Gaia Kodi addon: Ce este Gaia și este legal și sigur de utilizat?

Gaia Kodi addon

Dacă ați căutat modalități de a viziona gratuit TV și filme online, probabil că ați auzit despre addon Gaia Kodi. Gaia este un addon foarte popular care are o mulțime de fani în comunitatea Kodi. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați dacă Gaia este legal sau este sigur de instalat pe dispozitivul dvs. Acest articol va explora acest detaliu în detaliu. De asemenea, va oferi câteva suplimente alternative care pot fi utilizate în locul Gaia.

Actualizare 14/09/2018: Pe 13 septembrie 2018, compania de securitate ESET a lansat un raport despre minerii de criptomonede în mai multe suplimente Kodi, inclusiv GAIA. Mai jos am inclus câteva informații despre aceasta.

Ce este Kodi?

Kodi este un software gratuit, open-source, care poate fi utilizat pentru a transmite videoclipuri de pe oriunde pe web. Poate fi folosit și pentru redarea fișierelor media pe diferite dispozitive. Acest lucru elimină necesitatea de a comuta între diferite programe pentru a reda diferite tipuri de media. Kodi poate bloca și reclame de pe multe site-uri de streaming.

Uneori, Kodi a fost acuzat că a fost folosit în principal pentru piraterie. Cu toate acestea, în timp ce Kodi poate fi utilizat pentru a transmite conținut piratat, există de asemenea multe suplimente Kodi care provin din surse autorizate care respectă legea drepturilor de autor, inclusiv cele recomandate în acest articol..

Kodi poate fi instalat pe Apple TV, Android sau telefonul iOS, PC, Mac sau screencast către un Roku.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Persoanele care transmit video din surse neautorizate folosesc adesea rețele virtuale private (VPN) pentru a-și păstra vizualizarea privată. Acest lucru îi poate determina pe unii să creadă că VPN-urile sunt necesare doar pentru vizionarea videoclipurilor piratate. Cu toate acestea, un VPN este de fapt util pentru oricine transmite video, indiferent de sursă sau de conținut.

Furnizorii de servicii de internet se încruntă adesea la streamingul de video și chiar și persoanele care urmăresc fluxuri video perfect legale, uneori, au viteza înfundată de furnizorii de servicii Internet pentru a reduce utilizarea lățimii de bandă. Acest lucru duce la tamponare, o problemă frustrantă pentru tăieturile de fir de pretutindeni. Utilizarea unui VPN ajută la prevenirea acestui lucru prin criptarea datelor utilizatorului, ascunzând astfel faptul că utilizatorul transmite video.

De asemenea, VPN-urile pot împiedica fluxurile de a cunoaște locația unui utilizator, deblocând astfel conținut care altfel nu ar fi disponibil. Și pot ajuta la protejarea împotriva atacurilor omului în mijloc din partea hackerilor.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii de streaming video. Unii nu au aplicații pentru dispozitive TV, sunt prea lente pentru video sau invadează confidențialitatea utilizatorilor păstrând jurnalele. Din aceste motive, vă recomandăm IPVanish. Are o politică strictă „fără jurnaluri”, este suficient de rapid pentru a gestiona videoclipuri de înaltă definiție și are o aplicație pentru dispozitive TV populare precum Amazon Fire TV și Nvidia Shield.

Pentru mai multe VPN recomandate pentru utilizarea cu Kodi, consultați ghidul nostru.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este Gaia Kodi addon?

Adaosul Gaia Kodi este o furculiță a unui addon anterior numit „Bubbles”. A fost creat atunci când dezvoltatorul inițial a renunțat să lucreze la el și o nouă persoană a preluat proiectul. La fel ca multe suplimente Kodi, Gaia caută diverse site-uri web pentru a găsi conținutul pe care îl caută utilizatorul. Nu găzduiește conținut în sine. În schimb, oferă doar link-uri către locurile în care sunt stocate filme și emisiuni TV.

Ceea ce face ca Gaia să fie diferită de multe suplimente este că este optimizată pentru serviciile „multi-hosting” și pentru torrenting. Majoritatea site-urilor web pe care le folosesc suplimentele Kodi sunt „gazdă unică”. Ele oferă un anumit conținut, dar nu se conectează la alte servicii care au conținut diferit. Aceste site-uri „gazdă unică” au, de obicei, o versiune gratuită și premium. Versiunea premium permite utilizatorului să descarce la viteze mai rapide.

Cu toate acestea, înscrierea la versiunea premium a mai multor site-uri diferite ar fi foarte scumpă, astfel încât site-urile „multi-gazdă”, cum ar fi RealDebrid și OffCloud, au obținut oferte care le permit să ofere apartenențe pe mai multe site-uri cu o taxă forfetară. Aceste site-uri „multi-gazdă” sunt cele cu care se intenționează să lucreze Gaia.

Pentru a rezuma, Gaia le permite abonaților acestor servicii multi-gazdă să obțină viteze mai rapide (imagine și sunet mai bune, mai puțin buffer) decât ar face cu multe alte suplimente Kodi. De asemenea, are o secțiune gratuită care este disponibilă pentru utilizatorii care nu au abonament. Această secțiune conține emisiuni TV, filme, documentare, scurtmetraje și programare pentru copii. Este similar cu conținutul disponibil pe multe alte suplimente.

Este Gaia Kodi addon legală și sigură?

Există unele suplimente Kodi care transmit conținut piratat, așa că vă puteți întreba dacă Gaia este legal și sigur de utilizat pe dispozitivul dvs. Răspunsul este că aproape tot conținutul de pe Gaia este piratat. Deși trebuie să plătiți pentru servicii multi-gazdă pentru a obține la maxim Gaia, nu există dovezi că vreunul dintre acești bani se adresează deținătorilor de drepturi de autor. Ceea ce plătiți este capacitatea serverului, nu conținutul în sine.

Pe lângă această preocupare legală, există și riscuri de securitate și confidențialitate pentru utilizarea acestui addon. Gaia nu face parte din depozitul oficial Kodi, așa că nu a fost verificată de echipa oficială Kodi pentru a stabili dacă nu are malware. Deși membrii comunității Kodi testează suplimente terțe, testarea lor nu este de obicei la fel de consistentă sau de încredere ca cea a echipei Kodi în sine. De asemenea, nu știm cine este cu adevărat dezvoltatorul Gaia. În trecut, cel puțin un terț addon Kodi a fost „actualizat” de o persoană care pare să fi implicat dezvoltatorul inițial, ceea ce a dus la temeri că ar fi folosit pentru a răspândi coduri rău intenționate. Deci, cu siguranță, există riscul de a instala suplimente de la dezvoltatori anonimi.

Niciuna dintre cele de mai sus nu trebuie luată pentru a presupune că toate suplimentele Kodi de la terți sunt rele. Multe rețele terțe prestează un serviciu excelent comunității Kodi, furnizând suplimente legale și sigure comunității. Cu toate acestea, unele componente suplimentare au fost folosite greșit de dezvoltatori în trecut. Credem că este important ca cititorii să fie conștienți de acest lucru.

Deoarece Gaia transmite conținut care încalcă drepturile de autor și din cauza riscurilor de securitate implicate de instalarea acestuia, nu recomandăm instalarea suplimentului Gaia Kodi. În schimb, vă recomandăm suplimentele Kodi legale și sigure în mod oficial enumerate mai jos.

În plus, în septembrie 2018, compania de securitate a computerului ESET a lansat un raport destul de înfricoșător care a dovedit că câteva suplimente Kodi, inclusiv GAIA, conțineau malware-ul criptocurrency. Utilizatorii neprieteni Kodi au instalat programul malware împreună cu addon-ul. În timp ce dezvoltatorii GAIA au rezolvat problema, de asemenea, nu au spus nimănui că au găsit malware-ul în primul rând, ceea ce duce la unele întrebări despre transparență.

De regulă, trebuie menționat că toate addonurile Kodi pot conține malware, în special cele instalate din surse terțe. Cu toate că aceste cazuri sunt rare, cu atât este mai populară și mai adăugată, cu atât este mai probabil să fie o țintă. Vă recomandăm să instalați software antivirus și să efectuați scanări ale sistemului dvs. în mod regulat atunci când utilizați Kodi pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva malware împotriva surselor suspecte.

Cea mai bună alternativă la Gaia Kodi addon: Crackle

Meniul filmului Crackle

Cea mai bună alternativă la Gaia este Crackle Kodi addon. Crackle este un site gratuit, acceptat de anunțuri TV și filme. În timp ce există alte site-uri de filme și TV gratuite pe Internet, Crackle tinde să se diferențieze de restul datorită concentrării sale pe găzduirea de conținut de înaltă calitate, cum ar fi emisiuni TV populare și filme cu vedete mari. Are seriale TV de genul Seinfeld, Tick, Walker: Texas Ranger, și Scutul, și filme de genul Codul tăcerii (cu Chuck Norris), Annabelle (Prequelul lui James Wan Conturarea), și Darkman III: Die Darkman Die, printre multe altele.

Meniul principal al Crackle Kodi addon oferă două opțiuni: filme și televizor. Dacă faceți clic pe oricare dintre aceste opțiuni, se produce o listă alfabetizată de titluri, ceea ce face ușor să găsiți exact ceea ce căutați. Acest addon blochează toate reclamele din Crackle, permițându-vă să vizionați emisiunea sau filmul fără întrerupere.

Citeste mai mult: Cum să instalați și să folosiți Crackle Kodi addon

Alte alternative la Gaia

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este un alt site de televiziune și filme gratuit, acceptat de anunțuri. Are cel mai mare catalog de orice site de streaming gratuit, cu peste 50.000 de titluri în mai multe regiuni geografice. Tubi TV are emisiuni TV de renume Camelot, Stare paranormală, Câine: vânătorul de recompense, Wilfred, și Zona moarta, precum și filme de genul fenomene (cu Jennifer Connelly), Wedding Daze (Jason Biggs, Isla Fisher) și Ducesa (Keira Knightley, Ralph Fiennes). Tubi TV are, de asemenea, o colecție robustă de documentare și emisiuni pentru copii.

Adăugarea Tubi TV Kodi clasifică conținutul Tubi TV în 35 de secțiuni. Există o secțiune pentru filme horror, comedii, filme foarte apreciate pe roșii putrede, documentare și multe altele. Folosind aceste meniuri, este destul de ușor să găsiți ceva de urmărit în acele perioade în care nu sunteți sigur exact ceea ce căutați. Există, de asemenea, o funcție de căutare dacă aveți deja un titlu în minte.

Vezi si: Cum să vizionezi Tubi TV pe Kodi

Filme documentare de top

Filme documentare de top Kodi addon

Dacă ați dorit Gaia pentru documentarele disponibile pe aceasta, Top Documentary Films Kodi addon este un înlocuitor excelent. Acest addon transmite conținut din TopDocumentaryFilms.com. Catalogul poate fi răsfoit făcând clic pe butonul adaugat recent, cel mai bine cotat, cel mai votat, și cel mai împărtășit opțiuni găsite în meniul principal. De asemenea, puteți vizualiza documentare în funcție de gen folosind Toate categoriile (de la A la Z) opțiune.

Top Documentary Films are o mare varietate de documentare din mai multe genuri, inclusiv economie, sexualitate, arte spectacole, religie, știință, natură și altele.

Cele mai bune filme documentare Kodi addon pot fi găsite în depozitul oficial Kodi. Pentru instalare, începeți cu meniul principal Kodi. De acolo, faceți clic suplimente → descărcare → suplimente video → Filme documentare de top → instalare.

Legate de: Cum să urmărești documentare despre Kodi

PBS Kids

Gaia Kodi addon: Ce este Gaia și este legal și sigur de utilizat?

Dacă te-ai gândit să instalezi Gaia pentru a transmite emisiunile copiilor, PBS Kids este un înlocuitor excelent. Întrucât PBS este o stație publică, are mult conținut gratuit. Și cea mai mare parte a conținutului copiilor săi este disponibilă pe PBSKids.org. Meniul principal PBS Kids Kodi se deschide la o listă simplă a tuturor celor 42 de spectacole PBS Kids. De acolo, puteți naviga la cel mai recent episod din George cel curios, Bob The Builder, Caillou, Tren dinozaur, sau orice spectacol vrea copilul tău să vadă.

PBS Kids Kodi addon este în depozitul oficial Kodi addon. Pentru instalare, faceți clic pe suplimente → descărcare → suplimente video → PBS Kids → instalare din meniul principal Kodi.

YouTube

YouTube Kodi addon

Dacă te-ai gândit să instalezi Gaia pentru a avea acces la secțiunea sa de scurtmetraje, care conține filme de genul Darth Maul: Ucenic și Clubul de lupte cu supereroi, addon YouTube Kodi poate fi un înlocuitor excelent. Majoritatea acestor filme sunt disponibile pe YouTube și puteți evita reclamele YouTube atunci când le vizionați prin addonul Kodi. Acest addon poate fi configurat într-o limbă și regiune la alegere. Poate fi utilizat împreună cu dvs. conectat sau ieșit de pe YouTube. De asemenea, are o funcție de căutare la îndemână care salvează toate căutările recente. Acest lucru face ușor să găsiți videoclipurile pe care doriți să le urmăriți din nou.

Citeste mai mult: Cum se instalează YouTube pe Kodi

FilmRise

Instalare FilmRise Kodi addon

În timp ce Crackle și Tubi TV sunt cele mai bune suplimente Kodi pentru a găsi filme gratuite, merită menționat și suplimentul FilmRise Kodi. FilmRise este o companie de distribuție de filme și TV care deține multe filme clasice cu actori celebri. Multe dintre titlurile FilmRise au fost plasate pe YouTube și oferite gratuit, iar FilmRise deține 30 de canale YouTube dedicate diferitelor genuri.

Există un canal YouTube FilmRise pentru filme horror, Fișiere criminalistice, documentare, lungmetraje, paranormale, istorie, lupte și multe alte tipuri de conținut. Adăugatorul FilmRise Kodi poartă o opțiune separată de meniu pentru fiecare canal YouTube FilmRise, ușurând răsfoirea catalogului său.

Citeste mai mult: Cum se instalează FilmRise pentru Kodi

Concluzie

Dacă ați auzit de adăugarea Gaia Kodi, este posibil să vă întrebați dacă este legal sau sigur. Răspunsul este că transmite în principal conținut piratat și nu este la fel de sigur ca multe alte suplimente Kodi. Dacă doriți TV și filme gratuite, suplimentele Kodi pe care le-am recomandat aici sunt probabil opțiuni mai bune.

Dacă ați găsit util acest ghid, este posibil să doriți să citiți unele dintre celelalte ghiduri ale noastre Kodi, cum ar fi cele mai bune 109 suplimente Kodi, cum să actualizați Kodi pe un Fire Stick și cele mai bune depuneri Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 68 =

Adblock
detector