FunimationNOW Kodi addon: Как да гледате FunimationNOW на Kodi

FunimationNOW Kodi addon: Как да гледате FunimationNOW на Kodi

Гиганти за стрийминг на аниме Crunchyroll и Funimation си партнираха, за да доставят всички най-новите предавания направо от Япония с английски dubs, и те наричат ​​новата услуга за абонамент FunimationNOW. Ако сте фен, няма да искате да пропуснете. Ето как да настроите и инсталирате добавката FunimationNOW Kodi, така че да можете да гледате любимите си аниме в Kodi.

Вижте също: Най-добрите добавки от адиме Kodi

Какво е Коди?

Kodi е софтуер за домашно кино, който се пуска под лиценз с отворен код. Той е безплатен за изтегляне и лесен за промяна, тъй като изходният код е достъпен онлайн. Освен всичко друго, това означава, че е наистина лесно да се разработват добавки за Kodi.

Тези добавки разширяват това, което Kodi може да направи. Например, добавката FunimationNOW Kodi позволява на потребителите да предава предавания от FunimationNOW.com, както всеки друг видеоклип.

Дори и без добавки, Kodi е чудесен начин да гледате предавания, музика и филми на вашия телевизор или мобилно устройство. Интерфейсът е предназначен за телевизори и таблети, така че е лесно да се движите с дистанционно или чрез докосване. Kodi може също така автоматично да изтегля метаданни за вашите медии, за да ви позволи да сортирате, търсите и разглеждате вашата библиотека, както бихте искали в Netflix.

Предава се през VPN

Ако планирате да предавате съдържание в Kodi, онлайн поверителността ще бъде проблем. За съжаление, тенденцията напоследък е далеч от Net Neutrality и към корпоративно контролиран интернет. Най-добрият начин да запазите потока си напълно анонимен е с VPN.

Използвайки VPN, можете да блокирате вашия доставчик на интернет услуги да шпионира за вашия избор на сърфиране. Шифрованата VPN връзка също така повишава сигурността, предотвратява атаките на човек в средата и прави много по-трудно хакерите да откраднат самоличността ви.

Когато изберете VPN за поточно предаване, един от най-важните фактори е скоростта. Препоръчваме IPVanish, защото той е един от най-бързите VPN доставчици наоколо, с ниско време на закъснение и тона честотна лента и поддръжка за до 10 едновременни връзки. Можете също да изпробвате без риск от IPVanish за една седмица.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Инсталиране на добавката на FunimationNOW Kodi

Добавката на FunimationNOW е включена в хранилището на добавки по подразбиране на Kodi, така че е доста лесна за инсталиране. Ще трябва да използвате браузъра на addon, за да изтеглите и инсталирате пакета. Ето как да го направите.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Започнете, като отворите Kodi и щракнете върху Addons меню, разположено в страничната лента вляво.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

След това щракнете Изтегли за да отворите браузъра за добавки на Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Превъртете надолу, докато видите Видео добавки и щракнете върху него.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Видео добавките са изброени по азбучен ред, така че разглеждайте, докато не видите FunimationNOW Kodi addon и щракнете върху него, за да отворите инсталатора.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

След това щракнете върху Инсталирай бутон в долния десен ъгъл на екрана, за да започнете процеса на инсталиране.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Ще бъдете върнати обратно в браузъра за добавяне на видео и иконата FunimationNOW ще се промени, за да покаже, че се изтегля и инсталира.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Иконата ще се промени отново, за да покаже, че процесът на инсталиране е завършен. След като завърши, можете да излезете обратно към главния екран на Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Инсталиране

Ако всичко е инсталирано успешно, можете да стартирате добавката на FunimationNOW Kodi от меню Addons. Готови сте да започнете да настройвате FunimationNOW.

Настройка на добавката на Kodi FunimationNOW

Преди да можете да използвате FunimationNOW в Kodi, трябва да създадете акаунт и да настроите добавката да използва вашите идентификационни данни. Има и някои опции за възпроизвеждане по подразбиране, които могат да бъдат коригирани, така че можете да деактивирате субтитрите или да наложите 720p поточно предаване.

Регистрирайте се за FunimationNOW

Ако все още нямате акаунт в FunimationNOW, ще трябва да се регистрирате. Ще трябва да решите дали да се регистрирате като редовен потребител или първокласен абонат. Премия FunimationNOW се таксува като месечен абонамент, подобно на Netflix или Hulu.

Те предлагат безплатна пробна версия за своите премиум акаунти, но ще ви е необходима валидна кредитна карта или PayPal акаунт, за да се регистрирате за пробната версия.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Безплатният акаунт на FunimationNOW има ограничен избор от предавания и ще ви се показват реклами, но той работи с добавката на FunimationNOW Kodi, както и с премиум акаунт.

Конфигурирайте добавката

Сега, когато е инсталиран добавката FunimationNOW Kodi, ще трябва да го настроите, преди да можете да започнете поточно аниме. Процесът е доста лесен, но ще трябва да въведете потребителското си име и парола, така че добавката FunimationNOW да може да влезе във вашия акаунт.

Можете също така да искате да промените някои настройки по подразбиране, като качеството на потока и дали субтитрите се показват по подразбиране. Можете да намерите тези настройки в менюто с настройки на FunimationNOW, което е достъпно от вътрешната страна на приставката, след като сте влезли успешно в системата.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Започнете, като стартирате добавката на Kodim FunimationNOW от Addons меню.

Регистрирайте се за FunimationNOW

Първият път, когато се изпълни добавката FunimationNOW Kodi, ще се покаже екран за пръскане, който изисква информация за вашия акаунт. Ако все още не сте се регистрирали за акаунт в FunimationNOW, можете да го направите сега, но ви препоръчвам да го направите преди време на компютъра си. Ако се регистрирате чрез Kodi с помощта на екранната клавиатура, се чувствате тромаво, но това е възможно.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

След като имате акаунт на FunimationNOW, щракнете върху Влизане връзка, за да започнете да въвеждате вашата информация.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Въведете имейл адреса, който сте използвали, когато сте се регистрирали за акаунта си, след което щракнете върху Добре бутон. След това ще бъдете подканени да въведете паролата си и след като я въведете, щракнете Добре отново.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Когато приключите с въвеждането на вашата информация, щракнете върху Влизане бутон за стартиране на добавката на Kodi FunimationNOW.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Ще бъдете отведени в браузъра на шоуто FunimationNOW. Като начало ще видите само представени предавания.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

За да видите повече предавания или да промените настройките по подразбиране, щракнете върху FunimationNOW Меню в горния ляв ъгъл на екрана. Ще се отвори странична лента, която ви позволява да разглеждате предавания и да променяте настройките.

Настройки СЕГА Настройки за добавяне на Kodi

Щракнете върху Настройки меню, ако се интересувате от промяна на настройките по подразбиране. Най- сметки менюто ще покаже данните за вход, които сте въвели в предишна стъпка.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Най- Общ менюто ще ви позволи да се промените Видео качество, промяна на Качество на изображението от миниатюрите на всяко шоу, превключвайте Субтитри включване и изключване, активиране или деактивиране на Екран за пръскане, и ще ви позволи да изберете дали да Предварителен избор на информацията.

Повечето от вариантите са самостоятелни, но Предварителен избор на информацията заслужава да се обясни. Когато е включен, добавката на Kodim FunimationNOW ще отнеме повече време, но добавката ще бъде по-течна и отзивчива, докато го използвате. Когато предварителното изтегляне е включено, FunimationNOW ще изтегли миниатюри и метаданни в началото на всяка сесия, вместо при поискване.

FunimationNOW Kodi addon: Конфигуриране

Най- напреднал менюто е ограничено до отстраняване на проблеми. Ако добавката не се държи правилно, можете Изчистване на потребителските данни. Ако говорите японски, можете също да променяте ръчно вашия регион. Това ще деактивира абонаментите и дубълите на английски език и вместо това ще ви позволи да предавате аниме, както първоначално се излъчваше. Някои списъци с показвания може да са различни в различните региони. Но в момента най-голямата разлика, която забелязах, бяха предаванията на езика в потока.

След като приключите, щракнете върху Добре бутон за връщане към браузъра за шоу.

Използване на добавката Kodi на FunimationNOW

Когато приключите с настройката на добавката FunimationNOW Kodi, можете да използвате менюто на страничната лента в горния ляв ъгъл, за да преглеждате предавания или да показвате опашката си.

FunimationNOW Kodi addon: Използвайте

Използвах Всички предавания списък за тестване, тъй като нямам създадена голяма опашка. Ако вече сте потребител на FunimationNOW - или просто имате дълъг списък от любими предавания - Моята опашка списъкът е много по-бърз и лесен за търсене, тъй като не е необходимо да търсите в хиляди заглавия.

FunimationNOW Kodi addon: Използвайте

Когато показвате браузъра, имате няколко различни опции за филтриране. Можете да филтрирате по жанр или дата и да ограничите резултатите въз основа на кога са били пуснати. Тези филтри са еднакви, независимо дали гледате Всички предавания, Моята опашка, SimulDubs, или сърфиране от жанр.

След като откриете предаване, което искате да гледате, щракнете върху него, за да го отворите браузър за епизод.

FunimationNOW Kodi addon: Използвайте

От браузъра за епизоди ще ви бъдат показани миниатюри, оценки, описания и други метаданни за всеки епизод.

FunimationNOW Kodi addon: Използвайте

Можете също да използвате менютата за пускане в браузъра за епизоди, за да зададете звуков песен, сезон, и задайте дали искате да гледате неизрязани японски оригинали или предавания, които са били редактирани (обикновено за съдържание или по време на изпълнение).

FunimationNOW Kodi addon: Използвайте

Щракнете върху епизод, за да го стартирате във видео плейъра на Kodi. Оттам всичко ще работи както се очаква. Можете да направите пауза, да спрете или да търкате напред и назад. Менюто за настройки и браузърът за епизоди работят както когато играете медия от вашата библиотека Kodi.

Предавайте любимото си аниме с FunimationNOW

След като прекарате известно време в приложението на FunimationNOW Kodi и видях колко добре работи, препоръчвам да го инсталирате. В сравнение с други поточни добавки, FunimationNOW е лесно един от най-добрите. При съвпадане с главата срещу Crunchyroll Kodi добавката, FunimationNOW е по-лесен за използване, има по-добро филтриране и търсене и с тона повече съдържание. И тъй като добавката на Crunchyroll Kodi неотдавна беше поддръжката си заради жалба на DMCA от Crunchyroll, ще бъдете силно притиснати да намерите законната и актуализирана версия на добавката.

Когато Funimation и Crunchyroll се обединиха, те се стремяха да бъдат незаменим сайт за любителите на аниме извън Япония. Мисля, че успяха. Двата сайта разпространяват DVD издания и импортират нови предавания, но ясно стриймингът е голяма част от плана им.

Бях наистина впечатлен от това колко професионален и излъскан е този аддон. Когато вземете предвид огромната им библиотека и изключителни потоци от SimulDub, добавката FunimationNOW Kodi е задължително условие за феновете на анимето. Въпреки, че добавката FunimationNOW Kodi идва от разработчик на трети страни без връзка с Funimation, добавката осигурява солидно потребителско изживяване за абонати на FunimationNOW.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector