Genesis Reborn Kodi addon: Telepítenie kellene? Biztonságos? Vannak-e jobb alternatívák?

Genesis Reborn

Ha szem előtt tartja a Genesis Reborn Kodi kiegészítőt, akkor ne keresse tovább. Ez az útmutató feltárja a kiegészítőt, valamint annak néhány alternatíváját.

A Kodi egy ingyenes médialejátszó alkalmazás, amely lehetővé teszi saját házimozi rendszerének beállítását. Jellemzője, sok lehetőséget kínál, beleértve a helyi média és az online média kezelését a rendelkezésre álló kiegészítők sokaságán keresztül.

Ami a Kodi sok versenytársától különbözteti meg az az, hogy egy platformközi alkalmazás. A Kodi elérhető iOS-eszközökön, Android-eszközökön, például TV-dobozokon / botokon és telefonokon, Raspberry Pis-en, Amazon Firesticks-en / tévéknél, és a Roku-n keresztül akár TV-re is továbbítható. Ez csak megkarcolja a támogatott eszközök felületét.

A Kodi legújabb stabil változata Kodi v17.4 “Krypton”.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Mielőtt elkezdenénk: Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t?

Mindig óvintézkedéseket kell tenni, amikor bármit online tesz, beleértve a tartalom streamingjét a Kodi-en keresztül. Az önvédelem egyik módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata. Egy jó VPN segít enyhíteni a Kodi-val kapcsolatos bizonyos kockázatokat, ideértve a közép-középső (MitM) támadásokat és az ISP sebességcsökkentését..

A középső ember támadása bármilyen kiegészítéssel előfordulhat. A hackerek rosszindulatú kódot helyezhetnek el bármilyen Kodi-kiegészítőben, és arra használhatják, hogy kémkedjenek tevékenységével és ellopják adatait. Az olyan harmadik fél által létrehozott kiegészítők, mint a Genesis Reborn, gyakran kevésbé szigorú ellenőrzésen esnek át, így kiszolgáltatottabbá válnak az ilyen kérdésekkel szemben. A VPN elrejtheti személyazonosságát és megakadályozhatja az adatok elvesztését.

  Kodi feliratok: a teljes útmutató a telepítéshez és a használatukhoz.

Eközben a VPN-k lehetővé teszik az online tevékenységek elrejtését az internetszolgáltató (ISP) néha kíváncsiságú szemétől is. VPN hiányában az internetszolgáltatók könnyedén nyomon követhetik online tevékenységeidet, a magánélet szempontjából ideálisan.

Az internetszolgáltatók egyre inkább figyelmeztető leveleket küldenek azoknak a személyeknek, akik nem hivatalos forrásokon keresztül közvetítik a tartalmat. A VPN-k online maszkolják személyazonosságát, és megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatók szimatolhassanak az online tevékenységeinél.

Gyors, stabil VPN-re lesz szükséged, ha a Kodi-rel streaming, az online streaming magas sávszélesség-igénye miatt. Az általunk ajánlott VPN az IPVanish, amely a Kodi közösségben nagyon jól ismert. Az IPVanish saját, kiváló minőségű szervereit használja a minimális sebességveszteség érdekében. Ez azonban nem az egyetlen jó VPN. Nyugodtan olvassa el az ajánlott VPN-szolgáltatások teljes listáját, abban az esetben, ha az IPVanish nem felel meg az Ön igényeinek.

Olvasó üzlet: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish tervvel itt.

Genesis Reborn

Genesis_kodi_addon_content

Mi az? A Genesis Reborn az egykor népszerű Genesis Kodi kiegészítő villája. A Genesis Reborn hozzáférést biztosít egy kiterjedt tartalomkatalógushoz. A katalógus jól szervezett, lehetővé téve, hogy könnyedén megtalálja azt, amit keres.

Van egy kényelmes keresési funkció is abban az esetben, ha valami különlegeset keres, vagy nem találja meg azt, amit keres a kategóriákban.

Gyorsan megtalálja a filmeket és tévéműsorokat, és az Ön kényelme érdekében kiemeli az újabb tartalmat. Az Filmek és TV műsorok még tovább vannak kategorizálva, a tartalmakat olyan címkék szerint rendezve, mint például Műfajok és Évek.

Miért kellene elkerülni?. A tartalom nagy részét nem hivatalos forrásokból nyerik, amelyek nem rendelkeznek az ilyen tartalom lejátszásához szükséges licencekkel. Ez jogi kérdéseket vet fel, és ezért nem javasoljuk a Genesis Reborn bővítményt.

A Genesis Reborn alternatívái

Ropogás

crackle_kodi_addon

A Crackle Kodi addon egy teljesen ingyenes portál a Crackle Video on demand (VOD) szolgáltatáshoz. Találhat olyan TV-műsorokat, mint a Walker Texas Ranger és Seinfeld a Crackle-n. Ami a filmeket illeti, vannak olyan címek, mint a Rántás és Belső ember. A Crackle-nek megvan a saját eredeti tartalma is, amely megtekinthető.

  Uranus Kodi addon: Ce este Uranus? Este sigur și legal de utilizat?

A Crackle használatával meg kell jegyeznie, hogy nem kell hozzáférnie a legújabb műsorokhoz és filmekhez. Nincs HD tartalom. Ennek ellenére ez egy megbízható szolgáltatás, és a rendelkezésre álló média élvezetes.

A Crackler az Eracknaphobia addon lerakatában található.

A Crackle legális hozzáférést biztosít a megjelenített médiához, és teljesen ingyenes. Ezért kényelmesen ajánlhatjuk a Crackle-t az Ön nézési örömére.

Viewster

kodi_viewster

A Viewster kiterjedt tartalomkönyvtárat kínál olyan műfajokkal, mint például Akció, animáció, komédia, dokumentumfilm, Sci Fi, Harcművészetek, kaland és nyugati.

A Viewster keresési funkcióval rendelkezik, de az egyedülálló az, hogy elválasztja a filmek keresési funkcióját a TV-műsorokhoz. Ez megakadályozza a összetévesztést hasonló címekkel vagy az azonos nevű TV-műsorokkal és filmekkel.

A Viewsternek nincs HD tartalma, de mint a Crackle kiegészítésnél is, ez minőségi cucc.

A Viewster a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

A Viewster legálisan hozzáfér a tartalomhoz, ezért ez a Genesis Reborn egyik alternatív kiegészítése.

FilmOn TV

filmon

A FilmOn TV Kodi addon hozzáférést biztosít a Film On TV streaming szolgáltatáshoz. Hozzáférhet egy nagyméretű igény szerinti videó könyvtárhoz, valamint élő TV-hez. Vannak olyan hírcsatornák, mint a BBC világ, az élő zenei csatornák, valamint a filmeket és TV-műsorokat játszó csatornák.

Miközben ingyenesen elérhető HD-tartalom, az előfizetés nagyobb számú hozzáférést biztosít számukra, és általában több tartalomhoz biztosít hozzáférést..

A Filmon TV a SuperRepo lerakatban található.

Mivel a FilmOn TV legálisan közvetíti a tartalmat, ez a Genesis Reborn egyik ajánlott kiegészítő melléklete.

Ha további lehetőségeket szeretne felfedezni, tekintse meg az év legjobb Kodi film-kiegészítőinek listáját.

Végső gondolatok

A Genesis Reborn hozzáférést biztosít a legkülönbözőbb tartalmakhoz. Mielőtt a szerzői joggal védett anyagot a Genesis Reborn addon keresztül engedély nélkül letölti vagy streamingbe veszi, mérlegelnie kell a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát. Vegye figyelembe mindent, amit fent fentebb kiemeltünk, majd hozzon tájékozott döntést.

About the author

Comments

 1. jobban szervezettek, mint a Genesis eredeti változata, és a felhasználók számára könnyen kezelhetőek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Genesis Reborn kiegészítő nem minden tartalmat tartalmaz, amelyet keresni fog, és néhány tartalom nem működik megfelelően. Ezért érdemes kipróbálni néhány alternatívát is.

  A Genesis Reborn alternatívái

  Ropogás

  A Ropogás egy másik Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamingjét. A kiegészítő jól szervezett és könnyen kezelhető, és számos tartalmat kínál, beleértve a legújabb filmeket és tévéműsorokat is. A Ropogás kiegészítőt számos Kodi felhasználó ajánlja, és érdemes kipróbálni, ha a Genesis Reborn nem működik megfelelően.

  Viewster

  A Viewster egy másik Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamingjét. A kiegészítő jól szervezett és könnyen kezelhető, és számos tartalmat kínál, beleértve a legújabb filmeket és tévéműsorokat is. A Viewster kiegészítőt számos Kodi felhasználó ajánlja, és érdemes kipróbálni, ha a Genesis Reborn nem működik megfelelően.

  FilmOn TV

  A FilmOn TV egy másik Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamingjét. A kiegészítő jól szervezett és könnyen kezelhető, és számos tartalmat kínál, beleértve a legújabb filmeket és tévéműsorokat is. A FilmOn TV kiegészítőt számos Kodi felhasználó ajánlja, és érdemes kipróbálni, ha a Genesis Reborn nem működik megfelelően.

  Végső gondolatok

  A Genesis Reborn egy jó Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamingjét. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden tartalmat tartalmaz, amelyet keresni fog, és néhány tartalom nem működik megfelelően. Ezért érdemes kipróbálni néhány alternatívát is, mint például a Ropogás, a Viewster vagy a FilmOn TV. Mindig fontos óvintézkedéseket tenni, amikor bármit online teszünk, és használjunk VPN-t a biztonságos és magánkézben történő Kodi használat érdekében.

 2. űsorok mellett a Genesis Reborn lehetővé teszi a sportközvetítések és a zenei tartalmak streamelését is. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Genesis Reborn nem minden tartalomhoz biztosít hivatalos hozzáférést, és néhány tartalom jogi korlátozások alatt állhat. Ezért mindig fontos, hogy tartsa szem előtt a törvényeket és a jogi korlátozásokat, és csak a legális tartalmakat streamelje a Kodi-n keresztül.

  A Genesis Reborn alternatívái

  Ha keres alternatívákat a Genesis Reborn kiegészítőre, akkor itt van néhány lehetőség:

  Ropogás

  A Ropogás egy másik Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamelését. A kiegészítő jól szervezett és könnyen használható, és számos kategóriát kínál, beleértve a legújabb filmeket és tévéműsorokat, valamint a klasszikusokat is.

  Viewster

  A Viewster egy másik Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek és tévéműsorok streamelését. Azonban a Viewster kiegészítő különösen a rajongóknak készült, mivel számos anime és animációs film található benne. A kiegészítő jól szervezett és könnyen használható.

  FilmOn TV

  A FilmOn TV egy Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a tévéműsorok és élő közvetítések streamelését. A kiegészítő számos tévécsatornát kínál, beleértve a hírcsatornákat, a sportcsatornákat és az életmódcsatornákat is.

  Végső gondolatok

  A Kodi egy nagyszerű médialejátszó alkalmazás, amely lehetővé teszi saját házimozi rendszerének beállítását. Azonban mindig fontos, hogy tartsa szem előtt a törvényeket és a jogi korlátozásokat, és csak a legális tartalmakat streamelje a Kodi-n keresztül. A Genesis Reborn egy jó Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi a filmek, tévéműsorok, sportközvetítések és zenei tartalmak streamelését. Azonban ha keres alternatívákat, akkor a Ropogás, a Viewster és a FilmOn TV is jó lehetőségek lehetnek. Ne felejtse el, hogy mindig óvintézkedéseket kell tennie, amikor bármit online tesz, és használjon VPN-t a biztonságos és magánkézben történő Kodi használat érdekében.

 3. gtekintése mellett a Genesis Reborn lehetővé teszi a sportközvetítések és a zenei tartalmak elérését is. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Genesis Reborn nem hivatalos kiegészítő, és az illegális tartalmak elérésére is lehetőséget biztosít. Ezért mindig fontos óvintézkedéseket tenni, és csak a törvényes tartalmakat használni. Ha mégis úgy dönt, hogy használni szeretné a Genesis Reborn kiegészítőt, akkor mindenképpen ajánlott VPN használata a biztonságos és magánéleti szempontok miatt. Azonban ne feledje, hogy a Kodi és a Genesis Reborn kiegészítő csak a törvényes tartalmak elérésére szolgál, és az illegális tevékenységekért Ön felelős.

Comments are closed.