Genesis Reborn Kodi addon: Treba li ga instalirati? Da li je sigurno? Postoje li bolje alternative?

Postanak preporođen

Ako imate na umu dodatak Genesis Reborn Kodi, ne tražite dalje. Ovaj je vodič istražio Addon kao i neke njegove alternative.

Kodi je besplatni program za reprodukciju medija koji vam omogućuje postavljanje vlastitog sustava kućnog kina. Sadržaj je upakiran, omogućava brojne mogućnosti što uključuje rukovanje lokalnim medijima i mrežnim medijima putem mnoštva dostupnih dodataka.

Ono što Kodi zaista izdvaja od mnogih njegovih konkurenata jest to što je to cross platformska aplikacija. Kodi je dostupan na iOS uređajima, Android uređajima kao što su TV kutije / štapići i telefoni, Raspberry Pis, Amazon Firesticks / TV te se čak može prenositi na televizor putem Rokua. To samo ogrebotine po površini podržanih uređaja.

Najnovija stabilna verzija je Kodi Kodi v17.4 “Krypton”.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Prije nego što započnemo: Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Uvijek trebate poduzeti mjere opreza kada radite bilo što na mreži, uključujući streaming sadržaja putem Kodi-ja. Jedan od načina zaštite je korištenje virtualne privatne mreže (VPN). Dobar VPN pomoći će ublažiti određene rizike povezane s Kodi-om, uključujući napade Man-in-the-Middle (MitM) i brzinsko ugađanje ISP-a..

Napadi čovjeka u sredini mogu se dogoditi s bilo kojim dodatkom. Hakeri mogu smjestiti zlonamjerni kod u bilo koji Kodi addon i koristiti ga za špijuniranje vaše aktivnosti i krađu podataka. Dodaci trećih strana poput Genesis Reborn često prolaze kroz manje rigorozne provjere, što ih čini ranjivijima za takva pitanja. VPN može sakriti vaš identitet i spriječiti gubitak podataka.

U međuvremenu, VPN-i također vam omogućavaju da sakrijete internetsku aktivnost od ponekad znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). U nedostatku VPN-a, davatelji internetskih usluga mogu lako pratiti što radite na mreži, daleko od idealnog sa stajališta privatnosti.

ISP-ovi također sve češće šalju upozorenja osobama koje strujaju sadržaj putem neslužbenih izvora. VPN-ovi maskiraju vaš identitet na mreži i sprječavaju da pružatelji internetskih usluga pregledavaju vaše mrežne aktivnosti.

Trebat će vam brz, stabilan VPN prilikom strujanja s Kodi zbog visokih zahtjeva za propusnošću internetskog streaminga. Naš preporučeni VPN je IPVanish, što je prilično dobro poznato u Kodi zajednici. IPVanish koristi vlastite, visokokvalitetne poslužitelje za minimalan gubitak brzine. Ovo ipak nije jedini dobar VPN. Slobodno proučite naš popis preporučenih VPN usluga u slučaju da IPVanish ne odgovara vašim potrebama.

Deo čitatelja: uštedite 60% na IPVanish planu ovdje.

Postanak preporođen

Genesis_kodi_addon_content

Što je? Genesis Reborn je vilica nekada popularnog dodatka Genesis Kodi. Genesis Reborn pruža pristup opsežnom katalogu sadržaja. Katalog je dobro organiziran, što vam omogućava da lako pronađete ono što tražite.

Tu je i zgodna funkcija pretraživanja, ako tražite nešto određeno ili ne možete pronaći ono što tražite unutar kategorija.

Brzo ćete smjestiti filmove i TV emisije, a noviji sadržaj ističe se radi vaše udobnosti. Filmovi i TV emisije su još dalje kategorizirani, organizirajući sadržaj prema etiketama kao što su Žanrovi i Godine.

Zašto biste ga trebali izbjegavati. Većina se sadržaja izvori putem neslužbenih izvora koji nemaju potrebne licence za reprodukciju takvog sadržaja. To postavlja pravna pitanja i iz tog razloga ne možemo preporučiti dodatak Genesis Reborn.

Alternativa Genesis Reborn

Pucketanje

crackle_kodi_addon

Crackle Kodi addon portal je Crackle video na zahtjev (VOD) usluge koji je potpuno besplatan. Možete pronaći TV emisije poput Walker Texas Ranger i Seinfeld na Crackleu. Što se tiče filmova, postoje naslovi poput Trzaj i Unutra čovjek. Crackle također ima vlastiti originalni sadržaj dostupan za gledanje.

Uz Crackle, trebali biste napomenuti da vam neće trebati pristup najnovijim emisijama i filmovima. Također nema HD sadržaja. Uz spomenuto, to je pouzdana usluga i mediji na raspolaganju su ugodni.

Crackler se nalazi u spremištu Eracknaphobia addon.

Crackle pruža legalni pristup medijima koje prikazuje, a potpuno je besplatan. Iz tog razloga, Crackle možemo ugodno preporučiti za zadovoljstvo gledanja.

Viewster

kodi_viewster

Viewster ima veliku biblioteku sadržaja s žanrovima koji su dostupni Akcija, animacija, komedija, dokumentarni film, Znanstvena fantastika, Borilačke vještine, avantura i vestern.

Viewster dolazi s funkcijom pretraživanja, ali ono što ga čini jedinstvenim jest to što razdvaja funkciju pretraživanja filmova od one za TV emisije. Time se sprječava zbrka sa sličnim naslovima ili s TV emisijama i filmovima koji dijele ista imena.

Viewster nema HD sadržaj, ali kao i Crackle dodatak, to su kvalitetne stvari.

Viewster se nalazi u službenom spremištu Kodi addon-a.

Viewster pruža pravni pristup sadržaju i zbog toga je jedan od naših preporučenih alternativnih dodataka Genesis Reborn.

FilmOn TV

filmon

Dodatak FilmOn TV Kodi pruža pristup usluzi streaminga Film On TV. Imat ćete pristup velikoj knjižnici videozapisa na zahtjev, kao i televiziji uživo. Postoje vijesti poput BBC svijeta, kanali uživo i kanali koji reproduciraju filmove i TV emisije.

Iako je HD sadržaj dostupan besplatno, pretplata će vam pružiti pristup većem broju i pružit će vam pristup općenito više sadržaja.

Filmon TV nalazi se u spremištu SuperRepo.

Budući da FilmOn TV legalno emitira sadržaj, to je jedan od preporučenih alternativnih dodataka Genesis Reborn.

Ako želite istražiti dodatne mogućnosti, pogledajte naš popis najboljih dodataka godine Kodi filma.

Završne misli

Genesis Reborn pruža pristup širokom rasponu sadržaja. Međutim, trebali biste razmotriti zakon, žrtve i rizike piratstva prije preuzimanja ili strujnog prijenosa materijala zaštićenih autorskim pravima bez odobrenja putem dodatka Genesis Reborn. Uzmite u obzir sve što smo gore istaknuli i tada donesite informiranu odluku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 74

Adblock
detector