FunimationNOW Kodi addon: Kako gledati FunimationNOW na Kodi

FunimationNOW Kodi addon: Kako gledati FunimationNOW na Kodi

Animacijski streaming divovi Crunchyroll i Funimation udružili su se kako bi isporučili sve najnovije emisije izravno iz Japana s engleskim dublovima, a novu pretplatničku uslugu nazivaju FunimationNOW. Ako ste obožavatelj, nećete htjeti propustiti. Evo kako postaviti i instalirati dodatak FunimationNOW Kodi, tako da možete gledati svoje omiljene anime u Kodi.

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi Anime

Što je Kodi?

Kodi je softver za kućno kino koji je izdan pod licencom otvorenog koda. Besplatno ga je preuzeti i lako izmijeniti jer je izvorni kod dostupan na mreži. Između ostalog, to znači da je za Kodi vrlo lako razvijati dodatke.

Ovi dodaci proširuju ono što Kodi može učiniti. Na primjer, dodatak FunimationNOW Kodi omogućuje korisnicima strujanje emisija s FunimationNOW.com kao i svaki drugi videozapis.

Čak i bez dodataka, Kodi je odličan način za gledanje emisija, glazbe i filmova na televizoru ili mobilnom uređaju. Sučelje je dizajnirano za televizore i tablete, tako da je lako kretati se daljinskim upravljačem ili dodirom. Kodi također može automatski preuzeti metapodatke za vaše medije kako bi vam omogućio sortiranje, pretraživanje i pregledavanje vaše biblioteke kao što bi to činio na Netflixu.

Struja preko VPN-a

Ako planirate strujati sadržaj na Kodi-ju, privatnost na mreži bit će problem. Nažalost, u posljednje vrijeme taj trend je daleko od neutralnosti mreže i interneta putem korporativne kontrole. Najbolji način da svoje strujanje ostane potpuno anoniman je putem VPN-a.

Korištenjem VPN-a možete blokirati davatelja internetskih usluga da špijunira na vašem izboru pretraživanja. Šifrirana VPN veza također povećava sigurnost, sprječava napade napada čovjeka i hakerima znatno otežava krađu vašeg identiteta.

Kad odaberete VPN za strujanje, jedan od najvažnijih čimbenika je brzina. Preporučujemo IPVanish jer je jedan od najbržih VPN dobavljača u okolini, s malim vremenskim kašnjenjem i tonom propusnosti i podrškom za do 10 istodobnih veza. Također možete isprobati IPVanish bez rizika tjedan dana.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Instaliranje dodatka KodiationNOW Kodi

Dodatak FunimationNOW uključen je u Kodijevo zadano skladište dodataka, tako da ga je prilično jednostavno instalirati. Za preuzimanje i instaliranje paketa trebat ćete koristiti preglednik Addon. Evo kako to učiniti.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Započnite otvaranjem Kodija i klikom na addons izbornik koji se nalazi na bočnoj traci slijeva.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Zatim kliknite preuzimanje datoteka da otvorite Kodijev preglednik addon.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Pomaknite se prema dolje dok ne ugledate Video dodaci i kliknite je.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Dodaci za videozapise navedeni su abecedno, tako da pregledavate dok ne vidite FunimationNOW Kodi addon i kliknite ga da otvorite instalacijski program.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Zatim kliknite gumb Instalirati gumb u donjem desnom kutu zaslona kako biste započeli postupak instalacije.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Vratit ćete se u preglednik za dodavanje videozapisa, a ikona FunimationNOW promijenit će se da označava da se preuzima i instalira.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Ikona će se ponovno promijeniti da naznači da je postupak instalacije završen. Nakon dovršetka možete se vratiti na glavni zaslon Kodija.

FunimationNOW Kodi addon: Install

Ako se sve uspješno instalira, možete pokrenuti dodatak FunimationNOW Kodi iz izbornik addons. Spremni ste za početak postavljanja funkcije FunimationNOW.

Postavljanje dodatka za FunimationNOW Kodi

Prije nego što na Kodiu možete koristiti FunimationNOW, morate stvoriti račun i postaviti dodatak za upotrebu vaših vjerodajnica. Postoje i neke zadane opcije reprodukcije koje se mogu prilagoditi, tako da možete onemogućiti titlove ili prisiliti 720p streaming.

Prijavite se na FunimationNOW

Ako već nemate račun FunimationNOW, morat ćete se prijaviti. Trebat ćete odlučiti želite li se prijaviti kao redoviti korisnik ili premium pretplatnik. Premija FunimationNOW naplaćuje se kao mjesečna pretplata, slično kao Netflix ili Hulu.

Oni nude besplatnu probnu verziju za svoje premium račune, ali za prijavu na probu bit će vam potrebna valjana kreditna kartica ili PayPal račun..

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Besplatni račun FunimationNOW-a ima ograničen izbor emisija i prikazat će vam se reklame, ali on funkcionira s addim FunimationNOW Kodi jednako kao i premium računom.

Konfigurirajte dodatak

Sada kada je instaliran dodatak FunimationNOW Kodi, morat ćete ga postaviti prije nego što počnete strujati anime. Proces je prilično jednostavan, ali morat ćete unijeti svoje korisničko ime i lozinku kako bi se dodatak FunimationNOW mogao prijaviti na vaš račun.

Možda ćete htjeti promijeniti i neke zadane postavke, poput kvalitete struje i bez obzira na to jesu li titlovi prikazani prema zadanim postavkama. Te postavke možete pronaći u izborniku postavki FunimationNOW, koji je dostupan iz dodatka nakon što ste se uspješno prijavili.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Započnite pokretanjem dodatka Kodim FunimationNOW Kodi iz addons izbornik.

Prijavite se na FunimationNOW

Prvi put kada se pokrene dodatak FunimationNOW Kodi, prikazat će vam se zaslon za prskanje koji traži podatke o vašem računu. Ako se još niste prijavili na račun FunimationNOW, to možete učiniti sada, ali preporučujem vam da to učinite prije vremena na računalu. Prijavljivanje putem Kodija pomoću zaslonske tipkovnice čini se nespretno, ali moguće je.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Nakon što imate račun na FunimationNOW, kliknite gumb Prijaviti se vezu za početak unosa vaših podataka.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Unesite adresu e-pošte koju ste koristili kad ste se prijavili za svoj račun, a zatim kliknite ikonu U redu dugme. Sljedeća će vam biti ponuđena lozinka i nakon što je otkucate kliknite U redu opet.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Kada završite s unosom svojih podataka, kliknite gumb Prijaviti se gumb za pokretanje dodatka KodimNOWN Kodi.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Preusmjerit će vas se u preglednik emisije FunimationNOW. Za početak, vidjet ćete samo istaknute emisije.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Da biste vidjeli više emisija ili promijenili zadane postavke, kliknite ikonu FunimationNOW izbornik u gornjem lijevom kutu zaslona. Otvorit će se bočna traka koja omogućuje pregledavanje emisija i promjenu postavki.

FunimationNOW Postavke dodavanja Kodi

Kliknite gumb postavke izbornik ako vas zanima promjena zadanih vrijednosti. Računi izbornik će prikazati podatke za prijavu koje ste unijeli u prethodnom koraku.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Općenito izbornik će vam omogućiti da se promijenite Kvaliteta videa, promijeni Kvaliteta slike prebacite sličice svake emisije titlovi uključiti i isključiti, omogućiti ili onemogućiti Zaslon za prskanje, i omogućiti vam da odlučite hoćete li ili ne Prethodno prikaži informacije.

Većina je opcija samorazumljivo, ali Prethodno prikaži informacije vrijedi objasniti. Kada je uključen, Kodim dodatku FunimationNOW Kodi treba duže vremena, ali dodatak će biti fluidniji i osjetljiviji dok ga upotrebljavate. Kada je uključeno prethodno preuzimanje, FunimationNOW će preuzimati sličice i metapodatke na početku svake sesije, umjesto na zahtjev.

FunimationNOW Kodi addon: Konfiguriraj

Napredna izbornik je ograničen na rješavanje problema. Ako se dodatak ne ponaša pravilno, možete Očistite korisničke podatke. Ako govorite japanski, možete ručno promijeniti regiju. To će onemogućiti pretplatu i dublove na engleskom jeziku i umjesto toga će vam dopustiti streamanje animea kao što je prvotno emitirano. Pojedini se popisi mogu razlikovati između regija. Ali u ovom trenutku, najveća razlika koju sam primijetio bila je jezična emisija koja se prenosi u njima.

Nakon što završite, kliknite ikonu U redu gumb za povratak na preglednik emisija.

Korištenje dodataka FunimationNOW Kodi

Kada dovršite postavljanje dodatka FunimationNOW Kodi, možete upotrijebiti izbornik bočne trake u gornjem lijevom dijelu da biste pregledali emisije ili prikazali svoj red.

FunkcijaNOW Kodi addon: Upotrijebite

Koristio sam Sve emisije popis za testiranje jer nisam postavljen veliki red. Ako ste već korisnik programa FunimationNOW - ili imate samo dugačak popis omiljenih emisija - Moj red popis je mnogo brži i jednostavniji za pregledavanje, jer ne morate pretraživati ​​tisuće naslova.

FunkcijaNOW Kodi addon: Upotrijebite

Tijekom pregledavanja stranica pružiti vam je nekoliko različitih opcija filtriranja. Možete filtrirati po žanru ili datumu, a rezultate ograničiti na temelju datuma objavljivanja. Ti su filtri isti ako ih gledate Sve emisije, Moj red, SimulDubs, ili pregledavanje korisnika Žanr.

Nakon što ste pronašli emisiju koju želite gledati, kliknite je da biste je otvorili preglednik epizoda.

FunkcijaNOW Kodi addon: Upotrijebite

U pregledniku epizoda prikazat će vam se sličice, ocjene, opisi i drugi metapodaci o svakoj epizodi.

FunkcijaNOW Kodi addon: Upotrijebite

Možete koristiti i padajuće izbornike u pregledniku epizoda da biste postavili vrijednost zvučni staza, Sezona, i odredite želite li gledati neobrezane japanske originale ili emisije koje su uređene (obično za sadržaj ili vrijeme izvođenja).

FunkcijaNOW Kodi addon: Upotrijebite

Kliknite epizodu da biste je pokrenuli u Kodi video uređaju. Odatle će sve raditi kako se očekuje. Možete pauzirati, zaustaviti ili pomicati napred i nazad. Izbornik postavki i preglednik epizoda funkcioniraju kao i prilikom reprodukcije medija iz biblioteke Kodi.

Streamirajte svoje omiljene anime uz FunimationNOW

Nakon što provedem neko vrijeme koristeći FunimationNOW Kodi addon i vidim kako dobro funkcionira, preporučujem da ga instalirate. U usporedbi s drugim dodacima za strujanje, FunimationNOW je lako jedan od najboljih. U međusobnom povezivanju sa Crunchyroll Kodi dodatkom, FunimationNOW je lakši za upotrebu, ima bolje filtriranje i pretraživanje i tonu više sadržaja. A budući da je Crunchyroll Kodi addonu nedavno povučena podrška zbog pritužbe DMCA od Crunchyroll-a, bit ćete mučni da nađete zakonitu i ažuriranu verziju dodatka.

Kad su se Funimation i Crunchyroll udružili, namjeravali su postati nezamjenjivo mjesto za ljubitelje animea izvan Japana. Mislim da su uspjeli. Dvije stranice distribuiraju DVD izdanja i uvoze nove emisije, ali jasno je da je streaming veliki dio njihovog plana.

Doista me se dojmilo koliko je ovaj dodatak profesionalan i uglađen. Kada razmislite o njihovoj ogromnoj biblioteci i ekskluzivnim SimulDub tokovima, FunimationNOW Kodi dodatak je nezaobilazan ljubitelj animea. Iako dodatak FunimationNOW Kodi dolazi od trećeg programera bez ikakve veze s Funimationom, dodatak pruža solidno korisničko iskustvo za pretplatnike na FunimationNOW.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 60 =

Adblock
detector