szüksége a próba feliratkozásához..

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

A FunimationNOW ingyenes fiókjában korlátozott a show-k választéka, és hirdetéseket fognak látni, de a FunimationNOW Kodi kiegészítővel, valamint egy prémium fiókkal együtt működik..

Konfigurálja az addon

Most, hogy a FunimationNOW Kodi kiegészítő telepítve van, be kell állítania azt, mielőtt megkezdené az anime streamingjét. A folyamat meglehetősen egyszerű, de be kell írnia felhasználónevét és jelszavát, hogy a FunimationNOW addon be tudjon jelentkezni a fiókjába..

Érdemes megváltoztatni néhány alapértelmezett beállítást is, például a patak minőségét és azt, hogy a feliratok alapértelmezés szerint megjelenjenek-e vagy sem. Ezeket a beállításokat a FunimationNOW beállítások menüben találhatja meg, amely a plugin belsejéből érhető el, miután sikeresen bejelentkezett..

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Először indítsa el a FunimationNOW Kodi kiegészítőt a kiegészítések menü.

Iratkozzon fel a FunimationNOW oldalra

A FunimationNOW Kodi kiegészítő első alkalommal történő futtatásakor egy splash képernyő jelenik meg, amely a fiókja adatait kéri. Ha még nem regisztráltál a FunimationNOW fiókra, akkor megteheti most, de azt javaslom, hogy tegye meg idő előtt a számítógépén. A képernyőn megjelenő billentyűzettel történő Kodi-en történő feliratkozás nehézkes, de lehetséges.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Ha már van FunimationNOW fiókja, kattintson a gombra Belépés link az információk megadásának megkezdéséhez.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Írja be az e-mail címet, amelyet a fiókjához történő regisztrációkor használt, majd kattintson a Rendben gomb. Ezután a rendszer kéri a jelszavát, majd a gépelés után kattintson a gombra Rendben újra.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Ha befejezte adatainak megadását, kattintson a Belépés gomb megnyomásával elindíthatja a FunimationNOW Kodi kiegészítőt.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

A FunimationNOW show böngészőbe kerül. Először csak a kiemelt műsorokat fogod látni.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

További műsorok megtekintéséhez vagy az alapértelmezett beállítások megváltoztatásához kattintson a gombra FunimationNOW Menü a képernyő bal felső sarkában. Megnyílik az oldalsáv, amely lehetővé teszi a műsorok böngészését és a beállítások megváltoztatását.

FunimationNOW Kodi addon beállítások

Kattints a Beállítások menü, ha érdekli az alapértelmezések módosítása. Az Fiókok menü megjeleníti az előző lépésben megadott bejelentkezési információkat.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Az Tábornok menü segítségével változtathat Videó minőség, változtasd meg a Képminőség az egyes műsorok miniatűrjeinek átváltásával feliratok be- és kikapcsolása, engedélyezése vagy letiltása Splash Screen, és hagyja, hogy Ön döntsön Előzetes letöltés Információ megjelenítése.

A legtöbb lehetőség nem magyarázható, de Előzetes letöltés Információ megjelenítése érdemes magyarázni. Amikor be van kapcsolva, a FunimationNOW Kodi addon indítása hosszabb időt vesz igénybe, de a kiegészítő használata folyékonyabb és érzékenyebb, ha használja. Az előzetes letöltés bekapcsolásakor a FunimationNOW miniatűröket és metaadatokat tölt le minden munkamenet elején, nem pedig igény szerint.

FunimationNOW Kodi addon: Konfigurálás

Az Fejlett menü csak a hibaelhárításra korlátozódik. Ha a kiegészítő nem viselkedik megfelelően, akkor megteheti Felhasználói adatok törlése. Ha japánul beszél, akkor manuálisan is megváltoztathatja a régiót. Ez letiltja az angol nyelvű al-és dub szinteket, ehelyett lehetővé teszi az anime streamét, ahogyan az eredetileg sugárzott volt. Néhány műsorlista régiónként eltérő lehet. De abban a pillanatban a legnagyobb különbség, amelyet észrevettem, az volt, hogy a nyelvi műsorokat közvetítik.

Ha végzett, kattintson a Rendben gombra, hogy visszatérjen a show böngészőbe.

A FunimationNOW Kodi kiegészítő használata

Amikor befejezte a FunimationNOW Kodi kiegészítő beállítását, a bal felső sarokban lévő oldalsáv menüjével böngészheti a műsorokat vagy megjelenítheti a sorát.

FunimationNOW Kodi addon: Használja

Én használtam a Minden műsor listát tesztelésre, mivel még nem állítom be nagy várólistát. Ha már FunimationNOW felhasználó vagy vagy csak hosszú listája van a kedvenc műsoroknak, akkor a My Queue A lista sokkal gyorsabb és könnyebb böngészni, mivel nem kell több ezer címet keresnie.

FunimationNOW Kodi addon: Használja

A műsorok böngészésekor maroknyi különféle szűrési lehetőséget kapsz. Szűrhet műfaj vagy dátum szerint, és korlátozhatja az eredményeket a kiadásuk időpontja alapján. Ezek a szűrők azonosak, függetlenül attól, hogy mit néz Minden műsor, My Queue, SimulDubs, vagy böngészés a Műfaj.

Miután megtalálta a megtekinteni kívánt műsort, kattintson rá, hogy megnyissa epizód böngésző.

FunimationNOW Kodi addon: Használja

Az epizód böngészőn miniatűrök, értékelések, leírások és egyéb metaadatok jelennek meg az egyes epizódokról.

FunimationNOW Kodi addon: Használja

Az epizód böngészőben a cseppmenükkel is beállíthatja a Hang pálya, a Évszak, és állítsa be, hogy meg szeretné-e nézni a vágott japán eredeti példányokat vagy a szerkesztett műsorokat (általában tartalom vagy futásidejű).

FunimationNOW Kodi addon: Használja

Kattintson egy epizódra, hogy elindítsa a Kodi videolejátszóban. Innentől minden a vártnak fog működni. Szüneteltetheti, megállíthatja vagy görgetheti oda-vissza. A beállítások menü és az epizód böngésző ugyanúgy működnek, mint amikor a Kodi könyvtárából a médiát játsszák.

A kedvenc anime közvetítése a FunimationNOW segítségével

Miután eltöltöttem egy ideig a FunimationNOW Kodi kiegészítőt és láttam, hogy mennyire működik jól, azt javaslom telepíteni. A többi streaming-kiegészítővel összehasonlítva a FunimationNOW egyszerűen az egyik legjobb. A fej-fej közötti egyeztetés a Crunchyroll Kodi-kiegészítéssel szemben a FunimationNOW könnyebben használható, jobb szűrésével és keresésével, és egy csomó további tartalommal rendelkezik. És mivel a Crunchyroll Kodi addon a közelmúltban a Crunchyroll DMCA panasza miatt elhúzta a támogatását, nehezen fogja megkeresni a kiegészítő legitim és frissített verzióját..

Amikor a Funimation és a Crunchyroll összeálltak, arra törekedtek, hogy Japánon kívüli anime-szerelmesek számára nélkülözhetetlen hely legyenek. Szerintem sikerült. A két oldal DVD-kiadásokat terjeszt és új műsorakat importál, ám a streaming egyértelműen nagy része tervüknek.

Nagyon lenyűgözött, hogy ez a kiegészítő profi és csiszolt. Ha figyelembe vesszük a hatalmas könyvtárat és az exkluzív SimulDub stream-eket, a FunimationNOW Kodi addon elengedhetetlen az anime rajongók számára. Bár a FunimationNOW Kodi kiegészítő harmadik féltől származik, a Funimationhoz való kapcsolódás nélkül, a kiegészítő szilárd felhasználói élményt nyújt a FunimationNOW előfizetők számára..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 78 =

Adblock
detector